bebişim olsun da güzel çirkin olsun farketmez dimi sağlıklı olsun yeter...
evet burdaki bütün arkadaşların çoğunun birbirine benzediğini düşünüyorum ben zaten. ne kadar dıştan güçlü ,neşeli,hayat dolu gözükse de herkes biraz iç dünyasında kendini eksik hissediyordur di mi. ama hiçbirimiz bu hayata böyle başlamadık kim bilebilirdi ki çocuğumuz olmayacak ne kadar umut dolu sevinçliydik evlendiğimiz yıllarda .en azından ben kendimden biliyorum sorunum olduğunu öğrendiğimde bile çok önemsemiştim hiç bu kadar ilerleyeceğini düşünmemiştik ve cahilce araştırmadan ilk gördüğümüz dr a gittik ameliyatlar ilaçlar ..gittikçe elimizde olanı da kaybettik şimdi farkına varıyoruz hatalarımızın.
ben yeni evlenenleri,bekarları hep uyarıyorum . evlenmeden dr a gidin karın ağrılarınızı önemseyin diyorum bana bekarken kız kısmısı muayene mi olurmuş tehlikeli falan derlerdi adet sancısı olur geçer derlerdi ben yatalak olurdum o halde dr a gitmedim salaklık işte . mğerse ozamanlar tedavi olmalıymışım. dr ilk kistlerimi gördüğümde sen bunların ağrılarına nasıl katlandınnasıl yaşadın demişti .cahillik işte .tabi bu anlattığım 20-25 yıl önceki olaylar.
yine eskilere daldım. aslında maziyi bırakmak lazım .geçti demek lazım tamam artık bahsetmeyeceğim bundan böyle . güzel günlere odaklanmalıyız.
kıbrıs a gelince...biz hep son anda aldığımız için biletler pahalı idi . oteli filan biz ayarladık .fiyatları pek bilmiyorum ama merkezlerin paket programları daha ucuz olur .en azından servisleri vardır yemek içmek herşey dahildir.
biz e hep denize gireceğimiz yerleri seçti eşim.yarım pansiyon bir seferinde tam pansiyon oteli girne deniz kenarında. hatta tatili ikiye böldü.üç gün bir yerde dört gün bir yerde .
eşim spor manyağıdır. dağa çıkar.trekking yapar.kışın kayak yapar baharda yamaç paraşütü .manyaklık derecesinde denize düşkündür sörf yapar dalgıçlık yapar .
transfer günü hariç hep gezdik yüzdük biz ben çok yormadım kendimi ama belki de biraz daha oda da yalnız dnilensem daha iyi mi olurdu diye düşünüyorum .bu sefer pek dışarı çıkmayım diyorum .
şeftali kebabı yiyin . lefkoşeyi magusayı gezin . kiliseler ,surlar tathi yerler güzel.geceleri otellerin kumarhaneleri.her gece birine gidin stres atın. ha birde kıbrıs içki cenneti içkiler sudan ucuz .yarı fiyatına .geçen sefer az almıştık bu sefer bavula sıkıştırırız üç dört tane.

hafta içi bir sayfa dolusu test yaptırdım ama tombofili testi hangisi bilmiyorum . onu soracaktım sizlere .testleri yazacağım birazdan .burdaki dr a kıbrıs a gideceğimi söyleyemedim biliyorsunuz mesafeli davranıyorlar ben de tüp bebek denemesi yapacağım dedi kan pıhtılaşmasını biz düşüklerden sonra isteyebiliriz dedi sizden istememe gerek yok siz zaten hiç hamile kalmamışsınız dedi moralimi bozdu zorla birkaç test yazdı gönderdi.labarutuvarda dışardan gelin yaptırın muayene olmadan dedi . birde eşim devlet bank.da müdür dr un yazdığı testlerin parasının %80 ni geri alabiliyor diye üstelemedim.
bende sonra yaptırırım diye düşnüdüm. kıbrıstaki dr la görüştükten sonra. gidip testleri alayım.öptüm sizi çook.

