Valla güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün
eşim hep zor olduğunu söyler bu işin
film felan izletiyolarmış içerde

gelelim banaaa,
yumişler donduruldu beni bekliyorlar da ben tın tın...
ne kalınlaşıyo rahmim ne tutunuyo embriyolar
taşıyıcı anne önerdi firdevs hn birde...
bilmiyorum benim sonum ne olacak kızlar

dilemma rahimin kalınlaşmamasına ne diyor firdevs hanım?
nedeni belli değildi sanırım değil mi?
bence bir süre dinlenip tekrar kalınlaşma için çalışabilirsin. ne bileyim mesela nar suyunu sürekli ve uzun süre içersin. başka önerileri de vardı arkadaşların. hepsini bir arada yapınca ve ilaçlar da eklenince olur belki.

sen ne düşünüyorsun taşıyıcı anne konusunda? eşin ne diyor?

tress öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
seneler önce akıntıda renk değişimi nedeniyle doktora gitmiştim. kültür sonrası antibiyotik vermişti doktorum.
ve antibiyotiğin hemen ardından da ph düzenleyici vajinal yoldan kullanılacak bir hap vermişti.
hatta normalde grip olup kullandığımız antibiyotiklerden sonra da kullanmamı tavsiye etmişti. haftada bir ilişkiden sonra da kullanabilirsin demişti. çünkü ph ın bozulması demek, enfeksiyon , tahriş vs demekmiş.
bence de doktor değiştirmekte fayda var. 6 aydır sana antibiyotik veren doktorun bunu düşünmemesi enteresan. umarım bir an önce iyileşirsin de donasyon hazırlıklarına başlarsın.
sevgilerimle

Canım çok saol..valla bana ph düzenleyici falan vermediler.off ya herşey hazır ama Ben bu durum yüzünden bir türlü kıbrısa başlayamadım.başka doktorada gittim tabii.ama kafam dahada karıştı.birisi rahim ağzında damarlanma olmuş dedi.diğer doktor yok öyle birşey dedi.sonuçta ikisininde uyguladığı tedavi hiç bir işe yaramadı.rüzgarselincim kendine ve güzel kızımıza iyi bak .

Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........:(((((((((((((((((

çok üzüldüm canım, ama moralini bozmamaya çalış, sonu inşallah çok hayırlı olacak

Canım ben bu ay sürekli nar suyu içtim. Rahim kalınlığımı doktot adetten önce tüp bebeğe başlamadan yaptı. 12 mm ye çıkmış kendiliğinden doktor çok şaşırdı. Sonrada diğer değerler iyi çıkınca tüpe başladım. Ilk ve son kez. Sende bir dene istersen. Tat ın yüzde yüz nar suyunu içtim.

Veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli Eylesin yani positiv

Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .

sen haberi verdiğinde bende yanlarındaydım ben seni burdan takip ediyorum oyüzden senin olduğunu tahmin ettim
benimmiş gibi sevindim arkadaşım.birde senin test sonucunun cumartesiye geldiğini burdan okumuştum
tekrar tekrar tebrik ederim darısı başıma.

Tebrikler canimmm ne guzell haberrr darisi bizim basimiza insalllahh

$4eac82eb.gifEki Görüntüle 688148 Eki Görüntüle 688148 Eki Görüntüle 688148 Eki Görüntüle 688148 $4eac82eb.gif$4eac82eb.gif

Eklentiler

• $imagesCAPIOHVF.webp
    $imagesCAPIOHVF.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 59

Ayyyy cooooook sevindim tebrik ederim canım Allah tamına erdirsin ikiz geliyor bence:))) umut doluyum bu güzel haberler beni çok heyecanlandiriyor darısı basimiza:1: kendine dikkat et sevgiler

sende geldin mi burdamısın offff çok üzüldüm son anda
inşallah sonu harika olurrrr olucakta inanıyorum
çünkü doktorumuz gerçekten insan halinden anlayan biri.
iyiki burdayım....

dilemma rahimin kalınlaşmamasına ne diyor firdevs hanım?
nedeni belli değildi sanırım değil mi?
bence bir süre dinlenip tekrar kalınlaşma için çalışabilirsin. ne bileyim mesela nar suyunu sürekli ve uzun süre içersin. başka önerileri de vardı arkadaşların. hepsini bir arada yapınca ve ilaçlar da eklenince olur belki.

sen ne düşünüyorsun taşıyıcı anne konusunda? eşin ne diyor?

