benim güzel arkadaşım.hazırlıklara başlayacağız.yavaş yavaş her şey yolunda bebeğimizi bekliyoruz heyecanla.sizleri tüm gelişmelerden haberdar edeceğim.canım sen nasılsın.

ne güzel haberler bunlar somtik:) çok da zevkli bir süreç olsa gerek hayırlısı olsun inşallah:) ben de henüz bir atraksiyon yok bakalım zaman ne gösterecek...
ben eskiden kızım olursa derin oğlum olursa doruk olsun diyordum,şimdi olsun da düşüneyim modundayım:)
bu arada bebek kaç aylık olacak ki ismi falan konmamış mı olacak yoksa siz yeniden mi koyacaksınız?

canim tskr edrim sende gercekten cok iyisin insallah yakin zamanda ayse tatile cikti yapicaz canim az kaldi allahin izniyle sira bizde :)

can dostum bu kadar tesadüf olurmu kız olsaydı bende kesin derin koyacaktım kalplerimizde birmiş kaderdaşım.ismini biz koyabiliyormuşuz.büyük bir ihtimalle yeni doğmuş olacak.bize söylenen bu.ben cıkmak zorundayım sana iyi geceler bol şanslar.

çokkkk güzel,yeni doğmuş olması süper :) eh o zaman ikimizden birinin bir ara kızı olursa derin de hem fikiriz:)) sevgiyle kal sevgili arkadaşım iyi geceler:)

Sevgili Somtik, bunlar cok güzel haberler!! Allah gönlünüze göre verir insallah canim.!!! bizerli mutlaka haberdar et.......alacaginiz bebegin ailesinden bilgiler veriyorlarmi size? Merak ettim neler biliyorsunuz mesela. Erkek isime gelince - cok zor isim bulmak iste bir kac tane benim begendigim isimler canim:

Kaan
Murat
Efe
Efe Can
Aziz
Ege
Efe Kaan
Enes

Sende daha baska isimler bulursan bize de haber ver :)

Umarim kusura bakmaz arkadasim...o arkadasin nick adi neydi, baktim bir haber varmi diye...arama modundan ariycaktim, ama nick adini bilemiyorum..

acaba bebekler ne durumda, 3ünün de kalp atisi gözükdümü?

bir haberiniz varmi?

birde zeytin diye arkadas vardiya - bazilari hatirlar - burda gebe kaldiktan sonra maalesef ugramamisti - o forumdan kendini tüm silmis maalesef. onu da ögrendim ve üzüldüm acikcasi

canım transferin hayırlı olsun...inşallah bebişlerin sana tutunur ikizlerin olur...senin için,tümbebiş isteyenler için dua ediyorum,güzel haberlerini alçağımız günde gelir inşallahhh

Bebekciğim günaydın,
Lütfen üzülme,,
İnsanlar çeşit çeşit.
Bağlanmak ve emek vermek gönül ister kapasite ister.
Alacağını aldıktan sonra yok olması aslında bağlanmaktan korkması demek. Tüm diğer bahaneler sadece bahane inan.
Birde öyle çok soruyla gelip alacağını aldıktan sonra yok olmak aslında kendi gerçeğinide redetmek.
Zannett meki burayı bizleri red ediyor.
Burası ona kendi gerçeğini hatırlatıyor kaçınmak için artık gelmiyor.
Çocuktan sonra olsa az çok koşuşturmasından dolayı anlarım.
Dikkat et bazı bebek sahibi olanlar girip hiç değilse bebekleri ile olan diyologlarını paylaşarak bizlerin gönlüne su serpiyor. Allahta onlardan razı olsun)
3 ü olan aykızım)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, tüp bebeğe başlamıştım ya dün yumurta toplama işlemi oldu. Ultrasonda 6 yumurta vardı. 7 toplandı. Doktor tedavi çok iyi dedi. Pazar ya da salı transfer olacak. çok heyecanlıyım. Rahim duvarı 11.mm . çok kokuyorum

Herşeyden önce büzim listemizde
Sen, tunanehir ve ansu
Yeriniz çok özel sakın unutma.
Ve yazı yazmasakta en çok sizler aklımdasınız!!
Nedenmi ? Tek ve özel olduğunuz için.
Kimsenin yapmadığını yapabilecek cesaretiniz olduğu için!!
Somtik senin eşin örneğin olanı kabullenip çözüm üretebilme kapastesi gösteren sana destekçi bir eş bence.

