transferin hayırlı olsun durugen. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!
Canım benim ki 5. gün embriyosuydu. Daha başından öyle olmasını tercih ettim. Tabii herkeste farklı bazen 3. gün embriyosu da verilebiliyor özellikle daha sağlıklı gelişeceği düşünülerek. Ama 45 yaşında ve sonrası biz ikinci baharını yaşayan tazeler için blast daha iyi diye düşünüyorum. Bu arada dr genelde 1 veya 2 veya 3 embriyo koyuyor 4 çok üstelenince ama doğrusu bebekcim de yazmış çoğul gebelik riskli ve bu yaşta taşınmaz aslında doğru olan tek bebeğin canlı doğum oranı daha fazla ikiz bile dikkatli takip gerektiriyor. Bana yaşım gereği öyle çoğul gebelik olmaz gibi geliyor. Ama bir de oldu mu göreceğim o zaman günümü :)))))
Evet dr bey önermiyor 4 embriyoyu redüksiyon yaptıracaksınız taşıyamazsınız bu büyük bir risk diyor üstelik yasalarda izin vermez hayatınız tehlikeye girer diyor bir tıkırtı geliyor titreyen kolumdaki saat çantama çarpıyor yan çizecek gibi oluyorum. Korkuyorum ya tamam itiraf ediyorum. Ama benden önceki arkadaşlarım geliyor aklıma 3 alıp tutmayanlar bu sefer neden 4 konmadı sanki diye tutturabileceğimi düşünüyorum. Veya dördüz olurmuş işte o zaman da belamı bulurum diye aklımdan geöiriyorum yine titriyorum burası çok soğuk mu ne?
Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!
cok gecmis olsun arkadasim..ALLAH hayirlisinini nasip etsin....BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor? bebislerin nasil ?
arkadaslar biliyorsunuz benim bir basarisiz denemem var Dogus sefket beyde yaptirmistim.ikinci kez ayni dr ami gideyim ? birde halil ibrahim tekini dusunuyorum o dr a giden varmi aranizda ? nesil magosada sanirim klinik,,gercekten ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun arkadaslar....
Online gördüm seni..sen böyle hamilelik belirtilerini anlatınca bavulu toplayıp kıbrısa uçasım geliyor valla.....
Bebekcim sen histereskopi çektirmişmiydin.Ben çektirecegim ama kararsızım..doktorların bazıları rahime zarar verdiğini savunuyor.Bende aklıma takılan bişey kalmasın istiyorum..bana fikrini yazarsan sevinirim.bu arada Bende sanırım firdevs hanıma gidicemm...senin Donasyon öncesi ilaç ayarlamalarını firdevs hanım mı yapmıştı canım çok mu soru sordum..canım kendine ve bebişlere iyi bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?