Evet arkadaşlar Kıbrıs la ilgili maceralarımı anlatmaya başlıyorum şimdi sıkı durun bayılabilirsiniz veya mısır falan patlatın, içeceklerinizi hazırlayın relaks olun çünkü ya gülmekten birşeyler kaçıracaksınız veya şaşkınlıktan bayılacak ve hatta mendil gerekebilir gözleriniz yaşlarla dolacak şimdi hazır mısınz çünkü bu kadar uzun süre sustum ve izlenimler geliyor
anlamadım canım burda dra gitmeden oluyormu herkesin kalınlaşması aynı zamanda istenen mmye ulaşabiliyormu ölçmeden yada ultrasonda bakmadan nasıl ilçların dozunu arttırıyor yada azaltıyor bilmediğim için sordum sanki diğer arkadaşlar gidiyordu gibi geldi.mesela normal kalınlık 9-12mm olarak aklımda kalmış.tabiki sen denediğin için daha iyi bilirsin
canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır ve son tedavin olur.bu histeroskopi ssk ile anlaşmalı devlet hastanelerinde yapılmıyormu çok pahalı?ben de tedavi görmüştüm şahin zeteroğlunda ama benim yumurta gelişimim olmamıştı.
Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.
düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.
durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşkegerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))
Otele yerleştiğimde sanki tatile çıkmış görüntüsü vermeye çalıştım bir yandan da kendime kontrolünü kaybetme mesajı verip duruyordum. Yani olaya çok fazla kendimi kaptırıp yıpranmak istemiyordum. Gel gör ki ben kendimi ruhsal ve fiziksel kamufle olmuş sanırken meğer otel bizim kliniğin hastalarının pişti olma yeriymiş.
5 kızdan sonra illa erkek için gelmiş olan bir aile de vardı. Zor ya ne diyeyim krediler çekilmiş bilezikler bozdurulmuş ev yok tek maaş otele yabancı bir yaşam ama insan isteği bu saygı duymak lazım. Allah gönüllerine göre verir inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?