Atessn çok önemli bir konuya değinmiş... İlütfen buarda doktor adı vermeyin..önemle rica ediyorum.
Bu platformun başınada birşey gelmemesi için hepimiz dikkat edelim..

Bırak deneme yapmayı burada takip etmesi bile problem olabilir... Özelden mesajlaşın derim...

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız .formda hem kendi yumileriyle hemde dönör kullanan ilk ilk kişi olma özelliğini taşıyosun... Bu yöntemi denemek isteyen arkadaşlarımıza öncü ve ışık olmanı dilerim.yaptırmak isteyen arkadaşlarımıza bu yöntemden bahsedersen sevinirizz...

merhaba istanbul da yapan arkadaş la temas kurmak istiyorum ewt.

merhaba ama ben mesaj atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.

hayirli olsun potakal insallah süper süper bir sonuc alirsin. bizi bu konuda biraz aydinlatabilir misin? benim de hala kendi yumilerim var ama pek güvenim yok kendilerine. bu melez uygulamayi ilk kez duyuyorum.

efsune, ben pek anlayamadim. neden bu plattformda doktor adi vermeyelimki..bence cok dogal ve normal bisey doktor adi vermek. ki bu kadinlar kulübünde ekstra mesela belirli doktorlarda tedavi olan kizlarin gruplari bile var. bence bilinmesi gereken doktor isimleri var ise, hepimiz bu bilgiyi alsak daha iyi degilmi

merhaba canim, demek sende dogus da transfer yaptirdin :) bende yaptirmistim aralik ayin sonunda.
hayirli olsun 4 tane blasto cok iyi...insallah tutar hayirlisiyla..karnin agrirsa iyi bir sey bence - tutunuyorlardir ozaman :)
bencede olumlu düsün, 4 taneden biri tutar insallah - hatta bak bendeki gibi ikisi de tutabilir - hazirlikli ol derim :)
test günün ne zaman?? gecen carsamba transferin olduysa yakinda demek test günün?

arkadaslar,
dogus merkezi bu yöntemi yapiyor bazen..ben kibrisa gittigimde bir bayanla tanismistim. doktor kendisine sormus, istersen kendi yumurtalarinin yanina donör dende yumurta ekleyelim diye..ama benim bu olayda sasirdigim - yani o anmi öyle bir donor yumurtasi veriliyor yoksa kendine özel bir donör mü secilmis oluyor önceden (kan grubu uyan, göz rengi vs). yoksa diger türlü bence iyi degil. yani donör secimi cok ama cok önemli ve titiz bir olay benim görüsümce..

efsune nin söylemek istediği türkiyede bu işi yapan hatta takip eden anlaşmalı olan doktorların ismini vermek doğru değil.
yani türkiyede donasyon yasal değil. yasal olmayan bir işlemi önermek aracı olmak takip etmek de yasal değil.
hatırla gönülle gizlice yapıyorlar anlaşılan bir arkadaşımız öyle söyledi ama bence arkadaşımız ya normal tüp bebek işlemine donasyon diyor. yada gerçekten gizlice yapılıyor. ama bunu deşifre etmek doğru değil. yani burada hepimiz mail adresimiz ile üyeyiz kolayca mail adresimizden ip numaramızı ve bizi bulabilirler dolayısıyla yasal olmayan bir iş yapılıyorsa hepimiz burada zan altında kalabiliriz.

yapılıyorsa bile özel yazmak lazım ki forum kapatılmasın yada kimsenin başı belaya girmesin diye bebekcim yoksa kıbrısda bu işlem yasal o doktorların adını kliniği yazmamızda bir sakınca yok tabiki..

mehaba konuyu silelim ve kapatalım ok teşekürler .

merhaba bu yazıyı silmek ve konuyu kapatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…