bebek çok sağol..bende ilacı almamıştım..aldırayım o zaman..bana firdevs hanım birde yasmin verdi.....onunla bir etkileşim olur mu?

hayir canim olmaz. ikisinide normal sekilde alabilirsin. ama dedigim gibi gebe oldgunda 4 haftada bir kanda tsh, ft3 ve ft4 degerlerine baktirman gerekicek. bilhassa gebeligin ileri zamanda daha yüksek doz alman gerekebilir. ben yaklasik 2 senedir kullaniyorum o ilaci.

Fbl eşinin değerleri süper olmuş.fblicim keçiboynuzunu günlük be kadar içmişti eşin aç yada tok fark ediyor mu..bence tedavi öncesi hepimiz uygulayabiliriz.sonuçta bitkisel yararı olur zararı olmaz...keçi boynuzu pekmezinin ayrıca daha pek çok şeye faydası varmış..

Hayirli olsun arkadasim, her iste bir hayir var derler yaa heralde bu o islerden biri
Insallah bundan sonraki surec daha hizli isler ve sanirim oyle olucak.... icinde bir kere guven problemi girmis ispanyadaki merkez ile, onemli olan guvendigin yer olmasi ve icinin sinmesi... bol sans

Icin rahat olsun al ilacini , tam tersi almaman sorun yaratir....

Sevgili Tunanehir,
Bol sanslar size, hersey yolunda gitsin insallah, dualarimiz seninle....

Canım aç ya da tok farketmiyor. Eşim kahvaltı sonrası E vitamini ve harnup alıyor. Akşam yatmadan evvel 1 tatlı kaşığı harnup daha alıyor. Zaman zaman da çinko ve multivitamin kullandı, bunları da gün içinde veya kahvaltı sonrası alabilir. Harnupun evet birçok faydası var, özellikle sigara içenler için.. Akciğer kanseri için de öneriliyor..

Geçenlerde iyi bir aktara birkarışım hazırlattım onu kullanıyorum.. Sizlerle paylaşmak istedim : Harnup, arı sütü, polen, spiriluna ve ginseng.. Hepsi karıştırılıyor,kavanoza doldurup dışı ışık almaması için alüminyum folyo ile kapatıldı ve tahta kaşıkla -tatlı kaşığı büyüklüğünde- yeniyor. Herbirinden 30, 40 gr gibi kattı sanırım sadece arı sütü 70 gr. polen 50 gr. civarı idi. Zaten onlar biliyor. Bana 1 aylık hazırlandı,transfere kadar kullanacağım. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 kaşık... Vücudu güçlendirmek için.... Aktar aynı karışımı eşinizde yiyebilir dedi... Bilginize :))

Acıları Kabul Edelim..
Karşılaştığınız sıkıntıları, yolunuz aydınlatan ilahi bir yardım
olarak kabul ediniz.
Bütün tabiat, deneyimini gerçekleştirmesi için insana yardım
etmektedir.
Buğday tanesini una çevirmek için, taneyi değirmen taşlarının arasına
koyarlar.
Sofraya ekmeğin gelmesi için hamur haline gelen un, kızgın fırından
geçer.
Binanın ayakta durması için, tuğlalar kendilerini feda ederler.
Güzellik ve estetik sunabilmek için, ham olan taş yontulmaya izin
verir.
Gelişmeye yardımcı olmak için metaller yüksek fırına girip erimeye
razı olurlar.

Karşı karşıya kaldığın zorluklar için lanet okuma.

Hayat okulunda acıdan korkma, hayatın gerçeklerini sükunetle kabul et.
Görüntüye aldanma. Hayatın zorlukları karşısında, bencilliğini unutarak ruhundan gelen gücünü kullan.
BAŞARACAKSIN.

F.C. Xavier

Efsune çok teşekkürler paylaşımın için.. sen bu forumda efsanesin gerçekten :) Allahım senin ve burdaki herkesi yüzünü güldürsün bunu canı gönülden diliyorum.

