bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruzsanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....
Arkadaşlar dr aynı donörden sadece 1 kere yumurta aldıklarını söylemişti. Evet anlaşılan yumurtalar da bölüştürülüyor tamam onu da anladık. Peki donörün daha önceden çocuk doğurmuş veya yumurtaları sağlıklı embriyoların oluşmasını sağlamış bayanlardan seçilmesi acaba başarıyı arttırmaz mı?
şimdi bu 19mm olan yumurta diğer 12 mm lik yumurtanında büyümesini beklerken (pazartesine kadar) çatlamaz değilmi yaa..korktum bak şimdii
tunanehir herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
şuanda kullandığın ilaçlar yumurtalarının çatlamasını engelliyor zaten. dolayısıyla 19 mm olan çatlamaz rahat ol :))
Allah tamamına erdirsin. güzel haberlerini bekliyoruz.
Kizlar bügün banada dönör bıgılerı geldı , benımkı embriyo donasyonu ,
Kız 22 yasındaymıs unıverste ögrencısıymıs sperm donasyonuda mımar mış ( ama ben ınanmıyorum ) ya düşünsenız ya hangı mımar gıdıp ...... Para ıcın bunu yapar????? Sızce neyse fazlada takmak ıstemıyorum , ama cok güldüm bugün ....
bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruzsanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....
Haberler şöyle.
Ben sürekli email atmama rağmen geri dönüşler geç oldu.
hatta bu hafta reglin ikinci günü gidip testlerimi yaptırıp kontrolümü oldum.
. Bilgileriverin son onayı o zaman vereceğim diye yazdığım maile Bu arada 3 gün cevap gelmedi
Ve cuma günü öğleden sonra bir mail bugün şu ilaçlar ile başlayın Ve 33 yaşında bir donör bulundu'diye.
Eşim yok burda uçağa binmeden önce yakaladım. Yaşlı değilmi papatya ile konuş sen karar ver ben arkandayım dedi.
Papatya yok yaşlımdedi sonra düşündümki ne şimdi bu böyle diye.. Emirvaki yapmak için benim ilaç kullanacağım son raddeye kadar bekelyip hemen onay verip hemen ilaç alın diye bir mail..
Telefonla arayıp bunu istemediğimi söylediğimde ise doktor en uygunu size bu onun için seçti ve 2 çocuğu var dedi.
1 saat sonra bir mail şimdi 29 yaşında donör bulduk.. Eşimin teelfonu kapalı ve bende 4 aydır buldukları olamdı1 saatte ne bulmuş olabilrilerki diyip sorumluluk almayıp süreci iptal ettim..
Çok üzgünüm.
Tüm planlarım suya düştü..
Selam kızlar,
Efsunecim neden her şey planlandığı gibi yürümez, hadi yürümüyor neden etrafımızdakiler de o süreci dahada zorlaştırırlar anlayamıyorum ki... Eşin bir dönsün belki bir orta yol bulursunuz ne dersiniz?
Kizlar bügün banada dönör bıgılerı geldı , benımkı embriyo donasyonu ,
Kız 22 yasındaymıs unıverste ögrencısıymıs sperm donasyonuda mımar mış ( ama ben ınanmıyorum ) ya düşünsenız ya hangı mımar gıdıp ...... Para ıcın bunu yapar????? Sızce neyse fazlada takmak ıstemıyorum , ama cok güldüm bugün ....
tunanehir sen bir ilksin. çok yabancı olduğumuz bir konuda birçok kişiye ışık olacaksın.
senden kendi adıma rica ediyorum biraz daha detaylı anlatır mısın?? mesela tam olarak kıbrıs bu işlemi kaça yapacak. kadına parayı sen mi veriyorsun. kadınla bir sözleşmemi yapılacak. kadını istediğin zaman görecek yada ne bilim kontrol edecek misin? hamileliği boyuncada maddi yükü olacakmı sana. sonrasında anne doğuran oluyorya bizim yasalarda o kısmı nasıl olacak bilgilerini paylaşır mısın bizimle.
efsune
bence kabul etseydin 33 bende bir kadının en doğurgan dönemi. bence iptal etme ve git. inan bana ben 32 ile 33 yaşım arası 3 defa kürtaj oldum sonunda spral kullandım yıllarca. iki çocuğuda varmış bence kaçırma derim. inan 23 yaşında öğrenciden çok daha iyidir. bu seni ve enerjini yeniden erteleyecek çünkü. bence sen ve herşey hazırken vazgeçme
teslim ol birazcık olan hayrınadır inan bana.
canım ne güzel her şey yolunda gidiyor maşallah.kucağının bebekle dolduğu günü de buradan kutlayacağız canım...bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruzsanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?