Firdevs hn bize uygun bir donör bulduğunu bildirdi .
serolojik testleri tekrar edildikten sonra ve sorun çıkmaz ise diğer bilgilerini bizle paylaşacak..
Nisan ayında 13 veya 14 te eşim sperm vermeye gidecek. 5. Gün transferi olacak
Yani 18 veya 19unda transfer olacak.
Bkalım.
Bugün tüm kan testleri için doktora gittim. Eşimde testlerini verdi..
canım üzüldüm bebeğini kaybetmene...doğal seleksiyon...güçlü olmayan tutunamıyor...
Allah geride kalan bebeğini sana bağışlasın...
kalp atımını duydunuz mu??
Potakal bugün bende firdevs hn ile tandem denemeyi yazıştım.
Şansı artıracak bir konundeğil, ama olmadığında donasyon yumurtalarından olan embryo ile devam edilir dedi.
Kafam karışık.
Sana bir şey soracağım narkozdan nasıl uyandın. Ameliyathane sana göre donanımlı mı??
Sakın üzülme o seni üzmemek için gitti. Doğal seleksiyon sağlıksızlar annelerinin iyiliği için gidiyorlar.
canım kusuruma bakma ,bu ilaçlar ne için ?ne kadar kullanacaksın?şimdiden hayırlısı olsun tedavin .
Canim Bende Rahim hazirliyorum 17 Martda başladım ılac a .
Seni cok iyi anliyorum cunku gerizekali ablamda hamile bide saka gibi ben 3 yildir bunun planini hazirligini yaparken, ablam esiyle sorun yasarken ayni donem o hamile kalmis ben operasyonla tabi olcaktim bende hamileyim dedim daha testten onceydi, oyle yaa test sonuna kadar hamileymis gibi dikkat ediyoruz sonucta ozen gosteriyoruz :) Ablam ne dese aaa sen neden hamilesin simdi o kadar mesafe var aramizda ben hamile sen hamile nasil goruscez bari yapcan haber verseydin ben kalmazdim demez miben sasirdim sanki 16 yillik evli olan ben 13 yasinda cocugu olan ben yeni evli o, sanki onun cocuga ihtiyaci var pismis pismis boyle dedi bide ustune beni taciz edip msj yolladi haberim olsaydi yapmazdim diye. Bende cevap attim bizimkisi desturla duayla namazla oldu yani planliydi, sizinkisi plan disiydi aslinda senin verdigin tepkiye ben sasirdim dedim ablama. simdi o hamile bende hicbirsey yok 9 ay hergun konusmak istiyecek benimlede bende onu gordukce cinnet gecirip abla katili olcam :) bosver kapa gozlerini Allah bize de nasip edecek insallahh dogru zamanda [/QUO
herşeyden geçtim ya artık o kadar görmezdewn geliyorum ki anlatamam 3 ablam eltim yengem ve görümcem gebe:)) istesen olmaz gören herkes sende kervana katılsaydın diyor:))aman ben şimdilik eksik kalayım diyorum.öyle anlıyacağınız her travmayı artık en fazla bir günde atlatıyorum :)tabii sizler sayesinde birbirimizi çok iyi anlıyoruz hemde aynı şeyleri yazacak kadar:))bende gebe kalırsam önüne gelene gebeyim demiycem sorarsa söylicem kim olursa olsun.
