Az önce doğuş tüp Dr fırvdevs hanımın asıstanına e maıl gönderdım
Klınıgınızde kaç personel lerı olduğunu
Embriyo lagların kım olduğunu
Ekıp resım göndermesını
Yazdım
Merak edıyorum Internet'ten sadece Dr fırdevsın resim var bırde Bınanın .
sırası gelen gidip bebeklerini alıp geliyo ne güzel :)sıra sende umarım herşey gönlünce olur ve güzel haberlerin için arkadaşlar dansöz patlatırlar.sende bence mümkün olduğunca olur mu olmaz mı diye takılma gönlünü ferah tut başka şeylere odaklan havala güzel bence buda avantaj insanın içi kıpır kıpır oluyor:)
gercekten cok dogru ben 37 yasindayim bugune kadar hic troidle ilgili sorunum yoktu hatta ultrasyondada görunmedi bir sorun ama kanima baktiklarinda gizli tembellik teshisi konuldu ve ben bunu yeni ögrendimm...
1. Hafta sonu 10!yıl sonra kayınvalide evime geldi. Eşim için katlandım. Yoksa kadından hiç haz etmiyorum. Çocuk olmadığı için hep bir ayrılma olacakmış umuduyla yaşıyor. Utanmadı sıkılmadı yanımda memlektin kızlarının ne kadar güzel olduğunu ve oğlunda bir görsen dedi. Şaka gibi herşey...
2. Tiyatrocu genç akadaşım dünya tatlısı okumuşluğu ve bilgisiyle binlerce kişiye beden gçzel gözlü ve gülüşlü arkadaşım intihar etti. Kederliyim çok üzünüm. Gzatelerde ve habelerde görmişsünüzdür dün..Sisteme yenildi. Ve yıllarcada psikoterapi görmişti. Onun yangını benim için bildik onun geçtiği cehennemi tassavur edbiliyorum..ve korktum..
3. İspanyadan haber geldi bize uygun bir donör bulmuşlar nisan ayında başlayabilirmişiz. Bende email attım. Tamam dedim eşimde bu sefer olayın içinde o da istediğini söyledi..
Tüm bu gelişmeler beni çok yordu ve karıştırdı..
Senin için çok üzgünüm canım. Benden daha ilk görüşmemde yapmam gereken tüm tahliller istendi ve bunların çok önemli olduğunu söyledi can bey. Bana email olarak liste gönderdi. Hepsini yaptıracağım. inşallah sorun çıkmaz. Anne olmayı çok istiyorum. Neden bilmiyorum ama bu insanlar bana çok sıcak geliyor. Kendimi rahat hissediyorum. Her aradığımda hemen her soruya cevap alabiliyorum. Transferden sonra değişebileceğine inanmıyorum.
Canım Ben pazar günü histereskopi olucam.kaçırmadın canım.evet bencede farklı burası.belki yüz yüze konuşulsa herkes birbirine bu kadar rahat davranıp sığınamazdı..bazen en yakınına bile anlatamadığın sorunlarını burada paylaşabiyorsun.vee en güzel yönü bir deyil bir sürü kişi burada canla başla birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.sonuçta hepimiz bir şekilde aynı yollardan geçmişiz.Nasrettin hoca eşekten düşmüş doktora götürelim demişler.Nasrettin hocada ,bana eşekten düşmüş birini getirin Beni en iyi o anlar demiş.bizimkide Nasrettin hoca hesabı sanırım...
arkadaşlar bugün doktora gitdim kan verdim.sonuçlarımda çıkmış.trombofili panelide 3 tane bişey yazmışlar anlamadımda.daha doktorada göstermedim.salıyada histeroskopi olcam ondan sonra sonuçları irem hanıma yollaycam.tabi mail gelirse bana:))
bugün firdevs hanımın çalıştıgı yeri aradım.durumu anlatdım.irem hanım geri döndü ve bundan sonra onlarda tedavim devam etcek.mail adresimi yazdım,gerekli testleri yollaycagını söyledi ve 3 saat geçti hala bekliyorum....
kızlar benim kaderim beklemekkk....
evlenmek için eşimi yıllarca bekledim...
evlendik şimdide yuvaya dönmesini bekliyorum...
bebek hasretiyle bekliyorum...
irem hanımdan mail bekliyorummm:)))
bende 172 boy 72 kilo sarışın elagözlüyüm....
ben büyük bi şokun ardından 1 hafta izin alıp evde kaderime ağladım durdum. ne yapacağımı bilmeden odalarda gezindim durdum. bi hafta sonra kıbrıstan doktorum verda hanım aradı ve bi bayan önerdi.kütahyada oturuyormuş. gittik görüştük.uçuk kaçık bi tip ama vijdanlı ve saf biri. para konusunda da anlaştık.sonra birlikte doğum kontrol hapına başladık.pazartesi günü hap biticek. sonraki gün ben başlayacağım bi terslik çıkmazsa iğnelere.yani herşey yolunda giderse 16 martta kıbrıstayız.ama bişey söylimmi çok korkuyorum yine olmicak diye.yine yarıda bırakılırsam artık benden haber alamazsanız herşeyi düşünebilirsiniz. çok ama çok mutsuzum kızlar.herşeyin yolunda gitmesini çok istiyorum ama içimde korku yiyip bitiriyo beni.bunlarda yetmezmiş gibi yarın sabah kaynanamlar geliyo. eltim gebe 5 aylık.benden sonra evlendi.şimdi gelip ee 2yıl oldu sizde yapınsanıza ne bekliyonuz diyip yine beni üzecek.zaten bu aralar etrafım gebelerle doluu.her an hıçkırığım boğazımda geziyorum anlayacağınızz...
