canım iyiyim teşekkür ederim.pazartesi günkü kontrolümde doktorumuz 10 mayısta sezeryana alırız dedi.
ama dün kızımız bizimle oyun oynadı teyzesi :))
dün tüm gün kasılmalarım vardı. akşam iyice sıklaştı. doktorumu aradım. hastaneye gidip nst ye girin dedi. kasılmaların sıklığı ve şiddetini ölçmek için. ben dua ediyorum. daha çok küçük noolur gelmesin diye. apar topar gittik. hemşire beni cihaza bağlayacak. ' önce kalp atışlarını bi duyalım' dedi. cihazı karnıma koydu ses yok. cıhazın öbür kolunu koydu yine yok. alttan, üstten, yandan deniyor yok.hemşirenin surat değişti. eşim bayılmak üzere. en son ne zaman hareket etti diyor. evde diyorum. yarım saati geçmiş.
15 dakika boyunca uğraştı. ama bize 15 yıl oldu. en son cihazı söküp başka cihaz bağladı. vee pıt pıtlar duyuldu. odada 'ohhhhh' sesi yankılandı :)
neyse ki rahmin alıştırma kasılmalarıymış. bebeğimiz çok hareketli olduğundan kasılmalar da daha şiddetli ve sık oluyormuş. eve geldik :)

yani 10 mayıs doğum olacak ama bizimki süpriz yapmazsa :))

lütfen korkma arkadaşım. biz yanındayız. inşallah eşin de iyi olacak poziltif sonucu da göreceksiniz. dualarımdasınız.eşinin anestezi ile ilgili hassasiyetini doktorla paylaşırsanız onlar önlem alırlar.
ne güzel ki tekrar deneme imkanınız var. ne güzel ki o olmazsa donasyon seçeneği var. hep birlikte güzelce atlatacağız bu günleri.
sen korkulu yerine umutlu olmaya çalış olur mu?

bugünler geçecek, ben hamileyken diye anlattığın anıların olacak. az kaldı.

ohhh donör de bulundu.ben de haber geldi yi bahar geldi diye okudum.
bahar gelince deneyenler, pozitifler artıyor.
mutlu oldummmm :) kızımın bi sürü teyzesi var. bisürü de kuzen istiyorum. bi yığın teyze kızı, teyze oğlu olsun inşallah :))

Cok sagol bilgiler icin, 2 ay sonra bende merkez konusunda daha ciddi karar verecegim. Sizlerden gelen bilgiler o kadar onemli ki benim icin, sadece bilgi almak olarak degil psikolojik olarakta cok iyi geliyor. Donasyon ile ilgili kararimda cok rahatim, kafamda bir soru isareti yok. Sadece dogru yer konusunda emin olursam kafam cok daha rahat olacak....

Harikasin, vakit ayirip paylastigin icin cok tesekkurler.... Biraz once Larax'a da yazdim, yer konusunun icime sinmesi cok onemli, bir kere sindi mi aklim ve ruhum cok rahat olacak. Birazda kismet isi olduguna da inanmakla beraber titiz olmaya calisiyorum. 1-2 ay icinde bu konuda nihai karari veririm diye dusunuyorum. Su an kendi yumurtamla denemedeyim ama sonuctan cok olumlu degilim, kendim hamile kalabilsem bile tek cocuk istemiyoruz, bu yuzden donasyona dogru ilerliyorum.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Birbirimizle bilgilendirme icinde olmak cok rahatlatici

evet canim bende firdevs hanima gidicem irem hanim banada 5 veya 6 gün yeterli dedi ben fazladan dusunuyorum...

Efsune donorun bulunmasina cok sevindim.
Hayirli olsun insallah...
QUOTE=ruzgarselin;29339626]ohhh donör de bulundu.ben de haber geldi yi bahar geldi diye okudum.
bahar gelince deneyenler, pozitifler artıyor.
mutlu oldummmm :) kızımın bi sürü teyzesi var. bisürü de kuzen istiyorum. bi yığın teyze kızı, teyze oğlu olsun inşallah :))[/QUOTE]

Son düzenleme:
Canim insallah bu sefer pozitif sonuc alicaksin.
Bu arada biz diger formda yazismistik. Kullanici adim degisti(cibir79).

