hakkında hayırlı olsun inşallah.
seninle kısmetse transferleriniz aynı gün bekleyişimiz birlikte sürecek
yazarız bol bol gelişmeleri

rüzgarselin seni unutmadım.
anisha AYKIZIM SİZLEREDE TEŞEKKÜR EDERİM.
adıma yazdığınız dilekler için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
HAMİLE OLANLAR YOLUNUZ KOLAYLAŞSIN HAYIRLI DOĞUM
GELMEK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLARIMA TATLI SABIRLAR DİLERİM BENDE
ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH

ben ünmüzdeki ay donasyon yaptıracam vajinamda yanma kaşıntı var dokdora gittim fitil ve antibiyotik verdi kullanıyorum donasyon için sorun olurmu bu acabaertelesem mi diyorum başka bir aya . Ha birde açlık kan şekerim 109 biraz yksek sorun olurmu şimdiden teşekkürler.

en doğrusu o olur bence
sana sen hangisine gidecektin

canım yaa biraz önce seninle benzeyen bir yönümü keşfettim. aynı doktora gidicez. doğru adresteyiz diyorum.ama bende senin gibi bir türlüü donasyona başlayamıyorum.bendede nedenini bilemediğim enfeksiyon var ve bir türlü geçmiyor.doktorumda bu şekilde göndermiyor.her ay ileri atıyor tarihh.senin rahim kalınaşmıyor benim enfeksiyon geçmiyor.allahım yardımcımız olsun .beklemek çok yorucu..dilemmacım peki şimdi planının nedir yani karar verdin mi canımm.fizyoterapi almışmıydın canım.belki faydasını görürsün.sonuçta savaş beyde denediğinde rahim kalınlaşmış.yani başından beri rahim durumun böyle deyilmiş .

eveet kalınlaşma olmuyor
tedavi iptal ilaçları bıraktım
tresscim kalınlaşmıştı ama baya zor olmuştu yine
her sene daha da zorlanıyor
ilaçlara tepki vermiyor vücudum
ama tam 4 kilo aldım 20 günde
fizyoterapi denemedim
hani ne için nereye alacağımı bilmediğim için
yani dr gerekli görüp yazmasa nasıl alınır bilemiyorum
annem daha önce bir kaç kez aldı çünki
taşıyıcı annelik benim için daha uygun gibi
bu kadar ilaç yüklenmenin onlarcaa riski var
ama tahminimden çooooook daha zormuş taşıyıcı annelik olayı
inşallah sende gidebilirsin uygun olan zamanda
vardır bizler içinde doğru bir zaman napalım..

bende merak ediyordum düğrusu bir daha ne zaman deniyeceğini ne güzel yaza gidiyorsun o zaman yaa bu ara forum çok bereketli sanırım herkes çok tecrübeli buda başarı oranını artırdı ayyy hadi inşallah senin de pozitifini görürüz canım

ne güzel yazmışsın,bu formu, bu formun enerjisini,hepinizi seviyorum:) iyi ki varsınız.. eğer bu forum olmasaydı belki de vazgeçerdim ama yaşananlar,çabalar,umutlar...ve kucağımıza alacağımız,aldığımız o güzelim yavrular ... bana denemem gerektiğini,en azından elimden geleni yapmam gerektiğini,kimbilir belki de allahın şanslı kullarından birininde benim olabileceğimi ve vazgeçmemem gerektiğini söylüyor,inşallah er yada geç hepimizin karşısına pozitifi,oğlumuzu kızımızı yada ikizlerimizi yazacağız:))) durmak yok yola devam;)

eveet kalınlaşma olmuyor
tedavi iptal ilaçları bıraktım
tresscim kalınlaşmıştı ama baya zor olmuştu yine
her sene daha da zorlanıyor
ilaçlara tepki vermiyor vücudum
ama tam 4 kilo aldım 20 günde
fizyoterapi denemedim
hani ne için nereye alacağımı bilmediğim için
yani dr gerekli görüp yazmasa nasıl alınır bilemiyorum
annem daha önce bir kaç kez aldı çünki
taşıyıcı annelik benim için daha uygun gibi
bu kadar ilaç yüklenmenin onlarcaa riski var
ama tahminimden çooooook daha zormuş taşıyıcı annelik olayı
inşallah sende gidebilirsin uygun olan zamanda
vardır bizler içinde doğru bir zaman napalım..

