eşime diyorum kendimi dinleyip duruyorum
küçük bi sinyal verseler burdayız değiliz yapıştık yapışmadık kalacağız gideceğiz diye
hiç bi sinyal yok

bari yarım türk kahvesi içeyim belki falda bişi çıkar:)

Canım Allah izin verirse mayısta günübirlik hem görüşme hem muayene için gitmeyi planlıyoruz eşimle ama net tarihimiz yok daha. Eşimin işine bağlı açıkçası

Sevgili baharım
Senden ricam lütfen bŞına gelmesini istediklerini düşünmen.
Korkun :: ( reglin gecikmesi eşinin tatil dönemini ıskalaman )
Emin ol başına gelecektir.
Oysa reglim zamanında gelecek, ve ben istediğim gibi eşimle rahat rahat erkenden bu iş deneyeceğim.
Biliyorum tüm gelişmeler benim iyiliğime hizmet ediyor. Sadece olaylara farklı bakışla yaklaşmam bana iyi geleccek..... Vs... Vs...

İrem bana birşey anlattı kadınnın en büyük korkusu ülkesi nedeniyle 3 üz sahibi olmakmış.
Klinikteki toplama gününden transfer gününe kadar ya üçzü olursa dye kaygıyla dolaşmış..
Buna 3 embryo transfer ediliş ve il bakalım üçüde tutmuş..
Ne kadar çok korkuyu dile getirirsen kendine çekersin. Bilinçaltımızı tanıyalımki hayat güzelleşip kolaylaşsın))

kız değişik bir yöntemle yapıcam dedi. popoma bir şaplak attı.
inan iğnenin girdiğini bile hissetmedim ki ben iğnede ağlayan bir insanım.

:))))) çok değişik bi yöntemmiş çok güldümm:)))) canım ilerde bebişlerine anlatırsın,siizn için popoma şaplakta yedim diyee:))

transferin hayırlısıyla olsun arkadaşım,emeklerini Allahım boşa çıkartmasın...

kız değişik bir yöntemle yapıcam dedi. popoma bir şaplak attı.
inan iğnenin girdiğini bile hissetmedim ki ben iğnede ağlayan bir insanım.

:))))) çok değişik bi yöntemmiş çok güldümm:)))) canım ilerde bebişlerine anlatırsın,siizn için popoma şaplakta yedim diyee:))

transferin hayırlısıyla olsun arkadaşım,emeklerini Allahım boşa çıkartmasın,herşey güzel olsun inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba....transferleriniz hayırlı olsun..allahn izniyle bebekler sizinle olacaktır...inanın sabah akşam sizi takip etmek beni çok mutlu ediyor..nisan başı gibi kıbrısa gitmiştim negatif denemem olmuştu..moralim oldukça bozuktu ama bu foruma girip sizleri okudukça kendime geldim..sizlere çok teşekkür ederim..sahiden iyiki varsınız...
bende ikinci kez denemek için şimdiden hazırlıklara başladım..her türlü olasılığı düşünerek ona göre yapılacakları yapıp kıbrısa gideyim diyorum..önce eşimin sperm analizini yaptırıcaz sonra bende kan pıhtılaşması olup olmadığı ile iligli test yaptırayım diyorum..yanlızarkadaşlar bu test için hemotoloji doktoruna mı gideyim yoksa kadın doğum doktorunamı gideyim..başka ne gibi testler yapılabilir..benim gibi 5 kez deneyip tutmayanlar ne gibi testler yaptırdılar nasıl hazırlandılar merak ediyorum..yazabilirseniz sevinirim arkadaşlar..

