çok üzüldüm.canım yanlış hatırlamıyosam transferden sonra kanaman olmuştu.rahimde polip gördüler transfer esnasında diye yazmıştın .peki rahim filmi çektirmişmiydin.polipi transferden mi görmüşlerdi.neysecanım umarım en kısa zamanda toparlanırsın ve yeniden denersin.yılmak yok.

Merhaba,
yazdiklarini okudum simdiBen yurtdisinda yasadigim icin bu konuda tedirgindim zaten,
Birakin duzenli bir sekilde rahim kalinligini olcturmeyi gerekli testleri yaptirabilecegimiz bile supheli
Sen donasyon mu yaptirmistin?
Hangi merkezde yaptirdigini sorabilir miyim?

cnm yacidden çok üzüldüm daha 2 gün var gene dene bi testi hemen umutsuzluğa kapılma afrkadaşım hayırlısı ne ise o olsun rabbim elbet vericek nasip edicek am a zamanı yeri geldiğinde o yüzden cnm hiç sıkma sen jumudunu kaybetme eminimki gene deniceksin o fırsat eline geçicektir inşllah

merhaba ,
galiba online sın. naptın görüştün mü firdevs hanımla falan.rahim filmi çektirmiştin normaldi değil mi.hisreskopi gerekli mi imiş.
messenger varmı bu arada sende

Canım senin telaşın sadece histereskopi ile ortaya çıkmadı; ne zaman yeniden denemeye karar verdin o zamandan beri telaşlısın - bize ya da bana böyle yansıyor- Senin stresin ve telaşının sıcaklığını taa içimde hissediyorum... o kadar yani....... Sen sanıyor musun ki burdaki herkes 1 kere denedi oldu; okumuşsundur birçok meajı kaç yenilgi, kaç negatifle yıklıdık pek çoğumuz.... Sana bir şey sormak istiyorum,inan tam hatırlayamıyorum senin durumun erken menopoz muydu? Yoksa önce tüp denemeleri sonra donasyona mı geçtin? Yani kaç kez denedin? Sen bütün testlerini yaptırmış mıydın? KORKUMUZ BU TELAŞLA KENDİNE ZARAR VERMEN!!!
Haaa şu takip meselesine gelince; bu tip doktorlara tilt oluyorum arkadaşım... Çok adice buluyorum,insanlık dışı......... Şimdi sor bakalım şu soruyu tüm foruma ve bütün arkadaşlar yanıtlasın seni: Arkadaşlar tüp bebek tedavinizde ya da donasyon takibinizde -ki tüp bebek takibi daha teferruatlıdır, ilaçların günü saati vardır, en az üç kere ultrason takibi yapılır filan..- doktorunuza kaç para ödediniz bu takip için??? Ben şimdiden cevaplayım kendi adıma bu soruyu: Daha önce 3 tüp denemesi yaptırdım HİT e. Takibimi kendisi İstanblda ise o, değilse Bahçeci grubundan bir doktor yaptı ve ilk kez gittiğimde bir muayene parası ödedim ve bir daha no ona ne de diğer Bahçeci doktorlarına ödedim... Şimdi ise İzmirdeyim ve Firdevsin anlaşmalı doktoru ile görüşeceğim. Burda çok sevilen ve iyi bir doktormuş ve sadece bir kere muayene ücreti ödeyeceğim...
Ne yapacakmış bu doktor, hazırlayacakmış derken kuluçkaya mı yatıracak seni? Alt tarafı şu kadar şu ilacı al diyecek ve ultrasona çağıracak. Bunu uzaktan Firdevs bile yapar.. Hatta testleri sana Firdevs yazsın ona mail at baksın, bu kadar basit arkadaşım.... sevgiler...

merhaba lütfen bizede dr. ismini ver bizde orda yaptıralım.

teşekürler mail adresim veriyorum (( yaratan_rab@hotmail.com )) bekliyorum cnım .

Sevgili atessn,Canım tam mesajı gönderirken gitti hepsi... Son dönemde fazla giremediğim için seni atladım, geçmiş olsun arkadaşım... Her şerde bir hayır vardır derlerdi değil mi? Hayır olsun arkadaşım... Hamilelik haberini okuyunca Allah biliyor dedim ki 'inşallah sağlıklı bir bebek olur'... Elbette mucize bebekler var ama kaç tane? Bizim yaşlar için kendi yumurtalarımız çok riskli biliyorsun.. Ben hala 43-44 yaş için 4-5 yumurta üretiyorum ama istemiyorum, donasyonu kendim istedim. Zira sağlıksız bir çocuk sorumluluğu beniziyadesi ile ürkütüyor... Tek arzum sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğim olsun.. Her şeyin hayırlısı.... Sanırım sen de donasyon ve ikiz istiyorsun, Allah gönlüne göre versin canım.....