Herkese günaydınlar )

Dereotu maydanoz ceviz TSH ı yüksek olanlara tavsiye ediliyor araştırın yemeklerden önce kullanılmalıymış :)

Arkadaşlar son şanslarımı kullanıyorum. Yumurtalık rezervim oldukça azaldı. 2 folukul ancak gorulebiliyor. belki 1 ya da 2 defa daha kendi yumrutamla tup bebek deneyebilecegım. Size sormak sitedigim eger kendi yumurtamla bebek sahibi olamazssam Kıbrıs'ta yumruta donasyonu ile bebek istiyorum. Maliyeti ne kadar oluyor. hastane -uçak-kalacak yer..vb
yazın gideriz tatil yaparız tatil sonunda da embriyoları koyup geliriz TR'ye diye dusundum. Artıık paramızda tukeniyor. . ayrıca kaç embriyo konuluyor? Transfer edilen embriyo sayısına gore ucret degişiyor mu? yumurtalar aynı kişiye mi ait?
Gebelik aşısı..vb gibi ek teknikler ya da erkek için ImSI falan uygulanıyor mu gebelik şansını artırmak için?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim

merhaba canım ben geçen hafta Kıbrısa gittim Halil İbrahim beyle görüştüm. yumurta donasyonu 5000 euro. Kıbrısa tedavi için gidildiği zaman kalış süresi 5 gece 6 günmüş. uçak+otel+taksi ücreti 2 kişi 1000-1200 euroymuş. embriyo konusuna yaşa bakarak karar veriyolar sanırım ama daha detaylı bilgi için merkezlerle görüş derim. donör çeşitliliği fazla istediğin şekilde bi donörün yumurtasını kullanarak gebe kalabilirsin. bikaç yerle görüş fikir al öyle karar ver canım

teşekkur ederim cevapladıgın için. bu arada neden 5-6 gun kalınıyor? yumurta ne de olsa hazır degil mi? bayagı da pahalıymış. kendimiz kalacak yer ve ulaşımı ayarlasak daha mı ucuz olur acaba

teşekkur ederim cevapladıgın için. bu arada neden 5-6 gun kalınıyor? yumurta ne de olsa hazır degil mi? bayagı da pahalıymış. kendimiz kalacak yer ve ulaşımı ayarlasak daha mı ucuz olur acaba

canım tüp bebekten farklı olarak seni yani rahmi transfer için hazırlıyolar.bide donörden alıncak yumurta ile eşinden alınan sperm döllendiriliyo labaratuvarda sonuca göre sana embriyo yerleştiriliyo çok detayı bende bilmiyorm ama kabataslak olay bu :) eğer kıbrısta kalacak yerinz varsa neden olmasın otelde kalmak zorunda değilsnz

:) yok otelde kalıcam da daha ucuza maledebilirmiyim diye dusunuyordum. belki bir pansiyon ayarlarım ne bileyim cok pahalı bu kıbrıs işi. 12 milyara maloluyor ulaşımsız. butun paramın bitmesi anlamına geliyor. of of

selam kızlar firdevs hanım hangı merkezde? benım doktorum Dünya tüp bebek merkezını tavsıye ettı ama fırdevs hanım'ı da cok okuyorum sızlerden..

Doğuş tüp bebekte firdevs hanım
Aynı zamanda verda hn ve şevket beyde bu klinikteler.
Kimle çalışmak istiyorsa onu araman daha iyi.

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza ve tüm yeniler hoşgeldiniz.
Tüm sorularınız için burada bir cevap var ama biraz geriye dönük sabırla okumanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü o kadar çokndeneyim biriktiki burada. Testler değerler doktorlar 3. Mü yoksa 5. Gün embryosumu transfer olsun. Hamilelik sürecinde alınan ilaçlar vss..

Herşeyden önce uçak ve kalışı kendin ayarlayabilirsin. Daha uygun olur.
Yaşına göre herşeyi belirliyorlar tüm sorularını yazılıda dıoktorlara sorabilirsin..genelde hemen cevaplıyorlar..
Yolumuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…