Bu toplumda farklı bir duruş sergileme cesareti gösterme kapasitesi var!!
Emin ol benim yaşım bebek almaya müsait olsa ilk çocuğu kesin evlat edinirdim ve erkek..

Lütfen serzenişte bulunma senle burası daha özel.
Güzel haberlerini ve ilk duygusal deneymlerini bekliyorum)

Son düzenleme:
üçüz bekleyen arkadaş aykızım
zeytine gelince o zaten transfer günlerinde eşim etkilendiğim için girmeme izin vermiyor diyordu hamile olduğunu yazdı sadece sonrada üyeliğini iptal etmiş ve gitti.

son günlerde ben de okurken birden başlıyorum ağlamaya. eşimle de sürekli beraberiz ya burada ağladığımı görünce açma şurasını ağlayacaksan diyor. ama ben mutlu olduğumu sevgiden ilgiden etkilenip duygulandığımı anlatınca bişey demiyor.

arkadaşlar bugün hava o kadar güzel ki dal kıpırdamıyor oldukça sıcak herkes havuzda daha şimdiden. çok sıcak bir gün.

efsunecim artık prednol ve monodoks alınmıyor dimi?

üçüz bekleyen arkadaş aykızım sahi bende bakıyorum ne zamandır haber yok umarım herşey yolundadır.bebekçiğim herkes senin gibi vefalı olmuyor arkadaşım giden gidiyor hem burda gebelerin olması çok üzel ya ne güzel artık isim konuşuyoruz daha sonbaharda herkes bugünlerin hayalini kurarken şimdi nerelerdeyiz Allah ım nazar boncuklarımızı artırsın inşallah.ben şimdilik donasyon rafta olmasına rağmen sabah ilk iş foruma bakıyorum ve çok mutlu oluyorum eşim eskiden kızıyordu şimdi hiç bişi demiyor önümüzde haziranda bir süreç var ona odaklandık ama bizim şansımız çok çok az o yüzden çok duaya ihtiyacım var başkasının duası daha makbuldür bence dua ederken herkese dua etmeliyiz tüm çocuk isteyenler diye başlarım ben:)))

Dün akşam ve bu sabah progesteron hapını vajinaya koyarken elime su damlası geldi(
Korktum bu sende de oldumuçünkü embryolarda suda veriliyor ya acaba benlelermi diye kaygı oluştu??

Atessnciğim,
Prednolden toplam 5 adeti alıp bitirmiş olman gerrkli
monodox ise 5 gün iki adetten 10 taneyi almış olman gerekli.
Artık başka almak yok bunları.
Hemşire depotu yaparken hiç acıtmadı )
Seninki nasıldı?

Mormenekşe
Sürecine odaklan bu forumda aslında kendi yumurtanmış yok kendi spermin miş önemli değil!!!!!
önemli olan anne olma isteğinin önündeki tüm engellerin kaldırılması onun için Bu kadar kenetlendik forumda!!!

Umudun az olsa bile denemelisin... Asla aklında soru işareti olmadan bu yolculuğa çıkabilmen için olasılıkların hepsine denenmişlik çeki atmalısın)
Sevgiyle kal

Son düzenleme:
Haklisiniz arkadaslarim..........üzülmemem lazim, efsune dedigin gibi sanirim gerceklerden kaciyor. yani hepimiz burda ona da zaman ayirdik, sorularini detayli sekilde, hemde ne detayli sekilde, acikladik, cevapladik. hani en azindan gitmeden önce burda vedalassaydi diye düsünüyorum..neyse bende iste cok ince fikirli düsünürüm böyle...yani sanal dünya olsa bile, insan elbette bir birbirine baglaniyor, deger veriyo diye düsünüyorum.

aykizimdi demek - evet ya............artik aklimdan cikmaz :) insallah iyi haberlerini aliriz yakinda..........

arkadaşlar ben aykızımla ilgili üçüzde sıkıntı olabilir diye birşey yazdığını hatırlıyorum doktorum korktu falan gibi birşey yazmıştı ( allah korusun) belki yolunda gitmeyen birşey vardır....
ki işallah yokturdur herşey yolundadırda buraya gelmesede olur...
ama burada aysevi var ikizleri olmasına rağmen süreklşi sorduğun soruya ve bebeklerden sonra paylaşımlarınıda aktarıyor allahım işallah bizlerde gelişmelerin naklen aktaracağız bu arada çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama dün dün ve bu hafta içerisinde transferi olan arkadaşlar sanki kendimmiş gibi içim kıpır kıpır sapırsızlıkla bekliyorum sonuçları...
bu arada allah izin veirse 28 mayıstada ben kıbrısta olacağım belk zaman yaklaştığı için böyle heyecanlanıyorummm bilemiyorum yüzdük yüzdük ve kuyruğuna geldik allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin işallah...

