canim internette firdevs hanimin sitesinde tüm ekibinin resmide var bilgileride bende oradan okudum ....

gercekten cok dogru ben 37 yasindayim bugune kadar hic troidle ilgili sorunum yoktu hatta ultrasyondada görunmedi bir sorun ama kanima baktiklarinda gizli tembellik teshisi konuldu ve ben bunu yeni ögrendimm...

Canım senin troid sorunun hangisinde çıktı.yani benim tsh yüksek çıktı ilaç başladım.kalbimde çarpıntı oluyordu.bu da tsh nın yüksek olmasından kaynaklanıyormuş.canım sen hangi ilacı kullanıyorsun

Merhaba Efsune, başın sağolsun ( bi sorum olcaktı sana. ben yeniyim formda baya bi okudum ama arada kaçırdım sanırım... İspanya'dan nasıl bi donör istediniz yani nasıl buldunuz orayı?

hayret...can bey bana mail falan göndermedi,hatda bikaç test istedi.ve cebime msj atıp belli başlı tahliller istedi,diğerlerini dediğimde ise gerek görmedi.hatda formdan bahsetdiğimde evet kadınlar kendi aralarında yazışıyrlar.içine sinsin diyosan yaptır dedi..acaba mayısta gitcem diyemi pek ilgilenmediki...yani daha zaman varmıki dedi....

arkadaşlar bugün doktora gitdim kan verdim.sonuçlarımda çıkmış.trombofili panelide 3 tane bişey yazmışlar anlamadımda.daha doktorada göstermedim.salıyada histeroskopi olcam ondan sonra sonuçları irem hanıma yollaycam.tabi mail gelirse bana:))
bugün firdevs hanımın çalıştıgı yeri aradım.durumu anlatdım.irem hanım geri döndü ve bundan sonra onlarda tedavim devam etcek.mail adresimi yazdım,gerekli testleri yollaycagını söyledi ve 3 saat geçti hala bekliyorum....
kızlar benim kaderim beklemekkk....
evlenmek için eşimi yıllarca bekledim...
evlendik şimdide yuvaya dönmesini bekliyorum...
bebek hasretiyle bekliyorum...
irem hanımdan mail bekliyorummm:)))
bende 172 boy 72 kilo sarışın elagözlüyüm....

inşallah hayırlısı ile oluyrsun atlatırsın cnm ve daha sonrada mutlu haberini alırız inşallahkesinlikle cnm çok doğru burası gerçekten çok güzel bir ortam ne güzelde özetlemiş nassettin hoca
buarada bende 28 yaşında 1.55 50 kilo esmer uzun saçlı biriyimburadaki tüm arkadaşlara bu yolda başarılar dilerim

cnm inşallah bir şey çıkmamıştır...salı his. için inş. iyi geçer ve sonra mutlu haberlerle dönersin kıbrıstan.derler ya cnm geç olsun güç olmasın en önemliside bu inş. gelicektir haber

tunanehir arkadaşım noldu senin durum? oldukça merak ettim seni

ben büyük bi şokun ardından 1 hafta izin alıp evde kaderime ağladım durdum. ne yapacağımı bilmeden odalarda gezindim durdum. bi hafta sonra kıbrıstan doktorum verda hanım aradı ve bi bayan önerdi.kütahyada oturuyormuş. gittik görüştük.uçuk kaçık bi tip ama vijdanlı ve saf biri. para konusunda da anlaştık.sonra birlikte doğum kontrol hapına başladık.pazartesi günü hap biticek. sonraki gün ben başlayacağım bi terslik çıkmazsa iğnelere.yani herşey yolunda giderse 16 martta kıbrıstayız.ama bişey söylimmi çok korkuyorum yine olmicak diye.yine yarıda bırakılırsam artık benden haber alamazsanız herşeyi düşünebilirsiniz. çok ama çok mutsuzum kızlar.herşeyin yolunda gitmesini çok istiyorum ama içimde korku yiyip bitiriyo beni.bunlarda yetmezmiş gibi yarın sabah kaynanamlar geliyo. eltim gebe 5 aylık.benden sonra evlendi.şimdi gelip ee 2yıl oldu sizde yapınsanıza ne bekliyonuz diyip yine beni üzecek.zaten bu aralar etrafım gebelerle doluu.her an hıçkırığım boğazımda geziyorum anlayacağınızz...