QUOTE=waltkrayburg;29341351]evet canim bende firdevs hanima gidicem irem hanim banada 5 veya 6 gün yeterli dedi ben fazladan dusunuyorum...[/QUOTE]

Son düzenleme:
Sevgili Tress merkeze yumurta donasyonu için gidenlerin aslında çift olarak gitmesi önemli değil gibi geliyor. Çünkü eş sperm verdiği ve donörden yumurta toplanılan gün gidebilir. Biz hanımlar da beraber veya eğer çok kalamıyorsak 3. veya 5. gün dr un haber vermesiyle gidebiliriz. Ama çok planlı bir yolculuk olmalı ki bizi de yormasın. Bence transferden bir gün önce gidip transfer sonrası da 1-2 gün dinlenip dönmek yeterli. Ama herkesin bünyesi farklı biliyorsun. Telaşlısın biliyorum üstelik 2. denememiz olacak. Ama sakin ol su akar yolunu bulur. Bu sefer herşey iyi olacak inşallah. :)

Okurken gözlerim karardı valla.. Heyecan dorukta.. Heran önemli dikkat ediyorsundur zaten ama gerektiğini hissetiğinde hastaneye gitmeyi sakın ihmal ettme...
Mayısa ne kaldı şurda hadi hayırlısı..
Hangi hastanede doğurmayı planlıyorsun???

Bende senle aynı fikirdeyim bri sürü teyze kızı ve oğlu derken kalabalık olacağız. Bu aramızdaki çaresizlikten de çıksa doğan bağ çok kuvvetli..
Bu Bağ zayıflıktan eksiklikten kusurda yılgınlıktan panikten çıkıp
Kocaman bir sevgi yumağına ve hayat enerjisine dönüştü..
Çok mutluyum sevgili çıtır kızlar,!!!!

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu vücudun embriyoyu kabul edip etmediğini önceden gösteren bir test mi vardı acaba? Hani yabancı bir cisim gibi bazı bedenler atıyormuş onun için soruyorum. Teşekkürler

aynen öyle efsune :) 2 aya hayallerimize kavuşacağız inşallah.
doktorum burada bir tıp merkezinde. en ufak birşeyde gidiyorum ya da arıyorum.
doğum bakırköy acıbademde olacak. oranın yenidoğan ekibi çok iyiymiş. o yüzden orayı tercih ettik.
size müjdeyi vereceğim günü iple çekiyor ve çocuğuma acil kuzenler bekliyorum :))

Arkadaşlar bu vücudun embriyoyu kabul edip etmediğini önceden gösteren bir test mi vardı acaba? Hani yabancı bir cisim gibi bazı bedenler atıyormuş onun için soruyorum. Teşekkürler

Transferden sonra verilen kortizon hapının nedeni bu zaten . Vücut embryoyu yabacı algılamayıp atmasın diye.

Ama ben test olayını hiç duymadım..

aslına bakarsanız hamile kalmadan önce görüşülebilir ama biçok kişi gizlilik nedeniyle istemiyor.
o yüzden en azından hamile kalan arkadaşlar kopmasın da görüşelim istiyorum. çocuklarımız arkadaş, kardeş olsun istiyorum.
bu forumda kurulan sevgi bağının devamı olsun istiyorum.
istiyorum işte. belki bi gün olur :)))

Canım sana da sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alacağın güzel zamanlar diliyorum. Heyecanlı bir bekleyiş bu. Ama tüm sıkıntıların o küçücük parmakları avucuna aldığında bitecek inan. Gözlerin uykusuzluktan şişsede onun en ufacık sesine doğru koşacaksın. Belki yorgunluktan ona buna çatacaksın ama tek kızamadığın kucağından bıraktığında yaygarayı basan bebişin olcak. Küçük bebek dememek lazım öyle bir anlıyorlar ki seni parmağında oynatıyorlar eh biz de zaten hazırız buna. Bu anne çocuk ilişkisi ilerde öyle bir boyut kazanıyor ki lep demeden leblebi demek istediğini anlıyorsun işte o zaman sana düşüncelerimi nerden biliyorsun anne dediğinde nasıl bilmem göbeğimiz birlikte kesildi dediğinde onun bakışlarındaki şaşkın ifadeyi yakalayıvereceksin. Allah herkese arzu ettiği hayırlı evlatları nasip etsin! :))

Efsunecim kortizon hapı bana verilmemişti transfer sonrası. Hangi ilaç bu? Ay bu gidişle hepimiz dr olacağız ama bilmekte fayda var tabi. :))

canım ya ne kadar güzel az kaldı sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah:)hemşirede neredeyse kalbinize indiriyormuş yaa bi daha bozuk alet kullanmasınlar çok tehlikeli:))) yavaştan yerini genişletiyor desene:)çok teşekkür ederim canım hepinizin desteği için bir tek siz ve iki arkadaşım varsınız zati ailemle çok konuşmayı sevmiyorum ameliyat durumunu falan hiç anlatmadım tüp deniycez dedim eşimin ailesi de aynı onlar tüp bebeği bile bilmicekler umarım en güzel şekilde atlatırız bu günleri sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…