Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadasadece
Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.
Henüz tedaviye başlamadım…biraz daha vakte ihtiyacım var…inşallah sizlerin ardı sıra aynı heyecan, korku ve mutlulukları yaşayacağız şu an sahne sizlerin
İyi geceler, hastane 5.500 Euro aldı. Ben dondurma istemedim onun ücreti de ayrı oluyor. İlaçlar zaten el yakıyor onlar hesapta yok bile. Ve istenilen testler kimini devletten kimini özelden. Benim İstanbul’da ki doktorum Ahter TAYYAR. İşi ihtimalleri bırakmadı beni çok güzel hazırladı sağolsun.
İyi geceler, hastane 5.500 Euro aldı. Ben dondurma istemedim onun ücreti de ayrı oluyor. İlaçlar zaten el yakıyor onlar hesapta yok bile. Ve istenilen testler kimini devletten kimini özelden. Benim İstanbul’da ki doktorum Ahter TAYYAR. İşi ihtimalleri bırakmadı beni çok güzel hazırladı sağolsun.
Benim şuan böyle görüştüğüm bir Dr um yok, kendi kendime arastiriyorum. Drla daha mı iyi olur acaba? Birde dondurma neden istemedin cnm, o riski nasıl aldın? Birde 40 yaş üstü dahiliye ve kardiyoloji den onay istiyorlar ya sen onu devlette mi yaptirdin? Direkt verdiler mi onayı?