Bebekcim 189 transferden 13 gun sonraki deger can bey 2 gun sonraki degerde 300 350 li deger gorursun dedi ben 2 gun sonra yani 15.gunki testimdede iste bu sonuc 676 lara cikmisti bunun uzerine cogul gebelik dedi bende 2 den fazla olabilirmi acabs diye endise ettim ultrasan randevum 10 gun sonra hayatim bebislerin kalp atislarini kac haftalikken duymustin

Son düzenleme:
bizimkulup nasılsın nasıl gidiyor
sana belirtilerle ilgili sormak istedim benim 6.günüm 22 nisanda transfer olmuştu
bel ağrım 2 gündür ara ara ağrıyor kasıklarımdada bacağımada ağrı giriyor ara ara

sende nasıl oldu bizimkulup
hatta yeni gebeler hepinize bu sorularım iyiye geriye dönün ve hatırlayın malum test gününe daha var
şimdiden teşekkürler.

evet iyiler bebisler, ellerinizden öperler :))) insallah iki hafta sonra cinsiyetlerini artik ögreniriz ya..demek erkek diyosun sen, bende daha gebe kalmadan önce rüya görmüstüm, kucagimda iki tane bebek, ikiside erkekdi...ama biz önce saglik, sonra Allah veririse bir kiz bir erkek olsun diyoz :) ama tabii saglik saglik, baska önemli bisey yok

8. günü derken, yani blasto transferinden sonrami?? o zaman döllendikten 14. günü oluyor ve normalde test de sonuc cikmasi gerek, AMA ALDIGIN testlere bagli canim. bazi testler idrardaki hcg hormonunu 10´degerinden fazla ölcüyor mesela, o testler gayet iyidir

Cok gecmiş olsun , kım ne yapar başkalarını eşyalarını anlamamkı ne ınsanlar varya .

çok geçmiş olsun...hep aklımdaydın....hamileliği nasıl gidiyor diye...allah bir daha yaşatmasın...böyle kötü yüreklileri ıslah etsin ve hepimizden uzak tutsun...

kızlar Allah razı olsun.bebişime bir şey olmasın da.ama işte şok geçiriyoruz.

sonucunu bekleyenler sizde durumlar nasıl?kucaklar bebiş dolacak inşallah.

Çok tatsız!!!
sadece yakın birisi ihtimalini hissettiriyor yazdıkların.
bence bu daha facia
eve girip çıkanların bir listesini yap
sonra yine bir çekmeceye yem bir sahte altın takı koy.
""herkesede kocam üzülmeyeyim diye bir altın takı aldı ""de
sonra yeni bir gelen kişi eve geldiğide kontrol et.
fare yeme gelecekmi??
Sabırla senbunu yakaların)

Son düzenleme:
selam arkadaslarim benim,

beni yanlis anlamayinda, mutlaka biliyorsunuzdur sizde ama yinede belki duymayan var ise, söyleyim dedim:

yemek konusunda nelerden uzak durmaniz gerektiginizi mutlaka internetden okuyun..

ama en önemlisi yumurta yediginizde, iyice kaynatilmis olsun,
cig köfte falan cig et olan malzemelerden lütfen uzak durun, cok tehlikeli olabiliyor embyrolar icin, cig süt icmeyin, pastorize olmasi gerek. o yüzdende mesela pazarlarda satilan beyaz peynirler oluyor, onlardan bence uzak durun, cünkü onlar cig süt den yapilmis olabilir. camambert peyniri icinde gecleri yemeyin lütfen, mozeralla deseniz yine öyle..ben bu peynileri cok seviyordum o yüzden yaziyorum - dogurduktan sonra ilk bunlari yiycem insallah :)
birde mesela bazi mayonezler cig yumurtayla yapiliyor, onlarida yemeyin. salam, sucuk - ben onlari da yemiyorum, bir kac kez canim coook cekmisti, cok az aldim yedim salam. ama uzak durulsa daha iyi.

Larax, Rüzgarselin ve tüm anne olmus ve ileri gebelikde olan arakdaslarim-sizler bu konuda daha tecrübelisiniz, akliniza gelen birseyler varsa bize yazin..

Son düzenleme:
Sakin olanın kız olmasından şüpheleniyorum)
hareketli erkek zaten ucunan acıcık gösterdi galiba??

