Canim ne guzell haber allah tamamina erdirsinn darisi bizim basimiza insallah

Sabah sana yazdığım maile aslında şu cümle ile başlamıştı
""""İçimden senşn ikizin olacak dye geçiyor""""
Sonra ya negatif olursa daha çok üzülür yazmayayım ama dileyim demiştim.
Haberine çok sevindim kendimin hissedişide beni mutlu ettim)

4 EKIM canım tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın
daırısı ısteyen herkesın basına..
bende bıraz once fırdevs hanıma yazdım hemen cevap verdı :) cok ılgılı ve alakalı bır doktor anladıgım kadarıyla
benım doktorum dunya tup bebek berke bey dıyor ama ben fırdevs hanımla da gorusup konusmak ıstıyorum.
umarım benım de hıkayem senın gıbı mutlu sonla bıter

tekrar tebrık edıyorum kendıne dıkkat et
sevgıler

canım hayırlı ugurlu olsun...Allahım kucagınada almayı nasip etsinn...darısı bizlerin başına ve bende mayısta Allahın izniyle firdev hnıma gitcem...bana bi umutda sen oldun...çookk çoookk sevindimm

Canim tebrikler....Gozumuz yollarda kaldi.
Cok sevindim. Allah nazardan korusun insallah.
Darisi formdaki herkesin basina.

QUOTE=4ekim;29430373]ortadoğu ve balkanların tüm dansözleri gelsiiiiiiiiin oynasııııın artık.
değerim 474...
Firdevs hanımla konuştum ikiz olma durumu varmış.
geç gelmemin nedeni tsh normalin biraz üstünde 5.2 çıktı.endokrin uzmanına gittik.rutin kullandığım tiroid ilacım vardı zaten ,doz artırımına gittik.
ben ne diyeyim şükürler olsun Rabbime,Allah hepimizin (sırada AYIZIM var)yüzünü ama hepimizin yüzünü güldürsün.
Allah isteyen herkese nasip etsin ...
BU SÜREÇTE BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM .ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..

VEEEEE ÇALSIN SAZLARRR,OYNASIN KIZLARRR.BUGÜN 4EKİM...[/QUOTE]

sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlı haberini:)

ya 4ekim haber vermedi acaba ters giden bişi mi oldu?umarım sevincinden unutmuştur bizi gönlüm ancak buna razı olur.ne diyelim inşallah sevinç gözyaşları döküyordur.

canım ben de öğretmenim ama yazı bekleyemedim artık,bir an önce olsun istedim.hakkınızda hayırlısı en doğru kararı siz verirsiniz muhakkkak
gozunuz aydın olsun ınsallahhh, cok sevındımmmmm dogdugunu da gormek nasıp olur ınsallah bıze :) 1,5 saattır sneı beklıyorduk guzel haber oldu walla :) masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

cnmmmmm sonunda güzel haber geldi ohhhhhhhhh be çok şükürrr hadi gözün aydın cnm çok ama çok sevindim bu haber güzel oldu vallaD

Canim ne guzell haber allah tamamina erdirsinn darisi bizim basimiza insallah

kızlar harikasınız çok mutluyum çok teşekkür edrim.
evet ben çok sorgulamadım,eleştirmedim tedavi sürecini,çünkü çok yorulmuştum artık .2 aşılama ,6 mikrodan sonra maddi ve manevi sürünüyordum,çok yorgundum.
kıbrısı gezmeye gittim ve tadını çıkardım,hep fotoğraf çektim,gezdim, bol bol güldüm,temiz havayı içime çektim.
aslında ben 10.gün sabah idrarda gördüm çift çizgiyi ama işte sonradan üzülmeyeyim diye sıktım dişimi.ama eşim akşam 18.30 a kadar herkese haber vermişti.ona da hiç kızamadım.ben artık kızmıyorum hiç kimseye biliyor musunuz?
6 yıllık evililiğim bu tedavi işllerinden dolayı hep gergin geçti,hep hüzünlü,hep mutsuzdum.kahkaha attığımda bile aklıma geliyordu .hayatım hep bir yerde eksikti sanki.ama tedavi sürecinden itibaren çok mutlu ve umut doluydum (irem hanım ın hakkını teslim edelim )
eşim ilk zamanlar donasyon işini sözleriyle kabullendi ama davranışta kabullenemedi.bunları bile çok takmadım,taktım ama çok çabuk aştım(şöyle düşündüm aşmak için.bu bebek sadece beni anne yapmayacak onu da baba yapacak.)ona da kol kanat gerdim,anne şefkatiyle onu şımarttım hep.benim için çok değerli olduğunu her fırsatta vurguladım.

rahat olun kızlar,bahar geldi bulutların üstüne koyun kendinizi, bu işin en önemli yanı bu!!!tedavi sürecinde olan ve tedaviye girecekler için çok güzel bir dönemdeyiz.baharın tadını çıkarın ki,bebiş gelsin .

