ortadoğu ve balkanların tüm dansözleri gelsiiiiiiiiin oynasııııın artık.
değerim 474...
Firdevs hanımla konuştum ikiz olma durumu varmış.
geç gelmemin nedeni tsh normalin biraz üstünde 5.2 çıktı.endokrin uzmanına gittik.rutin kullandığım tiroid ilacım vardı zaten ,doz artırımına gittik.
ben ne diyeyim şükürler olsun Rabbime,Allah hepimizin (sırada AYIZIM var)yüzünü ama hepimizin yüzünü güldürsün.
Allah isteyen herkese nasip etsin ...
BU SÜREÇTE BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM .ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..
VEEEEE ÇALSIN SAZLARRR,OYNASIN KIZLARRR.BUGÜN 4EKİM...
Selam canim.
Gideceginiz gun kesinlesti mi, ilaclara basladin mi??
selam karanfilcim nisan 7 de adet olmam lazim hayirlisiyla adetimle basliycam ilaca 12 gün sonra kibristayim insallah ama simdiden tedirginligi basladi...
benim adına sevindiğin için çok mutlu oldum canım.ben de 6 mikrodan sonra çok kere yıkıldım ve tekrar ayağa kalktım ve tekrar denedim.seni çok iyi anlıyorum.
belki sen de bir süre sonra tekrar denersin .ne dersin ?
Biz cok arastirdik gitmeden once Berk beyi ama kotu olumsuz hicbir yorum yoktu olumsuz sonuctan sonra sayfaya yazinca diger arkadaskarda ayni donemde orda olduklarini ve olumsuz sonuc aldiklarini bugun burda ogrendim cok saskinim esime anlattim bugun o da anlam veremiyor bu kadar basarisizliga, Birgul Sarikamis gibi dr un kefil oldugu klinik aslinda aramak istiyorum yarin Berk beyi bu basarisizlik neden demek istiyorum...
en geç ben gidicem şu kıbrısa temmuzdaallah yardımcımız olsun inşallah:26:
Evet efsuneciğim çok dikkatlisin ilgin için teşekkür ederim Dün biraz canım sıkıldıBebişlerimden küçük olanı bizimle devam etmeme kararı almış Ayrılma kararı alan bebişim büyük olasılıkla benim yumurtamdı Başından beri küçüktü demek kalitesizmiş Ona inanmıştım ama son günlerde onun adına endişeleniyordum Galiba hissettim Bugün düşününce iyiki donasyon kararı almışım diyorum Bugün daha iyiyim tek bebişim gayet sağlıklı ve olması gereken büyüklükte Klinik konusuna gelince sana katılıyorum
selam karanfilcim nisan 7 de adet olmam lazim hayirlisiyla adetimle basliycam ilaca 12 gün sonra kibristayim insallah ama simdiden tedirginligi basladi...
teşekkür ederim,darısı başına.Canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.... Pozitifler olunca forumun neşesine diyecek yok maaşallah... Darısı hepimizin başına...
canıımapor kullandm o dönem aşırı sıcak oluyormuş 50 dereceyi buluyormuş.dikkatli olmalısınız bence.mayısa falan çeksen nasıl olur acaba?ben de öğretmenim ama yazı bekleyemedik.bir an önce olsun istedim.sadece 1 hafta rapor kullandm,benim öyle güzel denk geldi ki cumartesi çatlatma iğnesi oldum,pazartesi yumurta toplandı,perş transfer,cuma uçtuk eve.3 gün dinlendim.pazartesi okuldaydım ama hep oturdum derslerde.en geç ben gidicem şu kıbrısa temmuzdaallah yardımcımız olsun inşallah:26:
spermler karma canım.yumoşlar tamamen MADE IN 4EKIM:)))Canım gebelik sonuçlarının yazdığı listede 4ekim karma yazıyor yani sperm mi yumurta mı aldın Ben anlamadım.çiçeği burnunda en yeni annemiz sorumu yanıtlarsan çok sevinirimm
DARISI BAŞINA CANIM SAĞOL.Allllllahiiimmm seni nazarlardan Korusun, seni tebrik ediyorum ,Darisi hepimize insallah !
Canım çooooookkkk mutlu oldum okuyunca Allahım analı babalı büyütsün inşalhh ve darısı biz isteyen herkesin başına canım benim. yaa ben eşinin tepkisini merak ettim benim eşim paniktir mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?