bizimkiler bana üzülmüyorlar onların mantığı herşeyin var o da olmasa da olur mantığa bak ya ablam maddi imkanların var eşin iyi evin araban var çocuk olmasa da olur bende sen çocuğunu paraya değişirmisin dedim cevap asla!! ee ben neden para ,le mutlu olayım
Seni cok iyi anliyorum cunku gerizekali ablamda hamile bide saka gibi ben 3 yildir bunun planini hazirligini yaparken, ablam esiyle sorun yasarken ayni donem o hamile kalmis ben operasyonla tabi olcaktim bende hamileyim dedim daha testten onceydi, oyle yaa test sonuna kadar hamileymis gibi dikkat ediyoruz sonucta ozen gosteriyoruz :) Ablam ne dese aaa sen neden hamilesin simdi o kadar mesafe var aramizda ben hamile sen hamile nasil goruscez bari yapcan haber verseydin ben kalmazdim demez miben sasirdim sanki 16 yillik evli olan ben 13 yasinda cocugu olan ben yeni evli o, sanki onun cocuga ihtiyaci var pismis pismis boyle dedi bide ustune beni taciz edip msj yolladi haberim olsaydi yapmazdim diye. Bende cevap attim bizimkisi desturla duayla namazla oldu yani planliydi, sizinkisi plan disiydi aslinda senin verdigin tepkiye ben sasirdim dedim ablama. simdi o hamile bende hicbirsey yok 9 ay hergun konusmak istiyecek benimlede bende onu gordukce cinnet gecirip abla katili olcam :) bosver kapa gozlerini Allah bize de nasip edecek insallahh dogru zamanda [/QUO
herşeyden geçtim ya artık o kadar görmezdewn geliyorum ki anlatamam 3 ablam eltim yengem ve görümcem gebe:)) istesen olmaz gören herkes sende kervana katılsaydın diyor:))aman ben şimdilik eksik kalayım diyorum.öyle anlıyacağınız her travmayı artık en fazla bir günde atlatıyorum :)tabii sizler sayesinde birbirimizi çok iyi anlıyoruz hemde aynı şeyleri yazacak kadar:))bende gebe kalırsam önüne gelene gebeyim demiycem sorarsa söylicem kim olursa olsun.
bizimkiler bana üzülmüyorlar onların mantığı herşeyin var o da olmasa da olur mantığa bak ya ablam maddi imkanların var eşin iyi evin araban var çocuk olmasa da olur bende sen çocuğunu paraya değişirmisin dedim cevap asla!! ee ben neden para ,le mutlu olayım
canım sanada günaydın gerçekten şaka gibi para ve çocuk karşılaştırması :) Allah korusunda çocuğu hiç olmasaydı yada çooook uzun süredir uğraşıyo olsaydı görürdüm o zaman.. Ama sen içini ferah tut Allahım büyük bizleri görüyor ve duyuyor çok şükür..
eğer hamile olursam o çok beğendiğim önünde bebek olan, yakında gelecek, falan yazan tshirtlerden giymem.
olmayan birinin gözüne sokup onu üzmek istemem diye düşünüyorum.
insan en iyi yaşayınca anlıyor herşeyi...
evet gıcık olduğum,üzüldüğüm ,eksik hissettiğim birçok şey var benimde paylaşmak istedim. ..en çok takıldığım facebook ta bebeklerini gözümüze gözümüze sokan arkadaşlar ,her hareketini ,her kıyafetini resmedenler ,bebekbezi ,maması sitelerine üye olduklarını gözümüze sokanlar,televizyondaki aptal reklamlar( hele şu auris reklamı),çocuklara şarkı söyletilen,yetenek yarıştıran programlar ,şarkılar ( o demetakalının aptal şarkısı-)nefret ediyorum bu tiplerden. bir de çocuklarını kocaman olsalar bile bizim yanımızda mıcık mıcık kucağından indirmeyen yakın akraba,eş dost hatta kardeş.ayıp günah değil mi yapılanlar.
can dost bir iki arkadaşım var onlarla paylaşmıştım bu çocukları aşırı sevgi gösterisini,"onlar belki alındığını farketmiyor",seninde o çocukları sevdiğin için zaten ,bilerek yapmıyor diyor. kötülük ben de mi . insanları boşuna mı suçluyorum ama onların yerinde olsam yapmazdım diyorum
Arkadaşlarım benim kıbrısa gidişim mayısın ilk haftasına renk geliyor..benim gibi mayısta gidecekler var mı merak ediyorumm.mayıs nisan diye gruplar olucak sanırım inşallah.bahar tüm bereketiyle uğurlu gelir hepimize....
Kıbrıs'ta girne öğretmenevınde kalan varmıs ıcınızde ? nasıldır acaba merkezdeymış
yerı guzel ama hıjyen durumu nasıl acaba yemetktı kahvaltıydı kafaya takmıyourm sonucta iki lokma her yerde bısey yerım nasılsa :)
bılgısı olan varsa cvp beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?