Merhaba,
Arkadaşım seni burda görmek ne güzelll! Dün aklımdan geçtin, acaba neden uğramıyor, babası nasıl oldu diye... Umarım iyidir? Kendine iyi bak veee kaybolma...:)) Sevgiler..

Bende seni bu hafta içten özlediğimi fark etmiştim. Uğramamana bozulsamda elimiz kolumuz bağlı seni bekliyorduk. Hoş geldin....
Öncelik sırasını çocuğa ver madem kurs bitti deniz kaptanlık sınavını veren anne kaptanlık sonavını haydi haydi verir..
Sevgiyle kal

Cnm verdigin bilgiler için TSK ederim. Kafam karışık tabi Türkiye'deki Doktorum cok iyi bir insan ve benim için çok uğraştı berk bey icin dürüst ve bu ısı diğer birçok Dr gibi ticarete dökmemiş iyi biridir diye tavsiye etti ama tabi yinde hiçbirşeyin garantisi yok diyor ben en iyi ve basarı oranı yüksek bir merkeze ve doktoru istiyorum sonuçta zor bir karar olduğu kadar maddi bakımdan 2. Yi deneme şansım yok ( kısmet anlayacağın..

Merhaba,
Arkadaşım seni burda görmek ne güzelll! Dün aklımdan geçtin, acaba neden uğramıyor, babası nasıl oldu diye... Umarım iyidir? Kendine iyi bak veee kaybolma...:)) Sevgiler..

Efsunecim bende seni özledim.. hatta gecen gün dedim yine yolları buraya düşer mi acaba diye.. ama güzel haberlerin gelsin yeter:) kalpler bir olsun:)

fb'li saolasın... babam iyi Allah'a şükür.. annem fenaydı oda iyi şimdi.. Efsune kızacak ama kopardım İstanbul'dan onları. şimdi yeni düzen kuruluyor işte onlara:) annem ve eşyalar geldi babam kopamadı şehrinden. vedası uzun sürüyor.. :)

Selam canim evet daha yuksek.. Hayir merkezler sormuyorlar biz kendimiz kesinlikle 5.gun embyro istiyoruz dedik ve dort tane blasto aldim ben. Ikisi tuttu. Ama bir daha yaptirmis olsam 3 den fazla almam blasto

[/QUOTE]

bebek iyi ki varsın vallahi..hertür sorunumuzda senin tecrübenden fayadalanabiliyoruz...
kıbrısda toplamda kaç gün kaldın?eşimde bende mayısda izinlerimizi ayarlamamız gerekecekte...
birde merkeze verdiğiniz ödeme dışında ortalama nekadar paranız gitti??araba falan kiraladınız mı??
bu arada kaderdaşlarına dua etmeyi unutmuyosun değil mi?? anneannem gebelerin duası kabul olur derdi de...:::)))

ben geçmişe yönelik inceliyorum da sen pek sürecini anlatmamışsın..sende biraz bahsetsene..nerede yaptın?kaç gün kaldınız?otel olarak kendiniz mi ayarladınız??yani velhasıl kelam bize önerilerin var mı??gerek ilaç,gerek kıbrıs açısından..

nasıl gidiyor gebelik??geçirdiğin değişiklikleri bizimle paylaşda bizde heyecanlanalım,umutlanalım...bulantıların var mı mesela??

Kizlar , bir Sorum olacak sıze
Rahîm fılmı ne ?

Doktor muane esnasında o sıyah beyaz cektıgı resımler mı ??????

Selam canim, sagol..iyiki sizlerde varsiniz....buradan ayrilamiyorm zaten :) istiyorumki herkes en iyi sekilde tecrubelerini yapip mutlu bir hamilelik yasasin....sorularina geli ce...ortalama gunluk sanirim 100 lira gitmistir, bazi gunler belki daha az. Hayir arabaya hic gerek yok, oralar kucuk yerler, taksiyle veya otelin servisiyle biz girne merkeze giderdik, hatta yurudugmuz gunler de oldu, bilhassa transferden bir kac gun once cok yurudum kan dolasimi icin. Transferden sonra biaz daha az yurudum, hep yatma yani...biz toplam 9 gundu sanirim kaldik, ama 7 gunde dahi donebilirdik, birazda tatil amaci kaldik ve biletlerimizi is bitince degistirmekde istemedjk.

