öğrenmek istediğin kıbrısdaki doktorların bilgisi mi???
yoksa birisi istanbulda donasyon yapıldı yazmıştı onu mu soruyorsun. bence istanbulda donasyon yapılmamıştır bu zamanda kimse buna cesaret edemez. bu hükümet kapatır kliniği bir daha ömür boyu doktorluk yaptırmaz. yapıldıysada o arkadaş burada yazdıysa (iki kişinin bildiği sır değildire geldi olay geçmiş olsun :)))) ama adını vermez vermemeli asla bence....
yada versin teşhir etsin ama bilemedim olumsuz olunca kızıp yayar mı ortalığa..ooooo çok karışık bence istanbulda yapılmıyor. kaç para alacak bu risk için aptal olmalı doktor.
Arkadaslar Dogusta Firdevs Hanim a gideniniz var mi?
Teşekkür ederim atessn. Ben Doğuşta Şevket Bey'e gittim. 4 tüp bebek denemem var. Hep kalitesiz ve az yumurtalarım oldu. 3. gün en fazla 5 hücreli oluyordu.Ancak bu sefer ithal yumiyi duyan yumilerim düşük doz ilacın da etkisiyle 5 güne blast aşamasına kadar geldi. 2 kendi yumim 2 ithal yumi ile 5. gün transferi yapıldı.Hayırlısı artık.
yoksa birisi istanbulda donasyon yapıldı yazmıştı onu mu soruyorsun. bence istanbulda donasyon yapılmamıştır bu zamanda kimse buna cesaret edemez. bu hükümet kapatır kliniği bir daha ömür boyu doktorluk yaptırmaz. yapıldıysada o arkadaş burada yazdıysa (iki kişinin bildiği sır değildire geldi olay geçmiş olsun :)))) ama adını vermez vermemeli asla bence....
yada versin teşhir etsin ama bilemedim olumsuz olunca kızıp yayar mı ortalığa..ooooo çok karışık bence istanbulda yapılmıyor. kaç para alacak bu risk için aptal olmalı doktor.
ben gittim firdevs hanima...
Atessn çok önemli bir konuya değinmiş... İlütfen buarda doktor adı vermeyin..önemle rica ediyorum.
Bu platformun başınada birşey gelmemesi için hepimiz dikkat edelim..
Bırak deneme yapmayı burada takip etmesi bile problem olabilir... Özelden mesajlaşın derim...
Teşekkür ederim atessn. Ben Doğuşta Şevket Bey'e gittim. 4 tüp bebek denemem var. Hep kalitesiz ve az yumurtalarım oldu. 3. gün en fazla 5 hücreli oluyordu.Ancak bu sefer ithal yumiyi duyan yumilerim düşük doz ilacın da etkisiyle 5 güne blast aşamasına kadar geldi. 2 kendi yumim 2 ithal yumi ile 5. gün transferi yapıldı.Hayırlısı artık.
merhaba ama ben mesaj atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.
Atessn çok önemli bir konuya değinmiş... İlütfen buarda doktor adı vermeyin..önemle rica ediyorum.
Bu platformun başınada birşey gelmemesi için hepimiz dikkat edelim..
Bırak deneme yapmayı burada takip etmesi bile problem olabilir... Özelden mesajlaşın derim...
Merhaba arkadaşlar benimde geçen çarşamba Doğuş'ta transferim oldu.Cuma günü Kıbrıs'dan döndüm. 12 günlük bekleme sürecindeyim. 4 tane blast transfer edildi. Bekleme sürecinde ruh halim sürekli dalgalınıyor. Azıcık karnım ağrısa ödüm patlıyor.Sonra kendi kendime 4 tane blasttan biri tutar herhalde diyorum. Günler geçse de test günüm gelse artık. Test gününü bekleyen arkadaşlar siz neler yapıyor sunuz
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız .formda hem kendi yumileriyle hemde dönör kullanan ilk ilk kişi olma özelliğini taşıyosun... Bu yöntemi denemek isteyen arkadaşlarımıza öncü ve ışık olmanı dilerim.yaptırmak isteyen arkadaşlarımıza bu yöntemden bahsedersen sevinirizz...
Firdevs hanım cep numarasını vermişti bana.arayabiliceğim belli bir saat var mı? Ben çalışıyorum .akşam arasam sorun. Olur mu canım....
Mailine bak iki mail attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?