merhaba arkadaşlar çok uzunn süredir forumu takip etmiyodum,, 46.sayfada ilk sevincimi paylaşmıştım,,, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra çok şükür ikizlerime kavuştum,, kıbrısa gidicek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallahh,, benm dktrm hit. ti memnun kaldımm,, dua çok önemli birbirimize dua edelim inşşallhhh,,
allah uzun ömürler versin sizlere canım hit e ön görüşme için gittin mi,kaç kere gitmek gerekiyo mesela tedaviye başlıycaksın hemen gittiğin gün sperm veriliyormu yoksa donörden yumurtalar toplandıktan sonra tekrar gidip mi veriliyor.
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
bebek kaç haftalık oldun allahım nazarlardan korusun.
tres histerokopi nasıl geçti?
yusufzilan kaybolma burlarda ol özletme kendini
mucuze kadın atesn nerlerdesin
zeytin umarım transferim iyi geçmiştir. olumlu sonuç bekliyoruz senden. bir ses ver.
eee diğer arkadaşlar keyifler yerindedir umarım.
he ben var ya işi bıraktım: patron bana fazla cahil geldi. yaw biliçli ve bilgili olmak zor iş valllaha :)
Arkadaşlar bişey sorucam donasyona hazırlanırken burdaki doktor yani kadın doğumcu rahim kalınlığını takip ederken normal muayene ücreti dışında ekstra para alıyormu yaptıranlar cevaplasın lütfennnn....
bebek senin donsayon firdevs hanımda mıydı,kaç embriyo verdiler.ben de firdevs hanımın hastasıyım artık:)))
lalilta canim
ya illada burda doktora rahim kalinligi icin gitmeniz gerekmi? ilginc - ben mesela gitmedim burda tekrar doktora. zaten kalinlasmasi icin haplar kullaniyoruz. ben direk 10. gün kibrisa ucmustum. ordan baktilar.
düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.
durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşkegerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))
cnm yagerçekten merak ettik seni herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım dik duruşun çok güzel gerçi böle olmak zorundayız.okadar güzelki bu mucizeyi yaşadın ummadığın anda
inşallah bu mucizelerin belli mi olur devamı gelir arkadaşım.rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın ve versin.eşinde belkim haklı kendi çapında cnm umarım zamanla kendini toparlıyacak belki gerçekten senin yumurtalaraına inanması tekrar sana güç vericek bir mucize getirecek.olmuyacak demeicez hayatta aslında genede umudumuzu kaybetmemek lazımherşey gönlünce olsun cnm
Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?