Arkadaşım senin çocuğun varmıydı bilmiyordum...

Canım dikkat et kendine ve Selin e :)) Senin kızına Selin demek geliyor içimden... Senin nickname bana erkek Rüzgar kız Selin isimlerini çağrıştırdı hep...

Ben birçok arkadaşın tanışmak isteyeceğini düşünüyorum... Problemimiz mahrem ; herkes biraz mesafe koyuyor tabii.. Ya tanıdık biri varsa, deşifre olur muyum endişesi oluyordur... Ama şunu biliyoruz ki burda kim arzu ederse istediği insanla tanışıyor. Seni ve minik meleğini tanımak dileğiyle....

*** Efsunenin ilerde düzenlemeyi planladığı toplantılar fikri şahane...

Amin canım amin. ben de hep duadayım. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.
mayısta bahar rüzgarları esecek burada :))
çok heyecanlı ve inşallah harika bir ay olacak.
donörün bulunması başladın demek. sağlıkla tamamına ersin. hayırlı sağlıklı bebeklerin tutunuversinler sana.
her aşamayı bildir. takipteyiz :))

canım teşekkür ederim. zaten ilk başta selin koymak istiyordum ve nikimi de senin dediğin mantıkla almıştım.
ama ilk denemede negatif olduğunda biraz fazla yıkıldım ben. toparlanmam çok zaman aldı. karnımı hep selin ve
rüzgar diye sevmiştim.
sonra 2. denemede vazgeçtim o isimlerden. ama yine de çok severim. o yüzden sen selin de :) teyzesi değil misiniz istediğinizi diyin işte :)

tanışma konusunda biraz zaman lazım ama ileride tanışacağız biliyorum :))
en kısa zamanda senden de pozitif bekliyorum. yaşadığın heyecanları bizlere anlattığın günler yakında :)

canim hayirli olsun. Donor bilgilerini gonderdiklerini bilmiyordum.
Dedigin gibi bende de testlerle ilgili sorun var. Irem hanim ingilizcelerini gonderdi. Nisanin ilk haftasi kan vericem..

aaa evet canim hatirladim ama bu adini taniyamamistim insallah canim bu sefer olacak cok inaniyorum bu aksam dönör bilgilerim geldi yapilan testler boy yas meslek vs[/QUOTE]

canım sen ne zaman gidiyorsun?verilen donör bilgileri gayet iyi verilmiş bazı arkadaşlara gizlilik gerekçesi ile hiçbirşey denilmemişti.bu açıdan çok güzel.ne zaman gidiyorsun tarih belli mi?sende mayıs ekibinden misin?hadi hayırlısı ama benim içime pozitif doğdu 6. hissim kuvvetlidir inşallah yanılmam:)

kkızlar dün yazamadım epey yoruldk bugün artık yazayım dedim :) Kıbrısa gittik merkezi gördük. Herşey çok güzeldi Halil İbrahim Tekin birebir ilgilendi çok memnun kaldık ayrıca maşallah H.İ.T in boyu çok uzun yapılı bi doktor duruşu ayrı bi güven veriyor insana :)) artık kesinlikle eminiz donasyon için. sadece bazı testler istendi benden HSG, eşim ve benden HBsAG, HIV, Anti HCV. bunları hazırlayıp tekrar gitcez. Ben şimdiden çok heyecanlyım Rabbim gönlümüze göre versn inş.

hayırlı olsun canım hit türkiyedeisim yapmış başarılı bir doktor hadi hayırlısı bakalım bu ara forumda gidecek çok kişi var ya ben karıştırıyorum maşallah sonbahara herkes gebe girecek herhalde:)

çok sağol menekşecim. umarım güzel sonuçlarımıda burda paylaşırım :) ve inş dediğin gibi sonbaharda herkesin gebelik haberini alırız :)
sende durumlar nedir canım ben forumu okuyorm ama çok düzenli takip ediyorm desem yalan olur elimden geldiğince işte:))

merhaba hayırlı olsun. fiyat ne kadar .? teşekürler

Son düzenleme:

canım bende yaza hazırlanıyorum kendimde dahilim yani:)eşim azosperm 2 . defa ameliyatla sperm aranacak birincide bulunamadı bu sefer son şansımız inşallah olur ama olurda olmazsa donasyon deneyebiliriz çok uzun vadeli program yapmak istemiyorum inşallah haziranda son bulur diyorum.istanbulda acıbademde ameliyat ve tüp bebek deiycez çok duaya ihtiyacım var çünkü doktorlar da çok iyi konuşmuyor Allh ım ol diycek oluvericek inşallah:)ama ben hiçbişey yapmadım daha doktoru nisan ayında araıp görüşücez tahlil tetkik ilk deneme olduğu için hiçbişey bilmiyorum umarım herşey gönlümüzce olur:)

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım inan dularımda Allahım isteyen herkese bebek nasip et diye dua ediyorum. Zaten sadece insanın kendi adına yaptğı dua kabul olmazmış dualarım hepimizle.. sadece ümidini yitirme gönlünü ferah tut ok ??

Nilaycim hayirli olsun.
Ne zaman gitmeyi planliyorsunuz???

Nilaycim hayirli olsun.
Ne zaman gitmeyi planliyorsunuz???

Allah razı olsun canım net bi tarih yok. zaten donör sorunuda yok yani biz ne zaman istersek o zaman tedavi başlıcak en azından havalar azcık ısınsın gitmişken biraz gezelim ve dinlenelim diyoruz. eşim işyerinden izin ayarlıcak inş nisanda gideriz çok uzasın istemiyrz ennn geç mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…