- 4 Şubat 2015
- 316
- 457
- 303
Öneriniz için teşekkürler… sizden güzel haberler bekliyoruzBenim yaşım 42 ben 8 yıl mücadele ettim ve bu son denemem . Banada soylenen yas ile alakalı yumurta kalitesizlik. Sadece size 1 tavsiyem var yumurtalik prp ve eksozom yaptırın tup bebek oncesi çok etkili oluyor. Yıllar sonra geçen yıl dogal yol ile hamile kaldım bu islemden sonra fakat bebek down sendromu çıktı sonlandirdik maalesef. Ama tup bebek oncesi yaparsanız genetik test de yaparlarsa transfer oncesi saglikli yumurta çıkacağını düşünüyorum.
Insallahhh umarım sizde güzel haberler verirsiniz .Öneriniz için teşekkürler… sizden güzel haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyimBen yaptirdim şuan sonuç bekliyorum 1 hafta var beta hcg bastırmaya. Bende tek yumurta kaldı saglikli onu transfer ettiler. İnşallah sizinde şansıniz bol olur evladınız a kavusursunuz
Merhaba güzel sonuçların olsun. Hangi klinik. Bende donör adetini bekliyorum heyecanlandık süreç yaklaştıkçaHayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim
Mrb 8 gün var test için benim . İnşallah iyi haberler alırız Allah hepimize evlat nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim
Amin teşekkür ederim Dünya ivf de yaptık canım siz hangi klinik inşallah sağlıklı doğum ile sonuçlansın transferimizMerhaba güzel sonuçların olsun. Hangi klinik. Bende donör adetini bekliyorum heyecanlandık süreç yaklaştıkça
Ah inşallah canım Ağustos 11 de mi yapacaksin testi nasipse bende 10 unda yapacagim inşallahMrb 8 gün var test için benim . İnşallah iyi haberler alırız Allah hepimize evlat nasip etsin inşallah.
Aynen öyle. İnşallah ve inşallah tutmuştur bebek. Birsey soracağım siz tup bebek işlem kullanın diye hangi ilaçları verildi. Yada verildimi? Birde hiç bir belirti varmi sizdeAh inşallah canım Ağustos 11 de mi yapacaksin testi nasipse bende 10 unda yapacagim inşallah
Teşekkür ederim Aminn inşallah şuanda çok güzel gidiyor rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinDilerim sizinde çektiginiz çileler biter,saglıkla mutlu cocuga ulasırsınız.Biz 13 haftalık olduk şükür.Yolun biraz zorlu kısmını atlattık,darısı size olsun insallah.
Hiçbir belirti hissetmiyorum bazen ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa düşüyorum ama Rabbim ol desin olsun inşallahAynen öyle. İnşallah ve inşallah tutmuştur bebek. Birsey soracağım siz tup bebek işlem kullanın diye hangi ilaçları verildi. Yada verildimi? Birde hiç bir belirti varmi sizde
Hiçbir belirti hissetmiyorum bazen ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa düşüyorum ama Rabbim ol desin olsun inşallahprolutex 25 mg estrofem vagifem fitil enox4000 verdi ama benim takibimi yapan doktorum bir kutu monodoks
Folik asit bende kullanıyorum iğne ne kullanıyorsunuz hariciBenimde benzer şeyler ama bende 2 tanede igne ve folikasit var benim ilaçlar sizden fazla galiba .
Al benden de o kadar ama tevekkül edeceğiz elden başka ne gelir ki dua ile bekliyorum test gününüBendede hiç belirti yok inan tahlil bile yaptırırken korkarak yaptıracağım her defasında negatif gördüm insallah biz ve bizim gibi herkez pozitifi görür inşallah.
İnan dua ediyorum çünkü seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz insallah sagkikli bir evlat kucağına alirsinAl benden de o kadar ama tevekkül edeceğiz elden başka ne gelir ki dua ile bekliyorum test gününü
Y Yagmur3434211 G gunes030 Allah'ım kucaginiza almayı nasip etsin inşallahİnan dua ediyorum çünkü seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz insallah sagkikli bir evlat kucağına alirsin
Amin Canımm aminnn inşallah Rabbim hepimize nasip eylesin hayırlı sağlıklı evlatlarİnan dua ediyorum çünkü seni anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz insallah sagkikli bir evlat kucağına alirsin
Canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim duysun sesimizi
Amin amin aminnnnnnCanım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim duysun sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?