yasmin ne gülfemakcim ?
merhaba Yasmin doğum kontrol hapı aynı zamanda baskılama hormonudur.
iyi akşamlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasmin ne gülfemakcim ?
canim atesim bugun cikti biraz doktoru aradik .antibiyotik kullanmaya da basladim.saolsun annem burda iyi bakiyo bana.gecer diye dusunuyorum daha kotu olursa burdan bi doktora gitmemi soyledi verda hocam.
canim bende yarin lucrin depotumu yaptiracagim ve bu dedigin testler ANTE NATAL test hangi testleri iceriyor ? benim sadece ultra schalten kaldi oda carsamba olacak önümüzdeki hafta tsh kontrlum var sonra bitecek bekleyecegim artik...
ayyyy canim cok sevindim insallah bebislerinide gorursun pek yakinda.darisi basima insallah.hayirli ve saglikli olsunlarda insallahhh
çok sevindim keseleri görmene...Allah tamamına erdirsin inşallah...
buarada gebe bayanlar bizleri unutmuyosunuz değil mi dualarınızda...
arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.
arkadaslar cok kotu birsey oldu ben ayin 7 sinde adet olacaktim biletlerimizi falan aldik yarinda lucrin depotu olacaktim ama bu aksam adet oldum ben ne yapacagim yaaa ?![]()
cnm aradınmı doktorunu o ne dedi
arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.
arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak![]()
cnm aradınmı doktorunu o ne dedi
Arkadaşlar Ben yaklaşık dörtgün önce adetim çok fazla geliyor diye doktora gittim.doktorda Beni adetliyken muayene etti.dooktor dediki rahimde biraz genişleme varmış.rahmin görüntüsü önceden çok daha iyiydi dedi.sonrada ekledi adetli olduğun içinde böyle görüküyor olabilir dedi.bu konuda fikri olan varmı enfeksiyon bitti bu çıktı umarım geçici birşeydir..
Canım lucrin düzenli adet görenler için 21. günde yumurtalıkları baskılamak için yapılıyor. Yani geçici menepoz yaratılıyor... Sen hiç kendini üzme adet gördüysen doğrudan ilaca başlatır Firdevs hanım, ara kanam ise ona göre çözüm üretir. Bunların çaresi var, başka sorunlar olmasın..Rahat ve sakin olarak doktorunun önerilerine uymanı tavsiye ederim...
Benim bir denememde ilaçlrı kullanırken ara kanamam olmuştu doktorum çok üzerinde durmamıştı,estrogen yüksekliğinden demişti, o transferde de hamile kalmıştım.. Demek ki ara kanama olunca hamile kalınmaz diye bir şey yok.... Rahat ol...