Eline dusuncene saglik arkadasim ne güzel yazmisin gercekten bilmiyordum NALAN isminin hickiran oldugunu yada NUR isminin hüzün tasidigini NURU hep ALLAHin nuru olarak biliyordum tskr ederim paylastigin icin ....

Canım günaydın maşallah döktürmüşsün yaa :)) bu faideli bilgiler için teşekkür etmek istedim :))

bende yakın zamanda düşündüm acaba ne isim koyarım diye erkek olursa yiğit kız olursa ela,ömür veya huzur diye düşündüm ama bilginisa ömür için üzüntüyü çağırıştırıyor dedi bende isimlerin gücüne çok inanırım çok detaylı araştırırım herhalde bir olsunda inşallah umarım kısa zamanda herkes özlemine kavuşur

canım forumda rüzgar gibi esmişsin maşallah senin bebeciğin gelmesine az kalmış ne güzel:)ben buraya kaydolduğumda sen yeni gebeydin :)umarım birgün bende senin gibi yeni gelen arkadaşlara tecrübe olurum ama yeni katılanlara seni örnek gösteriyorum :)

bizde mayısın 2.haftası ordayız firdevs hnm da .siz de ikinci haftası gelin beraber girelim donasyona:)

alpilknur kararına çok sevindim umarım senin için bundan sonra güzel sonuçlar olur.histeroskopi yaptırdın mı canım merak ettim?

histereskopiyi geçen sene yaptırmıştım.zaten benim tüpler ameliyatla alınmıştı ypışıklık ve kistlerden çok zarar görmüş çok bir sorun gözükmemmişti...içerde birşey kalmadığı için :))))
ortalık tertemizmiş . ..

Arkadaşım yolun ucunda inşallah bebecikler seni bekliyor olacak.annemiz gelsin bizi alsın diyorlar.hadi canım güzel haberlere ihtiyacımız var.senin sıran geldi diye hissediyorum

hepnizin iyi dilekleri için teşkkür ediyorum.
hepimiz gibi ben de çok uğraştım. yıllarım geçti artık neyi ne zaman yaşadım onu bile unuttum bazen tedavilerde. güçlü olmaya çalıştım hep.umursamıyor göründüm çoğu zaman ama artık çok zorlaştı.
yine de Allahım dayanma gücü veriyor .umudumuzu tüketmiyor.yeniden ayağa kalıyoruz her seferinde. böyle de yapmalıyız bırakmamlıyız kendimizi .

güneşli günler bizi bekliyor elimizden tutan sizin gibi arkadaşlar ve yakınlarımız olduktan sonra inşallah dualarımız kabul olacak ve gölgeli yüzlerimiz aydınlığa kavuşacak

öpüldünüz hepiniz.
sevgiyle kalın.

foruma hoşgeldin. lütfen moralini bozma artık toprlanma zamanını.ümitsizim mi demiştin :)) ben de 4 kere tüp bebek denedim. 2 kere de donasyon. 2 ameliyat -kist ameliyatı ve yumurta rezervim yok üstelik 40 yaşında menepoza girdim. 42 yaşındayım ve hala çabalıyorum . dr um en son 48 yaşında bir bayanı doğurttum demişti hiçbir şey için geç değil.
kader kısmet tabii ki ama çok ilerde denemediğin için pişman olmak daha mı iyi.
kıbrıs a gelince ,doğuş tıp merkezi aynı dr a gidersen ikinci donasyonda 1000 euro indirim yapıyormuş .
doğuş ta(lefkoşe) üç dr. varmış -şevket bey,firevs hnm ,verda hnm .berk bey(girne de) haricinde savaş bey(lefkoşe-kıbrıstüpbebek) ve halil ibrahim tekin(magusa) de var.
hepsi de deneyimli ve ünlüler . tavsiyem hepsiyle detaylı görüşmen sonra karar vermen ama önce şu laporskipyi atlatman ve kendini hazırlaman. bebeğin kime benzediği bence hiç önemli değil takılma buna.sonuçta baba sına da benzeyecektir unutma annenin de fizksel özelliklerini eşleştirmeye çalışıyorlar saç,göz, ten rengi, boyu ,kilosu vs. üstelik senin karnında büyüor ve kanından besleniyor dolayısıyla sana da benzeyecektir . sen gönlünü ferah tut ve sadece bebeğinle yaşayacaklarına odaklan .önemli olan da bu değil mi.iyi şanslar.

