çok güzel haberler bunlar canım.çok kısa bir süre sonra senin de kutlamanı yapacağız buradan canım .

Beğen butonunun altında "bu mesajdan alıntı" var onları yıklıyorsun sonra "cevap ver"butonuna basıca, mesaj yazma sayfasında hepsi çıkıyor,altlarına orada yaz,gönder dersen sayfa o şekilde oluyor.

hayırlı ve de uğurlu bir süreç olsun inşallah herşey su gibi akıyor hakkında hayırlısı neyse dilediğin istediğin hayal ettiğin herşey gönlünce olsun inşallah.

alıntı yapmak şöyle. sayfanın en sağında alıntı ile cevapla var onun yanında da artı işareti ve tik var o tiki seçtiğin mesajlar senin için toplanıyor yani okurken cvp vermek istediklerine artı koyuyorsun..sonunda konuya cvp ver dediğinde sayfana hepsi alt allta kopyalanıyor sen aralara yazmak istediklerini yazabilirsin.

İnşallah:))
Senin haberinle birlikte sayfada bahar uyanışı başladı bence... Ve foruma ilgide arttı..

Kaygılar varbbu kadar çabuk bulundu normal mi felan ??? diye ama bu zihnimin beni alıkoymak için ürettiği bahaneler bence..
6 aydan daha uzun süre önce testleri yapılmış yenilenecek aslında bu iyi diğer yandanda acaba folbiol kullanmışmıdır gibibir kemirgen kurt içimde..

Kızlar aklıma gelmişken ;ben son 1 aydır yani iğnelere başladıktan itibaren her gün 1 avuç(20-30tane)kabakçekirdeği yedim,magnezyum ve çinko açısından zengindir.avrupada eczanelerde bile satılır, hala yiyorum.

Bir de trannsfergününden itibaren her gün 2-3 dilim ananas yedim,hücre yenileyici tutunmayı kolaylaştırıyormuş diye okumuştum yine forumlarda.çok sevdiğim için hala onu da yiyorum.kıbrısta da almıştık,otelde kesmesi zor olur diye kutuda almıştık.çok ucuzdu ,içinde 7-8 dilim vardı 3 liraya almıştık.

Tavsiye olunur:))))şifa olsun canlarıma ,şekerlerime:)))

Son düzenleme:

yaaa dün yazmayınca içim daraldı acaba dedim içimden neyse çok şükür sonuç çok güzel ayyy ne güzel yaa eşinle eve sığamıyordur içiniz şimdi.darısı tüm isteyenlerin başına canım hepimiz için oynasın dansözler inşallah.sende bence hiç yorma kendini ilk 3.5 ay çok önemli dikkat et sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...ayy forum mutlu haberle uçmuş yaaa baya yazılmış dünden hep böyle olalım inşallah...sıra aykızımda hadi cumartesi de dansöz oynatırız inşallah:))

canım hayırlısı olsun. ne zaman basvurmustunuz donor ıcın yanı kac aydır beklıyorsun uygun donörü?
sen turkıyedemısın? Fırdevs hanıma bende dun yazdım sız karar verın dedı yumurt donor portvoyumuz oldukca genıs dedı..
hazıra gıbı yuzyuze gorusup karar verecegım eylul ekım gıbı dusunuyorum bende umarım sende hamıleler kervanına gırer banada umut olursun..
sevgıler..

canım bırak kemirgen kurtları bir kenara folik asit kullanımı elbette çok önemli normalde önceden 3 ay gebelikten sonrada 3 ay kullanılmalı tabii ama toplumun %95 iuygulaumıyor sonraki 3 ay daha önemli embiriyo gelişme döneminde alınması daha elzem o yüzden sıkma canını eğer tahliller doğru yapılısa genetik bir rahatsızlık yoksa sıkıntı olmaz inşallah...düzeltemiyeceğimiz şeyler için kaygı duymanın bir anlamı yok sonuçta değil mi ? kaygılarını bir kenara bırak doktorun testleri doğru yapsın doğru bilgiler versiin de önemli olan o olmadı firdevse testelden sonra uygunsa eğer folbiol başlasın ...bide kızlar folbiol yetersizmiş folik plus daha iyi die duydum

aynı anda dört beş hissi birden yaşadım valla.
önce ne kadar sevindim -bir ara gözlerim doldu.dansözleri görünce bu seferde gülmeye başladımALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN .4 ekim canım , bebişini mutlulukla büyüt göbüşünde . sonra imrendim KENDİM OLMUŞ GBİ HİSSETTİM.
sonra bir ara hüzünlendim. senin yaşın gençtir ilk donasyonun şansın fazla idi kötü düşünceler beynime üşüştü karmsar oldum.moralim sıfıra indi bir anda.
ama bunla vesvese di mi bizim de şansımız var di mi
inanmak istiyorum..
ALLAHIM bize 4 ekim gibi güç ver inanç ver
,o güzel günleri hepimiz yaşayalım.

darısı diğer bekleyenlerin başına.AMİN inşallah

canım ya neler hissediyorsun nasıl bir duygu çok merak ettim yaa acaba ben olsam nasıl olurdu diye empati kurdum çok güzel bir duygu olsa gerek rabbim sonuna kadar sağlıkla getirsin inşallah hayırlı bir evlat olsun:)))

İspanya işi geçen hafta cuma günü gümleyince başvurdum çok ani oldu.. Bencede portföyü geniş . Ulıslararası çalışıyorlar gibi bayağı yabancı donörde var. Ben özellikle avrupalı istedim bakalım..

