Sevgili arkadaşlar,
Sizlerle herşeyi paylaşmak yaşamak gibi nefes almak gibi.
Bu forumun kenetlenmiş ve aynı zamanda esnek ve yoğun enerjisi her olayda sarıp sarmalıyor bizleri.
Rahmet arkadaşımın üzüntüsü hepimizin kalbine dokunmuş. Sizler onu tanımadan gaztede okuyup etkilenmişsiniz. Yanımda oldunuz sağolun. Onunda yanında olmak demek. Hepinize çok teşekkürler.
İspanya çok heyecen yaratıyor bende. İstiyorum ya... Evet kızlar haykırıyorum ilk defa istiyorum ben bu donasyonu... Artık lamı cimi yok.. Bahane yok tamamım ben...
Deneyenler denemeyenler hamile kalanlar kalmayanlar hepinizi takip ediyorum. Ama birisi yazacağımı yazdıysa tekrar olmasın diye yazmıyorum. Takipteyim.. Gönlümdesiniz))
kıbrısa gitmek istiyorsan daha bilgi içeren bi site yok sanırım:)tecrübeli arkadaşlar sağolsun detaylara kadar paylaşıyorlar geriye dönük okursan eminim çok şey öğrenirsin.benim hiç tecrübem yok ama burda olmak bile beni mutlu ediyor bir sürü arkadaşın gebelik haberini aldık kutladık beraber:)umarım seni de kutlarız birgün
sitedeki tüm arkadaşlarım,hepinizin iyi dileklerini aldım.çok teşekkür ederim.cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım,pazar kıbrısa uçuyoruz.pazartesi yumoşlar toplanacak.nete girebilirsem size haber vereceğim,merak etmeyin:))
bana da hepimize de bol şans diliyorum
Merhaba bayanlar bende kıbrısta merkez araştırıyorum... Bi Ankarada bir tanede İstanbulda tup bebek denemem oldu ama sonuç negatif. Doktorlar tüp bebekte şansımın az olduğunu söylemişlerdi ama biz ısrarla denemek istedik. Sonuç itibariyle manevi olarak çok yıprandık, çünkü çok fazla ümitlenmiştik. bikez daha denemeye gücüm yok çok mutsuzum.Artık yumurta donasyonu düşünüyoruz.Sizden ricam bu konudaki bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum, teşekkürler.
merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza yeni katıldım. sayfalara şöyle bir baktım ama 1000i geçmiş hepsini okuyamadım.
genelde yumurta donasyonu ile ilgili tecrübelere rastladım.
acaba sperm donasyonu yapıranlarda var mı? kıbrıstaki bir merkezin internet adresine girdiğimde türk vatandaşlarına yapmadıklarına dair bir not düşmüşlerdi alta.
sperm nakli yaptırıp da hamile kalan var mı aranızda?
Arkadaşlar bazen sizleri çok merak ediyorum.bilmiyorum sizdede oluyormu.Hayal ediyorum hepinizi.keşke birbirimizi göre bilseydik.
Hadi herkes biraz fiziksel özelliğinden bahsetsin biraz merakımızı giderelim olmaz mı.
Miranda birde Dogustan Firdevs hanim in asistaniyla gorusmeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar bazen sizleri çok merak ediyorum.bilmiyorum sizdede oluyormu.Hayal ediyorum hepinizi.keşke birbirimizi göre bilseydik.
Hadi herkes biraz fiziksel özelliğinden bahsetsin biraz merakımızı giderelim olmaz mı.
arkadaşım kesinlikle o merak bendede var biliomusungerçekten farklı burası yaaa... bu arada sen his.olcaktın dimi oldunmu cnm kçırdıysam kusura bakma
Miranda birde Dogustan Firdevs hanim in asistaniyla gorusmeni tavsiye ederim.
Merhaba Miranda, bende dün Kıbrısta Halil İbrahim Beyin olduğu merkezle konuştum.Sormak istediğim sorular vardı hepsini sordum yardımcı oldular. Biz eşimle oraya karar verdik sadece uygun bi zamanı kolluyoruz gitmek için.Sende bugün yada yarın artık ne zaman müsait olursan ara merkezleri ve fikir al derim.Karar vermek çok kolay olmuyo ama dediğim gibi bikaç yerle görüş ve iyi düşün canım.
runya33 ne yaptın canım mail geldimi sana? biz akşam eşimle konuştuk en kısa zamanda gitmeyi planlıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?