ben büyük bi şokun ardından 1 hafta izin alıp evde kaderime ağladım durdum. ne yapacağımı bilmeden odalarda gezindim durdum. bi hafta sonra kıbrıstan doktorum verda hanım aradı ve bi bayan önerdi.kütahyada oturuyormuş. gittik görüştük.uçuk kaçık bi tip ama vijdanlı ve saf biri. para konusunda da anlaştık.sonra birlikte doğum kontrol hapına başladık.pazartesi günü hap biticek. sonraki gün ben başlayacağım bi terslik çıkmazsa iğnelere.yani herşey yolunda giderse 16 martta kıbrıstayız.ama bişey söylimmi çok korkuyorum yine olmicak diye.yine yarıda bırakılırsam artık benden haber alamazsanız herşeyi düşünebilirsiniz. çok ama çok mutsuzum kızlar.herşeyin yolunda gitmesini çok istiyorum ama içimde korku yiyip bitiriyo beni.bunlarda yetmezmiş gibi yarın sabah kaynanamlar geliyo. eltim gebe 5 aylık.benden sonra evlendi.şimdi gelip ee 2yıl oldu sizde yapınsanıza ne bekliyonuz diyip yine beni üzecek.zaten bu aralar etrafım gebelerle doluu.her an hıçkırığım boğazımda geziyorum anlayacağınızz...
Canım senin troid sorunun hangisinde çıktı.yani benim tsh yüksek çıktı ilaç başladım.kalbimde çarpıntı oluyordu.bu da tsh nın yüksek olmasından kaynaklanıyormuş.canım sen hangi ilacı kullanıyorsun
hayret...can bey bana mail falan göndermedi,hatda bikaç test istedi.ve cebime msj atıp belli başlı tahliller istedi,diğerlerini dediğimde ise gerek görmedi.hatda formdan bahsetdiğimde evet kadınlar kendi aralarında yazışıyrlar.içine sinsin diyosan yaptır dedi..acaba mayısta gitcem diyemi pek ilgilenmediki...yani daha zaman varmıki dedi....
Burda herkez manken gibi valla ben eniyisi yazmayayım balıketli bile az boy kilo oranı süpperrrr....
canim ben l_throx diye bir ilac kullaniyorum suan hangisi yuksek cikti bilmiyorum yada az cikti,,pazartesi kan pihtilasmasi varmi diyede test yaptirmistim ikisinin bir sonucunu alicam burayada yazarim[/QUOT ilk kez gidecek arkadaslar nacizane size tafsiyem burda cok deneyimli ve sagolsun deneyimlerini paylasan arkadaslar var lutfen onlarin yazdiklarini dikkatli okuyun ben kendi adima donanasyonla ilgili bilgim yoktu bu formdada yeniydim ve tamamen kendi cahilligimin kurbani olduguma inaniyorum,....dr unuz gerek yok dese bile testlerinizi yaptirmadan gitmeyin ne kaybedersinizki sonucta orada maddi manevi ciddi kayiplarimiz oluyor bir kac test bizi maddi olarak batirmaz dimi ? bebekcim ne zaman cinsiyetleri belli olacak ay ne guzel yaaa ne heyecanlisindir simdi :) diger hamile arkadaslar hamilelik nasil gidiyor ? lutfen paylasin bizimle ...
1. Hafta sonu 10!yıl sonra kayınvalide evime geldi. Eşim için katlandım. Yoksa kadından hiç haz etmiyorum. Çocuk olmadığı için hep bir ayrılma olacakmış umuduyla yaşıyor. Utanmadı sıkılmadı yanımda memlektin kızlarının ne kadar güzel olduğunu ve oğlunda bir görsen dedi. Şaka gibi herşey...
2. Tiyatrocu genç akadaşım dünya tatlısı okumuşluğu ve bilgisiyle binlerce kişiye beden gçzel gözlü ve gülüşlü arkadaşım intihar etti. Kederliyim çok üzünüm. Gzatelerde ve habelerde görmişsünüzdür dün..Sisteme yenildi. Ve yıllarcada psikoterapi görmişti. Onun yangını benim için bildik onun geçtiği cehennemi tassavur edbiliyorum..ve korktum..
3. İspanyadan haber geldi bize uygun bir donör bulmuşlar nisan ayında başlayabilirmişiz. Bende email attım. Tamam dedim eşimde bu sefer olayın içinde o da istediğini söyledi..
Tüm bu gelişmeler beni çok yordu ve karıştırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?