bebek çok sağol..bende ilacı almamıştım..aldırayım o zaman..bana firdevs hanım birde yasmin verdi.....onunla bir etkileşim olur mu?
Fbl eşinin değerleri süper olmuş.fblicim keçiboynuzunu günlük be kadar içmişti eşin aç yada tok fark ediyor mu..bence tedavi öncesi hepimiz uygulayabiliriz.sonuçta bitkisel yararı olur zararı olmaz...keçi boynuzu pekmezinin ayrıca daha pek çok şeye faydası varmış..Kızlar sperm değeri düşükse eşinize aralıksız harnup pekmezi(keçi boynuzu) ve E vitamini verin... Benim eşimin 2 sene önceki sperm morfolojisi %3 sayı 24 milyondu geçenlerde yeniden spermiogram yaptırdık ve sonuç morfoloji % 24 sayı 160 milyon.... Şaşırıp kaldım hiç beklemiyordum. Firdevsin burdaki doktoruna muayeneye giderken eski ve yeni sonucu götürdüm, o da çok iyi dedi veee stresin sperm üzerinde çok etkili olduğunu söyledi.........
Hiç ara vermeden sabah akşam 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi ve günde 1 tane E vitamini plus kullandı eşim.. Zaman zaman çinko ve multıvitamin de aldı. Zaten evde aşırı yağlı, kolesterollü yiyecek, kızartma v.s olmaz..yani beslenmeye de dikkat ediyorum.. Bir de stresli ve zor bir dönem geçirdik, şu daha sakin yaşıyoruz. Zira stres sperm ve yumurtanın en büyük düşmanı..
Geçen yıl 2. denememde HIT eşime ve bana DHEA vermişti,ayrıca eşime melatonin vermişti. Bunların kesin kanıtlanmış sonuçları olmamakla birlikte olumlu sonucu etkilediği biliniyor demişti. Ve gerçekten eşimin o tedavide sayı 80 milyondu-elimize transfer sonrası verilen evrakta yazıyordu ayrıca embriolog söylemişti- Zaten o tedavide de hamile kalmıştım...ama sanıyorum ki yumurtam iyi görünmekle beraber yaşlı idi...
Firdevse görüşmeye gittiğim zaman o da aynı şeyi önerdi eşim için, transfere kadar eşiniz harnup yesin ve E plus kullansın morfoloji fazla değişmeyebilir ama sayı artar demişti ki eşim zaten kullanıyordu...
Deneyin ne kaybedersiniz....
Gerçekten gittikçe buranın değerini daha iyi anlıyorum...aslında bilmeme rağmen her deneyimde pekişiyor.
İspanya iptal. !!!
Bir nedende son anda ilacı ve donorü yazarak bir emirvaki yapmaları. Ve 4 ay arayıp 33 lük bulmaları birdee emaillere cevabın geç gelmesi..daha onalara bildirmedim ama doktorun son mailinde beni azalamadığı kalmış. Buda tüy dikti.
Hiç test istemediler!! tiroid değerimde ve şekerde sorun var her ikisinide es geçtiler hayırlı değilimiş ne dşyeyim. Yordu tüm olanlar.
Bugün firdevs hanımı aradım tüm bilgileri gönderdim. Aradı ve testleri istedi trioid için doktora gitmemi şeker içinde 3 aylık şekeri gösteren bir test istedi ve yarın içinde ilaca başlıyorum. Donorede bakıyor .. Eşimede anlattım . çok zorlandık. ama iletişim yolu bulundu. ve kıbrıs konusunda sesini çıkarmayıp üstüne düşeni yapacak. ama ben artık çok beklemeyeceğim.
Ve ben donor bıulunmadan ilaca başladım. Görün artık:))
Firdevs hn ikimizin resmini yakınlaştırıp bakmış uygun donore bakıyor. Bu ay ilacı kullanıp rahimi hazılayalım dedi..
Haber bekliyorum artık...[/QUOTE
EFSUNE KARARINA GERCEKTEN COK SEVINDIM INSALLAH HAKKINDA HAYIRLI OLUR.........IPTALI DUYUNCA COK UZULMUSTUM CUNKU SEN HERKESE UMUT DAGITTIN VE MORAL VERDIN DESTEK OLDUN...........COK SUKUR CABUK KARAR DEGISTIRDIN....