Sevgili Dilemma üzüldüm senin için.. Firdevs ne önerdi? Ne söyledi?
herşey için bir doğru yol vardır elbette...
Taşıyıcı annelik de bir alternatif tabii ki.. Tunanehir gibi hamileyim dersin.. -eğer o bebeği gerçekten isteyeceksen-
Senin ne istediğin önemli... Azmin elinden kim kurtulmuş?
İsteğine ulaşmak için eğer kimseye zarar vermiyorsan, gönlündekine ulaşmanda her yol mübahtır !!! Yeter ki iste..

Aysevi hiiiiiiç uğramıyorsun.. Evet tabii ki ilgi alanların değişti, bebişli topiklerdesindir artık......... Ama arasıra ses versenn...
İkizler kocaman oldu... diş çıkardı... Neredeyse tay duracaklar, yakında an-ne diyecekler.... ama senden haber yok !!!
Sana ve ikizlerine sevgiler...
Eşinle ve çocuklarınla beraber mutluluklar diliyorumm...

Son düzenleme:
plasentanın aşağıya, rahim ağzına yerleşmesi nedeniyle sezeryan olacağım canım. 14. haftadan beri belli.
ama zaten öyle olmasaydı da ben sezeryan isterdim. normal doğum pek bana göre bişey değil :))

doğumda nicklerimizle dua etmemi istemişsin ya, zaten artık doğumdayken de size yazıcam gibi geliyor :)
hep aklımdasınız. doğuma girerken de öyle olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgiyle,

Allahim tek seste kurtarsin cnm, böylesine zorla buldugumuz bebeklerimii özenle dogurmak gerekiyor.evet cnm szeryanda eskisi kada
zor dgeil rahat gecer .banada dogal dogum pek uygun dgeil , korkak biriyim malesef..
dua etmen ve istemen bile yeterli cnm.tsk ederim.bende aynen herkesin hikyesini okudukca kimseyi unutamiyorum ve ister istemez merak ediyorum ne oldu dogum ypatimi diye düsünüyorum.
sevgiyle kalin.. tatli sohbetler dilerim.

bence runya nınki tek :)

Nasil anladin tek cnm
2010 daki hamileligimde 520 degerimdi
runya bence ikiz hatta eger genc ise 30 lu yaslarda ise belki kücük ihtimalle ücüude olabilir ..sadece tahmin cnm.umuyoruz insallah asla idda etmyiorum degere göre yorum ypatim.
hayirli evlatalr nasip etsin ..cümlemize insallah
tekrar tebirkler runyacim emek verdin annelik hakkini kazandin sira bizlerde..

sevgiler ruzgar slein 10 mayis dogumun bizide unutma cnm.
esenkalin

Arkadaslar, tedevai seklim lucrin depot 3,75 ile baslarken ,adet düzensizligimden dolayi Progynova tableti ile basladim 14 gün kullanip adetimi baslyiacakmisim..
hangi arkadaslar bu u ilac ile basladi ve sonuclarini merak ettim ,adet düzensizligi yasayan varmi ?
hizli jet hiziyla cevap yazarmisiniz)))

tsk ederim..
sevgiler

Arkadaslar, tedevai seklim lucrin depot 3,75 ile baslarken ,adet düzensizligimden dolayi Progynova tableti ile basladim 14 gün kullanip adetimi baslyiacakmisim..
hangi arkadaslar bu u ilac ile basladi ve sonuclarini merak ettim ,adet düzensizligi yasayan varmi ?
hizli jet hiziyla cevap yazarmisiniz)))

tsk ederim..
sevgiler

Laraxcığım en son efsun kullandı cyglo progynova...

