Canım tedavin hayırlı olsun. İnşall gebelik haberinide alırız. herkese selamlar..

Hosgeldin siteye ,

Tedavin hayirlara vesile olsun insallah.Güzel olumlu pozitif haberler aliriz insallah tez zamanda senlenir sitemiz.

sevgiler.

Cnm hayırlı olsun tedavin hangi merkezde yaptırıyorsun Dr kim acaba bende donasyon düşünüyorum ama yer arıyorum

haydi hayırlısı 23 mart senin de zafer çığlıklarını attığın gün bizimde hep beraber halay çektiğimiz gün olsun inşallah....

çok geçmiş olsun canım...

mrb arkadaşlar (karanfil,lalita,alpilknur,yteer,minasere,rvyda,larax,kangurum) hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için saolun dualarınızı esirgemeyin olurmu.....sizde benim hep duamdasınız herşey gönlümüzce olur inşallah

hayirli ugurlu olsun.......insallah yakinda güzel haberlerini burdan aliriz arkadasim......insallah insallah insallah

Sevgili aykızım çok alındım. :2:
Yani yazmadık diye zannetme içten mutluluğunu paylaşmadığımızı.

Sadece geriye dönük insanlar bilgi araştırırken fazla mail olmasın diye yazmıyoruz. Üstelik bu konuda ben çok kere yazdım.
Diğer yazan arkadaşlara balkon yapıyoruz..

cnmmmm farkına varmadan bişimi yaptım ben eminim burdaki herkes biririni anlıo yazsada yazmasada karderdaşız hepimiz ve burası rahatlatıo bundan şüphem yok hepimiz mutlu ve üzüntülü zamanında birbirimizi anlıoruz

kizlar bugun kontrolum vardi.ignelerimin bugun 5.gunuydu. E2 1405 cikti.ultrasondada yumoslarimi gorduk. 12mm olmuslar.bugun cetrotide ye de basladik hayirlisiyla.cuma gunu tekrar kontrol var insallah.verda hocam sali veya carsamba burdasiniz diyor.hadi bakalim hayirlisi.ayyyy cok mutluyum buguuunn....

Merhaba Efsune ,
sayfamizi actin tsk ederiz ..

Herkese selam diyenlerdenim,ama cok aktif degilim ne yazikki,bazen vakit bulamyiorum,bazende cok sikilyiorum tüm gün nette olmaktan.Takip etmesemde bazen okuyu cevaplyior hemen cikiyorum.
Bende eskilerden 2008 den beri üyeydim ama nikim hep kilitleniyor acamadim bir türlü ,2010 burayi acinca diger web sayfadan buraya gectim.
Sende Ispanyada tedavyie basliyorsun ,hayirli olsun tedavin,insallah kucaginda bebeklerle gelirsin.
Güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle.

Allahim tammina erdirsin insallah.Darisi bizlere insallah.

Takılıyorum sana aykızım)
Ad vererek teşekkür etmişsin ya ondan.
Oysa emin ol listedekilerden daha fazla insan seninle birlikte ve yanında ve dua ediyor çünkü buradaki her pozitif haber kendi umutlarımıza daha yakınlaşmak demek..
Yolun açık olsun..

Senin adına bayılıyorum. Zanax olarak okuyorum:)) rahatlatıyorsun!!

Benim ispanya maceram nisan ortası galiba... Donor bulunmuş!!!!!!!
haber geldi ama detayları bekliyorum şimdi...
Nasıl match yapıyorlar allah biliyor?? Hakkımıza hayırlısı..

cnm hani okuduğum belli olsuun kayıtsız kalmayım diebirden şaşırdımyoksa eminim burdaki herkes birbiri için duacı öncedende diodum ya bende zaten herkes dulalarımda die aynende öle burası iyiki var ve iyiki öncülük etmişsinamin cnm hepimizin inşallah

Bende sana bayiliyorum cnm tsk ederim .zanax ilac adi degilmi ? ay alemsin Efsune güldürdün vallahii- ama dogru yapi olarak cok olumluyum.. )) hemen degistireyimmi yoksa) Nikim Merlin silinmis ) yoksa Merlin idi ) Kizimin ikininci adi unutmayayim diye actim.sevindim Ispanyada yapacagina insallah güzel haberlerle kutlariz burdan ..
evet insallah hakkimizin hayirlisini versin.
tüm gelismleri bildirmek üzere ,yeniden gelmek üzere
sevgiler cnm.byee

Sevgili Aykizim,
Kibris senin icin macerali gecmise benziyor, her iste bir hayir vardir, artik sira rahatlama ve pozitif dusunme zamani, bol sans arkadasim

Sevgili Kampa,

Bizde Cek cumh. de yaptirmayi planliyoruz. Ben yumurta donasyonu dusunuyorum. Arastirmalarim genellikle internet uzerinden. Genellikle ingiltere de yasayanlar donasyon icin baska avrupa ulkeleri seciyorlar. Onlarin forumlarina da bakiyorum. Reprogenesis i de ordan gordum. Izlenimlerini cok guzel paylasmissin okudum, yine de sormak isterim Reprofit mi yoksa Reprogenesis mi daha profesyonel geldi sana?
Cok tesekkurler.

Ben daha once Gennet de IVF denemistim (3 yil once).
Simdi Reprofit ve ReproGenesis'e gittim. Sonunda Pronatal'da basliyorum.
Sen nerelerle gorusuyorsun?

İlgin için teşekkür ederim gülfemak Bu aralar sanırım hormonlarımdan biraz depresif ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Bu nedenle pek paylaşımda bulunmadığım doğru Ben hem kendi yumurtamı kullandım hem donör yumurtasını Aslına bakarsanız 4 tüp bebek denemesinden ve bunun manevi ağırlığından sonra kendi yumurtamı kullanmayı hiç düşünmüyordum Fakat inatçı doktorum daha önceki denemelerde yüksek doz ilaç kullanıldığını düşük doz ile kaliteli yumurta elde edebileceğini tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi Sonunda donasyon konusunda ancak kendi yumurtamı da kullanmam şartıyla anlaştık 2 kendi yumurtam 2 donör yumurtası 5 gün transfer edildi Çok ilginçtir ki tüp bebek denemelerinde 8 e bölünemeyen embriyolarım blast aşamasına kadar geldi biz 1 hafta kaldık güzel bir tatil yaptık oteli kendimiz ayarladık Dr um Şevket bey Kendisini tavsiye edermisin derseniz İlgi alaka bekliyorsanız kendisini yumurta toplanırken ve transfer gününde ameliyathane de gördüm sadece. Ancak sonucumu biliyorsunuz Bu nedenle karar sizin Benim midem çok hassastır ancak ilginç bir şekilde hiç ama hiç bulantım yok Dr um olacak diyor ama 8 haftaya gireceğim yakında Ancak geçen haftaki migren krizim 3 aylık bulantıya bedeldi Benim gidecek arkadaşlara en büyük tavsiyem rahat olmaları tatile gitmeleri ve teslim olmaları Kimi arkadaşlar buna katılmayabilir ama benim tıp bilgim çok olmasına rağmen ben hiç bir şeyi kurcalamadım Bu da beni rahatlatı Tüp bebek denemelerinde Dr fan daha fazla bilgiliymişim gibi davranırdım Bu da beni çok yıpratırdı Umarım bu yolda çaba harcayan herkes başarıya ulaşır Kalbim sizlerle...

Aykızım hayırlı olsun Her işte bir hayır vardır derler 5.gün transferi daha iyi Yakında güzel haberlerini alacağız inşallah Bu arada moralini yüksek tut kendini fazla yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…