arkadaşlar ben aykızımla ilgili üçüzde sıkıntı olabilir diye birşey yazdığını hatırlıyorum doktorum korktu falan gibi birşey yazmıştı ( allah korusun) belki yolunda gitmeyen birşey vardır....
ki işallah yokturdur herşey yolundadırda buraya gelmesede olur...
ama burada aysevi var ikizleri olmasına rağmen süreklşi sorduğun soruya ve bebeklerden sonra paylaşımlarınıda aktarıyor allahım işallah bizlerde gelişmelerin naklen aktaracağız bu arada çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama dün dün ve bu hafta içerisinde transferi olan arkadaşlar sanki kendimmiş gibi içim kıpır kıpır sapırsızlıkla bekliyorum sonuçları...
bu arada allah izin veirse 28 mayıstada ben kıbrısta olacağım belk zaman yaklaştığı için böyle heyecanlanıyorummm bilemiyorum yüzdük yüzdük ve kuyruğuna geldik allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin işallah...
birde birşey demek istiyorum umarım yanlış anlaşılmam ama bazı yazılarda insan umutsuzluğa kapılıyor doktor ve hastane ve donor hakkında yapılan yazılar insan bunları okuyunca gercekten ciddi şekilde demorolize oluyor o zaman formdan uzaklaşmak istiyorsun insanız sonuçta hepimiz ve ister istemez kafamız kurcalanıyor ben olumsuz olan arkadaşların tabiki gözlemlerini yazmalarından yanayım ama çok emin olup ciddi problem olmadıkca cok fazla negatif görüş yazıp transfere hazırlanan arkadaşların demorolize olmasını sağlamamalarını rica ediyorum .... tabiki ciddi bir ihmal yada problem varsa o ayrı ama negatif sonuç alındığında dilimizin kemiği olmayabiliyor canı yanıyor cünkü insanın emek zaman para hayal umut yığınlarca kayıpları oluyor ben geçmiş sayfalarda hatırlıyorum bu tarz yorumlar....
bu form bizler için gercekten cok faydalı ben bir cok seyi buradan öğrendim cok umutsuz ve kararsızdım umut oldu burası bana pıhtılaşma testinin önemimi nerede konaklanır ne şekilde ayarlanırt bir çok şey ve testi yaptırdığımda bir tanesi heterizigot cıktı mesela doktorumla konuştuğumda transfer sırasında düşük dozda kan sulandırıcı ğne vereceğiz dedi ama bu forma üye olmasıydım bu sorunumun olduğunu bilmeyecektim buna benzer birçok şey suanda aklıma gelmiyor o yuzden biz herzamanki gib destek olalım birbirimize kafamızı kurcalayan şeylerde bilgimiz olduğunca paylaşımda bulunalım ki bu konuda efsuneye minnettarım :)... gerisi teferuat arkadaşlar katılanında katılmayanında canı sağolsun...
şimdi dört gözle fbl,.efsune,atesen sonuçlarınızı bekliyorum ve sizler için dua ediyorum :)
sonra sıra bende allahın izni ile acaba benimlede aynı tarihte gidecek arkadaş var mı :)
kızlar slm nasılsınız.efsune, yusufdeniz,fbli,atessin transferlerinizi oldunuz,şuanda bende sizinle birlikte heyecanla sonuçları
bekliyorum,inşallah hepinizinkide güzel olcak:))))
ben,alpilknur,waltkrayburg ve durugende kıbrız yolcusuyuz ama sanırım kızlar siz benden önce gitceksiniz,aynı döneme denk
gelemiycez( çünkü nisan 19 da cyclo bitdi ve hala adet olmadım,irem hanımı aradım bekliycez dedi...aslında 2 gün önce olmam
gerekti,lucrinmi geciktirdi bilmiyorum,arkadaşlar SİZDEDE BÖYLE GECİKMELER OLDUMU?
mayıs kafilesi arkadaşlarım:) transfer öncesi ilaçlara başladınız sanırım,ben hala bekliyorum....
beklemek sorun değilde,eşimin izin zamanına denk getiremezsen adetimi,tedavi 3 ay sonraya kalacak(( hayırlısı.....
kız değişik bir yöntemle yapıcam dedi. popoma bir şaplak attı.
inan iğnenin girdiğini bile hissetmedim ki ben iğnede ağlayan bir insanım.
