ekimcim cok ama cok tebrik ederim inan o kadar sevindimki ALLAH saglik sihhatle kucaginada almayi nasip etsin insallah...

Potakal bugün bende firdevs hn ile tandem denemeyi yazıştım.

Şansı artıracak bir konundeğil, ama olmadığında donasyon yumurtalarından olan embryo ile devam edilir dedi.
Kafam karışık.
Sana bir şey soracağım narkozdan nasıl uyandın. Ameliyathane sana göre donanımlı mı??
Sakın üzülme o seni üzmemek için gitti. Doğal seleksiyon sağlıksızlar annelerinin iyiliği için gidiyorlar.

Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.... Pozitifler olunca forumun neşesine diyecek yok maaşallah... Darısı hepimizin başına...

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah!...

merhaba kaderdaşlarım malum yazılı haftası ben yazılılarla uğraşıyorum.... yeterince okuyamadım ama son sayfa bana gerekli bilgileri verdi...
öncelikle PORTAKAL canım arkadaşım çok üzüldüm ama sağlıklı bir bebek değilse sonradan üzülmek daha büyük bir acı olurdu... hem tek bebeğin seninle çok şükür rabbim ona ve sana sağlık versin inşallah sağlıkla gelsin dünyaya dualarım sizinle...
4ekim arkadaşım ne güzel haberini almışsın aslında senin sonucunu öğrenmek için gelmiştim ne güzel bir değer haydi bakalım artık kendine biraz dikkat et anniş

Canım gebelik sonuçlarının yazdığı listede 4ekim karma yazıyor yani sperm mi yumurta mı aldın Ben anlamadım.çiçeği burnunda en yeni annemiz sorumu yanıtlarsan çok sevinirimm

Gecmis olsun Canim , insallah sende tez zamanda Anne olursun.

Portakal

Gemis olsun , Allah sana saglikla kucagina Almayaa nasip Etsin Canim .

Son düzenleme:
Herkese selamlar yeni arkadaşlar var hepinize bol şanslar diliyorum. eski arkadaşlardan herkes ne durumda? rowina ikizlerin ne kadarlık oldu? bebeklerim_gelin senin doğumun ne zaman? aysevi ikizlerin nasıllar? efsune tedavi sürecin ne aşamada? uzun zamandır foruma giremedim. oğluşum vaktimi çok alıyor. bugün 3ay 20 günlük oldu... biraz iyi kıyım :) 8 kg :) doktor kilosunu fazla buldu :) eltimin ikizleri de 2 ay sonra doğacak onun için onun yanına taşındım. sizleri özlemişim ...

Canım çooooookkkk mutlu oldum okuyunca Allahım analı babalı büyütsün inşalhh ve darısı biz isteyen herkesin başına canım benim. yaa ben eşinin tepkisini merak ettim benim eşim paniktir mesela :))

bebeğin için üzüldüm canım.geride kalanın sağlıklı olması için bu gerekiyordu belki.2 tanesi birden bu dünyaya gelemeyecekti belki de.sağlıkla gelsin Rabbim hayırlısını versin.bebişin sağlıkla gelsin tatlım,üzülmemek elde değil.ama diğer bebeğini de düşün.

selam karanfilcim nisan 7 de adet olmam lazim hayirlisiyla adetimle basliycam ilaca 12 gün sonra kibristayim insallah ama simdiden tedirginligi basladi...

sakın stresyapma,mümkün olduğunca rahat ol.kolay değil biliyorum seni çok iyi anlıyorum,varımızı yoğumuzu ,emeğimizi,umudumuzu koyuyoruz tedavilere.
ama rahat olursan kazanma şansın artar değil mi?

Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.... Pozitifler olunca forumun neşesine diyecek yok maaşallah... Darısı hepimizin başına...
teşekkür ederim,darısı başına.
en geç ben gidicem şu kıbrısa temmuzda allah yardımcımız olsun inşallah:26:
canıımapor kullandm o dönem aşırı sıcak oluyormuş 50 dereceyi buluyormuş.dikkatli olmalısınız bence.mayısa falan çeksen nasıl olur acaba?ben de öğretmenim ama yazı bekleyemedik.bir an önce olsun istedim.sadece 1 hafta rapor kullandm,benim öyle güzel denk geldi ki cumartesi çatlatma iğnesi oldum,pazartesi yumurta toplandı,perş transfer,cuma uçtuk eve.3 gün dinlendim.pazartesi okuldaydım ama hep oturdum derslerde.
Canım gebelik sonuçlarının yazdığı listede 4ekim karma yazıyor yani sperm mi yumurta mı aldın Ben anlamadım.çiçeği burnunda en yeni annemiz sorumu yanıtlarsan çok sevinirimm
spermler karma canım.yumoşlar tamamen MADE IN 4EKIM:)))
Allllllahiiimmm seni nazarlardan Korusun, seni tebrik ediyorum ,Darisi hepimize insallah !
DARISI BAŞINA CANIM SAĞOL.

Canım çooooookkkk mutlu oldum okuyunca Allahım analı babalı büyütsün inşalhh ve darısı biz isteyen herkesin başına canım benim. yaa ben eşinin tepkisini merak ettim benim eşim paniktir mesela :))

TEŞEKKÜR EDERİM,İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR HAMİLELİĞİM OLUR.

Firdevs hn bize uygun bir donör bulduğunu bildirdi .
serolojik testleri tekrar edildikten sonra ve sorun çıkmaz ise diğer bilgilerini bizle paylaşacak..
Nisan ayında 13 veya 14 te eşim sperm vermeye gidecek. 5. Gün transferi olacak
Yani 18 veya 19unda transfer olacak.
Bkalım.
Bugün tüm kan testleri için doktora gittim. Eşimde testlerini verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…