Efsune yazını şimdi okudum ve inan bana şimdi ilaca başlamamana sevindim. Belki tamamen saçmalık, belki değil bilmiyorum ama bugünler cidden bir tuhaf. Havanın etkisi mi? Astrolojik bi durum mudur onu da bilemiyorum ama şu son günler hakikaten bi garip geçiyor. Trip atmak nedir pek bilmeyen ben kaç gündür triplerdeyim. Dün akşam boşu boşuna 3 saat kadar ağladım. İnanılmaz hoşgörülü kocamın tersliği tuttu körükledi. Bugün işyerinde patronuyla kavga etmiş. Çevremdeki insanlarda bisürü aksilik, tartışma,kavga. Sen hep bize ne dersin? Hayrına olacak olan olsun dersin. Bence bunda mutlaka bi hayır vardır. Bu birkaç gün geçsin, sakince düşün kararını ver bence. Kıbrısta Embriyo donasyonu neden olmasın ki? Çok mantıklı. Spermde zaten sorun var diyordun. Eşin de bunun kapısını açmış. Ya da önümüzdeki ay içine sinerse ispanya. Biz hep yanındayız. Zamanı değilmiş diyoruz veee önümüzdeki aya daha güzel bi başlangıçla ilaçlara başlamanı temenni ediyoruz. Biz seni çok seviyoruz efsune. Kal sağlıcakla...
Efsune yazını şimdi okudum ve inan bana şimdi ilaca başlamamana sevindim. Belki tamamen saçmalık, belki değil bilmiyorum ama bugünler cidden bir tuhaf. Havanın etkisi mi? Astrolojik bi durum mudur onu da bilemiyorum ama şu son günler hakikaten bi garip geçiyor. Trip atmak nedir pek bilmeyen ben kaç gündür triplerdeyim. Dün akşam boşu boşuna 3 saat kadar ağladım. İnanılmaz hoşgörülü kocamın tersliği tuttu körükledi. Bugün işyerinde patronuyla kavga etmiş. Çevremdeki insanlarda bisürü aksilik, tartışma,kavga. Sen hep bize ne dersin? Hayrına olacak olan olsun dersin. Bence bunda mutlaka bi hayır vardır. Bu birkaç gün geçsin, sakince düşün kararını ver bence. Kıbrısta Embriyo donasyonu neden olmasın ki? Çok mantıklı. Spermde zaten sorun var diyordun. Eşin de bunun kapısını açmış. Ya da önümüzdeki ay içine sinerse ispanya. Biz hep yanındayız. Zamanı değilmiş diyoruz veee önümüzdeki aya daha güzel bi başlangıçla ilaçlara başlamanı temenni ediyoruz. Biz seni çok seviyoruz efsune. Kal sağlıcakla...
Spermde sorun var ama sıfırda değil. 5milyonda morfoloji sıfır ama10 adet bulunuyor . Benim ise yumurtam az. Tüp bebekte başarı oranıın düşürüyor.
Aynı şeyi bende düşündüm 29 luk olursa ve tutmazsa sen seçtin yada çocukta bür hastalık çıkarsa sen seçtin bunu diyecek diye korktum. Tek başınma sorumluluk istemiyorum. Zaten donasyona zor ikna oldu..
Her adım birlikte olsunki sonra huzursuzluk çıkmasın diye. Ve bence iyi oldu. Bak tiroid değerim için hap almam gerekiyormuş..
Allah yardımcımız olsun ama en büyük destek burası baharım)
Efsuneciğim öncelikle herşeyin güzel olacağına odaklan, bak gör çok geçmeden donörünün bulunduğu haberi gelecek... Ayrıca eşinin spermlerine paralel olarak sperm donasyonunu da ekleyebilirsin-potakal gibi- Ben de bunu düşünmüştüm ama Firdevs gerek yok dedi... Ha bir de IMSI iste orda var,zaten Firdevs sperm değerleri düşükse söylemenize gerek yok yapıyoruz demişti...
Burdaki herkesin senin mutluluğuna ve güzel haberlerine ihtiyacı var.............. Bu kez olacak..
arkadaşlar iki gündür adetim çok aşırı yoğun sanki düşük yapıyormuşum gibi....artık tansiyonum falan düştü.yattığım yerden kalkamıyorum.arkadaşlar bu kanamayı artıran şey CORASPİN olabilir mi.içim sökülüyor sanki.çok afedersiniz tuvalete zor yetişiyorum.bir bilginiz varsa ne olur yazın...olmazsa yarın doktora gidicem..
Fbli
Astrolojik hareketler bizide etkilemiş.
Sanki organ bağışı beklemek gibi donör bulunması. Olmayınca dün şok oldum ama bugün daha iyiyiz. IMSI ÖNEMLİ VE BİZDE UYGULANACAK..bak buda ispanyada yoktu.