Canim tesekkur ederim. Dun baktim ben de biraz. Dedigin gibi pek bir fark yok hatta hastane ayarladiginda daha uygun bile diyebilirim. Umarim hastanenin ayarladigi oteli begeniriz....QUOTE=potakal;29136959]Biz Oscar otelde kaldık kendimiz ayarladık ama klinik ulaşımımızı ayarladı Otelden memnun kaldık yemekleri iyiydi Onların ayarlaması ile sizin ayarlamanız arasında pek fiyat farkı yok Kesinlikle Girne de kalmanızı öneririm[/QUOTE]

durugencim haklisin benim ilk evliligimin bitmesi bir rus yuzundendi sanirim onun izi uzerimde kaldi evet haklisin hepsi kültürlü ama malum yuva yikmaktan hic cekinmezler..gercekten beni rus saninca bakislar bile degisiyor ben türküm diye aciklama yapmak zorunda kaliyorum dönere gelince asla rus dönör istemem diger hepsi olabilir..tabi zenci haric :) bunu söyledim girnede bir taksiye binmistim ve söför bir sey anlatmisti cok üzülmüstüm ingiliz bir cift girneye yumurta nakli icin gelmisler bayanda eside renkli gözlü sarisinmis..hastane dönor hakkinda bilgi veremeyiz ama size benzeyen birini bulacagimizdan emin olun demisler ve nakil yapilmis tutmusta 9 ay sonra saglikli bir bebek dunyaya geliyor ve bir bakiyorlarki bebek zenci anne baba sarisin ...hastaneye tazminat davasi acmislar yüklü bir para kazanmislar o zavalli günahsiz bebekte öksüzler yurduna gitmis aile kabul etmemis yaaa benim olsa vermezdim sanirim sirf teninden dolayi atmazdim diye dusunuyorum cevre ne der diye düsünürmuydum bilmiyorum ben pek kim ne der lafina takilmayan biriyim..birde aykiriligi seviyorum örn: moda kirmizidir ben siyah giyerim herkes ne yaparsa ben tersini yaparim vs yani... sonucta esiminde bir parcasi gercekten üzülmüstüm

aykızım şuan sende baya heyecan vardır.ben mayısta gitcem şimdiden titriyorumm:))
inşallah gidip bebişlerini alıp gelceksin...bol sanslar ....

kismetse bende mayisin ilk haftasi orada olcam canim irem hnmla konustuk umarim karsilasiriz bari aramizda bir sifre olusturalimda karsilasirdak taniyalim :)

işte benim yeni yaptırdığım test sonuçları,bunlardan hangis trambofili panel testleri ya da var mı bunlar içinde (aslında internetten de bulablirim ama sizinle yazışınca mutlu oluyorum)

WBC - 5.89
RBC - 5.15 H
HGB - 13.1
HCT - 43,3
MCV -84,1
MCH -25.4 L
MCHC -30,3 L
PDW -9,6
PLT -205
MPV -8,6
NEUT % -50,6
LYM % -39,6
MONO % -7,6
EOS % - 2
BASO% -0,2
NEUT# -2,98
LYM# -2,33
MON# -0,45
EOS# -0,12
BASO -0,01
AYRICA

ALT ( SGDP) -16,43
AST (SGOT ) -15,97
GLUKOZ(AÇLIK) -91,8
HDL-KOLESTROL -60,9
KOLESTROL,TOTAL -170,83
POTASYUM -4,61
SODYUM -148,81
TRİGLİSERİT -41,93
ÜRE -13,25

bir kaç tane daha var onlar çıkmadı alınca yazarım onları da.
bu testleri gösterdiğimde herşey ortalmaların içinde dedi ama eksik varmı yok mu bilmiyorum .söylermisiniz varsa bana.rutin hormon testlerini de isteyemem dedi adet görmediğimi söyleyince.yaptırmalıyım ama di mi .kıbrıstaki dr lar ister herlade.

cevaplarsanız sevinirim.
iyi pazarlar hepinize canlar.

