merhaba kizlar.cok kotu durumdayim.biliyosunuz ki ilaclarimi aldim,parayida hazirladim ve tasiyici anne adet olur olmaz ignelere baslayacaktim.27ocakta adet olacam dedi bu kadin(kuzenim bide).en son 28ocakta konustuk daha olmadim dedi.ben dort gozle haber bekliyorum tabi.en son konustugumuzdan sonra kapatti telefonu hala da kapaliii.napacami sasirdim.istanbulda oturuyo .yakin degilizki gidip bakayim.kaldim ole salak gibi ortada.cildircam.biseymi oldu,teli mi kaybetti bilmem.e face den de ulasabilir.bence ekti galiba beni.Rabbim kimseye muhtac etmesin.ben cok mu istiyorum sanki bu durumu.mecburum.vicdansiz cikti anlayacaginiz.5cocugu var kendinin dogurup ortaliga salmis.o bu bakmis akrabalar falan.kalpsiz banami aciyacak...ne yapcam ben simdi:--(
Bugün cuma, birde hayirli gün, hakkinda ne hayirliysa o olsun canim....sana bol sanslar diliyorum...ne olur bizi fazla burda bekletme..Allah yardimcin olsun.........................
zaten arasa bile hiiç taklımamış gibi görünüp,başkasını buldum ben diyeceğim.ama kızlar kalbim sıkışıyor. hiç bişey yiyemiyorum. uyuyamıyorum..çok kötüyüm anlıyacağınız. depresyona giriyorum galiba..
ayyy....cok heyecanliyim burda arkadasim ya..........................hadi insallah hayirlisiyla
yaptirip geldim testi yarim saat sonra ögrenicez bekliyorum canim
off be..ne heyecanlisindir simdi............evde sen hangi testi yaptin waltkrayburg? yani hangi markadan - ve erken testlerdenmiydi?
off be..ne heyecanlisindir simdi............evde sen hangi testi yaptin waltkrayburg? yani hangi markadan - ve erken testlerdenmiydi?
kalem gebelik testi yaziyo erken test demis esim alirken ama uzerinde erken test falan yazmiyo
kalem gebelik testi yaziyo erken test demis esim alirken ama uzerinde erken test falan yazmiyo
sonuc negatif cikti canim, 2,0 cikmis dogus klinigi aradim ilaclara devam etmemi sali gunu tekrar test yapmami istedi,bu ne demek bilen varmi ? kan testi net test degilmi ?
sonuc negatif cikti canim, 2,0 cikmis dogus klinigi aradim ilaclara devam etmemi sali gunu tekrar test yapmami istedi,bu ne demek bilen varmi ? kan testi net test degilmi ?
Ach be canim...kismet mi desem, ne desem bende bilemiyorum.......seni üzmek istemem ama normalde bugün döllendikten 14. günü icin cok düsük...
14. gün dimi?
gercekten senden süper haberler bekliyorduk.kismetin önüne gecilmez canim. moralini bozmak istemem ama benim de 2.tüp bebek denememde 2.86 cikmisti ve Almanya'daki doktorum sonuc negatif demisti. Türkiye'de yaptirmistim testi tatildeoldugum icin. laborant 2 gün sonra yeniden tekrarlayalim demisti ama ben yapmamistim. nitekim 3-4 gün sonra da adet oldum.
hayirlisi. inanki eger henüz zamani gelmediyse yapilabilecek hicbirsey yok. sabredip umudunu yitirmeyeceksin. Yüce Rabbim sana ve esine güc versin. ama atlatacaginize eminim.
2 aşılama, 6 mikro negatifi almış biri olarak söylüyorum.
insan çok üzülüyor adeta dünya başına yıkılmış gibi oluyor ama günler gececek ve bir yerden yeniden başlamalısın.bu hormonlar ve duygularımız itiyor bizi buna.ben son mikrodan sonra denemem dmiştim,ama donasyon deneyeceğim.o da olazsa arabamızı satıp tekrar deneyeceğim.üzülme demek hiç bir şey ifade etmiyor,üzül,ağla,bağır bugün.yarın çık temiz havada bol bol gez.seni güldüren kişilerin yanına git ben hep öyle yaptım.
geçmiş olsun canım,acını paylaşıyorum.başka ne denir ki...ama her şey bitmiş değil,nefes aldığın sürece umut da var(arkadaşlardan biri demiş çok beğendim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?