Zaten bu songünlerde aile çok yıpratmıştı. Çok üst üste olacaktı. Ruhumu detokslayacak vaktim kaldı)
Fbli
Astrolojik hareketler bizide etkilemiş.
Sanki organ bağışı beklemek gibi donör bulunması. Olmayınca dün şok oldum ama bugün daha iyiyiz. IMSI ÖNEMLİ VE BİZDE UYGULANACAK..bak buda ispanyada yoktu.
Zaten bu songünlerde aile çok yıpratmıştı. Çok üst üste olacaktı. Ruhumu detokslayacak vaktim kaldı)
Canim coook sevindim dr firdevs hanima karar verdiginiz icin. Ispanya hic professionell davranmamjs, hakkinda hayirlisi demek boyleymis. Dr firdevs hanim donor seciminde cok titiz diye duymustum.. Buda zamaninda bizi cok rahatlatmisti. Insallah her sey diledigin gibi gidecek!!
arkadaşlar iki gündür adetim çok aşırı yoğun sanki düşük yapıyormuşum gibi....artık tansiyonum falan düştü.yattığım yerden kalkamıyorum.arkadaşlar bu kanamayı artıran şey CORASPİN olabilir mi.içim sökülüyor sanki.çok afedersiniz tuvalete zor yetişiyorum.bir bilginiz varsa ne olur yazın...olmazsa yarın doktora gidicem..
canim nasil bebekler ? cinsiyetleri ne zaman belli oluyor ? ay vallahi her girdigimde bakiyorum cinsiyetleri belli oldumu nasillar diye insallah saglikli gelecekler nerdeyse yolu yari yaptilar ve tamamida olacak insallah ALLAH tum hamile arkadaslarimizi korusun ve bizim gibi ugrasanlarada kolaylik versin ....ayyy göbisde yavas yavas cikar artik senin kadina hamilelik cok yakisiyo ne tatli oluyo yaaa :)
daha öncede bahsetmiştim sadece akşamları girdiğimi ve çok buraya çok takılırsam aklımda lades misali bebek düşüncesinin çıkmadığını ve üzüldüğümü.. fakat hepinizi okuyor takip ediyor ve gönlümden dua ediyorum
benim için tekrar denemek şu an para mevzusuna bağlı.
gelgitlerde dolanıyorum buaralar...
gebelik döneminde yalnız yatıyordum yatak odasında. eşim hoyrat yatar ve horlar rahatsız etmemek ve zarar vermemek için yan odada yatardı.
kürtajdan sonra bende uykusuzluk başladı ee eşde horlayınca ayrı odalarda yatmaya başladık. yatak odamızı ona verdim ben başka odada yatıyordum. geçen gittim yanında yatmak için, sanki duvarlar yıkıldı üstüme. gebelik dönemini hatırladım . o odada karnımı sevip bebeğimle konuşmalarımı hatırladım.. kahroldum yine ağlaya ağlaya kaçtım odadan..
mekanlarla ve nesnelerle aramda hep bir bağ oluyor.. koparamıyorum..
Bugün yine eski günlerdeki gibi dağ ve sahil keşiflerine çıktık eşimle.
Gebeliğimde hayal ediyordum doğumdan sonra kalimeromla birlikte yıllardır biriktirdiğim hayalleri yaşayacak ona ayırdığım en temiz sahillere gidecektik gibisinden. oralara gidince üzüldüm tabi " sen yoksun kalimero ama ben sensiz geziyorum" gibisinden düşününce koptu film yine..
olsun be olsun diyorum düşlerime tarih koymadım ki netice de . biliyorum elbet bir gün ne varsa yaşanacak mutlak yaşanacaktır.
Bu zamana dek negatif ve pozitif ne düşlediysem başıma gelmiştir. o halde olumlu düşünmeye devam..
Şimdi yeni bir hayalim var;
Hamileyim ve karnım belli. o çok sevdiğim renk olan kırmızıdan elbise üstümde.. en güzel eserlerimden birini sahnede okuyorum bebeğime ithaf ederek.. eser bitiyor fon müziği eşliğinde alkış kıyamet kopuyor:)))
hangi tarih olsa düşlediklerimi yaşatacağım ant olsun be ant olsun..
ne diyorduk NEFES ALIYORSAM UMUT VAR DEMEKTİR..
kafanızı şişirdim ama başka kimseyle paylaşılmıyor bunlar..
günaydın kızlar...size birşey soracam...kan tahlillerim çıktıda cuma günü...TSH değerim 3,75 çıktı.aslında normal sınırlardaymış.ama gebelik oluşması için 2,5in altında olması gerekiyormuş.şimdi endokrinolog bana euthyrox 50 verdi.günde bir tane...aklıma takıldı bunun bana bir zararı olurmu diye?çünkü sonucum normal sınırlarda..olurda Allah nasip ederde gebelik olursa devam ediliyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?