Hep dualarimda varsiniz, evt hamile olanlarin dualari kabul olur diye bende hep duyardim. Merak etme canim inan hep sizlerede dua ediyorum....allahim bu guzel iananilmaz duygulari sizde yasayjn insallah.

mrb arkadaşlar şükür bugün geldik sonunda kıbrıstan kısaca anlatmaya başlayım anlatcaklarım biraz şaşırtacak

evet arkadaşlarlar ilk gün aksilikler başladı bende ama hayırlısı diyelim gideceğim gün sabah 5te acile kaldırdı eşim strestenmi ne tansiyonum düşmüş serum takıldı nese geldik ordan derken erkenden yola çıkalım dedik sabah çıktık ben akıllı kimliğimi sen evde unut acilden çıkınca diğer montumun cebinde kalmış uçağa binmeye yakın aklımıza geldi tabi beni uçağa almadılar doktorumu aradım eşin gelmesi gerekio mutlaka dedi nese eşim gitti ben kaldım bende ertesigün gittim artık saolsun verda hanımda rahatlatmaya çalıştı beni derken geçirdik o günü.
ertesi günü gittim akşam sabahta doktorun yanına gittik görüşmeye verda hanım rahmime baktı her şey güzel dedi 12 yumurta toplanmış donörden onları konuştuk rahmin çok iyi emriyolarda iyi ise 3 gün yapalım dedi bende şimdideye kadar herşeyi doktora bıraktım bunuda bırakmayı istedim derken konuştuk ayrıldık hastaneden ertesi gün 3.gün olcak die aradılar ve transfere gittim.erkenden kalktık hastaneye gittik ve bi şanssızlıkta orda benim rahmin arkaya doğru,ağzı dar ve rahim yolum kıvrımlıymış transfer olmadı olamadı 5.güne kaldı ve anstezi ile oldum transferi.3.gün 4 tane olcaktı ama 5.gün olduğu için 3 tane transfer edildi ve transferim dün oldu bugünde döndük şükür.......test tarihim 23 mart bakalım umaım sonucu iyi olur arkadaşlarım sabırsızlıkla bekliyoruz artık...

bu arada doktorum verda hanımdan çok ama çok memnumdum gerçekten çom tatlı ve ilgili bir bayan saolsun elinden geleni yaptı gerçekten....
4ekim de gerçi anlatmış gerçekten çok çok süpriz oldu tesadüfen aynı kilinik servisinde idik çok şaşırdım.onunla konuştuk dertleştik keşke otelde aynı olsaydı ne güzel olurdu.gerçekten insan çok mutlu oluyor.umarım onunda güzel sonuçlarını alırız

Gecmıs olsun neler yasamısın öyle ama şükür atlatdın transferını , artık hepımız senın sonucunu beklıcez , allahım sana olumlu sonucu yaşatsın canım . Darısı basıma

canim cok gecmis olsun hayirli habelerini 4 gözle bekliyoruz...

Hoş geldin canımm..daha önce rahim filmin yoktu galiba benimde rahimin üst kısmı hafif içe doğruymuş.rahim filminde gördü doktorum.ama çok önemli bir durum deyilmiş...güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruzzz

Arkadaşlar smear testi yaptırmıştïm çok şükür bir sorun çıkmadı..ama Halen enfeksiyonum devam ediyor.bu nasıl bişey anlamadım..dünyanın hapını içtim bana mısın demedi.tuvaletten sonra acıdan Evde koşu turları atıyorum...ne lanet şeymiş idrar enfeksiyonu..bit artıkkk

hoşbuldum cnm hayır yoktu benim ama doktorlar hep diodu sein rahim arkaya doğru falan die ultrasonda da belli oluo ama tabi bukadarını bilmioduk.doktor çıkınca senden kötüleride vardı dedi olcak inşallah onlarda hamile kaldılar dedi.transferde bi sorun çıkmadı dedi ama bakalım umarım pozitifi alırım bende cnm içim içimi yiyor

Arkadaşlar mart sonunda tedavim başlıyor.. Sizlerle donöre yapılan testleri ve donör biigilerini paylaşmak istedim..

Donöre yapılan testler:

HIV 1 and -2
Hepatitis B
Hepatitis C
Chlamydia
Syphilis
Thalassemia
Chromosome analysis

Donör özellikleri:

Fiziksel özellikler: Boy, kilo, kan grubu, saç- ten -göz rengi. Doğum tarihi. Hangi elini kullanıyor.İlaçlara alerji durumu.Fiziksel deformite durumu.Dakikada kalp atım hızı.

Akademik durum: Mesleği veya nerede öğrenci.

Kardeş: Kaç kardeş, kız mı erkek mi, fiziksel özellikleri, yaş ve öğrenim durumu.

Soy geçmişi:
Büyük büyük dede ve anneden başlayarak fiziksel özellikler, meslekleri, etnik köken, yaşları ve kaç yaşında öldükleri, kalp ve genetik hastalık durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…