canım mutlaka ama mutlaka herşeyde bir hayır vardır.
inşallah hayırlı ise bu kez bebeğine kavuşursun.. kaynanan ve eltinin laflarına aldırış etmemeye çalış.. onlar konu açtığında başka mevzulardan bahset ilgierini farklı yöne çek. eminim ki seninde başarılı olduğun konular vardır onlardan bahset.

dualarım seninle . Allahım yardımcın olsun

Selam canım , yazdıklarını okudum , senın tedavı ısteme durumun ne ,
Ya mısafırını ıptal et ya mutsuz olacaksan girip fl oldum de nebılım bırseyler söyle gelemesinler , sende bıraz çık dışarı hava al , kendını dînle , sabır etmemız lazım , gercı bende hep öyle oluyorum çok sabırsızım ama yanlış ışte ..... Bıraz kendımıze bakmamız lazım stres yapma hersey kalbıne göre olur ınş.olumlu düşün .

canim ben l_throx diye bir ilac kullaniyorum suan hangisi yuksek cikti bilmiyorum yada az cikti,,pazartesi kan pihtilasmasi varmi diyede test yaptirmistim ikisinin bir sonucunu alicam burayada yazarim

canim bende mayista gidicem ama benim dr um gerek benim icin gerek esimin yaptiracagi testleri ilaclari ayrintili yazmis...benim ilk denememde baska dr du ve oda herseye gerek yok icine sinmiyorsa yaptir ama hiccc gerek yok demisti ama bir suru sorunum varmis meger yani ben bu sefer cok ama cok umutluyum insallah bebeklerimi alip gelicem...

Burda herkez manken gibi valla ben eniyisi yazmayayım balıketli bile az boy kilo oranı süpperrrr....

lalitacim sahsen kendi adima ben manken gibi degilim tam 7 kilo fazlam var ve hic ama hic guzel degil aynaya bile bakmiyorum spora devam :) malesef ust uste denemeler vs ödulu 7 kilo olarak döndü bana

arkadaşım üzülme bak başlamışsın tekrar güzel bir yola az kalmış gitmenede.vardır bundada bi hayır sakın öle kötü şeyler aklına getirme arkadaşım iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler vericeksin dönüşte inanıorum

Efsuneciğim başın sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin.İspanya ve bebeklere gidiş zamanı gelmiş.hadi bakalım kendini çok iyi hazırla olur mu?

güzel haberler var çok sevindim umut oldunuz bana.üzücü haberler de var zaman herşeyin ilacıymış tecrübeyle kanıtladım.yeni gelen arkadaşlar inşallah ilk denemenizde sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz. ben toparlandım kesinlikle kıbrıs düşünmüyoruz artık araştırma aşamasındayız.eşim benden istekli ve ben ona daha fazla aşık oluyorum.onun desteğiyle kendime geldim.Allahım onun yokluğunu göstermesin.daha dr a gitmedim diğer adetimle başlıyacam testler.filmlerr yoğun bir döneme girecem biraz daha dinleenmek istiyorum . yeni gelenler iin iki defa doğuş ta şevket beyde sperm donasyonu denedim ikiside olumsuz sonuçlandı.şevket beyi sadece transferde gördüm bütün irtibatı can beyle kurduk.transferden sonrada dr hiç yoktu can bey bilgi verdi. sonuçtan sonra hiç aramadılar oraya gidene kadar ilgi alaka süperdi . ben merkez sadece sebep diyorum olacağı varsa herşekilde oluyor. sadece onlar istemesede her tahlili yaptırın ben bu konuda çok hatalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…