canım kusuruma bakma ,bu ilaçlar ne için ?ne kadar kullanacaksın?şimdiden hayırlısı olsun tedavin .

Sen hangı otel de kaldın ???? Nasıldı memnun kaldınmı otelden???

Biz MALPAS da kaldik muhtesemdi, yemeklerde sadece icecek parasi odedik icecekler ve su cok pahaliydi 6 gun 370 tuttu icecekler su cok pahali buyuk 1 litelik su 10 tl haberin olsun. onun harici otel cok nezihti, spasi, sauana, hamam, otelince kapali havuz, kuafor var, saclarin benim gibi dalgaliysa fonsuz duramiyorsan 20 tl fon parasi fazla masani gotur :)

IYI HABERLER OLSUN INSALLAHH.

Son düzenleme:
Sen de progynova kullaniyor musun su an..nasil hzirliyor firdevs hanim. Birde donor genc zaten onun folic kullanmasi cok onemli degil takma kafana.

Sen hangı otel de kaldın ???? Nasıldı memnun kaldınmı otelden???

hayir kesinlikle hakkin insallahh gerile gerile yurumek hatta abartiyorum baciklarini bile kapinin onunde esine baglatt kiskananlar dusup bayilsin hahah ay ikiz bebeklerim cok hareketliler havada cok sicak birazda sagolsun bebeklerimin gelisimleri cok iyi koca gobekli oldum, Esim yanimda olmadan hicbirsey yapamiyoruuum gerci kahvaltimi esim haziliyorrr dersinn aman dikkat et koy halki toptan gitmesin hahah

Tutsaydi yemin ediyorum esimin memleketinde dediklerimi ben yapcaktim hatta seker bayraminda gidip yapcaktim kismet olmadi...
AMA SEN YAP GELIR GELMEZ ANLAT BIRAZ GULELIM SEVGILI EKIM ARKADASIM

sakın stresyapma,mümkün olduğunca rahat ol.kolay değil biliyorum seni çok iyi anlıyorum,varımızı yoğumuzu ,emeğimizi,umudumuzu koyuyoruz tedavilere.
ama rahat olursan kazanma şansın artar değil mi?

haklisin canim bir kez daha hayal kirikligi yasamak istemiyorum bu sefer inaniyorum insallah bende mujdeli haberimi teyzelerine yazicam

efsunecim bende 18 nde firdevs hanimda olucam esim sperm verecek benimde ya 21 yada ayin 23 nde transfer yapilacak 3 günlükmü 5 günlükmü embryo olacagina rahime bakip karar verilecek dedi belki karsilasiriz

yeri gelince ailemiz bile bizim çektiğimiz sıkıntılara duyarsız kalabiliyor 3 aylık evli olan abimin eşi hamile annemde ilk bana söylüyor Allah ım sana geliyorum yaa sanki ilk ben duymasam olmazmış gibiüzülmüyorum kıskanmıyorum hatta her duamda Allah ım sen kimseye düşmanıma bile yaşatma diyorum ama işte yinede etrafımdan biraz rölanti istiyorum ya herşeyi gözüme sokmasınlar ablam 7 aylık gebe neredeyse mutluluktan göbeğini gözüme sokacak:)ne yapıcam ben etrafımda en az 10 gebe var nereye dönsem gebe birine çarpıyorum hadi hayırlısı valla yorucu oluyor umarım yaza gebe girerim de mahalle baskısından kurtulurum hayır yani bilenler böyle yapıyorsa bilmeyenlere hiç kızmamak lazım

anlıyorum seni. ama sorun bizde kızma ailene. söyleseler kızıyoruz söylemeseler gizleseler yine kızıyoruz.
bu çok garip bir duygu.
ben doğum yaptım bir kızım var. nasıl hamile olduğumu bile hatırlamıyorum. kolayca hamile kalan biri için o kadar normal birşeyki bu bizim yıllarca uğraştığımız şey. o zaman gençtim 3 kere kürtaj oldum. ve bebeği olmayan bir arkadaşım vardı onun yanında o istemediğim hamilelikten kurtulmayı konuşup durdum. ne kadar pişmanın ama inan kötü niyetim yoktu ve ben olayı anlatırken onun hamile olamadığını düşünemedim aklıma bile gelmemişti.
hamileydim.. bi kere test yapıp öğrendim... bir defa cinsiyet için doktora gittim... onun dışında hamileliğimin bile ne kadar değerli olduğunu anlamadım. ya o zaman küçüktüm yada kolay elde ettiğim için bilmiyorum. inan hiçbişey hatırlamıyorum bu önemli sürece dair.

yani tok açı anlamıyor gerçekten.
bu konuya öyle bak. ben şimdi anlıyorum bunları çünkü şimdi bende açım...

