Arkadaşlar çouğunuza koyacağınız isim çok çok önemli . bu konuya hakim ve uzman kişilerin görüşlerini epeydir inceliyorum.
aktarayım;
Öncelikle hayatını elim bir şekilde kaybetmiş olan yakınınızın ismini asla koymayın. ondaki negatif enerjiyi çocuğunuza taşırsınız.
Bazı isimleri taşıması ağırdır. misalen peygamberimizin ismi . Allahın isimlerinden koymak.
örneğin isminde Nur geçen kişilerin ismin tersine hüzün taşıdıklarına şahit olmuşumdur.
Uzmanlar ismin sonundaki harfin sesl, olmasını tavsiye ediyor. su gibi akıp gitmeli son harf; Ali, Ayşe, Emre, Emine gibisinden.
Ayrıca Alfabenin başlarından olursa bir listede adı en başlarda geçer.
Bazı harflerin olumlu özelliği vardır E gibi. başarıyı simgeler.
Bazı harflerinde olumsuz özelliği vardır üzüntüyü çağrıştırırmış . içinde Ö,Ü. noktalı harflerden kaçınılmasını belirtiyorlar İ hariç.
ve son aldığı ekler , sonunda Han olanlar gücü simgeleyebiliyor .
Fakat sonu KAN ile bitenler sakıncalı. adından kan geçen erkek çocukları çoğunlukla kavgacı ve kan revana bulaştıkları söyleniliyor.
isim anlamlarını iyi bilmek gerekiyor . örnek NALAN anlamının ağlayan, hıçkıran olduğunu biliyormusunuz.
Benim rumuzu inceleyelim; BİLGİNİSA... Bilgi malumunuz bilgili olmaktan geliyor, bilgiye açıklık, NİSA kadın demek arapçadan bize geçtiği biçimde. ve her ikisinin de sonu akan harfle bitiyor... Ben bilgiyi sürekli araştıran bir kadın olarak. ve çocuklarıma koymak istediğim isimlerin harflerini barındırdığı için bunu seçmiştim üye olurken..
bugünlük incelememizin sonuna geldik :)))) sevgiyle hoş kalın
Rüzgar selincim bende oğlum olursa eymen,kızım olursa zeynep istiyorum..Ayy ne güzel isim düşünmesi bile keyifli....
benim bebeğime ya da bebeklerime koyacağım isimler rumuzumun içinde saklı:)
bir kaç harf değişikliği olacak. Allahım nasip kısmet ederse
Arkadaşlar çouğunuza koyacağınız isim çok çok önemli . bu konuya hakim ve uzman kişilerin görüşlerini epeydir inceliyorum.
aktarayım;
Öncelikle hayatını elim bir şekilde kaybetmiş olan yakınınızın ismini asla koymayın. ondaki negatif enerjiyi çocuğunuza taşırsınız.
Bazı isimleri taşıması ağırdır. misalen peygamberimizin ismi . Allahın isimlerinden koymak.
örneğin isminde Nur geçen kişilerin ismin tersine hüzün taşıdıklarına şahit olmuşumdur.
Uzmanlar ismin sonundaki harfin sesl, olmasını tavsiye ediyor. su gibi akıp gitmeli son harf; Ali, Ayşe, Emre, Emine gibisinden.
Ayrıca Alfabenin başlarından olursa bir listede adı en başlarda geçer.
Bazı harflerin olumlu özelliği vardır E gibi. başarıyı simgeler.
Bazı harflerinde olumsuz özelliği vardır üzüntüyü çağrıştırırmış . içinde Ö,Ü. noktalı harflerden kaçınılmasını belirtiyorlar İ hariç.
ve son aldığı ekler , sonunda Han olanlar gücü simgeleyebiliyor .
Fakat sonu KAN ile bitenler sakıncalı. adından kan geçen erkek çocukları çoğunlukla kavgacı ve kan revana bulaştıkları söyleniliyor.
isim anlamlarını iyi bilmek gerekiyor . örnek NALAN anlamının ağlayan, hıçkıran olduğunu biliyormusunuz.
Benim rumuzu inceleyelim; BİLGİNİSA... Bilgi malumunuz bilgili olmaktan geliyor, bilgiye açıklık, NİSA kadın demek arapçadan bize geçtiği biçimde. ve her ikisinin de sonu akan harfle bitiyor... Ben bilgiyi sürekli araştıran bir kadın olarak. ve çocuklarıma koymak istediğim isimlerin harflerini barındırdığı için bunu seçmiştim üye olurken..
bugünlük incelememizin sonuna geldik :)))) sevgiyle hoş kalın
kızlar benim trambofili testim bu sanırım
koagülasyon sonuç birim ref.aralığı
Aktive Tronboplastin Zamanı 30,4 sn 25 - 38
Protronbin zamanı 12,0 sn 10,0 - 13,0
PTZ-INR 1,00 INR 0,82 - 1,11
PTZ% 87,9 % 79- 111
bunlar trombofili testi sonuçları değil.
