canım bende kadın doğum doktoruma söylemiştim o bakmıştı ama detaylı olarak istiyosan araştırma hastanelerinin endokrinoloji bölümü bakıyor ama sonuçlar biraz geç çıkıyor..benimki 1 haftayı bulmuştu...12 saatlik açlık sonrasında kan verilmesi gerekli denmişti,kadın doğumcum ise farketmez demişti...mr arkadaşlar troid bezi tahlili istedi doktorum benden. nasıl yaptıracam sağlık ocaklarda yapıyorlarmı aç mı tokmu gitmek gerek tahlil için
Arkadaslar aranizda haziranda kibrisa gidecek olanlar varsa. En gec ne zaman merkeze bildirmek gerekiyor???
Arkadaşlar konuyla ilgili değil ama aranızda uyku sorunu olan varmı gece hiç uyuyamadım bu bende yıllardır var ama son zamanlarda iyice arttı...acaba bu donasyon işini çokmu kafaya takıyorum.....işim gereğide nöbetler nedeniyle iyice düzensizleşti...
Canım benimde büyük ihtimal gitmem haziranın ilk haftalarını bulucak.zaman bir an önce geçsin istiyor insan ...karanfilcim neyi bildirmek gerekiyor merkeze anlamadım.adetin başlamadan bir kaç gün önce bağlantıya geçebilirsin.
canim biz eylulde gidicektik ama haziranda mi gitsek diye dusunuyoruz ama cok mu gec kaldik
Lalitacım gidiş tarihin yakın mı.stres yapma canım.bendede dönem dönem olur hep.bitki çaylarını dene faydasını görürsün inşallah.yatmadan önce ılık duş da iyi geliyor.
Yatağa düşüncelerle girdiğimizde aslında yastıkta da bu düşüncelerin ağırlığını taşıyoruz. Bitki çayları iç adaçayı papatya vb. yatmadan önce kitap okumak veya film seyretmek iyi gelebilir. Mesela benim de uykumu nat jo wild kanalı getiriyor :)) Doğal vahşi yaşam yolculuklar kabileler adalar volkanlar firavunlar derken uykum geliveriyor ama şu operada uyuyanları bir türlü anlamamışımdır hani operayı da sevdiğimden değil ama o bağrışlarda nasıl uyunursa? Mesela bazı çocuklarda sessiz evlerinde uyumak istemezler arabaya bindirilip sokaklarda gezdirilirken uyurlar ah ne güzel çocuk olmak ya!
Ben kıbrısa gidiyorum. Firdevs hnın kliniğinde deneyeceğim. avrupalı bri donör bulduk zaten.
Liste eski planda kalmış düzeltiriz bir ara.
İspanya avrupa ülkesi diye seçmiştik. Ama süreçte sorun yaşadık ve yönümü kıbrısa döndüm..
Yusuzdeniz,ben adet günümü bekliyorum 4 5 nisan başlarsa sonra yolculuk tarihi başlar diyorum
bana yazarsan sevinirim.
hepimize bol şanslar
eşimin normal yoldan çocuk sahibi olması zor morfolojisi yüzde 3 kaç yıldır böyle.
Dün lucrin iğne yaptırdım... Bütün gece hamile kadınlar gibi tuvalete kalktım ve vücut ısım yükseldi.... Lucrin daha önceki normal tüp denemelerimde transfer sonrası günde 1 tane oluyordu. Diğer ilaçları da aldığım için bütün ilaçların biraraya gelip hamilelik etkisi yarattığını düşünüyordum. Ama lucrin bir başına da bu etkiyi yaratıyor demekk ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?