İyi akşamlar arkadaşım,
malesef bir şey denemiyor kalınlaşamama için
estrofemi vajinal kullanlarda çok etkiliymiş, bende tık yok!!
vücudunun reseptörleri yavaş diyor
ki bizi korkutan bu
dışardan gelen maddelere bu derece kapalıysam aynı nedenlerle embriyoyuda kabul etmiyor olabilir ki
2 negatifim var
hani bir arkadaş vardı olmuş düşmü ve tr deki doktoru başkasının yumurtasını istememiş vücudun demiş
işte o durum bendekide malesef...
1 hafta ellerimle nar sıktım sabah akşam aç karnına, 2. hafta ki yarısı kıbrısta geçti orjinal çok güzel bir nar suyu bulduk onu içtim
vajinal kullanmaya başlayınca 1 mm kadar ilerledi tebokan kullandım soya lecitin e devam ettim 2 kez intralipid serum aldım
yaptımdaaa yaptım anlayacağınız...
bugün 17. gün 6.5 oldu ancak!!! ve dr hanım elimizde olan bilgiler ışığında ne varsa yapıyoruz bende hayret ettim diyor...........
taşıyıcı anne işine gelincee,
bu kadar zor kalınlaşan bir rahim (ki geçen seferde aynen böyle oldu)
vücudumun reddetme durumu
ve benim hep gurbetlerde yapayalnız biçimde evliliğimi sürdürmek istememem
sonuçta eşimin çocuğu evlatlıkta alsam taşıyıcı annede olsa donörde kullanılsa
en çok onun çocuğu
bense emek veren olucam, şefkat veren...
hayat ne gösterecek bakalım
hep beraber görücez öğrenicez yaşıcaz
hepinize sonsuz teşekkürleer!
bebeğini sağlıkla al kucağına
hepimiz anne olmayı hak eden anne adaylarıyız
yaşanılanlar kolay değil, sabrın sonu selamettir İnşallaaah

sen bana bakma ben hem kavga eder hem barışırım hayatla. :)) ama mutlaka vardır bir hayır ben buna inanıyorum. SANA BEBEKLER GELECEK BUNLAR ANI OLACAK..

yalnız fb li böyle bir günde bütün bunların üstüne git Kıbrıs da Bİ BOŞAL GEL.....................:52::52:
valla eşini tebrik ediyorum.
kızlar eşlerimize de çok yazık yaa:((( al bardağı eline gir içeri hem de kimbilir kaç kere yaptılar bunu NE ÇEKTİLER BE NE ÇEKTİLER VALLA:)))))

Evet atessciğim aynen öyle oldu... Bi boşal gell:))))))))))))))))))))))))))))))) Eşime dedim ki tlf.da, eee tamam sen de bir sağlık sorunu yok, diğer tarafta yok(zaten adam uçmuş alkolden), o zaman hemen biletini değiştirelim.... Adamı olaya konsantre ettim uzaktan kumanda, hatta biraz da zorladım mı acaba ;)) yumurtalar ne olacak diyerek..... :))))Hatta birazda ajitasyon; bak ben de bir dünya ilaç kullandım diyerek ;))) Ama yalan mı atessciğim ????? ;)))))

Eşim de aynı şeyi söyledi telefonda... ne acayip bir şey yahu hem çok zor, hem de çok business oldu bu boşalma olayı der... Eşimin bugünkü uçuş faturası baya uçuktu...;))) Pahalı bir boşalma :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Neyse ki gülebiliyorum şu an.. Buda bir lütuf.. somurtuyor da olabilirdim şimdi........... Ee somurtmayayım diye kendimi yırttım bugün :))))
Hepiniz öpüldünüz...

