ikinci denemede hüsranla sonuçlandı.bugün bel ve kıarın ağrım vardı dayanamadım test yaptırdım sonucu aramak için aradım 0.51 dedi 10. gün bugün. çok umutluydum ama olmadı işte. sanırım ben bu defteri kapatıcam demekki hayırlı değil hakkımda zorlamanın manası yok herşey mükemmel ama nedense 12. günü bile bekleyemeden kanamam oluyor.para konusu zaten sıfırlandı allah hepinize tez vakitte bebekler nasip etsin
Arkadaslar,
gecenlerde yine yazmistim, fbli nin ve atessn in dedigi gibi, takip falan gerekmiyor. ben kibirsa gitmeden hic bir kadin doktoruna gidip rahim kalinligini ölctürmedim. cünkü donasyonda zaten hepsi günü güne hesaplaniyor.....yani zyklusumun 10. günü oraya gittim ve herseyi kibrisda ayarladilar. bosuna baska doktorlara gitmeniz gerek yok illaki - hadi belki bir kez gidip rahim kalinliginizi ölctürebilirsiniz ama inanin illaki gerek yok...
ikinci denemede hüsranla sonuçlandı.bugün bel ve kıarın ağrım vardı dayanamadım test yaptırdım sonucu aramak için aradım 0.51 dedi 10. gün bugün. çok umutluydum ama olmadı işte sanırım ben bu defteri kapatıcam demekki hayırlı değil hakkımda zorlamanın manası yok herşey mükemmel ama nedense 12. günü bile bekleyemeden kanamam oluyor.para konusu zaten sıfırlandı allah hepinize tez vakitte bebekler nasip etsin
ben de donasyon görüşmlerini ankalife la yaptım. cihangir hoca oranın ortağı zaten. ama muayeneleri kendi kliniğinde yapıyor.ilk denememi şevket bey yapmıştı ikincisisini savaş bey. bence savaş bey daha iyi gibi .şevket bey in kliniği daha çok ilgileniyor insanla ama. firdevs hanım ı tercih etmen mantıklı . ben de bir sonraki denemem ne zaman olur bilmiyorum yaza kadar inş.FİRDEVS HANIM VEYA HIT düşünüyorum. ama gene cihangir hocayla görüşmeden muayene olmadan asla gitmem.
bu arada arkadaşlar msn si olanlar beni ekleyebilir. ilknuralp_@hotmail.com
arkadasim yapma daha 10. gununmus adette olmamisin adet zamani adet olmasanda agri olabilirmis bende negatif sonuc aldim ilk denememde 2 gun agladim bir daha yapmiycam dedim ama yine bebk istegim hortladi yuregimde isin maddi boyutu inan bir cogumuz icin ayni ben ne kadar takim varsa bozdurmustum simdi yine para toparlamaya calisiyorum ne zorluklarla ama bu yola ciktik mesala benim dr.um 2.denemede 1000 euro daha az alacak 3.denemede yine ayni ve ondan sonra olana kadar bedava ucret yok demisti[/QUOTE
Canım 3. denemeden sonra bedava olduğuna eminmisin bunu şevket beymi dedi? doğuşta diğerleride bedava yapıyormu acaba?...
sevgili arkadaşlarım size kızmam mümkün deyil.sadece yeniden deneyip başarısız olurumm korkusuyla sanırım fazla heycanlı ve gerginim.annemin yanında olmak bir aya yakındır eşimi fazla görememek beni biraz yıprattı.sizlerin düşünceleri benim için çok önemli bazen dostların tatlı sert uyarıları insanı kendine getirirmiş.çocuk özlemiyle kliniğe gittim doktor histereskopi yapsak tutunmasına faydalı olur deyince allak bullak oldum.burada kaygılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz bende durumumu paylaşmak istedim.fazla telaşlı görünmüş olabilirim.
Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.
arkadasim yapma daha 10. gununmus adette olmamisin adet zamani adet olmasanda agri olabilirmis bende negatif sonuc aldim ilk denememde 2 gun agladim bir daha yapmiycam dedim ama yine bebk istegim hortladi yuregimde isin maddi boyutu inan bir cogumuz icin ayni ben ne kadar takim varsa bozdurmustum simdi yine para toparlamaya calisiyorum ne zorluklarla ama bu yola ciktik mesala benim dr.um 2.denemede 1000 euro daha az alacak 3.denemede yine ayni ve ondan sonra olana kadar bedava ucret yok demisti[/QUOTE
Canım 3. denemeden sonra bedava olduğuna eminmisin bunu şevket beymi dedi? doğuşta diğerleride bedava yapıyormu acaba?...
valla ben tonguz beyle konusuyorum canim ,,bugun yine konustuk evet 3. denemden sonra tutana kadar bedava dedi..3 deneme parayla ama
o kadar doğru şeyler yazmışsın ki sana milyon kere katılıyorum. lütfen yaz ki birbirimize ışık tutalım. çünkü hepimiz umut arıyor o yaptırdı bende yaptırayım diye gereksiz paralar ve telaşlar yaşıyoruz.
takip denilen şey rahim kalınlığına bakmak devlet hastanesinde hiç ücretsiz yapılan bişey.
takip edecek bişey yok
tamamen fırsatçı doktorların uydurması bu.
kıbrısda zaten orada takip eden birini bulun falan demiyor.
Lütfen tress istenen ücret ayıp terbiyesizlik ve gereksiz...canım ben firdevs hanıma gidicem.ama cihangir beyin hazırlamasınıda istiyorum.ankarad cihangir beyin hemşiresi var beni başka kliniğe yönlendirmek için çok ısrar etti.vee hazırlık için 2000 tl vericeksiniz dedi.yani ben sadece tahlillerime baksın doktor sorun varsa hangi ilacı ne dozajda kullanmam gerekiyorsa onu söylesin istiyorum.zaten donasyon için 4500 tl vericem kıbrısa 2000 tl de hazırlık için bana çok fazla geliyor.histereskopimi cihangir hoca yapacak.peki alpiknurcum cihangir bey senin donasyonunun olmamasına nasıl bir yorum yaptı.yani mutlaka bir sebebi vardır demi canım..
ben de donasyon görüşmlerini ankalife la yaptım. cihangir hoca oranın ortağı zaten. ama muayeneleri kendi kliniğinde yapıyor.ilk denememi şevket bey yapmıştı ikincisisini savaş bey. bence savaş bey daha iyi gibi .şevket bey in kliniği daha çok ilgileniyor insanla ama. firdevs hanım ı tercih etmen mantıklı . ben de bir sonraki denemem ne zaman olur bilmiyorum yaza kadar inş.FİRDEVS HANIM VEYA HIT düşünüyorum. ama gene cihangir hocayla görüşmeden muayene olmadan asla gitmem.
bu arada arkadaşlar msn si olanlar beni ekleyebilir. ilknuralp_@hotmail.com
Merhaba,
yazdiklarini okudum simdiBen yurtdisinda yasadigim icin bu konuda tedirgindim zaten,
Birakin duzenli bir sekilde rahim kalinligini olcturmeyi gerekli testleri yaptirabilecegimiz bile supheli
Sen donasyon mu yaptirmistin?
Hangi merkezde yaptirdigini sorabilir miyim?
ama benim kanamam başladı .gittiğim hiçbir dr rahim filmine gerek görmedi.polip i 1 sene önce bir prof. görmüştü ama tüp bebek için zararı yok dedi.tam vajinanın girişinde ve ufaktı. sonra hazırlık aşamasında dr söyledim yok görünmüyo dedi. tamda transfer sırasında farkettiler ve bayagıda büyümüştü. bir önceki denememde polipten hiç bahsedilmedi.kıbrısı aradık ilaçları bırakma ve 12. gün test yapın dedi.iş çıkışı ağladım biraz rahatladım şimdi eşimle 3. denemeyi nerde yapalım diye konuşmaya başladık bile yaza kadar para biriktirmeye devam
Selam canim maalesef ozelden mesaji cevaplayamiyorum...bende anlamadim...gec olmadan burdan yazayim dedim umarim gorursun
Blutgerinnungstest
Schilddruesenwerte tsh, ft3, ft4 messen lassen
Schilddruesenultraschall
Arkadaslar kusura bakmayin arkadas testlerin almanca adini istemisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?