Kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))
iki kesenin altinda doktor myom gibi bisey gördü, insallah zarari yoktur...
Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah Allahim tamamini erdirdir.......
selam canim evet kendiligimden hamile kalmistim benim herseyim normaldi..sol yumurtaligim patlayinca bebekle birlikte aldilar alirken dr hatasi sag yumurtaligada zarar vermis 2 kez tup bebek denedim ama yumim ne buyudu ne cogaldi. olmadi yani tek sansim nakil kalmisti.insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...
Kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))
Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah Allahim tamamini erdirdir.......
merhaba amin canım amin inşlh.
ALLAHIMA hep dua ediyorum sabah kan testine gidicem.evde negatif cikti ama tek umutlandigim hala adet olmadim.gunum hic sasmazdi,,ne olur ALLAHIM insallah bebegim yada bebeklerim benimledir.....
selam canim evet kendiligimden hamile kalmistim benim herseyim normaldi..sol yumurtaligim patlayinca bebekle birlikte aldilar alirken dr hatasi sag yumurtaligada zarar vermis 2 kez tup bebek denedim ama yumim ne buyudu ne cogaldi. Olmadi yani tek sansim nakil kalmisti.insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...
kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))
Iki kesenin altinda doktor myom gibi bisey gördü, insallah zarari yoktur...
Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah allahim tamamini erdirdir.......
Özelden mesajımı almadın herhalde cevap yazmadın...
ALLAHIMA hep dua ediyorum sabah kan testine gidicem.evde negatif cikti ama tek umutlandigim hala adet olmadim.gunum hic sasmazdi,,ne olur ALLAHIM insallah bebegim yada bebeklerim benimledir.....
Özelden mesajımı almadın herhalde cevap yazmadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?