Efsuncuğum bugün benim 2. proluton günümdü... Öğle üzeri duş aldım; 2 gün duş alma dendi ben korkudan 3 gün yapmadım. Bugün de saçım uzun olduğu için suyun altında fazla kalmak istemediğimden önce saçımı yıkadım,sonra ılık suda birkaç dk. duş alıp çıktım... Sonra proluton iğne için yakınmdaki tıp merkezine gittim... Orda geçen hafta kalınlık ölçtürdüğüm doktor bu hafta izinli imiş. Bana demesinler mi reçeteniz yok yapamayız diye.. -benim de son günlerde doktorlarımın izne çıkası tutuyor-
Neyse tilt oldum... Ben İstanbulda tedavi oldum doktorum maille ilaç yazdı, reçete yok, kendisine ulaşamıyorum. Bugün iğne olmam gerekiyor bana laf değil çözüm üretin dedim.. Biraz ayağa kaldırdım orayı :))) Müdüresi ile görüştüm tıp merkezinin ve olayı çözdüm... Hemşireyi tembihledim yağlı iğne yavaş yap diye , o da allah için güzel yaptı... Önemli olan ilacın yavaş verilmesi yağlı olduğu için...
Bu arada doğuştaki hemşire de hiç acıtmadı...

Atessciğim canımsın.... inşallah o boncuklu hamiş benim.....

Bu da sana,efsuna ve yusufdenize

Atessciğim canımsın.... inşallah o boncuklu hamiş benim.....

Bu da sana,efsuna ve yusufdenize

çok güzelsiniz arkadaşlar,çok teşekkürler atessnvalla çocuklar gibi sevindik,iki ikon bulduk yazmaya doyamıyoruz
ne güzel içimizdeki çocuklar hep varolsun

bende cok tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin, insallah sizin güzel haberlerinizden sonra sira bana gelecek...
Tedavi sürecimde ve sonrasinda sizleri haberdar ederim elbette, cünkü ben sizden cok sey ögrendim kisa zamanda!!!

Canim, Firdevs bana 4 tane blast transfer etmisti, hatta transferden önce odama gelip sizin icin 3 tane yeterli sonra ugrasirsiniz demisti ama esim 4 diye israr edince, tamam siz bilirsiniz dedi ve 4 tane transfer etmisti. Embriolarin kaltesini sormadim ben, zaten blast olunca kalitelidir diye düsündüm, yalniz firdevs bir tanesinin sahane oldugunu söylemisti...

Ama ben birazda kendimden biliyorum negatifi !Cunku ben damdan düser gibi donasyona gittim, psikolojik olarak hazir degildim herhalde, transferden önce veya sonra hep düsünüyordum acaba kimin yumurtasi diye ki: (asla iyi bir düsünce degil kesinlikle akliniza bile getirmeyin) öylemi böylemi derken negatif oldu yani... Ama bazende her iste bir hayir vardir derler ya, simdi daha farkli düsünüyorum, cok hirslandim diyebilirim, bu benim kaderim diyorum artik.
Gecenlerde markette bir ciftle karsilastim, kadin alman sarisin mavi gözlü, zenci bir erkekle evlenmis ve iki erkek cocuk var, ikiside zenci... Nasil mutlular yarabbim, o an kendime öyle kizdimki anlatamam. Bu negatif bana müstehakmis dedim kendi kendime...

Sizden ricam su, lütfen onlari sevin,onlarin herseyden önce sevgiye ihtiyaclari var...

Asyacığım Kuantum sıçrama kitabını okumanı tavsiye ederim. Her insan kendi özelliklerini bilir ve düşüncelerini kendi istek ve menfaatleri konusunda nasıl yönlendirip sanal alemden gerçeğe dünüştürebilir konusuna yer verilmiş. Buradaki sıçrama kuantum düşünce yönteminin gerçeği şekillendirmesi oluyor. Bir husus var ki bunu da söylemeden edemeyeceğim zihinsel gelişim teknikleri güzeldir hoştur ama dikkatli kullanım gerektirir. Çünkü sırlarla dolu hala tam anlamıyla çözülememiş olan zihnimiz bazen açılmaması gerekli kapıları da açabilir. Yani burada bizim için önemli olan kendi yararımıza düşüncemizi kullanabilmektir. Dahası hangi yöntemleri kullanırsak kullanalım inancımız ne olursa olsun Yaradana tevvekkülle beraber bunların faydasını görebiliriz ancak. :)

Canım merak ettim düşük olduğunda Firdevs Hanım dişindendir demiş dişinde ne sorun vardı?