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, tüp bebeğe başlamıştım ya dün yumurta toplama işlemi oldu. Ultrasonda 6 yumurta vardı. 7 toplandı. Doktor tedavi çok iyi dedi. Pazar ya da salı transfer olacak. çok heyecanlıyım. Rahim duvarı 11.mm . çok kokuyorum
Haklisiniz arkadaslarim..........üzülmemem lazim, efsune dedigin gibi sanirim gerceklerden kaciyor. yani hepimiz burda ona da zaman ayirdik, sorularini detayli sekilde, hemde ne detayli sekilde, acikladik, cevapladik. hani en azindan gitmeden önce burda vedalassaydi diye düsünüyorum..neyse bende iste cok ince fikirli düsünürüm böyle...yani sanal dünya olsa bile, insan elbette bir birbirine baglaniyor, deger veriyo diye düsünüyorum.
bebek canım bende senin gibi hissetdim,ve işte bu ince fikirli düşünmek sadece bizi üzüyor;zeytinin kendini silişini dün akşam gördüm üzüldüm,ama o herkesin psikolojisi ve burdaki forma yaklaşımı farklı....
canım sen bebişlerini düşün,dün gece içimden ikiside erkek olcak diye geçirdim:))) biri uslu biri yaramaz 2 oğlun olcak inşallah:))
sevgili BİLGİNİSA beni sorduğun için sana teşekkür ederim.ve RÜZGARSELİN SANADA. benden haberler bebeğimiz 1. 2 ay sonra gelebilir.tüm evraklarımızı teslim ettik.hakkımızda olumlu rapor hazırlayacaklarmış.yavaş yavaş hazırlıklara başlıyacağız.kızlar inanamıyorum marketlerde artık bebek mamalarına bakar oldum.kendime inanamıyorum.nerden nereye.bu yolda çok acılar çektik çok savaş verdik.maddi ve manavi kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah umarım sağlıklı bir evladımız olur.bu arada erkek ismi düşünüyoruz.bir türlü karar veremedik.bana yardımcı olurmusunuz.arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.
canım aminnn inşallah sağlıkla gelsin, hayırlı bi evlat olsun,isim içinde ben hep kıızm olurda elif,oğlum olursa efe olcak dedim yıllarca...senin içinde çok sevdiğim iki ismi paylaşmak istedim:))) ÇINAR ve EFE :))
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, tüp bebeğe başlamıştım ya dün yumurta toplama işlemi oldu. Ultrasonda 6 yumurta vardı. 7 toplandı. Doktor tedavi çok iyi dedi. Pazar ya da salı transfer olacak. çok heyecanlıyım. Rahim duvarı 11.mm . çok kokuyorum
Haklisiniz arkadaslarim..........üzülmemem lazim, efsune dedigin gibi sanirim gerceklerden kaciyor. yani hepimiz burda ona da zaman ayirdik, sorularini detayli sekilde, hemde ne detayli sekilde, acikladik, cevapladik. hani en azindan gitmeden önce burda vedalassaydi diye düsünüyorum..neyse bende iste cok ince fikirli düsünürüm böyle...yani sanal dünya olsa bile, insan elbette bir birbirine baglaniyor, deger veriyo diye düsünüyorum.
bebek canım bende senin gibi hissetdim,ve işte bu ince fikirli düşünmek sadece bizi üzüyor;zeytinin kendini silişini dün akşam gördüm üzüldüm,ama o herkesin psikolojisi ve burdaki forma yaklaşımı farklı....
canım sen bebişlerini düşün,dün gece içimden ikiside erkek olcak diye geçirdim:))) biri uslu biri yaramaz 2 oğlun olcak inşallah:))
sevgili BİLGİNİSA beni sorduğun için sana teşekkür ederim.ve RÜZGARSELİN SANADA. benden haberler bebeğimiz 1. 2 ay sonra gelebilir.tüm evraklarımızı teslim ettik.hakkımızda olumlu rapor hazırlayacaklarmış.yavaş yavaş hazırlıklara başlıyacağız.kızlar inanamıyorum marketlerde artık bebek mamalarına bakar oldum.kendime inanamıyorum.nerden nereye.bu yolda çok acılar çektik çok savaş verdik.maddi ve manavi kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah umarım sağlıklı bir evladımız olur.bu arada erkek ismi düşünüyoruz.bir türlü karar veremedik.bana yardımcı olurmusunuz.arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.
canım aminnn inşallah sağlıkla gelsin, hayırlı bi evlat olsun,isim içinde ben hep kıızm olurda elif,oğlum olursa efe olcak dedim yıllarca...senin içinde çok sevdiğim iki ismi paylaşmak istedim:))) ÇINAR ve EFE :))
Sevgili baharım
Senden ricam lütfen bŞına gelmesini istediklerini düşünmen.
Korkun :: ( reglin gecikmesi eşinin tatil dönemini ıskalaman )
Emin ol başına gelecektir.
