bu testlerin hepsini istiyorlar mı? yoksa bu senin araştırmaların sonucu edindiğin bilgilerdenmi?daha önce de yayınlamıştım yoğun istek üzerine tekrar
GEBELİK ÖNCESİNde GEREKEN TAHLİL VE TESTLER
*Kadın fiziksel, jinekolojik muayene
(rahim, meme ultrasonları, rahim ağzı smear)
*Memeyle ilgili tahliller, kontroller
*Kan grupları (her iki eşe) (uyuşmazlık olup olmadığı)
*Genetik araştırma (her iki eşe)
*Trambofili paneli (kadında kan pıhtılaşmasıyla ilgili )
*Eliza testleri
*Bulaşıcı hastalıklar
Toxoplazma
Rubella
Herpes, Sitomegalovirüs
Hepatit-b
*Diyabet, kolestorol,
Sistemik hastalıklar ve kan basıncı, tansiyon sorunu olup olmadığı
*Tiroid tahlilleri
Tsh, T3, T4
*Hormon testleri (çifte)
Fsh
Lh
E2
Prolaktin
Progesteron
Ferritin (demirle ilgili protoin)
*Tam idrar tahlili
*Tam kan, hemogram tahlili
WBC,RBC,HGB,HCT,PLT,MCH,MCHC, RDW,
NEUT+, NEUT%,MCV, PCT, ,PDW, MPV
LYM+, LYM%MONO+ MONO%, EOS+, BASO+
*Rutin biyokimya
SGOT, SGPT, AST, ALT, ASO,CRP, RF
Glukoz,Kan üre azotu(BUN), kreatinin, ürik asit, trigliserit
Hdl kolesterol, Ldl Kolesterol, total bilirubin, direk bilirubin
Kalsiyum(Ca), Fosfor(P), Sodyum,Potasyum, Klor(CI)
Demir(serum), Demir bağlama kapasitesi,
ERKEK (Sorun görünmese bile )
Spermipgram
Sperm DNA Fragmentasyon
(eksiğim fazlam olabilir öneriyle düzenleriz)
bugün irem hanıma test sonuçlarımı yolladım,mayıs ortasında kıbrısta olcaz inşallah...
aklıma gelmişken aslında utanarak yazıyorum ama bilginiz olsun istedim....ben geçen kadın doğum doktoruna( bunu can bey önermişti)gitdiğimizde ultrason aletinin ucuna prezarvatif yerine eldiven parmaklarından birini takıp bakmış tabi bunu sonradan aletden çıkartırken gördüm(
nerdeyse 2 hafta geçti bende alerji yapmış...ilk defa başıma geldi bu eldiven olayı onun şokunu atlatamadan bide alerji çıktı....düşünsenize kızlar şuan tedaviye başlamış olsaydım baştan iptal olurdu...kaşıntı ve alerji için fitil kullanmam gerekliydi...aman dikkat edin..doktorun sizi muayene ederken ne kullandığına dikkat edin...sizde böyle durumlarla karşılaşmayın...
selam canim
seni online gorunce yazayim dedim
Kibris a gittiginizde konaklama sorununu siz kendiniz mi hallettiniz yoksa hastanenin paketlerini mi kullandiniz?
bir de nerede kalmistiniz?
Biz karar veremedik de, hastanenin paket fiyati 5100 oluyor donasyon+kibris a gidis donus ucak bileti ve konaklama
bugün irem hanıma test sonuçlarımı yolladım,mayıs ortasında kıbrısta olcaz inşallah...
aklıma gelmişken aslında utanarak yazıyorum ama bilginiz olsun istedim....ben geçen kadın doğum doktoruna( bunu can bey önermişti)gitdiğimizde ultrason aletinin ucuna prezarvatif yerine eldiven parmaklarından birini takıp bakmış tabi bunu sonradan aletden çıkartırken gördüm(
nerdeyse 2 hafta geçti bende alerji yapmış...ilk defa başıma geldi bu eldiven olayı onun şokunu atlatamadan bide alerji çıktı....düşünsenize kızlar şuan tedaviye başlamış olsaydım baştan iptal olurdu...kaşıntı ve alerji için fitil kullanmam gerekliydi...aman dikkat edin..doktorun sizi muayene ederken ne kullandığına dikkat edin...sizde böyle durumlarla karşılaşmayın...