ayyyyyyyyyyyyy çookkkkkkk mutlu oldum:))))) değerinde maşallah çok güzell:)))
böyle devam etsin..bebişlerin sağlıkla gelsinnn:))) gözün aydın arkadaşım...darısı biz sıradakilere olur inşallah:)) isteyen herkese olur inşallahhh:)))

Fblı
Polisiye diiz kıvamında heyecanlı gün sonunda eşine kavuşunca daha bir huzur gelecek

Rünya
Hamile yehhuuuuu ikiz ve belki üçüz allah bilir. Beklerken afaganlar bastı sonucu ayrı konu

Dilemma
Ertlelenmiş bir bir umudu var.;)))
Bence nar suyunu ikişer bardak iç akşam sabah . Bu işler yiyerek olmuyor..
Bence ondan sonra taşıyıcı anneye karar ver

Yusufdeniz
Kıbrıstta ve embryolarını bekliyor..

Efsune
Cumartesi gidiyor günübirlik eşiyle

Atessn
Tandemci tek arkadaşımız oda 20'sinde gidiyor

Larax
Haberlerini bekliyoruz

Waltkrayburg
Regl gelir hoşgeliir modunda

Son düzenleme:
Kızlar çok kötü oldum... Sabah eşim havaalanına giderken kaza yaptı.... O birkaç saat bana zulüm oldu... Sağlığında bi şey yok çok şükür...
Bilet yandı uçuş iptal.... Deliler gibi bilet aradık. Şu an İstanbula uçuyor, allhtan ordan 13.45 uçağı yakaladık............
Her şey ucu ucuna denk geldi..... Sabahtan beri öldüm ve dirildim.... Hiç bir ilacımı almadım henüz....
Doktora gitmem gerekiyordu hala gidemedim, sinirlerim boşaldı şu an elim kolum tutmuyorrrr........:(((((((((((((((((

Arkdasim, cok gecmis olsun...hem cok üzüldüm hemde cok güldüm burda ya.."pahali bosalma" olayina :)) hayirli gelicek size bu olaylar hic merak etme canim :))

Kızlar selamlaar,
döndüm ben ve ne yazacağımı neresinden başlayacağımı bilemiyorum
transfer yapılmadı, ertelendi tahmin ettiğimiz gibi malesef
ama gittik gördük para harcadık geldik iştee :)
sizlerde ne var ne yok
hamişlerin hamilelikleri iyi gidiyor anladığım kadarıyla ne mutlu onlara
doğum sancısı çekerken bizleri anarlar inş

Dilemma, canim. gecmis olsun..ya önceden kacirdim ben - neden transfer olmamisti ve simdi napcaksiniz yani ne zaman transfer canim?

Runya, hissetmistim canim ya..........cok tebrik ediyorum seni........hadi hayirlisi......ne güzel!!!!! had insallah yakinda keseyi ve embyroyu kalp atisiyla görürsün canim ya...........haberdar et bizleri......

dölleniyorlar haberler
diğer bilgileri yarın arayıp bildirecekler

Sevgili canim yusufdeniz, seni unutmadigimizi biliyorsun...en azindan ben öyle..inan hep aklimdasin............bize insallah cok iyi haberlerini yakinda vericeksin canim benim...nasil hissediyorsun kendini??

Harika bir haber bu....
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir-ler.... Çoğul gibi geldi de bana :))
Pozitif hissediyordum seni, geçenlerde yazmıştım... Darısı başımıza...

sende geldin mi burdamısın offff çok üzüldüm son anda
inşallah sonu harika olurrrr olucakta inanıyorum
çünkü doktorumuz gerçekten insan halinden anlayan biri.
iyiki burdayım....

Teşekkür ederim arkadaşım... Ben gelmedim, eşim sperm verdi ve dönüyor.. Ben 22 sinde ordayım..
Senin transferin ne gün? Hangi otelde kalıyorsunuz?
İnşallah transferin güzel geçer ve sağlıklı bir pozitifle sonuçlanır...
Evet katılıyorum sana, bugün İrem kaç kez aradı ilgilendi kız benimle...

Back
X