Hangi klinikte yaptırmıştiniz siz aceba Ben kaçırdım galiba yazdiysanizda

Hangi klinikte yaptırmıştiniz siz aceba Ben kaçırdım galiba yazdiysanizda
Claviste yaaptırmıstım ,aslında merkez içün değil hoca selen ecemiş için orayı tercih etmıstım.Ama yazıstıgım ıkı arkadas var onlar hıt te yaptırmıs ,onlarında pozıtıf durumları.

Claviste yaaptırmıstım ,aslında merkez içün değil hoca selen ecemiş için orayı tercih etmıstım.Ama yazıstıgım ıkı arkadas var onlar hıt te yaptırmıs ,onlarında pozıtıf durumları.
Anladım bende Selen hanımı düşünüyorum ama bakalım ivox da aklımın bi ucunda ikisi arasında kararsizim

Merhaba kardeşim bizde kyev e gittik şimdiye kadar iki defa gittik geçen sene Ekim ayında gittik bir hafta kaldık bizimle ilgili bazı sıkıntılar çıktı 7 haziran 2025 te tekrar gittik andreyim çok iyi bir insan çok dürüst klinikte çok iyi Kıbrısa güven olmaz gitmeniz için pasapor ve vize almanız lazım uçak yok ilk gidiş için Bulgaristan veya Romanya vizesi almanız lazım başka türlü gidemezsiniz Bulgaristan Romanya ondan Ukrayna gidersınız yaklaşık 34 saat sürüyor İstanbul dan oraya eyer yeşil pasaportunuz varsa vizeye gerek yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Günaydın bende Andrew görüştüm çok açıklayıcı biri. Savaş olmasa gidecektik. Yol büyük sorun o yüzden Kıbrıs a gittik. Gitmez olaydık. Kıbrıs her merkez aynı veri tabanını kullanıyormuş o yüzden hepsi aynı. Andrew söylemişti.

Önceden yumurta ihtiyacını biz karşılıyorduk. Savaş olduğu için gönderemiyoruz dedi. Nereden buluyorlar bilmiyorum dedi. Bence embriyo transferi yapılmıyor kandırıyorlar hiç canlı doğum oranı olmaz. Kıbrıs Ukrayna dan yumurta aldığı zaman başarılıydı. Şimdi ne yaptıkları belirsiz. Sürekli burada reklam yapıyorlar artık anlıyorum reklam olduğunu itibar etmiyorum gittim yaşadım gördüm. Burada ki üyeler de itibar etmesin. İlk seferde tuttu vs hepsi yalan.

Size özelden kendi dökumanlarımdan gönderdim,İlk sefer tuttu,henuz 7 haftalık sonı ne olur bılmem ,şu anki durum kalp atısları var ve saglıklı haftasona göre..Lütfen yazarken bir şeyler ben ve benım gibilere yalancı demekten kaçının..Bende insanlar deneyimlerden bir fikir edinsin diye arada yazıyorum,2 görüştügüm kisi var onlarda hıt diye bi yerde oldular ıkısının de tuttu,biri 2 den bırını dusurdu tek bebekle devam digeri 2 bebek devam ,bende 2 bebek devam..Sizin olumsuz deneyımınız olabılır,bızlerınde olacak diye bır durumu yok..

Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil.

Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil.
Siz öyle düşünmeye devam edin,şu ana kadar hersey iyi,ilk transferimdi..Daha 7 ay var nolacak bilemem,benim kendı hamılelıklerımde kalp atıslarını giç duyamadım,bunda pat diye duydum,.İlk 3 ay önemli,sonrasındada nasip,erkıleyen bir sürü sevep var,onlara bakmak arastırmak lazım,troıd varmı uygunmu,lan degerlerın uygun mu,kılon uygun mu..Bir sürü sevep var 3 ay geçtikten sonra yaaanan kayıpların..Bunlarda sorun varsa dunyanın en iyi yumurtası da olsa devamı gelmez..1,5 yılda 5 kez kendı yumurtamla tedavı görüp bir sürü deneyım yasamıs bırı olarak söylüyorum,sebep yumurta kalıtesızlıgıydı,pgt den hepsı olumsuz geldı,ha siz emın olmak istiyorsanız yaptırırsınız donorun yumurtalarına pgt..O zaman merkezlerı suclayabılırsınız oluösuz gelirse hepsı..Saglıklı yumurta cıkmazsa dedıgınız dogru,nerden alıyorlar yumurta öğrencılerden..1/2 bın euro ya satıyorlar,kıevde farklı yapılan ne aynısı orda da ogrencıler falan satıyor,

Merhaba. Ben yeni dahil oldum. Tahlillerimi hazırlama sürecindeyim. Sonrasında da gideceğim. klinik ile anlaştım. Bekliyoruz bakalım. Sizin süreçler nasıl devam ediyor:
Hangi klinikle anlaştınız acaba? Ben de iki klinikle görüştüm. Ama yorumları okudukça kafam iyice karıştı

Hangi klinikle anlaştınız acaba? Ben de iki klinikle görüştüm. Ama yorumları okudukça kafam iyice karıştı
Merhaba ventusla görüştüm. Benimde okurken kafam karışıyordu önerenler oldu kendi aradıklarım oldu sonunda oraya karar kıldım. İçime sindi bilmiyorum. zaman gösterecek inşallah. Sonucu güzel olsun

Bende araştırıyorum fiyatlar nasıl nereye karar verdiniz

Bende araştırıyorum fiyatlar nasıl nereye karar verdiniz
Merhaba ventusla görüştüm. Benimde okurken kafam karışıyordu önerenler oldu kendi aradıklarım oldu sonunda oraya karar kıldım. İçime sindi bilmiyorum. zaman gösterecek inşallah. Sonucu güzel olsun
Gidio hepsiyle tek tek görüştünüz mü yoksa telefonla mı araştırdınız. Oradaki doktor iyi diyorlar fiyat nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…