sevindim arkada şım böyle düşünmene eğer olmazsa sende koruyucu aile olmaya başvurursun.biter bu evlat hasretin.zaten sen yüce gönüllüsün .eminim çok iyi anne baba olursunuz.seni görmüyordum arkadaşım burda kayboldun sanmıştım.bizim senin gibi arkadaşlara çok ihtiyacımız var.sağlıcakla kal.

cihangir bey ankara da .ilk önce dr.la telefonla bir görüş.onun yanına bir kere git bence .uzman bir dr.belki farklı birşeyler görecek önerecek bilemiyorum kiolmazsa o sana belki çanj-kırı dan dr bile bulabilir diye düşünüyorum.ben donasyon sırasında iki ya da en fazla üç kez gittim yanına. aslında normal kadın doğum uzmanı da olur gibi özel hastanedekiyle görüş.-donasyonda yaptığı çok birşey yok sadece rahim kalınlığına bakıyor.
keşke ankara da kafanı sakince dinleyebileceğin sana karışmayacak bir yakının olsa -sorgulamayacak -arkadaş veya.ozaman en fazla ongünde bitiyor ilaç kullanımı zaten.çankırıya git gel yapmazdın.ben ankara da olsaydım seve seve seni misafir ederdim ama ben de tokattayım.eşimin işi dolayısıyla.
sana kolaylıklar diliyorum.

iyi günler.

Umarım herşey istediğin gibi olur arkadaşım. Aslında oranlar değil takıldığım sperm donasyonu ile emnriyo ve yumurta donasyonu arasında neden o kadar fark var onu anlamaya çalışıyorum. Ama tabii bi çok etken olabilir ve herkesin durumu farklı oluyor ve bu yola girerken maalesef garantisi olmadığını biliyoruz. Dediğin gibi oranlara takılmamak lazım. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

Rüzgarselin cevabın için çok teşekkür ederim. Bende seninle irtibata geçmek istiyodum. Burada okuduklarım kadarı ile Firdevs Hn banada çok yakın geliyor cnm. İlk önce onunla irtibata geçmeyi düşünüyorum. Biz mayıs ayı gibi deniyeceğiz o yüzden şimdilik erken diyorum Mart gibi iletişime geçerim. Zaman içerisinde sorularım olabilir. Şimdiden çok çok teşekkürler Allah sağlıkla kızını kucağına almak nasip etsin

selam kızlar....çok yorgun geliyorum işten..foruma giremeden uyuyup kalıyorum...
bende adetliydim.dün bitti.perşembe günü için hsg randevusu aldım...donasyon için hsg mutlaka isteniyomuş...biraz tedirginim işin açıkcası..ben hiç hsg yaptırmadım...tüp bebeklerde hiç istememeişlerdi..devlet hastanelerine gidip sıra bekleyecek kadar işten izin almam zor..o yüzden eve yakın bir özel hastanede yaptıracam..anestezilide olmayacak üstelik..canım çok ağrır mı kızlar??çok da pahalı..380 lira..
Allah bizlerin bu forumdakilerin emeğini umudunu boşa çıkarmasın...bize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin...

İlaçlı rahim flimi:hsg
Çok acı yok.. Anlık bir acı sonrasıda biraz ağrı. Ben anestezisiz olmuştum..
Biliyorsun basınç çok önemli tüpleri zarar vermemesi gerek. Sürekli yapan bir yere yapTır..
Ve eğer yumurtan varsa sonra hamilelikte olabilir eğer tüplerinde sorun olsaydı..tüpleri açtığı için hamilelik olasılığnıartırıyor spermde sorun yoksa ve yumurtan varsa...

hiç merak etme çok kısa bir işlem . ben 2 defa çektirdim.. kendini rahat bırak hafif adet sancısı gibi oluyor benim tüpler tıkalıymış basınçla açıldı içinden ilaç geçti.. derin nefes aldım kendimi rahat bıraktım oldu bitti hiç anestezi bile almadım gerek yok zaten. aynı adet sancısı gibi.. rahim içi yapışıklığım bu filimlerde ortaya çıktı.. şimdi çekelim deseler koşa koşa giderim yeterki bi çare bulayım . evlat hasretinin yanında fiziksel acı çabuk geçiyor.. 2 kez rahim filimi çektirdim 3 kez histereskopi oldum 3 kezde yara yaktırdım 2 kez spiral taktırdım .. 3kez aşılama oldu.. hala 6 yıldır evladım olmadı.. birde 2 düşük sonrası kürtaj.. toplam 12.000tl cıvarı harcadık yani bana bir dokun bin ahh işit ... allahım en kısa zamanda dualarımızı kabul eder inş...

canım bu gün gittim cihangir beye evet çok sıcakkanlı iyi bir doktor kendimi çok rahat hissettim.ben muayenehanesi olduğunu bilmiyordum.çalıştığı bir tüp bebek merkezine gittim.muayene etti.bir takım tahliller istedi .yanlız bana gitmeden mutlaka bir sorun yokmuş gibi gözüksede histereskopi yapalım dedi.bide onlar sanırım başka merkeze yönlerdiriyorlarmış.benim gidicem kıbrıstaki merkez farklı.hemşire var orda sizi kıbrısta çalıştığımız merkeze gönderelim diye çok ısrar etti.ben başka merkeze gidicem dersem cihangir bey ilgilenmez mi acaba canım yaa yani sen hangi mekezde denemiştin sana böyle bir teklifte bulundular mı kendi muayehanesine mi gitsem..merkezdeki hemşire çok ısrarcı gelddi