SEVGILI ARKADASIM gercekten kandi adima kendimi eksik his ediyorum,,gecen yil nisan ayina kadar normal yoldan hamile kalabilen bir kadindim hic bir sorunum yoktu takii normal yoldan hamile kalip bebek sol yumurtaliga yapisip patlatana kadar ve amaliyata giriyorum bebek sol yumurtalik aliniyor sag yumurtalikta .(DR HATASINDAN)ciddi hasar goruyor ve tek sansim yumurta nakli kaliyor demek istedigim ne oldum degil ne olacagim demeli gecen yil bu zamanlar bana deselerdi seneye nakil icin ugrasacaksin inanmazdim yada o zaman buraya kayit olsam belki burdaki arkadaslari anlayamazdim..ama smdi üzüntüleri sevincleri o kadar iyi anliyorumki demekki yasayan anlarmis...

Canım bunların içinde pıhtılaşma yani trombofil paneli yok.bence onuda yaptır.troid testlerinide yaptır.doktorlar genelde pıhtılaşma testini düşüklerden sonra istiyorlar.ama biz. Hiç hamile kalmadığımız bunu bilemeyiz.keşke yaptırsaydım deme .yaptır bence

eh hadi hayirlisi ne kalmis surda..........ayy ne heyecanlisindir dimi simdi :) gittiginde bize tek tek yasadiklarindan bahsedersen seviniriz.......

kac tane embyro almayi düsünüyorsun?

canim cok sevindim adina, iyi atlatmissin, gecmis olsun........cok sükür hersey iyiymis...

biraz kanama normal, agrida olabilir. bende hem kanama hemde adet sancisi gibi agri olmustu sanirim 2 gün.

eh hadi hayirlisi ne kalmis surda..........ayy ne heyecanlisindir dimi simdi :) gittiginde bize tek tek yasadiklarindan bahsedersen seviniriz.......

kac tane embyro almayi düsünüyorsun?

kesinlikle cnm ya çok heycanlıyım için içime sığmıyor hayırlısı inşşallah....
cnm doktorlada konuştum 5.gün olmasını istiorum tamam dediler.buradaki doktor 2 tane koydur dio daha verda hanımla konuşmadım ama ben 3 olmasını istiyorum bakalım verda ne dicek 5.günmü yada 3.günmü koycak tamam koyarım 5.gün dedi konuştumda telefonda kaçtane koycak bakalım

arkadaşlarım şimdi aldım haberi ve hiç beklemiodum kendimi cumaya falan hazırlamıştım...
evet beklenen haber geldi SALI günü kıbrısta olcaz arkadaşlar çok çok çok heycanlıyım ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah beklenen güzel haberlerle dönerim

Canım çok sevindim.bende heycanladım.inşallah hayırlïsı Ile geldiğini sonrada hamileliğini öğreniriz

canim drun benden istedigi testler hbs,hcv.hiv.aclik kan sekeri...ast alt...tsh esimden istedigi spermiyogram hbs hcv hiv baska ekstra yaptirmam gereken test varmi ?

3. günü koyacaksa, senin yerinde olsam kesinlikle o zaman 3 tane alirim!!! cünkü 5. günde kadar 3 embyrodan kac tanesi gercekten devam edecegini bilemezsin. tamam saglikli genc donörler ama yinede.

ben 4 tane blasto almistim, yani 5. gün embyrosu..tamam ikisinin tutma risikosu cok yüksekdi, nitekim 2si tuttu da..ama tekrar o yola girmis olsaydim kesinlikle 4 almam, en fazla 3. hadi hayirlisi senin icin insallah. insallah bebekleri alip güzel düsüncelerle dönersin ve simsiki tutunurlar sana...!!!

cnm bende öle düşünüorum bakalım umarım hayırlısı olur ne dicek verda hanım çok heycanlıyımmmmm

Arkadaşlar sizce histereskopiden sonraki ilk adetimin arkadından mıdonasyon denemeliyim.yada rahim dinlensin öbür ay mı başlamalıyım.hangisi daha iyi olur .fikirlerinizi ihtiyacım var

Son düzenleme:

alpilknur bunlar çok basit kan testleri.. bu nasıl doktor böyle tiroide bile bakmamış. hormon düzeylerine de kesinlikle bakılmalı.
evet paylaştığında gerekli bakılmalı ama diğer tahlillerde çok önemli.
trambofili panelinde mtshr gibi birşeyler yazar. protoin s protoin c gibi faktör5 vs .birşeyler var hem hemen çıkmaz sonucu.

bir kaç sayfa geride ben bildiğim tahlilleri listeledim onlara bir bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…