canım sen ne zaman gidiyorsun?verilen donör bilgileri gayet iyi verilmiş bazı arkadaşlara gizlilik gerekçesi ile hiçbirşey denilmemişti.bu açıdan çok güzel.ne zaman gidiyorsun tarih belli mi?sende mayıs ekibinden misin?hadi hayırlısı ama benim içime pozitif doğdu 6. hissim kuvvetlidir inşallah yanılmam:)
Canım teşekkür ederim, inşallah pozitif olur... Hepimiz için temennimiz bu.. Nisanda gideceğim.
Donör bilgisinden gayet memnunum; olması gerektiği gibi. Daha fazlası kimlik bilgisi olurdu :)) Ben gizlilik nedeni ile bilgi vermiyoruz tavrına rahatsız oluyorum ve yanlış buluyorum, öyle bir yeri de tercih etmezdim. Bence fazla uğraşmak ve zaman kaybetmemek için bunu söylüyorlar. Ha bazı arkadaşlar bunu irdelemiyor,önemli değil diyor. Elbette kişisel tercih,herkes nasıl hissediyorsa onu uygular... Donör ile ilgili bilgi standardı her yerde belli ;bunun neresi yanlış ki?? Yani donörün kimlik bilgisi verilmiyor, getirip yanımıza oturtulmuyor... eeee daha ne? Bilgi veremem diyen doktora ben gıcık olurdum açıkçası ve gitmem de zaten - bu benim kişisel görüşüm-
Ben HIT ile de bu konuyu görüşmüştüm,kimlik dışında her tür bilgiyi vereceğini, Amerikada olsaydık eğer istersen seninle tanıştırır sohbet bile etmeni sağlardım demişti. Ancak Kıbrısta donörü görmeniz mümkün değil demişti... Demek ki donörle ilgili yeterli bilgi veren doktorlar var... Doğrusu da bu! Arkadaşlar her zaman içinize sinen yerle görüşün, aklınızda soru işareti olumsuz etkiler bizleri...
canim o konudan bende cok memnunum ilk gittigimde donor hakkinda bilgi vermemislerdi sevket beyin asistani ama firdevs hnmn asistani donorun anne babasina kadar tum ayrintilariyla verdi sadece ismi yok yasi testleri yaptigi meslek fiziki özellikleri kac kardes olduklari vs daha bir cok sey var cok memnunum kismetse nisan ortalarinda bende yolcuyum ...nisan adetimle basliycam haplarima...
canim o konudan bende cok memnunum ilk gittigimde donor hakkinda bilgi vermemislerdi sevket beyin asistani ama firdevs hnmn asistani donorun anne babasina kadar tum ayrintilariyla verdi sadece ismi yok yasi testleri yaptigi meslek fiziki özellikleri kac kardes olduklari vs daha bir cok sey var cok memnunum kismetse nisan ortalarinda bende yolcuyum ...nisan adetimle basliycam haplarima...
kızlar selam, ben hem donasyon hem cinsiyet tayini araştırıyorm.başka başlıkta yazıyodum ama baktım burası hareketli ve herkes çok bilgili :)) bana fiyat verebilir misinz yani gittğinz yada gitmeyi düşündğnz merkezin fiyatlatrı hakkında...
merhaba arkadaslar . bende bı tanıdıgmdan halıl ıbrahım tekın ı duydum .acaba yumurta donasyonu ne kadara mal oluyo?bide sonuc negatıf olursa eger dıye yumurta donduruluyomu?yoksa her denemede aynı ucret mı ödenıyo?
Selam hosgeldin.
Donasyon icin Dogusta fiyat 4500 euro.
Cinsiyet tayini de 1000 euro diye biliyorum..
Halil Ibrahim Tekin de donasyon 5000 euro.
canım bende doğuştan fiyat aldım ama 5100 euro.otel+ konaklama.yoksa bunlar dahilkenmi 4500 euro dendi size?
kızlar bugün gidip pıhtılaşma sonucumu aldım.irem hanımada mail atdım cvp bekliyorum
faktör v normal
faktör ıı normal
PAI-1(4G/5G) 4G/5G
MTHFR (C677T) normal
MTHFR(A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON
internetde araştırdım düşüğü olan bayanlarda bu durum varmış,
KIZLAR ARANIZDA BENLE AYNI DURUMDA OLAN VARMI..
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..
şimdiden corasprine başlamalısın ve claxene iğne vereceklerdir transfer sonrası sanırım.
Arkadaslar bu pihtilasma testini herkesin yaptirmasi gerekiyor mu?
Bana bu testi soylemediler...
kızlar bugün gidip pıhtılaşma sonucumu aldım.irem hanımada mail atdım cvp bekliyorum
faktör v normal
faktör ıı normal
PAI-1(4G/5G) 4G/5G
MTHFR (C677T) normal
MTHFR(A1298C) HOMOZİGOT MUTASYON
internetde araştırdım düşüğü olan bayanlarda bu durum varmış,
KIZLAR ARANIZDA BENLE AYNI DURUMDA OLAN VARMI..
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..
Arkadaşlar dr aynı donörden sadece 1 kere yumurta aldıklarını söylemişti. Evet anlaşılan yumurtalar da bölüştürülüyor tamam onu da anladık. Peki donörün daha önceden çocuk doğurmuş veya yumurtaları sağlıklı embriyoların oluşmasını sağlamış bayanlardan seçilmesi acaba başarıyı arttırmaz mı?
Arkadaşlar dr aynı donörden sadece 1 kere yumurta aldıklarını söylemişti. Evet anlaşılan yumurtalar da bölüştürülüyor tamam onu da anladık. Peki donörün daha önceden çocuk doğurmuş veya yumurtaları sağlıklı embriyoların oluşmasını sağlamış bayanlardan seçilmesi acaba başarıyı arttırmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?