arkadaşlar merhaba..nisan başı bende kıbrıs da halil ibratim tekinde yumurta donasyonu yaptırdım..sonuç negatif oldu..sebebini çok sorguladım..rahim filmi çektirdim sorun yoktu..histeroskopi yapıldı sorun yoktu..rahim kalınlığım 10.4 dü tüm tahliller normal ilaçlar düzgün kullanıldı..ama yinede olmadı..
donör konusu kafama takıldı..açıkçası sorunumuz yumurta olduğu için kaliteli yumurta verecek daha önce doğum yapan donör olsun istedik..merkezde donör konusunda çok açıklama yapmadılar.. 23 yaşında daha önce çocuğu olmuş dediler..
neyse donörden yumurtalar yoplandı.. 11 tane toplandığı bunlardanda 9 tanesinin döllendiğini dediler...önce ona bir şaşırdım.. yumurta sayısı az geldi..ben daha önce 4 kez tüp bebek denemesi yapmıştım ve ileri yaş olmama rağmen 9 tane yumurta oluşmuş 8 i döllenmiş ve blastosise bile gitmiştim ama ileri yaş olduğu için kaliteleri ikinci kalitede oldukları için tutmamıştı..
Yumurta toplandığının ertesi günü 9 tanesi döllendi dediler iyi gelişti yumurtalar dediler....ben istemememe rağmen 5.güne gi,tmeye gerek yok 3.gün transfer edicez dediler...onada evet dedik..transfer günü epey beklettiler sonra transfer masasına yattım doktor geldi tam transfer edileceği zaman 7 hücreli 3 adet embriyo naklediyoruz dediler..orada yatarken 9 yumurtadan A kalitede 8 hücreli embriyo olmadımı dedim yok dediler 7 hücrelide kaliteli sayıyoruz gebelik elde ediyoruz dediler..onada peki dedim..sonra diğerlerini donduramadık kaliteleri iyi değildi takip edicez dediler..transfer sonrası embriyoloğu çağırdım..9 yumurtadan nasıl dondurulacak kalmaz hem nakledilenlerde 8 hücreli değiller diye epey bir sorguladım..bana bir dolu istatistiksel bilgi verdi. 5 hücrelilerde tutuyormuş falan filan...diğer yumurtaları takip edicez belki gelişirler biz sizi haberdar ederiz dedi ama döndükten sonra telefonlarıma bile çıkmadılar..12 gün sonra negatif olduğunu öğrendim..beni hala arayıp sormadılar...
zaten bizler yumurta sorunu nedeniyle donasyon yaptırıyoruz..genç yaştakiler 20 nin üstünde yumurta verir ki donör 23 yaşındaymış..yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar..sizlerden böyle bir deneyim yaşayan oldumu..şaşkınım
canım ben de ilk defa donasyon yaptırıcam nevin hanımla telefonla görüşüyorum.bana da çok ilgisiz geldiler.2-3 kere msj atıyorum anca dönüyorlar.bilmiyorum bu yazdıklarından sonra iyiice kafam karıştı doğrusu.sonuçta az para vermiyoruz artı ümit bağlıyoruz.ben de 5.gün istiyorum ama banada 3.gün derlerse naparım.çünkü farkediyomuş 3.günle 5.günoffff offfff.hit nasıl çok mu ilgisizdi?

canım ben de ilk defa donasyon yaptırıcam nevin hanımla telefonla görüşüyorum.bana da çok ilgisiz geldiler.2-3 kere msj atıyorum anca dönüyorlar.bilmiyorum bu yazdıklarından sonra iyiice kafam karıştı doğrusu.sonuçta az para vermiyoruz artı ümit bağlıyoruz.ben de 5.gün istiyorum ama banada 3.gün derlerse naparım.çünkü farkediyomuş 3.günle 5.günoffff offfff.hit nasıl çok mu ilgisizdi?
canım merhaba..Ben Kıbrısa öngörüşmeye gitmedim.. istanbulda kıbrıs ile çalışan bir tüp bebek merkezine gittim hazırlandım.. yumurta toplanacağı gün gittik sonra transfer günü gittik ve transfer edildi..doktoruda transferde gördüm..doktor çok konuşmuyor, çokda ilgili gibi gelmedi bana..sadece transferi yapıyor 5 dakikada bitiyor ve gidiyor o kadar...zaten otomatik herşey..orada fazla tutmuyorlar yumurta toplanacağı gün yaım saat bile kalmadık transfer günü de bizi hemen bir odaya aldılar ne yumurtaların gelişimini anlattılar nede başka bilgi verdiler bekleyin transferiniz olacak dediler o kadar..5.gün embriyosu diye ısrar ettiğim halde yok gerek yok başarısız transferlerde yapıyoruz dediler..5. kez deniyorum..daha ne kadar başarısız olacaksa..
bunu bence baştan onlarla iyice konuş öyle git canım..blastosis ile hamile kalan çok var..
başka sormak istediğin olursa cevaplarım canım..görüşürüz

Back
X