Canim benim yazi yanlis anlasiliypr galiba, benim klavyede I yokta ondandir. Benim trasfer sonrasi kanamam olmustu otele dönünce, bende korktum acikcasi, tel.de sordumda. bana DISINDAN geldigini söylemisti.

KIZLAR DOKTORUNUZUN İLAÇ PROTOKOLÜ NEYSE ONA UYUN LÜTFEN!!!!!!!!!!!!
Sana o ilacı kullandı bana niye kullanmadı sanrılarından vazgeçin !!!!!!!!!! Didiklemeyin!!!!!!!!
Kişiye özel tedavi uygulanıyor bunu aklınızdan çıkarmayın!!!!!!!!!!

Doktorunuz sizinle ilk görüşmesinde hangi soruları soruyor?
- Çocuk sahibi olamama nedeni
- Adet düzeni
- Kaç günde bir adet oluyorsunuz
- Menepozda mısınız

Bunlara ilave başka ek sorular ve belki test sonuçlarınız...

Sizden aldıkları bilgi ışığında ilaç protokolünüz hazırlanıyor, zaten birkaç çeşit protokol var.. Hangisine yakınsanız o uygulanıyor...

***Her adeti düzenli olana da lucrin verilmeyebiliyor... Adet aralıklarınız kısa ise çok az yumurta var ise bazen vermiyorlar...

Haa elbette burda paylaşalım ama bunu artık telaş konusu yapmayın.. İçiniz rahat etsin istiyorsanız doktorunuzu arayıp sorun sizi rahatlatsın...
Hepiniz öpüldünüz

lucrin ne zaman vuruluyorsunuz irem hanımı aradım onada ulaşamadım (((
canım ben cyclo prognava kullandım adet olmak için ve menepozdayım,
31 martda ilk hapa başladım ve lucrinide 17 nisanda vuruldum,hapıda kullanmaya devam etdim....yani İREM HANIMIN BANA DEDİĞİ HAPI KULLANMAYA BAŞLAYINCA hapın 18. GÜNÜ LUCRİN VURULMALISIN DİYEYDİ.

Kitap önerin için teşekür ederim durucuğum sanırım o kitabı okudum ben am akitaplığıma bir bakayım yazarı nilgün efeçınardı değil mi?
Evet tabiki yaradana inancımız sonsuz ben sürekli dua da ediyorum.Umut dünyası işte beynimi rahatlatmak bir çıkış yolu bulmak olumsuzluklardan kurtulmak istiyorum.

Sanırım buna merkezler daha iyi karar veriyor.Batum bana 21. gün demişti tabi eşim vaz geçtiği için vurulmadık.
Ha bu arada elimde lucrin var isteyen varsa verebilirim.Özelden msj atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Canim güldürdün beni simdi. Ben özelden yazamiyorum maalesef daha 100 mesajim olmadi. Senin aklinda öyle kalmis demekki, ben FIrdevs hanima gitmistim. Sen nasilsin bu arada tekrar düsünüyormusun? Seninde bir negatifin var sanirim Berk beyde...

Canım benim okuduğum Burt Goldman dı ama çeviri olabilir ingilizceden okumuştum. Türkçe çok yayın var buna benzer şimdi kişiiel gelişim kitapları revaçta yazarlar çok fazla. çekim yasası da buna benzer bir kitap onu da tavsiye ederim.

Canim benim yazi yanlis anlasiliypr galiba, benim klavyede I yokta ondandir. Benim trasfer sonrasi kanamam olmustu otele dönünce, bende korktum acikcasi, tel.de sordumda. bana DISINDAN geldigini söylemisti.

okuyan diş hekimi oluca:) dişeti sorunları düşük nedenidir aslında ama çürük,diş ağrısı vb.sorunların alakası yoktur onun için merak etmiştim ne dediler diye,sağır duymaz uydurur oldu kusura bakma artık

arkadaşlar burdayımmmmmmgidermiyim buradan hiç uzun süredir nette bi problem vrdı cepten giriodum oradanda tam yazamadım ondan giremedimburayı bırakırmıyım unuturmuyum hiççç vefasız değilim buradayım

bugün doktordan geldik bebişlerin üçüde iyi herhangi bir aksilik yokmuş şükür umarım bundan sonrada olmaz...bundan sonra burdayım arkadaşlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…