ALLAHIM GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA SORUNSUZ BIR SEKILDE VERSIN................:)
Gerçekten gittikçe buranın değerini daha iyi anlıyorum...aslında bilmeme rağmen her deneyimde pekişiyor.
İspanya iptal. !!!
Bir nedende son anda ilacı ve donorü yazarak bir emirvaki yapmaları. Ve 4 ay arayıp 33 lük bulmaları birdee emaillere cevabın geç gelmesi..daha onalara bildirmedim ama doktorun son mailinde beni azalamadığı kalmış. Buda tüy dikti.
Hiç test istemediler!! tiroid değerimde ve şekerde sorun var her ikisinide es geçtiler hayırlı değilimiş ne dşyeyim. Yordu tüm olanlar.
Bugün firdevs hanımı aradım tüm bilgileri gönderdim. Aradı ve testleri istedi trioid için doktora gitmemi şeker içinde 3 aylık şekeri gösteren bir test istedi ve yarın içinde ilaca başlıyorum. Donorede bakıyor .. Eşimede anlattım . çok zorlandık. ama iletişim yolu bulundu. ve kıbrıs konusunda sesini çıkarmayıp üstüne düşeni yapacak. ama ben artık çok beklemeyeceğim.
Firdevs hn ikimizin resmini yakınlaştırıp bakmış uygun donore bakıyor. Bu ay ilacı kullanıp rahimi hazılayalım dedi..
Haber bekliyorum artık...
günaydın kızlar...size birşey soracam...kan tahlillerim çıktıda cuma günü...TSH değerim 3,75 çıktı.aslında normal sınırlardaymış.ama gebelik oluşması için 2,5in altında olması gerekiyormuş.şimdi endokrinolog bana euthyrox 50 verdi.günde bir tane...aklıma takıldı bunun bana bir zararı olurmu diye?çünkü sonucum normal sınırlarda..olurda Allah nasip ederde gebelik olursa devam ediliyor mu??
kızlar pazartesi günü gidiyoruz Allah izin verirse.normalde pazartesi günü çatlatma iğnesini yapıp gidicektik salı günü amaaa salı günü direk uçuş olmayınca gideceğimiz yerden,bizde risk almayalım pazartesinden gidelim dedik.otel falan ayarlandı. ayy vallahi heycan ve korkudan karnıma kramplar giriyo.zaten bu iğnelerde bi yandan sancı yapıyo,rabbim yardımcımız olsun inşallah. bu arada atassn cim sana da cvp vereyim burdan,bizim transfer işlemi 7000 euro. taşıyıcı anneye de 20bin lira vereceğiz. doğum işlemine gelince benim nüfus kağıdımla gidecek doğuma.yani yasal olmayan işlem yapacağız.mecburuz buna çünkü türkiyede hangi avukata gidersen git yasal olmadığı için herhangi bi belge hazırlaması da imkansız. zaten bunu türkiyede yapanların hemen hepsi benimle aynı yolu izliyor.korkmuyo değilim açıkçası.ama napayımm.devlet baba bizi düşünüpte böyle bi karar almadıysa bende başımın çaresine bakıcam mecbur. napalımmm.KIZLAR DUALARINIZ ESİRGEMEYİN BENDEN LÜTFEEENNN........
Fbl eşinin değerleri süper olmuş.fblicim keçiboynuzunu günlük be kadar içmişti eşin aç yada tok fark ediyor mu..bence tedavi öncesi hepimiz uygulayabiliriz.sonuçta bitkisel yararı olur zararı olmaz...keçi boynuzu pekmezinin ayrıca daha pek çok şeye faydası varmış..
Acıları Kabul Edelim..
Karşılaştığınız sıkıntıları, yolunuz aydınlatan ilahi bir yardım
olarak kabul ediniz.
Bütün tabiat, deneyimini gerçekleştirmesi için insana yardım
etmektedir.
Buğday tanesini una çevirmek için, taneyi değirmen taşlarının arasına
koyarlar.
Sofraya ekmeğin gelmesi için hamur haline gelen un, kızgın fırından
geçer.
Binanın ayakta durması için, tuğlalar kendilerini feda ederler.
Güzellik ve estetik sunabilmek için, ham olan taş yontulmaya izin
verir.
Gelişmeye yardımcı olmak için metaller yüksek fırına girip erimeye
razı olurlar.
Karşı karşıya kaldığın zorluklar için lanet okuma.
