3. gün embriyosuydu.çok fazla değil kanamam ama afedersin tuvalette silince kırmızı renkli kan geldi pedde görünce de iyice panikledim şimdi iyiyim azaldı yatıyorum zaten şimdi Allahın takdiri biliyorum
Herkese merhaba bende bir süredir sizleri okuyorum. Tecrübeleriniz cok önemli bu sürecte bana da destek olursaniz cok sevinirim. Biz sperm donasyonu düsünüyoruz. Aranızda sperm donasyonu ile hamile olan varmı?? Bana bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum 
selam biliyorsunuz benim kan testim negatif cikti,ama ayin birinde adet olmam gerekiyordu olmadim karnim falanda agrimiyo yani hic belirti yok ilac kullanmayida biraktim testden sonra,,neden adet olmuyorum negatif cikan arkadaslar sizdede oldumu ?benim adetim duzenliydi gunu hic sasirmiyordu
canım evet haklsıın ,elleri ayakları,gözleri...ona benzesin istiyorduk ama olmadı işte.sperm var ama morfolojisi bozuk(%0),azospermi olsa belki farklı mı olurdu bilmem?sperm olunca hala umut var sanırım onda.ama ben tükendim,dediğin gibi maddi manevi beni mahvetti.üzüntüden tiroidim bozuldu,6 yıllık evliyim.son 1 yıldır az üzülüyorum,ilk yıllar çok taktım.2.evliliğimiz eşimle.ona "sorun varsa baştan bileyim çocuk benim için önemli,sonradan çıkarsa sorun yaşarız"dedim ama o "sorun eski eşteydi"dedi ama bizimkinde de sorun varmış.ben çok üzüldüm kandırılmış gibi hissettim kendimi.anlayabiliyor musun yaşadığım tramvayı,çifte üzüntü yani?
merhaba arakadaşım aramıza hoşgeldin doğru yerdesin :)
hatırladığım kadarıyla forumda sperm donasyonu yaptıran papatya40 vardı onun kızı oldu.
rüzgarselin hamile oda kız bekliyor.
somtik de sanırım 3 kez denemişti olumsuzdu sonucu.
1-2 kişi daha vardı hatırlayamadım.
geriye dönük okuyabilirsen bir çok bilgiye ulaşmış olursun. yolun açık olsun.
(yazdıklarımı da yanlış hatırlıyorsam özür )
3. gün embriyosuydu.çok fazla değil kanamam ama afedersin tuvalette silince kırmızı renkli kan geldi pedde görünce de iyice panikledim şimdi iyiyim azaldı yatıyorum zaten şimdi Allahın takdiri biliyorum
merhaba arakadaşım aramıza hoşgeldin doğru yerdesin :)
hatırladığım kadarıyla forumda sperm donasyonu yaptıran papatya40 vardı onun kızı oldu.
rüzgarselin hamile oda kız bekliyor.
somtik de sanırım 3 kez denemişti olumsuzdu sonucu.
1-2 kişi daha vardı hatırlayamadım.
geriye dönük okuyabilirsen bir çok bilgiye ulaşmış olursun. yolun açık olsun.
(yazdıklarımı da yanlış hatırlıyorsam özür )
selam biliyorsunuz benim kan testim negatif cikti,ama ayin birinde adet olmam gerekiyordu olmadim karnim falanda agrimiyo yani hic belirti yok ilac kullanmayida biraktim testden sonra,,neden adet olmuyorum negatif cikan arkadaslar sizdede oldumu ?benim adetim duzenliydi gunu hic sasirmiyordu
sh3 burada bir çok bigi edinmenin yanında hüzünerimizi sevinçerimizi payaşan kocaman bir aieyiz.sizerede her geçen gün büyüyoruz.ben burada o kadar çok deneyim ve bigi sahibi odum ki anatamam.hepimizin derdi aynı kimimizde yumurta yok kimimizde sperm sonuç evat sahibi olmak.sh3 üzüme canım eğer karar verirsen donasyonda şansın yüksek burada sperm donasyonuyla hamie kalan bir çok arkadaşımız var.
kendimi toparlamak zinde olabilmek için işe girdim bugün 2. günüm.
herkeslere umut dolu güzel bir gün diliyorum:)
alpiknur özeline yazdım yarın için cihangir beyden randevu aldım cevap yaz gitmeden lütfeeeeennnnn
Herkese merhaba bende bir süredir sizleri okuyorum. Tecrübeleriniz cok önemli bu sürecte bana da destek olursaniz cok sevinirim. Biz sperm donasyonu düsünüyoruz. Aranızda sperm donasyonu ile hamile olan varmı?? Bana bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum 
eşim azospermmi 2 kere spem donasyonu 1 defa emriyo donasyonu yaptırdım dünya tüpte berk te ve sonuç evlatlık almaya karar verdik beklemedeyim.
Merhaba Somtik,geçende forumda dr bir arkadaşın evlatlık aldığından gidip tanışacağımdan bahsetmiştim,evlatlık için başvurmuşlar ancak 3 yıl sonra verilecekmiş,onlar da koruyucu aile olmuşlar ve hemen bir çocuk verilmiş,3 yaşında bir oğlan çocuğu,allahım resmen o günden sonra hergün rüyamda,bir çocuk bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı kendini sevdirir :)) annecim babacım diyor anne babanın ağzı kulaklarında bize tanrının lütfu diyorlar olmaz böyle bir sevgi,keşke şahit olabilseydin,eşime anlattım birgün onlara oturmaya gideceğiz sanırım ilişkiyi gördüğünde eşim bizde başvuralım diyecek:) ben mart nisan gibi donasyonu düşünüyorum ama bu seferde olumsuz olursa yaş gereği evlat alamasamda(3 yıl beklemek ve büyük çocuk almak zor ) koruyucu aile fikri bana çok cazip geldi bu yola yönelebilirim
selam biliyorsunuz benim kan testim negatif cikti,ama ayin birinde adet olmam gerekiyordu olmdim karnim falanda agrimiyo yani hic belirti yok ilac kullanmayida biraktim testden sonra,,neden adet olmuyorum negatif cikan arkadaslar sizdede oldumu ?benim adetim duzenliydi gunu hic sasirmiyordu
özelden yazamıyorum sanırım mesaj sınırını aşmamışım henüz.
cihangir beye söyleyebilirsin rahatlıkla donasyon u.
çok süper ve fırst classtır gerçekten.gidince göreceksin zaten.güleryüzlüdür.aklında ne varsa sor . çok nazik ve incitmeden muayene eder.eşiyle aynı muayenehane de oda çok iyi bir göz dr.udur.benden de selam söyle. ismim ilknur alp . küçük bir miyom görmüştü donasyondan önce en kısa zamankda onun için tedaviye gelmek istediğimi de ilet ltf. sonra tekrar donasyon yaptırıcam zaten.
umarım doktorum sana uğurlu gelir. bakarsın bir gün bizde karşılaşırız bu gidip gelmelerde dr a.
kendine iyi bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?