Efsun ne harika haber! Donörünün bulunmasına çok sevindim... Her şey güzel olacak... Sanırım benim de o tarihlerde olacak transferim..

canım üzüldüm bebeğini kaybetmene...doğal seleksiyon...güçlü olmayan tutunamıyor...
Allah geride kalan bebeğini sana bağışlasın...
kalp atımını duydunuz mu??

Evet canım her ikisinin kalp atımını duymuştum bu nedenle umutluydum her ikisinden ama olmadı kader diyeceğiz artık 8 hafta oldu kolu bacağı şekillenmeye başlamış bebişimin

epeydir forma giremiyordum ya da girip okuyamadan çıkıyordum ne kadar çok yeni arkadaşımız olmuş:)
4 EKİM hamileliğine çok çok sevindim arkadaşım,Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin,
PORTAKAL arkadaşım herşeyde bir hayır vardır,meydan kalan miniğimize kaldı sereserpe büyüsün sağsalim kucağına almak nasip etsin allahım,
inşallah hepimizde güzel sonuçlarımızı yazarız durmak yok yola devam:)

Son düzenleme:

Efsune ben daha önce de 4 tüp bebek denemiştim ve yumurta toplama işleminden uyanmak sürecin en güzel yanı oldu hep Öyle tatlı bir uyku ki kendini 100 yıl uyuyan prenses gibi hissediyorsun ama bi 100 yıl daha uyumak istiyorsun o kadar tatlı bir uyku Hiçbir acı yok Ciddi bir narkoz değil zaten tandem konusunda ise zaten kendi yumurtan kalitesiz ise 5. güne gelemez o zaman donör yumurta sayısını artırırsın Ameliyathane transfer yapılan oda küçük ama yeterli olmalı diye düşünüyorum

Atessn faydası olacaksa bende bilgilerimi paylaşmak isterim 4 olumsuz tüp bebek denemesi ilk donasyon transfer edilen 4 embriyo yöntem tandem siklus Dr Şevket yaş 37

Fbli-, waltkaryburg ve ben
Nredeyse hepimiz aynı günlere denk geliyoruz:)))

Potakal;
Bugün amh değerim 0,18 çıktı ve firdevs hn tandem uygulamak yersiz dedi.
Vazgeçtim anlayacağın!!!

Şeker ve guatr değerleir şimdilik iyi ama gelecek hafta endokrinoloğa gitmem gerekiyor.

4ekim çok sevindim canım.. allahım sağlıcakla tamamına erdirsin

potakal bardağın dolu tarafı sende gülüm.. onu sıkı tut.

Kızlar kendinize, sağlığınıza, bebişlerinize dikkat edin nazara gelmeyin.
boşverin havayı cakayı.. uyuz olduğunuz kişileri çatlatayım derken bir başka kadının incinmesine sebep olursunuz bilmeden..

bugün başıma birşey geldi; benden 2 yaş büyük bir arkadaşım geçen yıl evlenmişti. bugün karşılaştık bebeği sordu kaybettiğimi söyledim. "ay üzüldüm sana, bende 5 aylık hamileyim kızım olacak, meğer aynı zamanda gebe kalmışız ama ben geç farkettim hadi teyze oluyorsun" dedi..
ben halihazırda teyzeyim zaten deyiverdim... amannn üzülmedim bu kez alıştım densizlere

sizler bari yıllarca beklemiş kadınlar olarak dikkatli olun derim..

tedavisi süren arkadaşlara da bol şans diliyorum
ben mi ; sıramı bekliyorum ne zamansa olur elbet :)

buarada mesaj kutumu boşaltım arkadaşlar

Son düzenleme:

evet gıcık olduğum,üzüldüğüm ,eksik hissettiğim birçok şey var benimde paylaşmak istedim. ..en çok takıldığım facebook ta bebeklerini gözümüze gözümüze sokan arkadaşlar ,her hareketini ,her kıyafetini resmedenler ,bebekbezi ,maması sitelerine üye olduklarını gözümüze sokanlar,televizyondaki aptal reklamlar( hele şu auris reklamı),çocuklara şarkı söyletilen,yetenek yarıştıran programlar ,şarkılar ( o demetakalının aptal şarkısı-)nefret ediyorum bu tiplerden. bir de çocuklarını kocaman olsalar bile bizim yanımızda mıcık mıcık kucağından indirmeyen yakın akraba,eş dost hatta kardeş.ayıp günah değil mi yapılanlar.

