lucrin ne zaman vuruluyorsunuz irem hanımı aradım onada ulaşamadım(((
Aynı hemşire banada iğne yaptııı!!
Benki iğnede bayılabilirim bile..
Eğer bu kadar acısız ve hissettirmeden proluton depot yapıyorsa birisi eli kuş tüyü olmalı
Az daha test gününe kadar burada kalmayı düşündüm bu iğneyi istanbulda bazan çok acılı yapıyorlar!!
ateşsin canım bende hep bunları yapmayı istiyodumteşekkürlerr
bunları sırayla takip edip yazılan sayfanın alt kısmında o yüzlerin çıkmasını sağlayabilirsin.
kullanıcı kontrol paneli
hesabım
seçenekleri düzenle
çeşitli seçeneklerin içindeki gelişmiş düzenleyici yi seç
değişiklikleri kaydet de
birde onun bir üstünde sanırım imzaları göster avatarı göster eklentiyi göster hepsi seçili olacak
o zaman yazarken alt kısımda mavi boncuklar yüzler bebekler hepsi çıkıyor
bu sensin
Atessciğim canımsın.... inşallah o boncuklu hamiş benim.....
Bu da sana,efsuna ve yusufdenize
Senden haber almak ne güzel!!
Dileklerin için teşekkürler.
İnşallah senin denemen sırasında buradan calı yayın yapacağız)
Uzun meşakkatli bir yol kalmış geride umarım bu son denemen olur.
Firdevs hnda ilk denemende kaç embryo transfer olmuştu?
Canım merak ettim düşük olduğunda Firdevs Hanım dişindendir demiş dişinde ne sorun vardı?
canım ben cyclo prognava kullandım adet olmak için ve menepozdayım,lucrin ne zaman vuruluyorsunuz irem hanımı aradım onada ulaşamadım(((
Asyacığım Kuantum sıçrama kitabını okumanı tavsiye ederim. Her insan kendi özelliklerini bilir ve düşüncelerini kendi istek ve menfaatleri konusunda nasıl yönlendirip sanal alemden gerçeğe dünüştürebilir konusuna yer verilmiş. Buradaki sıçrama kuantum düşünce yönteminin gerçeği şekillendirmesi oluyor. Bir husus var ki bunu da söylemeden edemeyeceğim zihinsel gelişim teknikleri güzeldir hoştur ama dikkatli kullanım gerektirir. Çünkü sırlarla dolu hala tam anlamıyla çözülememiş olan zihnimiz bazen açılmaması gerekli kapıları da açabilir. Yani burada bizim için önemli olan kendi yararımıza düşüncemizi kullanabilmektir. Dahası hangi yöntemleri kullanırsak kullanalım inancımız ne olursa olsun Yaradana tevvekkülle beraber bunların faydasını görebiliriz ancak. :)
canım ben cyclo prognava kullandım adet olmak için ve menepozdayım,
31 martda ilk hapa başladım ve lucrinide 17 nisanda vuruldum,hapıda kullanmaya devam etdim....yani İREM HANIMIN BANA DEDİĞİ HAPI KULLANMAYA BAŞLAYINCA hapın 18. GÜNÜ LUCRİN VURULMALISIN DİYEYDİ.
Asyacığım Kuantum sıçrama kitabını okumanı tavsiye ederim. Her insan kendi özelliklerini bilir ve düşüncelerini kendi istek ve menfaatleri konusunda nasıl yönlendirip sanal alemden gerçeğe dünüştürebilir konusuna yer verilmiş. Buradaki sıçrama kuantum düşünce yönteminin gerçeği şekillendirmesi oluyor. Bir husus var ki bunu da söylemeden edemeyeceğim zihinsel gelişim teknikleri güzeldir hoştur ama dikkatli kullanım gerektirir. Çünkü sırlarla dolu hala tam anlamıyla çözülememiş olan zihnimiz bazen açılmaması gerekli kapıları da açabilir. Yani burada bizim için önemli olan kendi yararımıza düşüncemizi kullanabilmektir. Dahası hangi yöntemleri kullanırsak kullanalım inancımız ne olursa olsun Yaradana tevvekkülle beraber bunların faydasını görebiliriz ancak. :)
Canim benim yazi yanlis anlasiliypr galiba, benim klavyede I yokta ondandir. Benim trasfer sonrasi kanamam olmustu otele dönünce, bende korktum acikcasi, tel.de sordumda. bana DISINDAN geldigini söylemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?