birde birşey demek istiyorum umarım yanlış anlaşılmam ama bazı yazılarda insan umutsuzluğa kapılıyor doktor ve hastane ve donor hakkında yapılan yazılar insan bunları okuyunca gercekten ciddi şekilde demorolize oluyor o zaman formdan uzaklaşmak istiyorsun insanız sonuçta hepimiz ve ister istemez kafamız kurcalanıyor ben olumsuz olan arkadaşların tabiki gözlemlerini yazmalarından yanayım ama çok emin olup ciddi problem olmadıkca cok fazla negatif görüş yazıp transfere hazırlanan arkadaşların demorolize olmasını sağlamamalarını rica ediyorum .... tabiki ciddi bir ihmal yada problem varsa o ayrı ama negatif sonuç alındığında dilimizin kemiği olmayabiliyor canı yanıyor cünkü insanın emek zaman para hayal umut yığınlarca kayıpları oluyor ben geçmiş sayfalarda hatırlıyorum bu tarz yorumlar....
bu form bizler için gercekten cok faydalı ben bir cok seyi buradan öğrendim cok umutsuz ve kararsızdım umut oldu burası bana pıhtılaşma testinin önemimi nerede konaklanır ne şekilde ayarlanırt bir çok şey ve testi yaptırdığımda bir tanesi heterizigot cıktı mesela doktorumla konuştuğumda transfer sırasında düşük dozda kan sulandırıcı ğne vereceğiz dedi ama bu forma üye olmasıydım bu sorunumun olduğunu bilmeyecektim buna benzer birçok şey suanda aklıma gelmiyor o yuzden biz herzamanki gib destek olalım birbirimize kafamızı kurcalayan şeylerde bilgimiz olduğunca paylaşımda bulunalım ki bu konuda efsuneye minnettarım :)... gerisi teferuat arkadaşlar katılanında katılmayanında canı sağolsun...

şimdi dört gözle fbl,.efsune,atesen sonuçlarınızı bekliyorum ve sizler için dua ediyorum :)
sonra sıra bende allahın izni ile acaba benimlede aynı tarihte gidecek arkadaş var mı :)

yaaa siz yatın dinlenin ne işiniz var forumda:))dermişim yok yaa özletmeyin kendinizi bu günleri an be an yaşayalım hep beraber inşallah güzel sonucu da alalım ne heyecan vardır şimdi dimi:)) valla önce yusufdeniz fb li şimdi siz yeğenler artıyor :)))

Dün akşam ve bu sabah progesteron hapını vajinaya koyarken elime su damlası geldi(
Korktum bu sende de oldumuçünkü embryolarda suda veriliyor ya acaba benlelermi diye kaygı oluştu??

efsune sanırım bu normal ilaçlardan dolayı da vajinal ıslaklık artıyor. bende de oldu aynısı hatta bir ara peçete koydum acaba çokmu akıyor kan mı var diye ama aslında çok az ıslaklık aklımız orada olduğundan sanırım kaygılanıyor insan en ufak birşeyden.
ama okudum vajinal ıslaklık çok iyi bir gelişme :)))

kız değişik bir yöntemle yapıcam dedi. popoma bir şaplak attı.
inan iğnenin girdiğini bile hissetmedim ki ben iğnede ağlayan bir insanım.

kızlar slm nasılsınız.efsune, yusufdeniz,fbli,atessin transferlerinizi oldunuz,şuanda bende sizinle birlikte heyecanla sonuçları

bekliyorum,inşallah hepinizinkide güzel olcak:))))

ben,alpilknur,waltkrayburg ve durugende kıbrız yolcusuyuz ama sanırım kızlar siz benden önce gitceksiniz,aynı döneme denk

gelemiycez( çünkü nisan 19 da cyclo bitdi ve hala adet olmadım,irem hanımı aradım bekliycez dedi...aslında 2 gün önce olmam

gerekti,lucrinmi geciktirdi bilmiyorum,arkadaşlar SİZDEDE BÖYLE GECİKMELER OLDUMU?

mayıs kafilesi arkadaşlarım:) transfer öncesi ilaçlara başladınız sanırım,ben hala bekliyorum....

beklemek sorun değilde,eşimin izin zamanına denk getiremezsen adetimi,tedavi 3 ay sonraya kalacak(( hayırlısı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…