merhaba wallahi çok güzel kendini anlattın artı benii anlattın bir çok kişiyi anlattın duygularımıza tercüman oldun .
kızını Allah sana bağişlasın ewt su akar yolunu bulur diyorum bende aynen sen gibi .
ewt 46 yaşındayım yıllarca tüp bebek yaptım kendi foliküllerimle 2 defa da donor yumurta ile denedim atina da ve sonuç negatif.
bikmadım yorulmadım tam 21 senedir hala devam ediyorum. ewt duygularımız aynı hissettiklerimiz ayni ortak yanımız. her şey gönlünce olsun dilerim.
Canım atinada denemelerinde neden olmadı.yani belli bir sebebi varmıydi.yada herşey iyi gitti ama tamamen şanssızlık mı oldu.umarım 3.cü denemende hayallerine kavuşursun..
Canım firdevs hanımın hasta danışmanı irem hanımdır.sonra yanlış anlaşmalara mağruz kalma internetten firdevs uğuz kıbrıs tüp bebek diye gir sayfasında firdevs hanımın resmi var irem hanimin cep numarası var.
sanırım bikaç ay toparlanıcam çok uzun süren kanamam oldu. biraz iyileşmek için bekleyeceğim. daha doğrusu akışa bırakıyorum kendimi iç sesime göre ne gelirse onu yapıcam ama şu an beklemedeyimmm... hakkıma hayırlısı diye dua etmekten başka bişey yapmıyorum şu ara. aslında hayata dönmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. bu konuyu takmaya başladığımdan beri bir buçuk senedir yani sanki herşeyim eksik....
nasıl bir duygudur bu bilmem yıllarca bununla yaşayan yıllarca uğraşan kişiler var onlarda aynı mı acaba???
ben nasıl anlatsam hislerimi.????
allaha şükürler olsun ki çok sevdiğim bir işim var.
allaha çok şükürler olsun ki çok sevdiğim bir eşim var....
allaha çok şükürler olsun ki 21 yaşında çok iyi bir ünv de okuyan harika bir kızım var...
ailem mükemmel...
eşimin ailesi mükemmel...
eşim benim şansım herşeyim mükemmel bir eş...
amaaaa ikimizin bir çocuğu yok... ve ben bunu istediğimden beri ne kitap okuyorum ne sinemaya gidiyorum ne arkadaşlarımla görüşüyorum ne işimle ilgili yeni bişiler yapıyorum ne başka hedefler koyuyorum kısaca herşey beklesin modundayım sadece heran bu foruma gireyim neler oluyor öğreneyim yeni bişey varsa onu araştırayım insanların hikayelerini dinleyeyim. yani varsa yoksa kim hamile kim negatif kim pozitif kim nereye gitmiş kim ne yapmış kimin bebeği ne kadar olmuş sadece bunların içinde olmak istiyorum. biliyorum sağlıksızama beni mutlu eden tek şey bu haa birde alışveriş yapmak (arada bir bebek alışverişi bile yapıyorum. ) sadece böyle mutluyum şu ara.
bir yanım zaten çok geç git hadi diyor diğer yanım bekle zamanı var az kaldı diyor... akışa bıraktım elbet su yolunu bulur modundayım ama sakinim mutluyum düşüğe rağmen tüp bebek sonuçları gibi savrulmadım. duruldum ama yorulmadım. ve en önemlisi çok umutluyum.. işte böyle saldım çayıra mevlam kayıraaaaa.....
