Ne güzel form almış başını gidiyor baharla beraber burada da çiçekler açıyor. Giden arkadaşlar FB li, ateşsn, Efsune 40 plus enerjisini de adaya taşıdılar. Allah kalplerine göre istedikleri çocukları versin diyorum. Transfer oldu bitti maşallah şimdi tatil zamanı keyfini çıkarın. Adanın yeşil mavi güzelliklerinin :)
Yusufzilancım senin de heyecanına katılıyorum Allah tamamına erdirsin.
Bilginisa ben de seni düşünüyordum geçen gün. Aklımdasın unutmadım.Yeni şiirlerini dinleriz inşallah kalbimizdesin canım.
Baharım sen de çiçeklendireceksin dallarını yakında
Alpiknur ve tatlı dilli içten waltkrayburg biz de yakında Ayşe tatile çıktı yapalım mı ne dersiniz?
Rüzgarselin yakında minik kızının elleri avuçlarında uyuyacaksın.En son rahat zamanın ne zamandı diye yıllar sonra düşündüğünde de onun karnında olduğu zaman olduğunu farkedeceksin.
Tüm güzel insanlara buradan selam olsun hepinizi çoook öpüyorum
can dostum bu kadar tesadüf olurmu kız olsaydı bende kesin derin koyacaktım kalplerimizde birmiş kaderdaşım.ismini biz koyabiliyormuşuz.büyük bir ihtimalle yeni doğmuş olacak.bize söylenen bu.ben cıkmak zorundayım sana iyi geceler bol şanslar.
sevgili BİLGİNİSA beni sorduğun için sana teşekkür ederim.ve RÜZGARSELİN SANADA. benden haberler bebeğimiz 1. 2 ay sonra gelebilir.tüm evraklarımızı teslim ettik.hakkımızda olumlu rapor hazırlayacaklarmış.yavaş yavaş hazırlıklara başlıyacağız.kızlar inanamıyorum marketlerde artık bebek mamalarına bakar oldum.kendime inanamıyorum.nerden nereye.bu yolda çok acılar çektik çok savaş verdik.maddi ve manavi kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah umarım sağlıklı bir evladımız olur.bu arada erkek ismi düşünüyoruz.bir türlü karar veremedik.bana yardımcı olurmusunuz.arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.
canım transferin hayırlı olsun...inşallah bebişlerin sana tutunur ikizlerin olur...senin için,tümbebiş isteyenler için dua ediyorum,güzel haberlerini alçağımız günde gelir inşallahhh
Umarim kusura bakmaz arkadasim...o arkadasin nick adi neydi, baktim bir haber varmi diye...arama modundan ariycaktim, ama nick adini bilemiyorum..
acaba bebekler ne durumda, 3ünün de kalp atisi gözükdümü?
bir haberiniz varmi?
birde zeytin diye arkadas vardiya - bazilari hatirlar - burda gebe kaldiktan sonra maalesef ugramamisti - o forumdan kendini tüm silmis maalesef. onu da ögrendim ve üzüldüm acikcasi
Umarim kusura bakmaz arkadasim...o arkadasin nick adi neydi, baktim bir haber varmi diye...arama modundan ariycaktim, ama nick adini bilemiyorum..
acaba bebekler ne durumda, 3ünün de kalp atisi gözükdümü?
bir haberiniz varmi?
birde zeytin diye arkadas vardiya - bazilari hatirlar - burda gebe kaldiktan sonra maalesef ugramamisti - o forumdan kendini tüm silmis maalesef. onu da ögrendim ve üzüldüm acikcasi
üçüz bekleyen arkadaş aykızım
zeytine gelince o zaten transfer günlerinde eşim etkilendiğim için girmeme izin vermiyor diyordu hamile olduğunu yazdı sadece sonrada üyeliğini iptal etmiş ve gitti.
son günlerde ben de okurken birden başlıyorum ağlamaya. eşimle de sürekli beraberiz ya burada ağladığımı görünce açma şurasını ağlayacaksan diyor. ama ben mutlu olduğumu sevgiden ilgiden etkilenip duygulandığımı anlatınca bişey demiyor.
arkadaşlar bugün hava o kadar güzel ki dal kıpırdamıyor oldukça sıcak herkes havuzda daha şimdiden. çok sıcak bir gün.
efsunecim artık prednol ve monodoks alınmıyor dimi?
üçüz bekleyen arkadaş aykızım sahi bende bakıyorum ne zamandır haber yok umarım herşey yolundadır.bebekçiğim herkes senin gibi vefalı olmuyor arkadaşım giden gidiyor hem burda gebelerin olması çok üzel ya ne güzel artık isim konuşuyoruz daha sonbaharda herkes bugünlerin hayalini kurarken şimdi nerelerdeyiz Allah ım nazar boncuklarımızı artırsın inşallah.ben şimdilik donasyon rafta olmasına rağmen sabah ilk iş foruma bakıyorum ve çok mutlu oluyorum eşim eskiden kızıyordu şimdi hiç bişi demiyor önümüzde haziranda bir süreç var ona odaklandık ama bizim şansımız çok çok az o yüzden çok duaya ihtiyacım var başkasının duası daha makbuldür bence dua ederken herkese dua etmeliyiz tüm çocuk isteyenler diye başlarım ben:)))
üçüz bekleyen arkadaş aykızım sahi bende bakıyorum ne zamandır haber yok umarım herşey yolundadır.bebekçiğim herkes senin gibi vefalı olmuyor arkadaşım giden gidiyor hem burda gebelerin olması çok üzel ya ne güzel artık isim konuşuyoruz daha sonbaharda herkes bugünlerin hayalini kurarken şimdi nerelerdeyiz Allah ım nazar boncuklarımızı artırsın inşallah.ben şimdilik donasyon rafta olmasına rağmen sabah ilk iş foruma bakıyorum ve çok mutlu oluyorum eşim eskiden kızıyordu şimdi hiç bişi demiyor önümüzde haziranda bir süreç var ona odaklandık ama bizim şansımız çok çok az o yüzden çok duaya ihtiyacım var başkasının duası daha makbuldür bence dua ederken herkese dua etmeliyiz tüm çocuk isteyenler diye başlarım ben:)))
Dün akşam ve bu sabah progesteron hapını vajinaya koyarken elime su damlası geldi(
Korktum bu sende de oldumuçünkü embryolarda suda veriliyor ya acaba benlelermi diye kaygı oluştu??
Atessnciğim,
Prednolden toplam 5 adeti alıp bitirmiş olman gerrkli
monodox ise 5 gün iki adetten 10 taneyi almış olman gerekli.
Artık başka almak yok bunları.
Hemşire depotu yaparken hiç acıtmadı)
Seninki nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?