Hayat okulunda acıdan korkma, hayatın gerçeklerini sükunetle kabul et.
Görüntüye aldanma. Hayatın zorlukları karşısında, bencilliğini unutarak ruhundan gelen gücünü kullan.
BAŞARACAKSIN.
F.C. Xavier
İspanya iptal. !!!
EFSUNE KARARINA GERCEKTEN COK SEVINDIM INSALLAH HAKKINDA HAYIRLI OLUR.........IPTALI DUYUNCA COK UZULMUSTUM CUNKU SEN HERKESE UMUT DAGITTIN VE MORAL VERDIN DESTEK OLDUN...........COK SUKUR CABUK KARAR DEGISTIRDIN....
selam kızlar firdevs hanım hangı merkezde? benım doktorum Dünya tüp bebek merkezını tavsıye ettı ama fırdevs hanım'ı da cok okuyorum sızlerden..
Arkadaşlar son şanslarımı kullanıyorum. Yumurtalık rezervim oldukça azaldı. 2 folukul ancak gorulebiliyor. belki 1 ya da 2 defa daha kendi yumrutamla tup bebek deneyebilecegım. Size sormak sitedigim eger kendi yumurtamla bebek sahibi olamazssam Kıbrıs'ta yumruta donasyonu ile bebek istiyorum. Maliyeti ne kadar oluyor. hastane -uçak-kalacak yer..vb
yazın gideriz tatil yaparız tatil sonunda da embriyoları koyup geliriz TR'ye diye dusundum. Artıık paramızda tukeniyor. . ayrıca kaç embriyo konuluyor? Transfer edilen embriyo sayısına gore ucret degişiyor mu? yumurtalar aynı kişiye mi ait?
Gebelik aşısı..vb gibi ek teknikler ya da erkek için ImSI falan uygulanıyor mu gebelik şansını artırmak için?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim
merhaba canım ben geçen hafta Kıbrısa gittim Halil İbrahim beyle görüştüm. yumurta donasyonu 5000 euro. Kıbrısa tedavi için gidildiği zaman kalış süresi 5 gece 6 günmüş. uçak+otel+taksi ücreti 2 kişi 1000-1200 euroymuş. embriyo konusuna yaşa bakarak karar veriyolar sanırım ama daha detaylı bilgi için merkezlerle görüş derim. donör çeşitliliği fazla istediğin şekilde bi donörün yumurtasını kullanarak gebe kalabilirsin. bikaç yerle görüş fikir al öyle karar ver canım
teşekkur ederim cevapladıgın için. bu arada neden 5-6 gun kalınıyor? yumurta ne de olsa hazır degil mi? bayagı da pahalıymış. kendimiz kalacak yer ve ulaşımı ayarlasak daha mı ucuz olur acaba
selam kızlar firdevs hanım hangı merkezde? benım doktorum Dünya tüp bebek merkezını tavsıye ettı ama fırdevs hanım'ı da cok okuyorum sızlerden..
İspanya iptal. !!!
Efsune hayırlara vesile olsun.
İnsan karar veremiyor bir türlü.
Doğru olan bu mu yanlış olan hangisi
En kötüsü de bu.
Nasıl bir sınavdayız, neden biz bu sınava maruz kaldık anlayamıyorum hala.
Ama içini ferah tut bizim de zamanımız gelecek
Her sıkıntının bir de çıkış yolu var, mutlaka
Hayırlı olsun, allah gönlüne göre versin:)
Arkadaşlar son şanslarımı kullanıyorum. Yumurtalık rezervim oldukça azaldı. 2 folukul ancak gorulebiliyor. belki 1 ya da 2 defa daha kendi yumrutamla tup bebek deneyebilecegım. Size sormak sitedigim eger kendi yumurtamla bebek sahibi olamazssam Kıbrıs'ta yumruta donasyonu ile bebek istiyorum. Maliyeti ne kadar oluyor. hastane -uçak-kalacak yer..vb
yazın gideriz tatil yaparız tatil sonunda da embriyoları koyup geliriz TR'ye diye dusundum. Artıık paramızda tukeniyor. . ayrıca kaç embriyo konuluyor? Transfer edilen embriyo sayısına gore ucret degişiyor mu? yumurtalar aynı kişiye mi ait?
Gebelik aşısı..vb gibi ek teknikler ya da erkek için ImSI falan uygulanıyor mu gebelik şansını artırmak için?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?