kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?
bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))
gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.
efsune bu arada sabırlar diliyorum çok tatlı bir kızmış.mekanı cennet olsun...
arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 gündür çok hasta olduğum için foruma giremedim.herkes inşallah iyidir.yatak döşek yattığım için kıbrıs'a ön görüşmeye gitme işim de şimdilik daha ileri bir tarihe uzadı.yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bu arada.
arkadaslar , giden lerden tecrübelerinzi istiyorum
söyle bir liste yapabilirmisiniz
kisa ve öz
nelereihtiyacimiz var tesler gibi , transferden öncesi ve sonrasi???
BILDIKLERIMIZI YAZALIM SONRA BIR LISTE YAPALIM nedersiniz ??
Ben geriye dönük okuyorum ama cok daginik ,diye düsünüyorum ,
güzel haberler var çok sevindim umut oldunuz bana.üzücü haberler de var zaman herşeyin ilacıymış tecrübeyle kanıtladım.yeni gelen arkadaşlar inşallah ilk denemenizde sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz. ben toparlandım kesinlikle kıbrıs düşünmüyoruz artık araştırma aşamasındayız.eşim benden istekli ve ben ona daha fazla aşık oluyorum.onun desteğiyle kendime geldim.Allahım onun yokluğunu göstermesin.daha dr a gitmedim diğer adetimle başlıyacam testler.filmlerr yoğun bir döneme girecem biraz daha dinleenmek istiyorum . yeni gelenler iin iki defa doğuş ta şevket beyde sperm donasyonu denedim ikiside olumsuz sonuçlandı.şevket beyi sadece transferde gördüm bütün irtibatı can beyle kurduk.transferden sonrada dr hiç yoktu can bey bilgi verdi. sonuçtan sonra hiç aramadılar oraya gidene kadar ilgi alaka süperdi . ben merkez sadece sebep diyorum olacağı varsa herşekilde oluyor. sadece onlar istemesede her tahlili yaptırın ben bu konuda çok hatalıyım.
Runyacim hep istiyoruz tahliller,testler içeren bir liste yapmak ama bir türlü olmadı.bir arkadaşımızın bu görevi üstlenip yapması iyi olur.
Arkadaşlar kıbrısa gitmeden parasal ayarlamalar yapıoruz eşimle.fakat gidiş geliş uçak parası be kadar tutar netleştiremedik.ilk denememde uçak işini klinik halletmişti.Acaba kendimiz mi ayarlasak yoksa merkezden mi istesek.arada fiyat farkı var mıdır.
Arkadaşlar bazen sizleri çok merak ediyorum.bilmiyorum sizdede oluyormu.Hayal ediyorum hepinizi.keşke birbirimizi göre bilseydik.
Hadi herkes biraz fiziksel özelliğinden bahsetsin biraz merakımızı giderelim olmaz mı.
keşke aynı şehirlerde olsak ta görüşebilsek hepimiz ben uzaktayım tokat ta .ama ankaralıyım .aileler ankara da.her ay gitmeye çalışıyoruz haftasonu için. ankara ve ist olanlar aslında buluşabilirler imkan olursa da ben de katılırım .ankara lı kimler var:)))
hatta ne hayal ettim biliyormusun .ankara da veya ist da bebişi olmuş arkadaşlar hatta hamişlerimiz anne adayları buluşacAĞIZ.BEBİŞLER ETRAFIMIZDA KOŞUŞACAK...birlikte ağlayıp birlikte güleceğiz. ne güzel olurdu.
ben beyaz tenliyim saçların origini kumral:) ama şu aralar hürrem kızılı:) gözlerim yeşil-ela bazen. küçükken saçlarım sapsarıydı .kestire kestire lisedeyken fönler permalar üniversitede röfleler şu an sarılardan eser yok . donasyon da anne adayının o yüzden beyaz tenli yeşil ve en azından sarı saçlı değilse bile kumral olmasını belirtiyorum .biraz benzer belki ama çok da takılmıyorum bu konuya. boyum kısa 1.60 kilom 65. güzellik dersen on numara 5 yıldız:)şaka ama genç gösterdiğimi yaşımdan en az 7-8 yaş küçük göründüğümü söylerler. genelde neşeliyimdir ,arkadaşlarımla vakit geçirdiğimde mutlu olurum ,şımarırım olabildiğince ( aile mirası bu şımarıklık ilk torun ilk çocuk fazla sevgi dolu büyüdüm) ama mütevazi ve abartı derecesinde hoşgörülü ve duyarlıyımdır karşımdakine.kendimden çok karşıdaki mutlu olsun diye çabalarım hep .bu da bence biraz dezavantaj.ama napayım kavgaya gürültüye küslüklere tahammül edemeyen bir yapım var.
çok anlattım biraz da sizi dinleyim:)
ha bu arada büyük ihtimalle mayıs ın ilk haftası biz de kıbrıs a gideceğiz daha tam belli değil ama planlarda var:)
hepinizi öpüyorum.
iyi haftasonları
selam canim
seni online gorunce yazayim dedim
Kibris a gittiginizde konaklama sorununu siz kendiniz mi hallettiniz yoksa hastanenin paketlerini mi kullandiniz?
bir de nerede kalmistiniz?
Biz karar veremedik de, hastanenin paket fiyati 5100 oluyor donasyon+kibris a gidis donus ucak bileti ve konaklama
canim biz yine hastanenin önerdigi bir otelde kaldik ve kendimiz ödedik günlük 100 tl ydi hastaneyle anlasmali oteller...biz 3 yildizli girnede bir otelde kaldik...
Kibris tecrubesi olanla arkadaslar hepinize sormak istedigim birsey var.
Kibris a gittiginizde hastanelerin ayarladigi otellerde mi kaldiniz genel olarak yoksa kendiniz mi ayarladiniz herseyi?
Biz karar veremedik de,cunku eger hastanenin teklif ettigi gibi onlarin ulasim ve konaklama paketini kullanirsak 600-700 euro gibi bir fiyat odememiz gerekiyor.Bunun icinde Kibris gidis donus bileti, otel konaklama ve otel-hastane arasi ulasim var.
Eger oteli kendimiz ayarlarsak hastane yine otel-hastane arasi ulasimi sagliyor mu? Birde hastane Lefkose de ve genelde nerelerde kaldiniz yani bolge olarak, Girne ya da Lefkose?
ilk denememiz olacak ve tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim
tesekkur ederim.
Arkadaşlar kıbrısa gitmeden parasal ayarlamalar yapıoruz eşimle.fakat gidiş geliş uçak parası be kadar tutar netleştiremedik.ilk denememde uçak işini klinik halletmişti.Acaba kendimiz mi ayarlasak yoksa merkezden mi istesek.arada fiyat farkı var mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?