Kıbrıs evet ille de şu doktora git takip ol filan gibi bir zorlamada bulunmuyor. Sadece anlaşmalı doktorlarını söylüyor ki bu bizim için iyi, çünkü Türkiyede yasal değil ama anlaşmalı doktor zaten durumu bildiği için sıkıntı olmuyor hatta memnun kalırsan doğuma kadar gider o iletişim.... Takip, devlet ve üniversite hastanelerinde yapılıyor diğer testler de... Ben bugün Firdevsin anlaşmalı doktorunu aradım önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim hala pıhtılaşam testi de yaptıramdım mesela onu sordum, özelde yaptırmanıza gerek yok diğer hastanelerde yaptırabilirsiniz dedi.. Ve bu doktora daha muayene ve görüşmeye gitmedim suratımı görmeden bunu söyledi yardımcı olacağım her konuda dedi ve ödeyeceğim bir muayene parası.... Gözünü seveyim böyle doktorun.. Bu da doktor - ki bilinen bir doktor- 2000 tl. isteyen de doktor... Ben yaz sonu eylülde Firdevsi aramıştım o zaman İstanbulda yaşıyordum ve anlaşmalı doktorunu sormuştum ordaki doktor da çok ünlü bildik bir hastanenin tüp bebek bölüm başkanı idi ve ödeyeceğim para yine bir muayene ücreti idi... Doğru adreste olmak ve doğru yolu izlemek çok önemlii..... Ama insanlara bazen yüklenmek ters tepmeye yol açıyor,bazı doğrular yanlış yaparak bulunuyor...saygı duymak gerek............ Mutlu kall...

Son düzenleme:
Lütfen tress istenen ücret ayıp terbiyesizlik ve gereksiz...
Git kıbrısta yaşa daha iyi... Resmen tıp ahlakı iptal !!!

Sevgili Alpilknur merhaba,
Çok özür diliyerek nacizane sana da aynı eleştiyi getireceğim; sende mi 2000 tl. ödedin daha önce? Ve şimdi yeniden deneyeceğin zaman yine mi 2000 tl. ödeyeceksin? Kuzum allah aşkına siz birbirinizi mi azdırıyorsunuz yaa???
Haa sana ne be kadın nereye istersem giderim istediğim kadar para öderim de diyebilirsin elbette, bana halt etmek düşer tabii......... Nedir bu C.......r hoca takıntısı yahu??? Bütün hocalar öldü bi o hoca mı kaldı arkadaşım??? Kusura bakma beni sert mi algılarsın bilmiyorum ama burası paylaşım sitesi ise fikrimi paylaştım amacım kimseyi kırmak değil.... Mutlu kall.......

Selam arkadas evrt donasyon yaptirdim aralik sonunda. Dogus merkezdi firdevs hn doktorumdu..cok memnun kaldim

Selam canim maalesef ozelden mesaji cevaplayamiyorum...bende anlamadim...gec olmadan burdan yazayim dedim umarim gorursun

Blutgerinnungstest
Schilddruesenwerte tsh, ft3, ft4 messen lassen
Schilddruesenultraschall

Arkadaslar kusura bakmayin arkadas testlerin almanca adini istemisti...

Atessn, hayırlısı olsun!!! İçinde zaten korku vardı. En azından donasyonda için rahat olur.. Yinede üzülmemek elde değil????

Delikedi 12. Gün testi tekrarla derim. Polip konusu hakkkında açıklama almalısın ve rapor istemelisin. Email ve telefonla işin peşini bırakma)

Transferi olanlar!!!!!!beklerken sabırsızlık yapmayın...sürecin keyfini umudun güzelliğini yaşayın ne yani bebek9 ayda doğuyor ama kimse erken doğuma gidip al şunu bir an önce demiyor..ben biraz allahı gücendirme gibi görüyorum. Herşey yerinde ve zamanında...

Donasyon yaptıranlar lütfen buradaki doktora 2 ve 3 kere kontrole gitseniz yet 200 tl desek 600tl testlerde cabası..
İstismara açık olan konumumuzu istismar etmelerine izin vermeyin lütfen..

Arkadaşlar rahim kalınlığını Kıbrıs'taki dr unuz da ölçebilir veya bulunduğunuz yerde bir doktora yönlendirebilir. Ben erken gittiğimden orda dr um ilgilenmişti. Aldığım ilaçlar orda yediğim yemekler yüzünden zaten hamile görüntüsü verir oldum şişen göbeğim yüzünden. Ama işin güzel yanı eşim markette torbaları taşımamı istemeyerek eğilme hanım demesin mi! Ha göbişime bakarak dediyse fena ama galiba göstermemeye çalışsa da bebek beklentisi içinde sanki. :))

ama benim kanamam başladı .gittiğim hiçbir dr rahim filmine gerek görmedi.polip i 1 sene önce bir prof. görmüştü ama tüp bebek için zararı yok dedi.tam vajinanın girişinde ve ufaktı. sonra hazırlık aşamasında dr söyledim yok görünmüyo dedi. tamda transfer sırasında farkettiler ve bayagıda büyümüştü. bir önceki denememde polipten hiç bahsedilmedi.kıbrısı aradık ilaçları bırakma ve 12. gün test yapın dedi.iş çıkışı ağladım biraz rahatladım şimdi eşimle 3. denemeyi nerde yapalım diye konuşmaya başladık bile yaza kadar para biriktirmeye devam

cnm negüzel bak eşin destek umarım en kısa zamanda tekrar denemen dileğiyle hayırlısı olsun cnm sıkma sen tatlı canını lütfen

canim cok tskr edrim cok sagol yazdim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…