Ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum zaten yaşım 36 2 yıl önce fsh yüksekliğiyle tüp bebek doktoruna baş vurduk ve 5 kez dendik olmadı.Bu arada donör mevzun hep araştırdım eşim ilk zamnlar olumlu bakıyordu ancak son zamnalarde benim depresif halimden dolayı sık tartışır olduk.En son dün gece konuştuk batumu ara vazgeçtik dedi.Ben ilk etapta geçiçi bir kapris zannettim ancak konuşmaya başladıkça öyle olmadığını anladım ve bu işin dini boyutunu araştırdığını ve ilahiyatçıların buna olur vermediğini ve kendisinin de çok rahatsız olduğunu söyledi bana buu sen çözeceksin dedi .Dul bir arkadaşını beninle dini nikah kıymaya ikna et dedi hatta kendisi de çalıştığı bir kurumda bana benzer bir bayan olduğunu ondan alabileceğimzi söyledi.Ben şok oldum kendimi sokağa attım 15 dakika dolandım ve eve döndüm konuşmaya başladık.ben benim yapabileceğim bir şey olmadığını aşağı tütürksen sakal yukarı türkürsen bıyık dedim.gece yarısı kalktım tataktan ama 5 er dakikalık aralıklarla uyudum uyumadım sabah işe gitmek için hazılandım ve genelde beni o götürüdü işe sen gelme lütfen dedim ağlayarak bundan sonraki hayatıma nasıl olsa yanlız devam edecem dedim 33 yıl kocasız yaşadım bundan sonraki ömrümü de kocasız yaşarım dedim ve evden çıktım peşimden geldi ben yine ağlayarak gelme dedim am abu yaşlar ban aacıması için değil yüreğimden geldiği içindi.
Ayrıca dün gece donasyonun zina olduğunu ve bu yolla dünayya gelen çocuktan hayor gelmşyeceğini söyledi.
İş yerinde ruh gibiydim eve geldim ve sizin yorumlarınızı okudum okurken bir kez daha ağladım
canım yeter artık ağlama harap etmişsin kendini( çok çok zor bi durumdasın anlayabiliyorum. peki çevrende bu durumu bilen kimse yokmu aileniz falan anneler babalar falan. yani eşinle konuşacak biri??
Yok canım maalesef.Babam zaten vefat etti annem kendi halinde
bence eşin daha önce evet derken sonradan böyle bişeyle geldiyse sana birilerinin dolduruşuna gelmiş olabilir.dinen bu yöntem sakıncalı değilmiymiş ne saçma sözler bunlar. düşününce oda sana hak verecektir bence zamanla.sürekli kadın burnunuzun dibinde olacak sonuçta.bence kesinlikle kabul etmek istemediğini ve zamana bırakmanız gerektiğini söyle..
diyanet için bu konu henüz soru işaretli.
ben canlı yayında yaşar nuriye sordum. tam bir bilgi yok dedi.
diyanete sordum. yumurta alınan kişiye imam nikahı yapmak lazım dedi. bu şekilde allahı mı kandırıcaz dedim??? hiç bişi diyemedi.
öyle ya allahı kandırıp sadece bu iş için imam nikahı yapıcaz sonra boşol dicez ve allah da aaa evet bunlar dini nikah yapmış deyip günah yazmayacak mı???? allah insanın niyetini bilmez mi????
başka hiç günahınız yok!!!! veee yanmaktan korkuyorsanız bu işe girmeyin arkadaş.....belki yanacağız ama bunu bilen yok??????
birde eşin o bayanı hazırlamış galiba çoktan????
aynı kurumda çalıştığı bayanın verebileceğini söylediğine göre konuşmuş anlaşmış halletmiş herşeyi senin hiçbişeyden haberin yokken..............
bu kadar özel bişeyi kurumdaki iş arkadaşıyla konuşan adamdan çocuk mocuk yapma valla bence....
önce adamı ve evliliğini irdele.....
yangına körükle gitmeyi sevmem ama ortada da bariz bir ahlaksızlık var
asıl eşinin sana haksızlık etmesi çok günah tüm kitaplarda yazıyor kul hakkı yeme diye bu net.. eşin bunun günahından korksun bence.....
Sizin Testleriniz:
Rahim Filmi(HSG) veya Histereskopi
HBS+HCV+HIV
Açlık Kan Şekeri
AST+ALT
TSH
BUN+Kreatinin
Eşinizin Testleri:
Spermiyogram
HBS+HCV+HIV
kızlar testler için bunları istediler sadece sizce başka yapılması gereken tesler varmı birde firdevs hanıma gitmeye karar verdim biraz bilgilendirirmisiniz beni bu dönemde yapmam gereken dikkat etmem gereken birşeyler varmı yardımlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
selam canim bendende ayni testler istendi bende firdevs hnma gidicem yani insallah aksilikler pesimi birakmiyo yaa hayirlisi diyelim ...
Ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum zaten yaşım 36 2 yıl önce fsh yüksekliğiyle tüp bebek doktoruna baş vurduk ve 5 kez dendik olmadı.Bu arada donör mevzun hep araştırdım eşim ilk zamnlar olumlu bakıyordu ancak son zamnalarde benim depresif halimden dolayı sık tartışır olduk.En son dün gece konuştuk batumu ara vazgeçtik dedi.Ben ilk etapta geçiçi bir kapris zannettim ancak konuşmaya başladıkça öyle olmadığını anladım ve bu işin dini boyutunu araştırdığını ve ilahiyatçıların buna olur vermediğini ve kendisinin de çok rahatsız olduğunu söyledi bana buu sen çözeceksin dedi .Dul bir arkadaşını beninle dini nikah kıymaya ikna et dedi hatta kendisi de çalıştığı bir kurumda bana benzer bir bayan olduğunu ondan alabileceğimzi söyledi.Ben şok oldum kendimi sokağa attım 15 dakika dolandım ve eve döndüm konuşmaya başladık.ben benim yapabileceğim bir şey olmadığını aşağı tütürksen sakal yukarı türkürsen bıyık dedim.gece yarısı kalktım tataktan ama 5 er dakikalık aralıklarla uyudum uyumadım sabah işe gitmek için hazılandım ve genelde beni o götürüdü işe sen gelme lütfen dedim ağlayarak bundan sonraki hayatıma nasıl olsa yanlız devam edecem dedim 33 yıl kocasız yaşadım bundan sonraki ömrümü de kocasız yaşarım dedim ve evden çıktım peşimden geldi ben yine ağlayarak gelme dedim am abu yaşlar ban aacıması için değil yüreğimden geldiği içindi.
Ayrıca dün gece donasyonun zina olduğunu ve bu yolla dünayya gelen çocuktan hayor gelmşyeceğini söyledi.
İş yerinde ruh gibiydim eve geldim ve sizin yorumlarınızı okudum okurken bir kez daha ağladım
canım msj.ını okudum ama cvp veremedim.100 msj meselesi
Arkadaslar aranizda haziranda kibrisa gidecek olanlar varsa. En gec ne zaman merkeze bildirmek gerekiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?