Evet dr bey önermiyor 4 embriyoyu redüksiyon yaptıracaksınız taşıyamazsınız bu büyük bir risk diyor üstelik yasalarda izin vermez hayatınız tehlikeye girer diyor bir tıkırtı geliyor titreyen kolumdaki saat çantama çarpıyor yan çizecek gibi oluyorum. Korkuyorum ya tamam itiraf ediyorum. Ama benden önceki arkadaşlarım geliyor aklıma 3 alıp tutmayanlar bu sefer neden 4 konmadı sanki diye tutturabileceğimi düşünüyorum. Veya dördüz olurmuş işte o zaman da belamı bulurum diye aklımdan geöiriyorum yine titriyorum burası çok soğuk mu ne?
düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.
durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşkegerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))
Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!
Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!
Durucum
hadi geçmiş olsun Güle güle gel inşallah bebişlerinle. Çok gezme ya da ilk 2 gün çok gezme bol bol dinlen güzel bir mevsim hava çok sıcak olduğundan benimkinde tansiyon trioid tavan yapmıştı. Çrpınıtdan ölmüştüm neyse bekliyoruz bebek haberlerini.
Denciğim ve ateşsın arkadaşlarım
Aynen bizde somtik gibi bu süreci 3 kez yaşadık Kendi yumi ve spermleriizle. Hatta en sonunda bizim adam kendini o kadar suçlu hissetti ki veya ( tedavi sırasında öğrendik sperm morfolojisinin kötü olduğunu o kadar yoruldu ki ) donasyonda embriyo aldık. Ama kesinlikle geçiyor Ateşsin için söylüyorum Geçmesi için kabullenmeniz gerek KENDİ YUMİLERİNİ BIRAKIR MISIN ?? EŞİNİ DE İKNA ET TEKRAR ACI ÇEKME YETER ARTIK.KIZIM BENDEN DAHA ZEKİ İŞTE HERŞEYİN HAYIRLISI. Den arkadaşım zamanı varmış demek ki ama ben Nişantaşında çokkk lux ve ünlü bir dr a gittim tamam burada yapılıyor ama inanmayın başıma geldi cinsiyet seçimi için bir çifte yaptılar 2 erkekden sonra 3. de erkek oldu dedi. Donasyon için durumu bilemiyorum ama Kıbrıs arık işi otomatiğe bağlamış o kadar deneyimliler ki onlara teslim olmak en iyisi bence. Bir de bu işler kısmet kader Her ne kadar inanmazsanız da açıklanamayan şeyler var bu alanda bunlardan birisi elden bir şey gelmiyor. Düşünsenize tıbbın dediği herşey yapılıyor herşey yolunda gidiyor ama sonuç ya olumlu ya olumsuz . Kime bağlı neye bağlı ???
düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.
durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşkegerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?