canım o zaman tabii söylemeyin. önemli olan sizsiniz ve ne hissettiğiniz.
bunu önemli görmeyenin yanınızda işi yok.
ama biz buradayız. ne zaman istersen. hep yanınızdayız.
Arkadaşlar bu gün saat9:00 için randevumuz vardı.erkenden gittik. Fakat gittiğimizde 10dk.geciktik diye doktor çıkmış.Ben çorumdan Ankaraya geçtim.eşimle kliniğe gittik.Neyse doktor geldi.bu seferde anastesi uzmanı gelmedi.vee ben anasstezi olmadan histereskopi oldum.çok şükür bir sorun yokmuş.amaa çok korktum.şunu söyleyebilirim tanısal amaçlı histeresopi rahim filminden zor deyil.şuan biraz kanamam var bu da normal sanırım...şimdilik böyle hepinize iyi pazarlar
kismetse bende mayisin ilk haftasi orada olcam canim irem hnmla konustuk umarim karsilasiriz bari aramizda bir sifre olusturalimda karsilasirdak taniyalim :)
canm çok teşekkürler çok sağolun ben burada stres atıyorum.her zaman yazamıyorum ama mutlaka okuyorum. En yakın zamanda bizde kıbrısa gitcez inşallah sanırım nisan mayıs furyasına katılcaz bilemiyorum daha erkende olabilir :))
Bu arada bebeğine isim belirlediniz mi??
canım bebişin adiyla yaşasın...
saglıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun bi ömrü olur inşallah...
bizimkide elif ve efe olcak Allah nasip ederse..
bu isimler 10 yıldır aklımızda hiç değişmedi..
tabi ben 3 yıllık evliyim ama:)) seneler önce eşimle ilk tanıştıgımızda bu isimlere karar vermiştik...
canım geçmiş olsun.çok şükür sorunda çıkmamış.darısı bana.bende bugün olcaktım doktor heyetdeydi,bekledim ama yarına kaldı(
heyetden raporlarını bekleyen tüp bebek hastalarıyla uzun uzun sohbet etdim...zaten ordaki hastalar hemşireler hastabakıcılar dost olmuşlar:)) bende onlarla yarına sözleştim artık....:))
Canım saol.inşallah yarın sense sorunsuz atlatırsın tanısal histereskopi mi olucak.anastezi olucak mısın
biraz önce bir cesaret ilk adımımı attım irem hn a mail attım . .mayıs ın ikinci haftası için donasyon düşündüğümü, eşimin ona göre izin alacağını ,2. denemem olacağı için indirim istediğimi , geçen seferlerde 3. gün embriyosu konulduğunu mümkünse 5.gün istediğimi yazdım. 2 dakika sonra telefonum çaldı .irem hnm karşımdaydı. konuştuk işte. endo kistlerimden dolayı iki kere ameliyat geçirdiğimi tüplerimin ikisinin de ikişer sene arayla alındığını,12 senedir uğraştığımı, 42 yaşımda olduğumu, 40 yaşında menepoza girdiğimi hep söyledim.
güleryüzlü birşekilde dinledi erken menepoz olduğumu ilaç la adet görmeye devam edip etmediğimi sordu.dr lar öyle bir öneride bulunmadılar dedim. devam etmelisiniz dedi.hemen başlayalım dedi .gününü mail atacak.
5.gün blast asının tutunmasının iyi olacağının sadece bir şehir efsanesi olduğunu söyledi .dr ona rahim kalınlığına göre karar veriyor dedi. çoğu zaman 5 gün blastası tutunmuyor çok riskli dedi 3 gün blastası daha iyi falan dedi. ama ben gene de dr la görüşünce ısrar edeceğim. hiç denemedik çünkü.
benim elimdeki testleri göndereceğim. ekstradan isterseniz yazarsınız dedim. anlaştık. şimdi mail bekliyorum. bakalım yeni bir süreç.alıştık artık bu 3.deneme demek istemiyorum .inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.Lütfen ALLAHIM bize ve arkadaşlarıma yardım et,dualarımızı kabul et,emeklerimizi ziyan etme.amin.
savaş beyin ismini donasyona ilk başladığımdan beri (5 sene önce)çok duymuştum herke onu tavsiye ediyordu.ben ilk denememi şevket bey de 2.ciyi savaş bey de yaptım.
savaş bey çok deneyimli en eskisi,yaşı 60 ın üzerinde belki daha fazla. çok ilgilendi .detaylı muayene yaptı eski tahlillerime baktı inceledi hatta ilk muayene de deneme yaptı transfer sırasında takacağı aleti filan denedi çok da nazik motive edici ama bende gene işe yaramadı sonuçta dr biraz şans işi hastanın yapısı daha önemli bence. ben kliniği sevmedim, eski ,biraz hemşireler ve sekreterler robot gibiler ve kargaşa var belki yaptıkları işten bıkmışlar ve ilgisizler .tek çalışan dr ve yakın ekibi gibi geldi bana.
bir de halil ibrahim tekin i duydum ama bilgim yok gidenler onu da anlatırsa çok sevinirim. sanırım ankara da savaş bey,ist da h.i.t öneriliyor .ben de hit mi firdevs hnm mı diye terettüt ettim ama 2. denemede indirim yapıyırlar diye firdevs hnm ı tercih ettim .indirimi maille sordum .daha cevap gelmedi.bakalım neler olacak.
benim bebeğime ya da bebeklerime koyacağım isimler rumuzumun içinde saklı:)
bir kaç harf değişikliği olacak. Allahım nasip kısmet ederse
:)) olur valla çok güzel olur bu şifre işi.o zamana denk gelirsek ayarlayalım kesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?