haklısın canım,korkularımı dillendirdikçe yaşıyorum,bu sadece bu konu için değil şu yazını okuyunca 10 saniyede hayatımın genelini gözönüne getirdim,yaşadıklarıma baktım çoooookkkkk doğru...bundan sonra bunu deniycem,başıma gelmesini istediklerimi, ve olumlu düşünceleri düşüncem:))
pimpirikliği bi kenara bırakcam,ve dün kendimde şunu fark etdim,ben 4 tane 5. gün transferi istiyorum diyordum,şuandan sonra rahatlayıp Firdevs hanıma bırakcam durumu,işini bilen doktor olan o,kararı o versin....bundan sonra hemen tak diye yapamasamda,bundan sonra tüm hayatım genelinde verdiğin öğüdü tekrarlayıp,hayatıma geçirmeye başlıycam...teşekkürler:)))

nilda ben araştırdığıklarımı paylaşayım;kadım doğum doktoruda yapıyor,benim kadın doğumcu devletle anlaşmalı özel hastanede çalışıyor,form vermişti doldurdum,fiyatını gidip sorunca 100 tl dedi,orayı bıraktım devletde hematoloji bölümüne gitdim,doktora rica etdim,oda ordan genetik bölümüne yolladı,kan verdim,sonucuda 10 gün sonra çıktı ve ücretsiz oldu..özel labratuvarda pıhtılaşma testini sordum 700 tl ,birde ayrıntılı bakmaya 1010 tl dediler.araştırıp kararını veririsin zaten:)))

pazar günü yasmin bitti (21 adet) bugün 5.gün ben de adet olmayı bekliyorum bugün veya yarın olur diye düşünüyorum aslında kötü minicik bir leke oldu ama o sayılmaz di mi:))

merak etme iki gün içerisinde olursan beraber transfere gireceğiz demektir. çok heyecanlıyım. kıbrıs güzelleri bebiş haberleriyle bize moral olacak .

şekerler ,farkındasınız biliyorum ama tekrar söylemekten sıkılmıyorum çok hoşuma gidiyor .

belki onlarca kadın biz tek bir beyin tek bir vücut halinde yaşıyoruz. sürekli birbirimizi düşünüyor,dualar ediyor, destek için çırpınıyoruz. biribirimize öyle kenetlendik ki bu bağı koparmak artık kolay kolay mümkün olmayacak . dost larım sizleri seviyorum .artık iyiyim .ALLAHIM bu duygu hiç bozulmasın istiyorum.artarak büyüsün istiyorum.

hayallaer kuruyorum en son hayalimi anlatayım mı bugünlerde çok görür oluyorum nedense

efsune bizi toplayacaktı ya biraraya işte efsune veya başka bir arkadaşın evinde biraradayız.kekler yapılmış,mis kokulu çaylar ,kurabiyeler. herkes orda. rüzgarselinin bebişi pusette uyuyor ,bebek in ki yerde oyuncaklarla , diğerlerimizin bazılarıın karnı belli olmaya başlamış hatta efsune çayı koyarken bize zorlanıyor göbekten uzatamıyor, ateş ve fbli kilo aldığını ayaklarının şiştiğini söylüyor bizde destekliyoruz ama hepimiz mutluyuz göbüşlerimizi okşayarak oturuyoruz:) süper güneşli bir hava içimiz sımsıcak .

yaa işte böyle şeyler hayal ediyorum.olacak dimi bir gün bu...

ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN SEN YARATANSIN .
BÜTÜN İSTEYENLERE BÜTÜN DİLEYENLERE MURADINI VER ,KUCAKLARIMIZI SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLERİMİZLE DOLDUR YARABBİM.
AMİN.

umudun meyvalarını bir bir toplayacağız inşallah.

Forumu uzun bir aradan sonra ancak okuyabildim. Birçok kişinin transferi olmuş:) umarım hepinizde hayırlı sonuçlar alırsınız. Merakla sonuçlarınızı bekleyeceğim. Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için..bende üniversite hastanesinde hemotolojiye gidip doktora açık açık söyleyip testlerimin yapılmasını isteyeyim..,
rahim filmi histereskopi hepsini yaptırdım sorun yoktu..acaba başka test kaldımı yaptırmam gereken..sen başka testler yaptırmışmıydın canım..

Evet ıslaklık iyi... Ben günlerdir günlük pet kullanıyorum 1-2 satte bir değiştirerek....