Oysa reglim zamanında gelecek, ve ben istediğim gibi eşimle rahat rahat erkenden bu iş deneyeceğim.
Biliyorum tüm gelişmeler benim iyiliğime hizmet ediyor. Sadece olaylara farklı bakışla yaklaşmam bana iyi geleccek..... Vs... Vs...
İrem bana birşey anlattı kadınnın en büyük korkusu ülkesi nedeniyle 3 üz sahibi olmakmış.
Klinikteki toplama gününden transfer gününe kadar ya üçzü olursa dye kaygıyla dolaşmış..
Buna 3 embryo transfer ediliş ve il bakalım üçüde tutmuş..
Ne kadar çok korkuyu dile getirirsen kendine çekersin. Bilinçaltımızı tanıyalımki hayat güzelleşip kolaylaşsın))
arkadaşlar merhaba....transferleriniz hayırlı olsun..allahn izniyle bebekler sizinle olacaktır...inanın sabah akşam sizi takip etmek beni çok mutlu ediyor..nisan başı gibi kıbrısa gitmiştim negatif denemem olmuştu..moralim oldukça bozuktu ama bu foruma girip sizleri okudukça kendime geldim..sizlere çok teşekkür ederim..sahiden iyiki varsınız...
bende ikinci kez denemek için şimdiden hazırlıklara başladım..her türlü olasılığı düşünerek ona göre yapılacakları yapıp kıbrısa gideyim diyorum..önce eşimin sperm analizini yaptırıcaz sonra bende kan pıhtılaşması olup olmadığı ile iligli test yaptırayım diyorum..yanlızarkadaşlar bu test için hemotoloji doktoruna mı gideyim yoksa kadın doğum doktorunamı gideyim..başka ne gibi testler yapılabilir..benim gibi 5 kez deneyip tutmayanlar ne gibi testler yaptırdılar nasıl hazırlandılar merak ediyorum..yazabilirseniz sevinirim arkadaşlar..
kızlar slm nasılsınız.efsune, yusufdeniz,fbli,atessin transferlerinizi oldunuz,şuanda bende sizinle birlikte heyecanla sonuçları
ben,alpilknur,waltkrayburg ve durugende kıbrız yolcusuyuz ama sanırım kızlar siz benden önce gitceksiniz,aynı döneme denk
gelemiycez( çünkü nisan 19 da cyclo bitdi ve hala adet olmadım,irem hanımı aradım bekliycez dedi...aslında 2 gün önce olmam
gerekti,lucrinmi geciktirdi bilmiyorum,arkadaşlar SİZDEDE BÖYLE GECİKMELER OLDUMU?
mayıs kafilesi arkadaşlarım:) transfer öncesi ilaçlara başladınız sanırım,ben hala bekliyorum....
beklemek sorun değilde,eşimin izin zamanına denk getiremezsen adetimi,tedavi 3 ay sonraya kalacak(( hayırlısı.....
nilda ben araştırdığıklarımı paylaşayım;kadım doğum doktoruda yapıyor,benim kadın doğumcu devletle anlaşmalı özel hastanede çalışıyor,form vermişti doldurdum,fiyatını gidip sorunca 100 tl dedi,orayı bıraktım devletde hematoloji bölümüne gitdim,doktora rica etdim,oda ordan genetik bölümüne yolladı,kan verdim,sonucuda 10 gün sonra çıktı ve ücretsiz oldu..özel labratuvarda pıhtılaşma testini sordum 700 tl ,birde ayrıntılı bakmaya 1010 tl dediler.araştırıp kararını veririsin zaten:)))
efsune sanırım bu normal ilaçlardan dolayı da vajinal ıslaklık artıyor. bende de oldu aynısı hatta bir ara peçete koydum acaba çokmu akıyor kan mı var diye ama aslında çok az ıslaklık aklımız orada olduğundan sanırım kaygılanıyor insan en ufak birşeyden.
ama okudum vajinal ıslaklık çok iyi bir gelişme :)))
eşime diyorum kendimi dinleyip duruyorum
küçük bi sinyal verseler burdayız değiliz yapıştık yapışmadık kalacağız gideceğiz diye
hiç bi sinyal yok
bari yarım türk kahvesi içeyim belki falda bişi çıkar:)
pazar günü yasmin bitti (21 adet) bugün 5.gün ben de adet olmayı bekliyorum bugün veya yarın olur diye düşünüyorum aslında kötü minicik bir leke oldu ama o sayılmaz di mi:))
merak etme iki gün içerisinde olursan beraber transfere gireceğiz demektir. çok heyecanlıyım. kıbrıs güzelleri bebiş haberleriyle bize moral olacak .