Seni cok iyi anliyorum cunku gerizekali ablamda hamile bide saka gibi ben 3 yildir bunun planini hazirligini yaparken, ablam esiyle sorun yasarken ayni donem o hamile kalmis ben operasyonla tabi olcaktim bende hamileyim dedim daha testten onceydi, oyle yaa test sonuna kadar hamileymis gibi dikkat ediyoruz sonucta ozen gosteriyoruz :) Ablam ne dese aaa sen neden hamilesin simdi o kadar mesafe var aramizda ben hamile sen hamile nasil goruscez bari yapcan haber verseydin ben kalmazdim demez mi ben sasirdim sanki 16 yillik evli olan ben 13 yasinda cocugu olan ben yeni evli o, sanki onun cocuga ihtiyaci var pismis pismis boyle dedi bide ustune beni taciz edip msj yolladi haberim olsaydi yapmazdim diye. Bende cevap attim bizimkisi desturla duayla namazla oldu yani planliydi, sizinkisi plan disiydi aslinda senin verdigin tepkiye ben sasirdim dedim ablama. simdi o hamile bende hicbirsey yok 9 ay hergun konusmak istiyecek benimlede bende onu gordukce cinnet gecirip abla katili olcam :) bosver kapa gozlerini Allah bize de nasip edecek insallahh dogru zamanda

ben iki yıldır bebek istiyorum. daha önceden ne hamile kadın görürdüm ne de minik bebek.
ama özellikle son bir yıldır sanki herkes hamile. o kadar çok görüyorum ki.

yine bu da aynı mesele sanırım şimdi ilgilendiğim istediğim için görüyorum onları oysa aklımda yokken böyle bişey onların farkına bile varmazdım.

PUMPKİNG canım sana bişey sormak istiyodum,bu 3. veya 5. gün transferinde doktorun neden 5. gün istedi bi açıklama yaptımı sana.İnşallah bundan sonraki denemen hayırlıısyla güzel sonuçlanır..

POTAKAL zor zaman yaşamışsın,üzüldümve geçmiş olsun arkadaşım. Allah diğer bebişini sana bağışlasın,saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

RÜNYA sende ilk adımları atmaya başlamışsın haydi bismillah diyelimm:))

EFSUNE canım sende ilaçlara başlamışsın..dönor bulunmuş hadi hayırlısı..birde ben şunu merak ediyorum,bu kaçıncı gün olacagını Firdevs hanımmı söyledi yoksa senmi istedin...bende dönorun uyrugunu hiç merak etmedim,hatda sormak aklıma gelmemişti kendileri istediğim gibi bulmuşlardı...bu kaçıncı gün embriyosunun iyi yada kaliteli olcagını netleştirmiş değilim...

WALTKRAYBURG sende nisancısın demekkk:)) İNŞALLAH SENİNDE TÜM ARKADAŞLARINDA EMEKLERİ BOŞ ÇIKMASIN...HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZ OLSUN..

kızlar hepiniz iyisiniz inşallahh...bende nisan 24 adetimle ilaçlara başlayıp mayısta orda olcam inşallah... HAYIRLI BEBİŞLER ÖNCE MARTDA SONUÇ BEKLEYEN AYKIZIMA,SONRA NİSANCILARA,SONRADA mayıscılara olsun,ay ay devam etsinn,,:))))

atessn haklısın canım..bende geç evlendiğimden ve hemen bebek istediğimden caddede sokakta hep hamile görüyodum,doktorlar 2 yıl içinde agız birliği etmişcesine senin çocugun olmaz diyince,cevremde hamile ve anne adaylarını daha da çok görüp dahada üzülüyodum,onların oluyo ama benim olmayacak diyip yıkılıyodum,hatda kardeşimin bebeğini bile sevmeye korkuyodum,nazarım değcek sanıyodum..şimdi ise içimde bi umut oldugundan benimde bebeğim olcak inşallah umuduyla daha rahatım ve artık gördüğüm hamilelere bişey hissetmeden bakabiliyorum..
AMA ALLAH NASİP EDERDE BEBEĞİM OLURSA ASLA SOKAKTA CADDEDE O KARNINDA ÇATLAMIŞ YUMURTA RESMİ OLAN TSHİRTLERDEN GİYMİYCEM...EVDE GİYCEM..BİLMEDEN BİRİNİ ÜZMEK İNCİTMEK İSTEMİYORUM...

eğer hamile olursam o çok beğendiğim önünde bebek olan, yakında gelecek, falan yazan tshirtlerden giymem.
olmayan birinin gözüne sokup onu üzmek istemem diye düşünüyorum.
insan en iyi yaşayınca anlıyor herşeyi...

işte bu....
burada herkes birbirinin derdini çoooooook çok iyi anlıyor....

Dr.um Birgul Sarikamis o sekilde istedi ozellikle not dustu beni kibrisa yollarkende Berk'e ver bunu dedi rahim filmiyle beraber. Ben cok heyecanliydim soylediysede hatirlamiyorum ama esim aksam geldiginde sorayim kesin aklindadir esimin.

Sevgili 4EKİM Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun ve tabiki darısı bizim başımıza olsun :)

Böyle güzel haberlerle (4. denemeyi yapacak biri olarak) umutlarım artıyor,hücrelerim yenileniyor...

Ben de mayısta firdevs hanıma gideceğim...

Allah'ımm herkese nasip eyleeeee.......

Insallah mayista senin de guzel haberlerini aliriz..

Aklıma Nadya Süleyman'ın dr u Dr. Michael Kamrava geldi 12 embriyo yerleştirmiş rahmine sonra sadece evet sadece 8 i tutmuş. Üstelik kadının önceden altızları var yani 2. uygulamada nasıl eli titrememiş o embriyoları koyarken :) bizde de yalvar yakar 3 veya 4 koyarlar hele bazen 2 diye tutturmazlar mı Nadya gibi altızlarımız da yok üstelik. Bu arada Nadyanın dr u Kıbrıs a gelirmiş hayal bu ya bir klinik açıverirmiş nüfus artışımıza direk katkısı olur adamın diye düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…