Arkadaslarım ben pazartesı ılaclarıma başladım , 1 hafta dan sonra rahîm ölctürcem de sızce bıraz bırşey bellı olurmu ? Ilk 2 gün 2 tane Progynova ve. 3. Günden ırtıbaren 3 tane Progynova kullanıyorum !
Sen hangı otel de kaldın ???? Nasıldı memnun kaldınmı otelden???
Sen hangı otel de kaldın ???? Nasıldı memnun kaldınmı otelden???
eşim de mutlu artık önümüzü göreceğiz inşallah.6 yıılık evliyiz,ve 3 aylık evliyken başladık.çalış,biriktir,topla,merkeze bayıl paraları.olumlu olsa insanın gözü görmeyecek ama her denemeye başlarken bir sonrakini de planlayarak başlıyorduk hep.çok saçma ama sizde de böyle miydi?tatil yapardık ama hep minimumlarda.ucuz otel,ucuz alış-veriş,tatillerde bile suçlu gibiydik.harcamamalı ,para biriktirmeliydik.birbirimize motive etmek için "amaaaaaaan boşver gezelim ,eğlenelim "derdik ama pek beceremezdik,hep bizi bir şey bağlardı.artık yavaş yavaş hayatımız düzene girer diye seviniyoruz en çok.hayallerimiz ,planlarımız onlara ya da ona göre yani bebişe göre olur inşallah.eşim de çok mutlu.bebişe saksafon ,kalrnet,piyano öğreteceği günlerin hayalini kuruyor.
yukarıda bahsettim devam edeyim:eşim in hayalleri var.benim ilk hayalim kalp atışlarını sağlıklı olduklarını duymak 2. haylim şu:memlekete gidip 5-6 aylık hamileyken göbüşümü şişire şişire beni bu süreçte sinir eden,üzen,yargılayan tüm akraba ve tanıdıklara gülümseyerek "çok güzel bir duygu,çok şükür ,Allah isteyen herkese versin !"demek.
sizce çok mu büyük hayalim,çok şey mi istiyorum, olur değil mi?
Sen de progynova kullaniyor musun su an..nasil hzirliyor firdevs hanim. Birde donor genc zaten onun folic kullanmasi cok onemli degil takma kafana.
sakın stresyapma,mümkün olduğunca rahat ol.kolay değil biliyorum seni çok iyi anlıyorum,varımızı yoğumuzu ,emeğimizi,umudumuzu koyuyoruz tedavilere.
ama rahat olursan kazanma şansın artar değil mi?
Firdevs hn bize uygun bir donör bulduğunu bildirdi .
serolojik testleri tekrar edildikten sonra ve sorun çıkmaz ise diğer bilgilerini bizle paylaşacak..
Nisan ayında 13 veya 14 te eşim sperm vermeye gidecek. 5. Gün transferi olacak
Yani 18 veya 19unda transfer olacak.
Bkalım.
Bugün tüm kan testleri için doktora gittim. Eşimde testlerini verdi..
yeri gelince ailemiz bile bizim çektiğimiz sıkıntılara duyarsız kalabiliyor 3 aylık evli olan abimin eşi hamile annemde ilk bana söylüyor Allah ım sana geliyorum yaa sanki ilk ben duymasam olmazmış gibiüzülmüyorum kıskanmıyorum hatta her duamda Allah ım sen kimseye düşmanıma bile yaşatma diyorum ama işte yinede etrafımdan biraz rölanti istiyorum ya herşeyi gözüme sokmasınlar ablam 7 aylık gebe neredeyse mutluluktan göbeğini gözüme sokacak:)ne yapıcam ben etrafımda en az 10 gebe var nereye dönsem gebe birine çarpıyorum hadi hayırlısı valla yorucu oluyor umarım yaza gebe girerim de mahalle baskısından kurtulurum hayır yani bilenler böyle yapıyorsa bilmeyenlere hiç kızmamak lazım
yeri gelince ailemiz bile bizim çektiğimiz sıkıntılara duyarsız kalabiliyor 3 aylık evli olan abimin eşi hamile annemde ilk bana söylüyor Allah ım sana geliyorum yaa sanki ilk ben duymasam olmazmış gibiüzülmüyorum kıskanmıyorum hatta her duamda Allah ım sen kimseye düşmanıma bile yaşatma diyorum ama işte yinede etrafımdan biraz rölanti istiyorum ya herşeyi gözüme sokmasınlar ablam 7 aylık gebe neredeyse mutluluktan göbeğini gözüme sokacak:)ne yapıcam ben etrafımda en az 10 gebe var nereye dönsem gebe birine çarpıyorum hadi hayırlısı valla yorucu oluyor umarım yaza gebe girerim de mahalle baskısından kurtulurum hayır yani bilenler böyle yapıyorsa bilmeyenlere hiç kızmamak lazım
ben iki yıldır bebek istiyorum. daha önceden ne hamile kadın görürdüm ne de minik bebek.
ama özellikle son bir yıldır sanki herkes hamile. o kadar çok görüyorum ki.
yine bu da aynı mesele sanırım şimdi ilgilendiğim istediğim için görüyorum onları oysa aklımda yokken böyle bişey onların farkına bile varmazdım.
işte bu....
burada herkes birbirinin derdini çoooooook çokiyi anlıyor....
PUMPKİNG canım sana bişey sormak istiyodum,bu 3. veya 5. gün transferinde doktorun neden 5. gün istedi bi açıklama yaptımı sana.İnşallah bundan sonraki denemen hayırlıısyla güzel sonuçlanır..
POTAKAL zor zaman yaşamışsın,üzüldümve geçmiş olsun arkadaşım. Allah diğer bebişini sana bağışlasın,saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
RÜNYA sende ilk adımları atmaya başlamışsın haydi bismillah diyelimm:))
EFSUNE canım sende ilaçlara başlamışsın..dönor bulunmuş hadi hayırlısı..birde ben şunu merak ediyorum,bu kaçıncı gün olacagını Firdevs hanımmı söyledi yoksa senmi istedin...bende dönorun uyrugunu hiç merak etmedim,hatda sormak aklıma gelmemişti kendileri istediğim gibi bulmuşlardı...bu kaçıncı gün embriyosunun iyi yada kaliteli olcagını netleştirmiş değilim...
WALTKRAYBURG sende nisancısın demekkk:)) İNŞALLAH SENİNDE TÜM ARKADAŞLARINDA EMEKLERİ BOŞ ÇIKMASIN...HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZ OLSUN..
kızlar hepiniz iyisiniz inşallahh...bende nisan 24 adetimle ilaçlara başlayıp mayısta orda olcam inşallah... HAYIRLI BEBİŞLER ÖNCE MARTDA SONUÇ BEKLEYEN AYKIZIMA,SONRA NİSANCILARA,SONRADA mayıscılara olsun,ay ay devam etsinn,,:))))
Sevgili 4EKİM Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun ve tabiki darısı bizim başımıza olsun :)
Böyle güzel haberlerle (4. denemeyi yapacak biri olarak) umutlarım artıyor,hücrelerim yenileniyor...
Ben de mayısta firdevs hanıma gideceğim...
Allah'ımm herkese nasip eyleeeee.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?