şekerler ,farkındasınız biliyorum ama tekrar söylemekten sıkılmıyorum çok hoşuma gidiyor .
belki onlarca kadın biz tek bir beyin tek bir vücut halinde yaşıyoruz. sürekli birbirimizi düşünüyor,dualar ediyor, destek için çırpınıyoruz. biribirimize öyle kenetlendik ki bu bağı koparmak artık kolay kolay mümkün olmayacak . dost larım sizleri seviyorum .artık iyiyim .ALLAHIM bu duygu hiç bozulmasın istiyorum.artarak büyüsün istiyorum.
hayallaer kuruyorum en son hayalimi anlatayım mı bugünlerde çok görür oluyorum nedense
efsune bizi toplayacaktı ya biraraya işte efsune veya başka bir arkadaşın evinde biraradayız.kekler yapılmış,mis kokulu çaylar ,kurabiyeler. herkes orda. rüzgarselinin bebişi pusette uyuyor ,bebek in ki yerde oyuncaklarla , diğerlerimizin bazılarıın karnı belli olmaya başlamış hatta efsune çayı koyarken bize zorlanıyor göbekten uzatamıyor, ateş ve fbli kilo aldığını ayaklarının şiştiğini söylüyor bizde destekliyoruz ama hepimiz mutluyuz göbüşlerimizi okşayarak oturuyoruz:) süper güneşli bir hava içimiz sımsıcak .
yaa işte böyle şeyler hayal ediyorum.olacak dimi bir gün bu...
ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN SEN YARATANSIN .
BÜTÜN İSTEYENLERE BÜTÜN DİLEYENLERE MURADINI VER ,KUCAKLARIMIZI SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLERİMİZLE DOLDUR YARABBİM.
AMİN.
Alpiknurcum az kalmış gitmene canım.bende adet olmak için içtiğim happın bitmesine 5 gün kaldı.sonrada hazırlanıp kıbrısa uçucam.canım Ben beş çaylarına bayılırım.beslenme öğremenliğini okudum.harika pastalar yaparım sizeee Ben ....Ben inanıyorum ki buradaki cesur yürek Anne anne adyları mutlaka bir gün bir araya gelicez....kendine iyi bak canım..
eşime diyorum kendimi dinleyip duruyorum
küçük bi sinyal verseler burdayız değiliz yapıştık yapışmadık kalacağız gideceğiz diye
hiç bi sinyal yok
bari yarım türk kahvesi içeyim belki falda bişi çıkar:)
Arkadaşlar aslında Ben bu forma üye olurken hep birşeyler öğrenebilmekti amacım.ama daha sonra öyle bir bğ oluştuki ...neredeyse günde iki yada üç kez forma uğramadan duramıyorum.iyiki üye olmuşum.üye olup sonrada ortadan Kay olanlarıda anlamıyorum.satırlarca yaşıyoruz elimizden geldiğince bildiklerimizi aktarıyoruz.sonra bi bakıyosun pozitifi Alan vıınnnnn..burası sadece sağlık sorunlarının paylaşıldığı bir yer deyil bence.öyle olsa gider doktor sitesine üye olursun.soru cevap tamam işte bu kadar.üstelik ortadan Kay bolunca merak edende olmazdı.Ben hepiniz çok seviyorum.inan8yorum bir gün bir araya gelicezz.Bebekciğim günaydın,
Lütfen üzülme,,
İnsanlar çeşit çeşit.
Bağlanmak ve emek vermek gönül ister kapasite ister.
Alacağını aldıktan sonra yok olması aslında bağlanmaktan korkması demek. Tüm diğer bahaneler sadece bahane inan.
Birde öyle çok soruyla gelip alacağını aldıktan sonra yok olmak aslında kendi gerçeğinide redetmek.
Zannett meki burayı bizleri red ediyor.
Burası ona kendi gerçeğini hatırlatıyor kaçınmak için artık gelmiyor.
Çocuktan sonra olsa az çok koşuşturmasından dolayı anlarım.
Dikkat et bazı bebek sahibi olanlar girip hiç değilse bebekleri ile olan diyologlarını paylaşarak bizlerin gönlüne su serpiyor. Allahta onlardan razı olsun)
3 ü olan aykızım)
atessn cok tatlisin yaa güldürdün beni baktinmi fala :) nasil bekledigini biliyorum canim gunler gecmiyor dimi ? banada öyle olmustu transferden 1 hafta sonra baslamistim test yapmaya( ama bu sefer ayni hatayi yapmiycam insallah ordalardir ve simsiki tutunmuslardir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?