keşke aynı şehirlerde olsak ta görüşebilsek hepimiz ben uzaktayım tokat ta .ama ankaralıyım .aileler ankara da.her ay gitmeye çalışıyoruz haftasonu için. ankara ve ist olanlar aslında buluşabilirler imkan olursa da ben de katılırım .ankara lı kimler var:)))
hatta ne hayal ettim biliyormusun .ankara da veya ist da bebişi olmuş arkadaşlar hatta hamişlerimiz anne adayları buluşacAĞIZ.BEBİŞLER ETRAFIMIZDA KOŞUŞACAK...birlikte ağlayıp birlikte güleceğiz. ne güzel olurdu.
ben beyaz tenliyim saçların origini kumral:) ama şu aralar hürrem kızılı:) gözlerim yeşil-ela bazen. küçükken saçlarım sapsarıydı .kestire kestire lisedeyken fönler permalar üniversitede röfleler şu an sarılardan eser yok . donasyon da anne adayının o yüzden beyaz tenli yeşil ve en azından sarı saçlı değilse bile kumral olmasını belirtiyorum .biraz benzer belki ama çok da takılmıyorum bu konuya. boyum kısa 1.60 kilom 65. güzellik dersen on numara 5 yıldız:)şaka ama genç gösterdiğimi yaşımdan en az 7-8 yaş küçük göründüğümü söylerler. genelde neşeliyimdir ,arkadaşlarımla vakit geçirdiğimde mutlu olurum ,şımarırım olabildiğince ( aile mirası bu şımarıklık ilk torun ilk çocuk fazla sevgi dolu büyüdüm) ama mütevazi ve abartı derecesinde hoşgörülü ve duyarlıyımdır karşımdakine.kendimden çok karşıdaki mutlu olsun diye çabalarım hep .bu da bence biraz dezavantaj.ama napayım kavgaya gürültüye küslüklere tahammül edemeyen bir yapım var.
çok anlattım biraz da sizi dinleyim:)
ha bu arada büyük ihtimalle mayıs ın ilk haftası biz de kıbrıs a gideceğiz daha tam belli değil ama planlarda var:)
hepinizi öpüyorum.
iyi haftasonları
2.5 saat sonra ovitrelleyi vuracağım kızlar.yani son iğneme az kaldı,sırada yolculuk var.pazartesi işleme gireceğim.
ayrıntıları yazarım.
heyecanlıyım,Kıbrısı görmeye gidiyorum heyecanım bundan mı:))) başka ne olabilir ki?mart ayında tatile çıkıyoruz, kedi miyiz ne?mart kedilerin meşhur ayıdır ya:)))
mirandacim ben zaten seni yonlendirmek icin soylemedim icine sindiyse ne guzel insallah ilk seferde tutar bebeklerini alip gelirsin ben sadece nacizane tecrubelerimi paylastim...
Hastane- otel ulasimini onlar mi sagladi?
Girne Lefkose arasi mesafe cok mu?
Ben de aynen Efsune arkadaşımız gibi çoluk çocuk hep beraber biraraya geleceğimiz günleri diliyorum. Tipime gelince açık tenli saçlı ve gözlü orta boylu ve kiloda spor giyimi seven pazarlarda tipi yüzünden yabancı sanılıp birşeyler satılmaya çalışılan biriyim. Çocukları ise çok ama çok seviyorum en kötü yanımda baş tacı yapayım derken ipin ucunu kaçırıp şımartmam. Yine de tüm kalbimle herkese baş tacı yapacakları birbirinden güzel çocuklar diliyorum... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?