Arkadaslar kibrisa tedaviye Mart'da veya nısan ayında gıtmeyı düşünen varmı ????
tress bizde netden baktık hatda can beyle görüşüncede firdevs hanm için evet doktorumuz dedi..şuan içim içimi yiyo.evde misafir var yoksa hemen arardım can beyi.ben firdevs hanıma gitmek istiyorum.aslında daha baştan can bey yalanmı söylemiş olsu şimdi.akılım karmakarışık oldu.bide burdaki doktora gidip özel muayenede 300 tl verdik.artık onlar kendi aralarında anlaşıp beni firdevse yönlendiririler heralde.
tress bizde netden baktık hatda can beyle görüşüncede firdevs hanm için evet doktorumuz dedi..şuan içim içimi yiyo.evde misafir var yoksa hemen arardım can beyi.ben firdevs hanıma gitmek istiyorum.aslında daha baştan can bey yalanmı söylemiş olsu şimdi.akılım karmakarışık oldu.bide burdaki doktora gidip özel muayenede 300 tl verdik.artık onlar kendi aralarında anlaşıp beni firdevse yönlendiririler heralde.
ben yanılıyor olabilirim ama forumda pozitif sonucunu alan bazı arkadaşlar sanki eskisi kadar foruma girmiyor mu ne??yoksa nazarımızdan mı korkuyorsunuz??::)))
kızlar oysa bizim sizlere ihtiyacımız var..sizler bizim için umut kaynağı,yol gösterici,bilgilendiricilersiniz.yazdığınız her bilgi,tespit o kadar önemli ki..
mesela rüzgarselin,aysevi ve birçok arkadaşımız bizi hiç yalnız bırakmıyorlar..
Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Durugencim, ne durumdasın? Son durumunla ilgili net bir bilgi varmedin arkadaşım bilmece gibisin yahu ..... Şimdi senin değerin düştü mü , yükseldi mi ? Öyle bir yazdın ki ne düştüğünü anladık ne yükseldiğini ........... Seninleyiz unutma!
Arkadaşım benim değerim düştü zaten yazmıştım. Sağolun desteğinizle ayaktayım. Yine özelden mesaj atan arkadaşlara da teşekkür ederim.Ama değer düşse de kimyasal gebelik mi dış gebelik mi olduğunu burada üniversite hastanesindeki dr um değer sıfırlanana kadar anlayamayız takip şart dedi. Kıbrıs ı aradım kimyasal gebelik deyip ilaçları bırakabileceğim söylendi. Durum bu. Ama tekrar düşünüyorum hayırlısı olsun. Ben yine isteğimi kaybetmiş değilim. Hani USA daki bir dr arkadaşımdan bahsetmiştim evlat edinen gece gündüz aradı Allah razı olsun!Hani arkadaş vardır uğruna çiğ tavuk yenilir bu da öylesi. Oradaki özel klinikte yaptırabileceğimi söyledi. Hem beraberce seçeriz donörü demesin mi zaten işi başından aşkın evlatlıkları bir de ben nasıl olur bilemiyorum orası da uzak. Hani Kıbrıs şurası uçakla da fazla değil derken. Birkaç gün düşüneceğim ama önemli olan nerede olursanız olun yanınızda sağlam dostlarınız olsun düşseniz bile ayağa kalkmanızdaha kolay oluyor. :)
Ah Gülfemcim senin serzenişin bu forumda sürekliliği olan çoğu arkadaşın ortak görüşü... Maalesef bu forum fire vererek ilerliyor; bazı arkadaşlar bir telaş bir açlıkla foruma kaydoluyor, işi bitince kayboluyor...... Halbuki bu forumun bir amacı var.... Foruma kaydolduğum günden bugüne ortalıktan kaybolmuş birçok arkadaşın adını ezbere yazabilirim burda........... Formül şu: ÖNCE KAYDOL SONRA KAYBOL !!! :))) Neyse gönülleri hoş olsun hepsinin....
Fbli sizin troid hormonları ile ilgili yazılarınızın arkasından bende geçmişten bugüne yaptırdığım tüm troid testlerine baktım ve değerlendirmeniz için yazmak istedim tabii kıbrıstaki doktorumada belirtmem gerekecek.fblicim seninde troidlerle ilgili sorununun var galiba bana fikir verirsen sevinirim.
Tsh 4.88 (normal değer, 0.57 -5.6 arası )
t4 1.23 (normal değer, 0.88 -1.72 arası )
t3 3.73 (normal değer ,2.3 -4.2 arası )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?