Çok haklısın ama içimdeki bu gelişimi baltalamak isteyen mekanizma hiç boş durmuyor ve bunu görüyorumda. kıl tüy dertler ile sürekli sürüncemede bırakmak.. karar verip sorumluluk almakatansa arafta kalmak..
Folik plusu duymamıştım. Bakarım.
Bugün gribimin astım başlağıcına çevirdiğini öğrendim ben kendime bakıp öksürmesem daha iyi)

POTAKAL canım geçmiş olsun...rabbim öbür bebişine sağlık,sıhhat versin inşalalh....moralini yüksek tut...

Ekimcim Sonun Muhtesem Oldu ne guzel masallahh. Tabiki tabiki deniyecegim olumsuz olan birsey icin pes etmem sadece olumsuzluk basarisizligini yasatan bir Klinikle degil tabiki. sonucta tercih meselesi deneme yanilma, bu da bize tecrube oldu insallahhh bir dahakine daha iyi tercihler olur hayirli haberlerle sevgiler.

Canım benim ki Şubat donasyonuydu 25 ocakta ordaydım ve epey kalmıştım 16 gün falan otel yemekleri yüzünden kilo yapmıştım. Donasyon Şubatta oldu.

Haklisin arkadasim evet ama ozelden cevap atamiyorum sana yazdim ama 100 yorum olmadan gitmiyor malesef, tesekkurederim sabah okudum. ne rahatsiz birsey rahat cevap yazamamak

Son düzenleme:
Arkadaslar bana paket fıyat denıldı ıste uçak bılettlerı taksı otel ve tedavı , ama oraya gıdınce başka ekstralar eklendımı mesela ığne yapıcaklarını söylüyorlar bunlar da tedavının ıcındemı kı aceba , tecrübelerınızı yazın
Bazı arkadaslar vajınal kullanma ılacı kulanmıslardı onları oradan mı verıyorlar ???? Kendımız mı alıyoruz???
4 ekım sen hangı otelde kaldın?? Nasıldı otelın memnun kaldınmı ???

eşim de mutlu artık önümüzü göreceğiz inşallah.6 yıılık evliyiz,ve 3 aylık evliyken başladık.çalış,biriktir,topla,merkeze bayıl paraları.olumlu olsa insanın gözü görmeyecek ama her denemeye başlarken bir sonrakini de planlayarak başlıyorduk hep.çok saçma ama sizde de böyle miydi?tatil yapardık ama hep minimumlarda.ucuz otel,ucuz alış-veriş,tatillerde bile suçlu gibiydik.harcamamalı ,para biriktirmeliydik.birbirimize motive etmek için "amaaaaaaan boşver gezelim ,eğlenelim "derdik ama pek beceremezdik,hep bizi bir şey bağlardı.artık yavaş yavaş hayatımız düzene girer diye seviniyoruz en çok.hayallerimiz ,planlarımız onlara ya da ona göre yani bebişe göre olur inşallah.eşim de çok mutlu.bebişe saksafon ,kalrnet,piyano öğreteceği günlerin hayalini kuruyor.

yukarıda bahsettim devam edeyim:eşim in hayalleri var.benim ilk hayalim kalp atışlarını sağlıklı olduklarını duymak 2. haylim şu:memlekete gidip 5-6 aylık hamileyken göbüşümü şişire şişire beni bu süreçte sinir eden,üzen,yargılayan tüm akraba ve tanıdıklara gülümseyerek "çok güzel bir duygu,çok şükür ,Allah isteyen herkese versin !"demek.

sizce çok mu büyük hayalim,çok şey mi istiyorum, olur değil mi?

Arkadaslarım ben pazartesı ılaclarıma başladım , 1 hafta dan sonra rahîm ölctürcem de sızce bıraz bırşey bellı olurmu ? Ilk 2 gün 2 tane Progynova ve. 3. Günden ırtıbaren 3 tane Progynova kullanıyorum !

iğneyi,estofemi,progestanı irem hnm yazmıştı buradan doktoruma yazdırdım,aldım,yanımda götürdüm. oarada tr den pahalı ilaçlar sen de buradan götür.
yemek,taksi parası ,uçak para ödemiyorsun.yemekler fena değildi,sadece yemekteki içecekler ücretiiydi.o da 5 akşamlık içecek ücretimiz 2 kişi 50 tl tutttu,çok deil yani.
altınkaya otelde kaldık,geceliği 2 kişi 50tl idi.başa otelller 200 falanmış sanırım.servis tüp bebek merkezine,şehir merkezine götürüp getiriyor ücretsiz biz memnun kaldık.beklentilerimizi çok yüksek tutmadığımız için idare ettik,sorun yaşamadık yani .o bile yeter artar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…