sevgiler

bizde mayısın 2.haftası ordayız firdevs hnm da .siz de ikinci haftası gelin beraber girelim donasyona:)
doktordan gelen mail aşağıdadır ,istedikleri:

Sizin Testleriniz:

•Rahim Filmi(HSG) veya Histereskopi
•HBS+HCV+HIV
•Açlık Kan Şekeri
•AST+ALT
•TSH
•BUN+Kreatinin
•Faktör 5 Leiden
•Faktör 2
•MTHFR

Eşinizin Testleri:

•Spermiyogram
•HBS+HCV+HIV

Siz testlerinizi tamamlarken; sizin için en uygun donorü seçebilmemiz ve kapsamlı çalışmalarımıza başlamamız için, Ayakta ve Yakın Plan Fotoğraflarınızla, Sizin ve Eşinizin kan gruplarınızı da, en erken zamanda göndermenizi rica edeceğim.

bir de 5.günü blasta sını tavsiye etmiyorum rahim uygunsa yaparız demişti -1 gün önce gelmek gerekiyormuş 5.gün blastasına karar verirse.tutunma şansının yüksekliği yok tammaen şans ve tesadüf dedi.ben birçok arkadaşımda olumlu sonuç vermiş deyince tesadüf dedi. bu arada trombofili kan pıht.testini istemiyoruz dedi zaten onun için ilaç veriyormuş içiniz rahat etmediyse yaptırın dedi ..bıkmazsam testlerden yaptırırım bilmiyorum ya.karar veremedim.
görüşrüz şimdilik bu kadar

not: bu arada diğer yeni tedavide olan arkadaşlardan ve efsune den haber alan var mı? onar için dua ediyorum.

Daha yolun basindayiz. Ama ilk aksilik geldi beni buldu.28 subatta rahim ultrasonu cekilecekti. Randevu saatinden once hastanedeydim. Poliklinige gittim ne deseler begenirsiniz. Sizin randevunuz 28 martta. Sekreter randevu kartina 28 subat yazmis ama bilgisayara 28 mart olarak gecmis. Bekleyin en son hastadan sonra sizi alicagiz dediler.
Beklemedim yeni randevu yaptim. Bu persembeye verdiler. Umarim tek aksilik bununla kalir....

baharim valla yapalim ayni dr a gidiyoruz sifremiz ne olsun :)

bilmem ben orada heycandan kendimi kaybederim:))
etrafa boş boş bakan sarışın uzun boylu gözleri büyük birini görürüsen o benim:))
benim aklıma hiçbişey gelmiyorki :))
bi defasında kız arkadaşımla netde öyle bi şifre durumumuz olmuştu oda dershane ismini koymuştuk..ZİRVE diye...buda bi hastane ismi yada çiçek ismi gibi bi isim koyalımmıı..

slm kızlar inşallah iyisiniz.ben iyiyim histeroskopide oldum canım biraz acıdı zorda değildi...sonucumda temiz çok şükür zaten5 dakka sürdü,biraz kanamam oldu oda normal sanırım.antibiyotik verdiler.
aslında benim yazmak istediğim şuydu...
histeroskopi oldugum yerin yan tarafı kürtaj odasıydı ve 33 yaşında bi kadın gelmişti...kocası hapisteymiş buda başkasından 6 haftalık hamileymiş( kendi dedi bunu,)ve bebeği 5 dakkada aldırdı yürüyüp gitdi.....bende arkasından baktımm...
Allaha isyan olmasında o an için rabbim biz arıyoz sende kimlere nasip ediyosun dedim...sankibişey yokmuş gibi rahat rahat gitdi....ben hala üzülüyorum..bu dünyaya gözünü açamadan, yalnıs bi bedende yaşayan ve yok olup giden o cana çok üzüldüm...hala yazarkende etkisindeyimm...

gerçek burda herşey yasakmış da:)) ilişki yasak zaten !
adam da belki bu kadını bıçaklayıp hapse girdi. hülya avşar haklı valla bazı kadın kaşınıyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…