bebek cim busefer daha başka daha daha başka hissediyorum
tam tamına ikiz bekliyorum nasıl amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence runya da da ikiz var değeri müthişşşşş

Teşekkür ederim arkadaşım... Ben gelmedim, eşim sperm verdi ve dönüyor.. Ben 22 sinde ordayım..
Senin transferin ne gün? Hangi otelde kalıyorsunuz?
İnşallah transferin güzel geçer ve sağlıklı bir pozitifle sonuçlanır...
Evet katılıyorum sana, bugün İrem kaç kez aradı ilgilendi kız benimle...

Maceran gerçekden müthişşşşşşşş......

Tebrikleer
Allah tamamına erdirsin
kucağına almayı nasib etsin
tadını çıkar, şükret
ne mutlu sizee
kendine daha da dikkat et arkadaşım
Her şey gönlünce olsun artık :49:

Demek 22 si senin de... Ne güzel tesadüf.. karşılaşırız kimbilir ;)))

Aynı oteldeyseniz karşılaşmamanız mümkün değil kızlar
Bizim gibi gelenler gayet belli
herkes çekiniyor birbirinden
ben marstanım jüpiterdenim yalanları dönüyor vs. (((;
hatta belki gelecek hafta sonuna bende gidicem
var mı 24 ünden sonra gidcek ya da orada kalacak olan??

Kızlar selamlaar,
döndüm ben ve ne yazacağımı neresinden başlayacağımı bilemiyorum
transfer yapılmadı, ertelendi tahmin ettiğimiz gibi malesef
ama gittik gördük para harcadık geldik iştee :)
sizlerde ne var ne yok
hamişlerin hamilelikleri iyi gidiyor anladığım kadarıyla ne mutlu onlara
doğum sancısı çekerken bizleri anarlar inş

Dilemma neye karar verdin arkadaşım? İstersen şöyle sakin ve tartarak düşün hangisi mantıklı olur senin için.... Firdevsin söylediklerini de dikkate al elbette... Taşıyıcı annelik de bir çözüm elbette...Tunanehir arkadaşımız var.....
ama sen neyi istiyorsun ve aklına duyguna ne uygun olur iyice tart öyle karar ver.... İnşallah bir çözüm olacak..
Seninleyiz...

Demek 22 si senin de... Ne güzel tesadüf.. karşılaşırız kimbilir ;)))

Efsunla da Atessn in günü aynı ;))))
Ne güzel değil mi?

ay benim başımı döndürüyor ALLAHIM nasıl içim içime sığmıyor kızlar heyyyyyyyyttttttttt
sanki böyle çakır keyf halindeyim neden bilmem bir heyecan bir heyecannnnnnn

Aynı oteldeyseniz karşılaşmamanız mümkün değil kızlar
Bizim gibi gelenler gayet belli
herkes çekiniyor birbirinden
ben marstanım jüpiterdenim yalanları dönüyor vs. (((;
hatta belki gelecek hafta sonuna bende gidicem
var mı 24 ünden sonra gidcek ya da orada kalacak olan??

senin içinde doğru bir doktorda olduğunu düşünüyorum lütfen içindeki çocuk insanı bazen böyle söyletir
fifti fifti hareket edersen mutsuz kimse kalmıcaktır kendi payına düşündüğünde en önemlisidir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim
biz bu fikirleri kendimize anlatana kadar neler çektik gerçekten dardan geçiyoruz arkadaşım AMA emin ol gelecek olan bebekler mükafatımız olucak inşallah....

Bahsettiğin rahatsızlık için adaçayı oturma banyosu da çok iyi gelir...Çayını da içebilirsin... Bir süre kullan rahatlatır, antibiyotik kullanma, zaten doktor bir şey kalmadı demiş...Bir de iç çamaşırını mutlak pamuklu ve ütülenmiş kullan ve sıkça değiştir.Ayrıca tuvalet sonrası tuvalet kağıdnı baskı yaparak baskı yaparak kullanma...Bu aralar C vitamini ve B vitamini kullan... Düzelme hissedersin...

Son düzenleme:
sen haberi verdiğinde bende yanlarındaydım ben seni burdan takip ediyorum oyüzden senin olduğunu tahmin ettim
benimmiş gibi sevindim arkadaşım.birde senin test sonucunun cumartesiye geldiğini burdan okumuştum
tekrar tekrar tebrik ederim darısı başıma.

Canim cok saol Darisi hepinizin Basina , Ben sabah Irem hanimla konustum , sende Irem Hn yanindaydin Demek aaaaa ne güzel Canim Allah hepimizin kucagini bos birakmasin.

süpersin süper...bir mucize daha gerçekleşti. Allahım bize bir kez daha sevinç çığlıkları attırdı . Gecem gene gündüze döndü. Bu aydınlıklar hiç bitmesin .
Bebişlerini huzurla sağlıkla hayırlısıyla büyüt. Kendine çok dikkat et. Hatta KIMILDAMA :))
Allahım sen yüzümüzü güldürdün darısı diğer hasretle bekleyenlerimizin başına.
AMİN

Veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli Eylesin yani positiv

Meraktan öldük valla.neyseki sonucu mutlu edici.çok çok sevindim.hayırlı olsun ikizler geliyor gibi sevgiler canım

süpersin süper...bir mucize daha gerçekleşti. Allahım bize bir kez daha sevinç çığlıkları attırdı . Gecem gene gündüze döndü. Bu aydınlıklar hiç bitmesin .
Bebişlerini huzurla sağlıkla hayırlısıyla büyüt. Kendine çok dikkat et. Hatta KIMILDAMA :))
Allahım sen yüzümüzü güldürdün darısı diğer hasretle bekleyenlerimizin başına.
AMİN

Canım online gördüm yazmak istedim.ne aşamadasın be zaman gidiceksin bellimi.bazı sorunların vardı nasılsın.

Cok saolun ıyı dıleklerınıze ınşallah herşey yolunda gıder , ben daha ınanamıyorum :-) vallah sonucu alana kadar bır hal oldum ,
Ayrıca dansözzzzler harıkaaaaa hele o balık etlısı . :-) bundan sonrası ılaclara devam , aceba gercekten ıkız olurlarmı teyzelerı????
Kızlar ne olursa olsun moralımızı herzaman yüksek tutacağız , hepınızı tek tek öpüyorum.

Back
X