Baharaım sen şimdi ilaç tedavisine başladın...Yani lucrin aldın... Şimdi eşine uymazsa neden erteliyorsun ki? O zaman eşin günübirlik sperm verip döner, sen de transfere gider 1 gün kalıp dönersin... Götürme getirme ve otel işini nasıl olsa otel ayarlıyor... Sen yeter ki iste... Kadın isterse eşini ikna eder :)))) Ne dersin?? -küçük istisnalar olabilir-

Atessciğim biliyorsun herzaman belirti olmuyor. Bir de daha dün oldu transferin. Benim ilk 2 gün hiç belirti yoktu. 3 ve 4. gün hafif adet ağrına benzer rahatsızlık ve batmalar oldu ara ara... Şimdi hiç bir şey yok....
:))) Kahveden uzak durmaya çalış....

Son düzenleme:
Aynı hemşire banada iğne yaptııı!!
Benki iğnede bayılabilirim bile..
Eğer bu kadar acısız ve hissettirmeden proluton depot yapıyorsa birisi eli kuş tüyü olmalı
Az daha test gününe kadar burada kalmayı düşündüm bu iğneyi istanbulda bazan çok acılı yapıyorlar!!

Son düzenleme:
Atess kuzum, bu hareket eden suratları nerden buldun ya da indirdin bana da söyle kullanayım yazılarımda... çok hoşlar...

tubadefekti kullanıcısından alıntı 10-2012 tarihli

piyasadaki tüm estrofemler toplatılıyor estrofem kullanan arkadaşlar mutlaka doktorlarıyla görüşsünler aşağıdaki seriler hatalı olanlarmış

Estrofem 2 mg film tablet

- AF70583
- AF70603
- AF70728
- AF70729
- AF70880
- BF70104
- BF70207
- BF70241
- BF70242
- BF70285
- BF70445

Kızlar estrofemlerinizin seri nolarını kontrol edin..
Bugün irem hn aradı ve estrofemi 6 oral ve 1 vajinal olarak düzeltti!
Hayırlısı

canim ben kendi adima yazayim ben lucrin vurunduktan 5 gun sonra regl oldum bugun ilac tedavisine basladigimin 4. günü ama üzülme sende olmak üzeresindir alpilknur ve sen benden 3 gün sonra lucrin yaptirdiniz henüz alpilknurda olmadi bekliyo aksama Sabaha olursunuz insallah önden durugen ve ben arkamdan hemen siz geleceksiniz ve buyuk ihtimal ben kibristayken sizde geleceksiniz ....

atessn cok tatlisin yaa güldürdün beni baktinmi fala :) nasil bekledigini biliyorum canim gunler gecmiyor dimi ? banada öyle olmustu transferden 1 hafta sonra baslamistim test yapmaya ( ama bu sefer ayni hatayi yapmiycam insallah ordalardir ve simsiki tutunmuslardir canim..

Arkadaşlar aslında Ben bu forma üye olurken hep birşeyler öğrenebilmekti amacım.ama daha sonra öyle bir bğ oluştuki ...neredeyse günde iki yada üç kez forma uğramadan duramıyorum.iyiki üye olmuşum.üye olup sonrada ortadan Kay olanlarıda anlamıyorum.satırlarca yaşıyoruz elimizden geldiğince bildiklerimizi aktarıyoruz.sonra bi bakıyosun pozitifi Alan vıınnnnn..burası sadece sağlık sorunlarının paylaşıldığı bir yer deyil bence.öyle olsa gider doktor sitesine üye olursun.soru cevap tamam işte bu kadar.üstelik ortadan Kay bolunca merak edende olmazdı.Ben hepiniz çok seviyorum.inan8yorum bir gün bir araya gelicezz.

Atessnn ve waltkrayburg valla bende transfer hazırlık falan deyilse şu meşhur oniki günü beklemekte çok zorlanıyorum.daha kısa olsaymış demi ama: )neyse bunada şükür ya bir ay falan bekleseydik ölürdüm heralde bekle bekle...waltrayburg bende bir hafta önce başlamıştım test yapmaya.Aslında iyidee olmuştu en azından teste çıkmayınca kendimi bir nebzede olsun kötü sona hazırlamıştım.Allahım hiç birimizi korktuğumuz here uğratmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…