Canım teşekkür ederim, inşallah pozitif olur... Hepimiz için temennimiz bu.. Nisanda gideceğim.

Donör bilgisinden gayet memnunum; olması gerektiği gibi. Daha fazlası kimlik bilgisi olurdu :)) Ben gizlilik nedeni ile bilgi vermiyoruz tavrına rahatsız oluyorum ve yanlış buluyorum, öyle bir yeri de tercih etmezdim. Bence fazla uğraşmak ve zaman kaybetmemek için bunu söylüyorlar. Ha bazı arkadaşlar bunu irdelemiyor,önemli değil diyor. Elbette kişisel tercih,herkes nasıl hissediyorsa onu uygular... Donör ile ilgili bilgi standardı her yerde belli ;bunun neresi yanlış ki?? Yani donörün kimlik bilgisi verilmiyor, getirip yanımıza oturtulmuyor... eeee daha ne? Bilgi veremem diyen doktora ben gıcık olurdum açıkçası ve gitmem de zaten - bu benim kişisel görüşüm-

Ben HIT ile de bu konuyu görüşmüştüm,kimlik dışında her tür bilgiyi vereceğini, Amerikada olsaydık eğer istersen seninle tanıştırır sohbet bile etmeni sağlardım demişti. Ancak Kıbrısta donörü görmeniz mümkün değil demişti... Demek ki donörle ilgili yeterli bilgi veren doktorlar var... Doğrusu da bu! Arkadaşlar her zaman içinize sinen yerle görüşün, aklınızda soru işareti olumsuz etkiler bizleri...

canim o konudan bende cok memnunum ilk gittigimde donor hakkinda bilgi vermemislerdi sevket beyin asistani ama firdevs hnmn asistani donorun anne babasina kadar tum ayrintilariyla verdi sadece ismi yok yasi testleri yaptigi meslek fiziki özellikleri kac kardes olduklari vs daha bir cok sey var cok memnunum kismetse nisan ortalarinda bende yolcuyum ...nisan adetimle basliycam haplarima...

Canım bende nisan ortalarında adetimen sonra başlıycam büyük ihtimalle ayni zamanlarda orda olucağız.umarïm bahar tüm arkadaşlarımïza uğurlu gelir...

kızlar selam, ben hem donasyon hem cinsiyet tayini araştırıyorm.başka başlıkta yazıyodum ama baktım burası hareketli ve herkes çok bilgili :)) bana fiyat verebilir misinz yani gittğinz yada gitmeyi düşündğnz merkezin fiyatlatrı hakkında...

Anlasilan en son ben gidicem. Herkes nisan-mayis gibi gidiyor:))

merhaba arkadaslar . bende bı tanıdıgmdan halıl ıbrahım tekın ı duydum .acaba yumurta donasyonu ne kadara mal oluyo?bide sonuc negatıf olursa eger dıye yumurta donduruluyomu?yoksa her denemede aynı ucret mı ödenıyo?

Selam hosgeldin.
Donasyon icin Dogusta fiyat 4500 euro.
Cinsiyet tayini de 1000 euro diye biliyorum..
Halil Ibrahim Tekin de donasyon 5000 euro.

Son düzenleme:

selam canım.ben Kıbrıstan yeni geldim Halil ibrahim Tekin ile görüştük orda tüp bebek 5000 euro. valla canım daha detaylı bilgi için istersen merkezi ara yada mail at

Selam Eda.
Hit te donasyon 5000 euro. Ayni merkeze ikinci kez gidersen indirim yapiyorlar diye biliyorum ama tecrubeli arkadaslar daha iyi bilgi verir.
Benim henuz bir denemem yok.[
QUOTE=eda2626;29361301]merhaba arkadaslar . bende bı tanıdıgmdan halıl ıbrahım tekın ı duydum .acaba yumurta donasyonu ne kadara mal oluyo?bide sonuc negatıf olursa eger dıye yumurta donduruluyomu?yoksa her denemede aynı ucret mı ödenıyo?[/QUOTE]

kızlar bugün gidip pıhtılaşma sonucumu aldım.irem hanımada mail atdım cvp bekliyorum
faktör v normal
faktör ıı normal
PAI-1(4G/5G) 4G/5G
MTHFR (C677T) normal
MTHFR(A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON
internetde araştırdım düşüğü olan bayanlarda bu durum varmış,
KIZLAR ARANIZDA BENLE AYNI DURUMDA OLAN VARMI..
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

şimdiden corasprine başlamalısın ve claxene iğne vereceklerdir transfer sonrası sanırım.

şimdiden corasprine başlamalısın ve claxene iğne vereceklerdir transfer sonrası sanırım.

irem hanıma yazdım ama hala dönmedi.genetik doktoruda folbiol ve zinco verdi.çok önemsencek bi durum değil dedi.zaten bu testi burdan yani formdan okumasam öğrenmesem,bi doktorda yaptır demiycekti.KIZLARR ARTIK KENDİ KENDİMİZİN DOKTORU OLMALIYIZ...

Arkadaslar bu pihtilasma testini herkesin yaptirmasi gerekiyor mu?
Bana bu testi soylemediler...

canım banada bi doktor yaptır demedi.hatda düşüğün yok,hamileliğin yok ne gereği var dendi.ama yaptırmam iyi olmuş.başka kan testleride yapılıyor.eski sayfalara bakarsan tahlil listesini görebilirsin

Arkadaşlar dr aynı donörden sadece 1 kere yumurta aldıklarını söylemişti. Evet anlaşılan yumurtalar da bölüştürülüyor tamam onu da anladık. Peki donörün daha önceden çocuk doğurmuş veya yumurtaları sağlıklı embriyoların oluşmasını sağlamış bayanlardan seçilmesi acaba başarıyı arttırmaz mı?

Ben seninle aynı durumdayım doktorum bana coraspin sulandırıcı başladı.önlem alman lazım canım firdevs hanımda mutlaka ilaç takviyesi vericektir.tedavisi var endişe etme baharım

Canım başarıyı tabiki artırır.sonuçt.doğum yapmış çoğunluğu deselerde bence zor.geneli öğrenci.ama en iyisi daha önce donör programına katılmış gebelik elde edilmiş bir donördan almakta başarıyı etkileyebilir...

geçen netde araştırırken,bende okudum.evet canım daha önceden çocuk doğurmuş bi bayanın yumurtası tutma sansını artdırıyormuş.bide canım benim özelden msj yazma hakkım yok.ben onlara fotomu yolladım.onlar seçmişlerdi.fiziksel özellikleri benimkine uyuyor,mesleği yaşı bunlarıda onlar kararlaştırdı.uyrugunuda.benim seçme sansım yok.isteklerimi illaki söyledim ,onlarda tamam dedi.artık onlara kalmış.doğrumu diyorlar bilmiyorum.mecburen kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…