bildiklerimi aktarıyorum ama uzman değilim
bunlar kanının akışkanlığını yada kullandığın kan sulandırıcının dozunu ayarlamak için yapılan testler. inr 2 ile 3 arası olması lazım sen de sanırım pıhtılaşma sorunu var. kan sulandırıcı aspirin yada claxene iğne gibi sulandırıcılar kullanmalısın mutlaka donasyonda.
ama bundan emin olmak için ünv hastanelerinde yapılan bir test var sonucu 3 haftada falan çıkıyor onu yaptırmalısın. bu test senin genetik olarak kanında pıhtılaşma sorunu varmı taşıyıcı mısın bunları ortaya çıkarıyor. daha kesin sonuç elde ediyorsun. trombofili paneli bu testin adı.
bu senin yaptırdığın testdeki kan değerleri yediklerine göre günlük değişebilir çünkü. örneğin üzüm suyu kanı sulandırıyor.
ama sen şimdiden hergün bir asprin iç (yinede doktora danış bence.
insallah canim bende ilk denemeyi sevket beyde yaptim malesef negatif oldu sebep gostermediler ama troid bezlerimde sorun varmis sonra ögrendim kismetse mayis basi firdevs hanima gidicem 2. deneme icin ALLAH hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah bu sefer bebislerini alip gelirsin ...
alpilknur kararına çok sevindim umarım senin için bundan sonra güzel sonuçlar olur.histeroskopi yaptırdın mı canım merak ettim?
Arkadaşım yolun ucunda inşallah bebecikler seni bekliyor olacak.annemiz gelsin bizi alsın diyorlar.hadi canım güzel haberlere ihtiyacımız var.senin sıran geldi diye hissediyorum
Canım çok merak ettim deminden beri
tahmin yürütüyorum.bilgin,,nisa,yoksa isa mı bizi merakta bırakma yaaa söyle yiğenlerimizin ismini
Selam kaderdaslarim. Benim hikayem uzun ve zorluklarla dolu.. Ve ümitsiz yumurta rezervim neredeyse yok ve donasyondan başka çaremde yok 3. Bir ameliyat gerekli miyom ıin laproskopiden sonra ancak 2-3 ay sonra donasyondan gidebilecek yani Temmuz Ağustos'ta Kıbrıs dunya tüp bebek berk angun'e gitmeyi planlıyorum buradaki Dr o merkezi ve o Dr tavsiye etti.. Kısmet umarım isteyen herkes cocuk sahibi olur. Bu yolla anne olanlar neler hissediyor bebek kime benzedi bebeği kucağınıza aldiginizda neler hissettiniz bilgi verebilirseniz sevinirim
doktordan gelen mail aşağıdadır ,istedikleri:bizde mayısın 2.haftası ordayız firdevs hnm da .siz de ikinci haftası gelin beraber girelim donasyona:)
bizde mayısın 2.haftası ordayız firdevs hnm da .siz de ikinci haftası gelin beraber girelim donasyona:)
baharim valla yapalim ayni dr a gidiyoruz sifremiz ne olsun :)
kızlar benim trambofili testim bu sanırım
koagülasyon sonuç birim ref.aralığı
Aktive Tronboplastin Zamanı 30,4 sn 25 - 38
Protronbin zamanı 12,0 sn 10,0 - 13,0
PTZ-INR 1,00 INR 0,82 - 1,11
PTZ% 87,9 % 79- 111
bunlar trombofili testi sonuçları değil.
bildiklerimi aktarıyorum ama uzman değilim
bunlar kanının akışkanlığını yada kullandığın kan sulandırıcının dozunu ayarlamak için yapılan testler. inr 2 ile 3 arası olması lazım sen de sanırım pıhtılaşma sorunu var. kan sulandırıcı aspirin yada claxene iğne gibi sulandırıcılar kullanmalısın mutlaka donasyonda.
ama bundan emin olmak için ünv hastanelerinde yapılan bir test var sonucu 3 haftada falan çıkıyor onu yaptırmalısın. bu test senin genetik olarak kanında pıhtılaşma sorunu varmı taşıyıcı mısın bunları ortaya çıkarıyor. daha kesin sonuç elde ediyorsun. trombofili paneli bu testin adı.
bu senin yaptırdığın testdeki kan değerleri yediklerine göre günlük değişebilir çünkü. örneğin üzüm suyu kanı sulandırıyor.
ama sen şimdiden hergün bir asprin iç (yinede doktora danış bence.
canım tüp bebek bölümündeki doktora trambofili paneli yazan kagıdı gösterdim,oda bunu yaptırmış.zaten bunu bile yapıncaya kadar zorlandım.niye diye senin yumurtan yokkki zaten tüp deneyemiyon bunlara ne gerek var dedi.bende gerekli dedim ama hiç tınmadı zaten beni.aslında bu hastanelerde trambofili paneli testi yapılıyomuş
hemotoloji bölümünde ona gitcem,bide zaten benim önceden bi guatr rahatsızlığım vardı onu detaylı baktırcam.TEŞEKKÜRLER CVPLADIGIN İÇİN:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?