Kızlar 1 gün bile girmesem forum alıp başını gidiyor.. Dün sabah yazdım en son,bugün ancak akşam girebildim yorgunluktan dökülüyorum..:)
Tress sen mi sormuştun hatırlayamadım doktorumu? Ben Firdevs e gideceğim.. Bu prednolü bana da söyledi Firdevs; bağışıklık ile ilgili bir test yaptıracak mıyım dediğimde bahsetti.. Pıhtılaşma testini vermedi aslında, benim içim rahat etsin diye söylediler; sen o testi geçtin çünkü sağlıklı bir hamilelikle çocuk dünyaya getirdin daha önce dedi. Belki heterezigot olabilir(Faktör 5) onu da düşüklerde % 100 sorumlu tutamayız dedi. Ama hiç çocuk sahibi olmamışlar mutlak yaptırmalı ki ben dahi yaptıracağım -içim rahat olsun-
slm kızlar nasılsınız.her gün forma girip okuyorum bende mayısı heyecanla bekliyorummm
AYKIZIM transferin hayırlı olsun...4 ekimle beraber güzel sonuçlarınızı alcaz inşallahhh
RÜZGARSELİN bebişin Allahın izniyle saglıkla doğsun..inşallah bende ve bebiş isteyen herkeste senin bu tatlı heycanlarını yaşarız..
benimde dönor bulundu, fiziksel özellikleri,yapılan testler,mesleği bunları öğrendim.Allah nasip ederse mayısın 2.haftası kıbrısta olcaz.eşim iznini ayarladı.doğum kontrol haplarını o zamana göre ayarladık.
bende kan sonuçlarımı bekliyorum nisanın 6 veya 7 si gibi tüm kan testlerim hazır olcak.şuan sadece nisanda vurulacağım iğneyi biliyorum diğer ilaçların listesini henüz yollamadılar.benden haberler böyle..
birde aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
kızlar kendinize ve hamişler bebişlerinize iyi bakın...
herkese tekrardan iyi akşamlar...
Canım dikkat et kendine ve Selin e :)) Senin kızına Selin demek geliyor içimden... Senin nickname bana erkek Rüzgar kız Selin isimlerini çağrıştırdı hep...
Ben birçok arkadaşın tanışmak isteyeceğini düşünüyorum... Problemimiz mahrem ; herkes biraz mesafe koyuyor tabii.. Ya tanıdık biri varsa, deşifre olur muyum endişesi oluyordur... Ama şunu biliyoruz ki burda kim arzu ederse istediği insanla tanışıyor. Seni ve minik meleğini tanımak dileğiyle....
*** Efsunenin ilerde düzenlemeyi planladığı toplantılar fikri şahane...
Kızlar 1 gün bile girmesem forum alıp başını gidiyor.. Dün sabah yazdım en son,bugün ancak akşam girebildim yorgunluktan dökülüyorum..:)
Tress sen mi sormuştun hatırlayamadım doktorumu? Ben Firdevs e gideceğim.. Bu prednolü bana da söyledi Firdevs; bağışıklık ile ilgili bir test yaptıracak mıyım dediğimde bahsetti.. Pıhtılaşma testini vermedi aslında, benim içim rahat etsin diye söylediler; sen o testi geçtin çünkü sağlıklı bir hamilelikle çocuk dünyaya getirdin daha önce dedi. Belki heterezigot olabilir(Faktör 5) onu da düşüklerde % 100 sorumlu tutamayız dedi. Ama hiç çocuk sahibi olmamışlar mutlak yaptırmalı ki ben dahi yaptıracağım -içim rahat olsun-
o ne demek ya tercü eder misin:)ingilizcem kıt:))
hayırlı olsun canım hit türkiyedeisim yapmış başarılı bir doktor hadi hayırlısı bakalım bu ara forumda gidecek çok kişi var ya ben karıştırıyorum maşallah sonbahara herkes gebe girecek herhalde:)
kkızlar dün yazamadım epey yoruldk bugün artık yazayım dedim :) Kıbrısa gittik merkezi gördük. Herşey çok güzeldi Halil İbrahim Tekin birebir ilgilendi çok memnun kaldık ayrıca maşallah H.İ.T in boyu çok uzun yapılı bi doktor duruşu ayrı bi güven veriyor insana :)) artık kesinlikle eminiz donasyon için. sadece bazı testler istendi benden HSG, eşim ve benden HBsAG, HIV, Anti HCV. bunları hazırlayıp tekrar gitcez. Ben şimdiden çok heyecanlyım Rabbim gönlümüze göre versn inş.
çok sağol menekşecim. umarım güzel sonuçlarımıda burda paylaşırım :) ve inş dediğin gibi sonbaharda herkesin gebelik haberini alırız :)
sende durumlar nedir canım ben forumu okuyorm ama çok düzenli takip ediyorm desem yalan olur elimden geldiğince işte:))
merhaba hayırlı olsun. fiyat ne kadar .? teşekürler
canım bende yaza hazırlanıyorum kendimde dahilim yani:)eşim azosperm 2 . defa ameliyatla sperm aranacak birincide bulunamadı bu sefer son şansımız inşallah olur ama olurda olmazsa donasyon deneyebiliriz çok uzun vadeli program yapmak istemiyorum inşallah haziranda son bulur diyorum.istanbulda acıbademde ameliyat ve tüp bebek deiycez çok duaya ihtiyacım var çünkü doktorlar da çok iyi konuşmuyor Allh ım ol diycek oluvericek inşallah:)ama ben hiçbişey yapmadım daha doktoru nisan ayında araıp görüşücez tahlil tetkik ilk deneme olduğu için hiçbişey bilmiyorum umarım herşey gönlümüzce olur:)
kkızlar dün yazamadım epey yoruldk bugün artık yazayım dedim :) Kıbrısa gittik merkezi gördük. Herşey çok güzeldi Halil İbrahim Tekin birebir ilgilendi çok memnun kaldık ayrıca maşallah H.İ.T in boyu çok uzun yapılı bi doktor duruşu ayrı bi güven veriyor insana :)) artık kesinlikle eminiz donasyon için. sadece bazı testler istendi benden HSG, eşim ve benden HBsAG, HIV, Anti HCV. bunları hazırlayıp tekrar gitcez. Ben şimdiden çok heyecanlyım Rabbim gönlümüze göre versn inş.
Nilaycim hayirli olsun.
Ne zaman gitmeyi planliyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?