Sakin olanın kız olmasından şüpheleniyorum)
hareketli erkek zaten ucunan acıcık gösterdi galiba??

evet haraketli olan ikiz pipis ini gösterdi, doktor büyük ihtimal biri erkek diyo ama bazi arkadaslarda 6. aya girdikten sonra birden erkek kiz oldu :)) o yüzden daha kesin netice degil.........benim icimden ama insallah bir kiz bir erkek :)) o güzel ara sira aldigim kiz elbsileri nolcak yoksa :)))

masallah senin degerin iki günde katlanmamis, artik 4den fazlaya katlanmis :))) vallahi artik beklemekten baska care yok :)

bak bizim bebekler söyle gözükdü:

6+3 de, yani 7. haftada, 1 embyro gözükdü, kalbi atiyordu, ama ikinici kese coook kücükdü, doktor dedi, bu belki gelismez diye
6+6 da, yani 3 gün sonra tekrar gittim, ve o zaman iki kesenin icinde embyro kalp atisiyla gözükdü canim, yani 7. haftanin sonunda. bazen taa 8. haftada belli oluyor.

kalp atisi duyma konusuna gelince: ilk basta kalp atisini DUYMUYORSUN canim, sadece pir-pir attigini görüyorsun, yani kalp bile tam gözükmez 3mm embyroda, sadece yani pir pir birseyin attigini görüyorsun, kalp daha tam gelismemis oluyor zaten.

biz kalp atisini sesli olarak taaa 13. haftada duymustuk.

hadi hayirlisi sana artik ya.........migde bulantin nasil basladimi :)) insallah benim gibi 15. haftalara kadar yatmazsin, ben cok cektim bulanti konusunda - ama tabii bunlar güzel seyler........

Salam sosis. Sucuk Mayonez sorun değil zaten ağzıma koymam
ama otelde laksları götürdüm valla,
yağsız lorada Gömüldüm)
sadece bu sabah yumurta kırdırdım oda biraz az pişmişti ( hep omlet ve katı yumurta yemiştim oysaki )
Umarım herşeyyolunda olur. Dikkat ederim elimden geldiğince artık!!!

selam kizlar az önce alpilknuru aradim malum oda bizim kafiledeydi kac gundur yazmiyordu MSN den merak ettim esi bir kaza gecirmis parasutle ve amaliyat olacakmis kibris iptal olmus tekrar cok gecmis olsun diyorum insallah tez zamanda ayaga kalkar ve kaldigi yerden devam eder (((

daha cok basindasin, hic takma sakin. bunlar sadece tehlikesi olabiliyor,bundan sonra dikkat edersin birsey olmaz Allahin izniyle. ben anneme bu yiyceklerden anlatinca bana diyorki, aman kizim koruyan allah korur diyor, bizler eskiden böyle seyleri bilmiyorduk, hep yiyorduk diyor. hakli tabii bir nevi. ama yinede dikkat etmekde fayda var diye düsünüyorum.

geçmiş olsun,alpilknur için üzüldüm,eşide iyleşir inşallah ve bebiş planlarının başka bi zamana yapılması dileğiyle.....

Yusufdeniz mrb yeni gordum mesajini hayatim bence rahim gelisiyo kasik agrilari bu yuzden bende de ayni olmustu adet olacak gibi bir agri bende birde bas agrisi cok olmustu ama kokuya duyarlilik falan olmadi istahtada artis oldu maalesef baska bir belirti yoktu ama kasik agrisi sanki pozitif yolu oldugunu gosteriyor bence insallah oyle olur....

cok gecmis olsun esine,acil sifalar diliyorum.
sevgiler

eger avatari ayarlayabilirsem kizimin resmini koyacagim kisa süreligine..

sevgiler

canim ya, bacaklarima kadar agri iniyor diyorsun, hadi hayirlisi ya.......birden heyecanlandim..sana durduk yere ümit yapmak istemem ama bende iki gebelikdede bacagima ara sira agri vuruyordu..tabii her vücut cok farkli, insallah iyi haberlerini alicagiz yakinda.......

test günün daha ne zaman, bugün 6. gün diyorsun , blasto transferiydi dimi??

Evet 6.gündeyim blosto oldu 5.gün transferi senin de donasyondamı bu söylediğin belirtiler.
Bende bugün hafif bir pembelik gördüm sanki hafif nebileyim neden acaba yerleştilermi dersiniz kızlarrrrrrrr.......
Rüzgarselin sende yaz tecrübeliler bizi ferahlatın ışık tutun

ach be güzelim, insallah insallah..pembelik dedin,tabii yerlesme kani olabilir ama progesteron danda pembe akintilar gibi gelebiliyor

evet bu donasyonda da benim bacaklarima agri vurmustu. ama tabii herkes de farkli. ne zaman testi yaptircaksinki? aslinda yarin kan vermeye gidebilirsin :)

yusufdeniz 6 gün ne çabuk geçmişş,tabi bana çok çabuk geliyor canım inşallah bebişlerin seninle olcak ve ilerde sende bana böyle ışık tutarsın benimde gün sayacağım günler gelir,böyle formdaki sıradaki taze hamişlerden,ikiz annesi bebekten habire belirtileri sorarımmm düşünmesi,hayali beni çoooook mutlu ediyor...hemen bebişime gitmek istiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…