Hayirdir artik arkadasim ya. Bazen ilaclardan hep gec gelebiliyor zaten. Bir kac gun daha bekle sonra doktora git derjm.. Adet sanci varmi??

hala adet olmadim canim yarin 1 hafta olacak gunum geceli agrim falanda yok kan testinden once bir kac kez adet sancisi gibi sancim olmustu korkmustum hatta, isin kotusu negatif cikinca tekrar sigaraya basladim ....

canım senin hazırlanma sürecinde cihangir bey her gidişinde normal muayene ücretimi ödedin nasıl oldu anlat lütfen .hangi merkezde denedin kıbrısta..şimdi ben cihangir beyin muayenehanesine gitmeddim çalıştığı bir tüp bebek merkezi varmış oraya gittim.hemşire sizi cihangir bey hazırlarsa bin lira civarında para ödüyceksiniz dedi anlamadım ben bu işten bana seni nasıl hazırladı lütfen yaz canım .

Sevgili form arkadaşlarım ben bugün ankarada bir doktorla görüştüm durumumu anlatım.donasyon denedim dedim.doktor rahim filmime baktı sorun görmedi.ama gene başarısız denemelerde rahim filminede güvenmiyoruz en iyisi histereskopi dedi.gitmeden yapmayı önerdi.tüp bebek yada donasyon başarısız her denemede biz hastalarımıza mutlaka öneriyoruz dediler zor bir işlem mi yaptıranlar fiyatı nedir çok mu pahalı bu işlem arkadaşlar ...

hala adet olmadim canim yarin 1 hafta olacak gunum geceli agrim falanda yok kan testinden once bir kac kez adet sancisi gibi sancim olmustu korkmustum hatta, isin kotusu negatif cikinca tekrar sigaraya basladim ....

canım doktora bir ultrasona git en azından durum netleşir.fakat herharükarda sigara yok canımmm yasakk

hiç korkma sana sadece tanısal amaçlı histereskopi yapılacağı için hiç bir acı duymayacaksın. narkozla masada bayıltılıp rahime sıvı ve incecik kablo gibi kamera sokuluyor ve ekrandan cd ye kaydediliyor. çok kısa bir işlem ve hiç acı olmayacak.. ben 3 defa histereskopi oldum hepside rahim içi yapışıklık kesimi idi ve zordu. sen rahat ol korkmana gerek yok rahim filimi çektirdim diyorsun rahim filmi gibi ama bayıldığın için uyanınca bişey olmuyor.. 2 gün ağır iş yapma dinlen .tüp bebek öncesi için rahat eder bir sorun varsa tüpbebek boşa gitmesin diye yapılıyor.. ben bursa da 1750 tl ye. istanbulda yücel karaman a ise 3.500tl ye oldum ama tanısal histereskopi daha ucuz 1000tl falan yapar belki... bir tanıdığım tanısal histereskopiyi 500tl ye yaptırmıştı.. görüyorsun fiyatlar çok değişken.. neyse inş. mutlu sona erersiniz..

canim ya...acaba bir test mi yapsan.......veya gercekten git ultrasonda baktir..doktorlar durumu rahim kalinligindan hemen anlarlar...............bizleri haberdar et..................allah kolaylik versin canim...

Canim sevgili Zeytin,

senden hayirli haberler bekliyoruz............insallah hersey gönlünce olmussdur Kibrisda..merakdan catliyorum burda :18:

hadi bizlere güzel haberler ver..kac tane embyro ne zaman transfer edildi....

kal saglicakla....

tresscigim, cok gecmis olsun..korkma...bende yaptirdim...cabuk bitiyor..hafif adet sancisi gibi agriyor..ama dayanabiliyorsun..öylelikle rahim icini daha iyi görüyorlar..myom polip falan varmi diye..Allah kolaylik versin.

fiyat konusunda bisey diyemiycem, burda sosyal sigortasi ödedi bende..

tresscim yani korkutmak gibi olmasın da histeroskopi de rahme zarar verebilen bir operasyon. yani rahim filmi gibi diil pek. bence yaptırmadan önce iyi düşün. mesela ben de rahim filmi çektirmiştim temiz çıkmıştı. filmi ali ergün, hakan yaralı ve kutay biberoğluna gösterdim. yine de histeroskopi olsam daha mı iyi olur diye sordum, hepsi gerek olmadıkça histeroskopi yapmayalım o da rahmi yıpratan bir operasyon dediler. tabii başarısız denemeden sonra rahim filmine güvenemeyiz demiş doktorun o da doğru olabilir bilemiyorum ama bir fikir daha alsan yaptırmadan önce iyi olur diye düşünüyorum, nacizane fikrim.

merhaba yeneresin, rahim yapışıklığını giderebildiler mi histeroskopi ile, neden 3 kez oldun? yapışıklık olduğu hsg de mi anlaşıldı? sürecinle ilgili biraz bilgi verebilir misin? inşallah senin de en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…