can dost bir iki arkadaşım var onlarla paylaşmıştım bu çocukları aşırı sevgi gösterisini,"onlar belki alındığını farketmiyor",seninde o çocukları sevdiğin için zaten ,bilerek yapmıyor diyor. kötülük ben de mi . insanları boşuna mı suçluyorum ama onların yerinde olsam yapmazdım diyorum

Arkadaşlarım benim kıbrısa gidişim mayısın ilk haftasına renk geliyor..benim gibi mayısta gidecekler var mı merak ediyorumm.mayıs nisan diye gruplar olucak sanırım inşallah.bahar tüm bereketiyle uğurlu gelir hepimize....

ayy bide demezlermi çocuğun mu var derdin va rçocuğunuz yokken bol bol gezip eğlenin yaa biz herşey kursağımızda kalmış bir çare ararken inanın tatilde bile çok keyif alamıyorum sorunumuz yukardan bana el sallıyor çünkü:)doğru düzgün tatil bile yapmıyprum artık.halbuki sağlıklı çocuğun olsa hiç dert değil ne güzel tatiline de gezmene de götürürsün.ayy küçük ayaklarını deniz suyuna koyarız ne güzel :)))inşallah bizim de güzel günlerimiz yakındır:)

ya keşke bende nisan mayısta gidebilseydim bence bu bahar çok bereketli 4 ekimle bahar sezonumuzu güzel açtık darısı tüm gidenlerin başına olsun inşallah:))

selam canım bende mayısta gidiyorum inşallah :))

herkese merhabalar....yazdıklarınızın ve yaşadıklarınızın aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum ki insanın kalbinde ne varsa bence dilindende o çıkıyor...biz eşimle artık bizi tüm densizlikleriyle duyarsızlıklarıyla üzenleri ve yıpratanları bir bir çıkarıyoruz hayatımızdan...hafiflemek ne güzel...ayyy çocukla tatil yapılmıyor,temizlik yapamıyoruz,uyuyamıyoruz,sizin çocuk olmayınca masrafınızda yok lafları,benim çocuk olmayınca günün 24 saatini uuyarak geçirdiğimi düşüneneler,yeni bebekleri olanları tebriğe gittiğimizde olmayanlara da versin lafları,size muhabbete geldiklerinde çocuktan ve çocuklarının dertlerinden başka konu konuşmamaları ne güzel çocuksuz günlerin tadını çıkar lafları....yani liste uzayıp gidiyor yazsam sabaha kadar yazarım...ben ne kadar inceysem insanları incitmeme konusunda insanlar bir o kadar acımasız,kıskanç,duyarsız...az ve öz dostlarım var ve ben onlarla mutluyum..sadece allahım böyle insanları ıslah et ve doğru yolu göster diye dua ediyorum ve herşeye rağmen güçlü olmaya ve ayakta kalmaya devam ediyorum.....

Kıbrıs'ta girne öğretmenevınde kalan varmıs ıcınızde ? nasıldır acaba merkezdeymış
yerı guzel ama hıjyen durumu nasıl acaba yemetktı kahvaltıydı kafaya takmıyourm sonucta iki lokma her yerde bısey yerım nasılsa :)
bılgısı olan varsa cvp beklıyorum

Canım orayı gördüm Dünya tüp bebek merkezine yürüyüş mesafesinde Girne merkeze yakın sayılır ama yine yürüyorsun. İçinde yemek te istersen veriliyormuş ama dünya kliniğine gitmeyeceksen merkezdeki otellerde güzel ve orda canın sıkılmaz diye düşünüyorum. Pia bella da öğretmenler evi karşısında bence güzel bir yer dünyaya en yakın pia bella ve öğretmenler evi. Hani olumsuz netice aldık diye oraya gideceklere de yardım etmeyecek değiliz heralde :)

canım biz eşimle otelleri kapı kapı gezdik dışarıdan pırıl pırıl içi çok kötü olan otellerde var mis gibi ferah otellerde,zaten kıbrıs,daha da lokalize girne bir avuç yer,hiç bunları stres etme çat kapı git bul yerleş nasılsa bir iki günlük bir konaklama,yemeğide istediğin yerde ye,otele bağlı kalma,türkiyeden farklı veya pahalı değil,sadece bebeğe odaklan gerisi teferruat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…