Son düzenleme:
slm arkadaşlar 2 gün okuyamadım form baya ilerlemiş
Aramiza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
kızlar benim bu gitdiğim hematoloji doktoru bana antı nukleer antıkorunada bakmış....
dna izolasyon kanına bakmış.daha sonuçlar çıkmadı.1 ayı anca bulur dedilerde.sizede bu testler bakıldımı.ben doktora sadece trambofili paneli demiştim,tüp bebek için:)))
valla nedense korkuyorum,yumurtalıklarım bitmiş. bariböyle kan,dna,anti nükleer antikor,izolasyon bunlarımıda çok irdelemesinler,mayısta kıbrısa gideyimm bi aksilik çıkmasınn......

cnmmmmm sonunda güzel haber geldi ohhhhhhhhh be çok şükürrr hadi gözün aydın cnm çok ama çok sevindim bu haber güzel oldu vallaD
canım darısı başına ,ikiz haberini bekiyorum canım.
darısı evet herkesin başına.firdevs hanım çok tatlı bir insan.ben tavsiye ederim .pozitif olduğu için değil son 20 gündür yazdıklarımı okursanız hep o0lumluydu fikirlerim.
canım hayırlı ugurlu olsun...Allahım kucagınada almayı nasip etsinn...darısı bizlerin başına ve bende mayısta Allahın izniyle firdev hnıma gitcem...bana bi umutda sen oldun...çookk çoookk sevindimm
hayırlısıyla mayıs gelsin hepimiz baharım olacağız artık canım...
[/QUOTE]

Bu aralar basari acisindan burdada Firdevs Hanim revacda.
4ekimde onun hastasi ve sonunda guzel haberini aldik.
Annemin bir sozu var once baskalarina sonra bize
simdi de Allah once burda bebek sahibi olmak isteyenlere sonra da bana kucagimiza almayi nasip etsin...
QUOTE=lenova71;29430797]4 EKIM canım tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın
daırısı ısteyen herkesın basına..
bende bıraz once fırdevs hanıma yazdım hemen cevap verdı :) cok ılgılı ve alakalı bır doktor anladıgım kadarıyla
benım doktorum dunya tup bebek berke bey dıyor ama ben fırdevs hanımla da gorusup konusmak ıstıyorum.
umarım benım de hıkayem senın gıbı mutlu sonla bıter

tekrar tebrık edıyorum kendıne dıkkat et
sevgıler[/QUOTE]

4 ekim... hayırlısı olsun.. sağlıkla kucağına alacağın günleride kutlarız burada inşallah :)

Canim hayirli olsun. Cok sevindik
Benim gibi donasyonda ilk denemesi olacak olanlar icin umut kaynagi oldun.
Darisi basimiza:)))

Kizlar harikasınız çok mutluyum çok teşekkür edrim.
evet ben çok sorgulamadım,eleştirmedim tedavi sürecini,çünkü çok yorulmuştum artık .2 aşılama ,6 mikrodan sonra maddi ve manevi sürünüyordum,çok yorgundum.
kıbrısı gezmeye gittim ve tadını çıkardım,hep fotoğraf çektim,gezdim, bol bol güldüm,temiz havayı içime çektim.
aslında ben 10.gün sabah idrarda gördüm çift çizgiyi ama işte sonradan üzülmeyeyim diye sıktım dişimi.ama eşim akşam 18.30 a kadar herkese haber vermişti.ona da hiç kızamadım.ben artık kızmıyorum hiç kimseye biliyor musunuz?
6 yıllık evililiğim bu tedavi işllerinden dolayı hep gergin geçti,hep hüzünlü,hep mutsuzdum.kahkaha attığımda bile aklıma geliyordu .hayatım hep bir yerde eksikti sanki.ama tedavi sürecinden itibaren çok mutlu ve umut doluydum (irem hanım ın hakkını teslim edelim )
eşim ilk zamanlar donasyon işini sözleriyle kabullendi ama davranışta kabullenemedi.bunları bile çok takmadım,taktım ama çok çabuk aştım(şöyle düşündüm aşmak için.bu bebek sadece beni anne yapmayacak onu da baba yapacak.)ona da kol kanat gerdim,anne şefkatiyle onu şımarttım hep.benim için çok değerli olduğunu her fırsatta vurguladım.

rahat olun kızlar,bahar geldi bulutların üstüne koyun kendinizi, bu işin en önemli yanı bu!!!tedavi sürecinde olan ve tedaviye girecekler için çok güzel bir dönemdeyiz.baharın tadını çıkarın ki,bebiş gelsin .[/QUOTE]

Son düzenleme:

canım çooooooookkkk sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütsün :)))) ya kendim hamileymiş kadar mutlu oldum inan bana Rabbim dualarını kabul etti sonunda çok şükür Allahıma. İsteyen herkes güzel haberlerini paylaşır en kısa zamanda inş..............

atessn:) ellerine sağlık...

efsune dr.ramonu tarihe gömdü yazalım bence oraya:)

ve benim eksikler.. yumurta donasyonuydu benim işlem söylememişim sanırım.. daha önce tüp denemesi yok.. sebep ise erken menopoz.. öyle bir kolon yok ama olsun :)

[/QUOTE]

4 ekim... hayırlısı olsun.. sağlıkla kucağına alacağın günleride kutlarız burada inşallah :)

[/QUOTE]

Canımm çok sevindim.merakla sonucunnu bekliyordum.beklediğime değdii...

canım hepinize teşekkür edrim.inşallah tüm forum hamile kalsın,hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin ve bebişlerimiz gelsin sağlıkla...

Amin canim aminnnnnn
QUOTE=4ekim;29431475][/QUOTE]

[/QUOTE]

canım hepinize teşekkür edrim.inşallah tüm forum hamile kalsın,hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin ve bebişlerimiz gelsin sağlıkla...[/QUOTE]

4Ekimin durumunu degistirebiliriz artik.
O artik bebek bekliyor:)))

Bugün bizim için de bayram canım sevincini paylaşıyor hayırlı hamilelikler diliyorum bugünlerin keyfini gönlünce çıkar çünkü çoktan hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…