alpilknurcuğum çok geçmiş olsun canım inşaalh eşin tez zamanda eski sağlığına kavuşur.kıbrısa daha sonra gidersiniz canım üzülme.çok geçmiş olsun

Selam canim bende de cok buyuk gecmis olsun, allah esine acil sifalar versin, sana ve ailesine sabir versin canim. Kibris icin uzulmemeye bak, herseyde vardir bir hayir, gec olup guc olmasin canim. En kisa zamanda insallah iyi haberlerinizi esinin burdan aliriz

Alpilknur Allah'tan eşine acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun! Tez zamanda iyileşir inşallah!
Tress rahim kalınlığını dr bir şekilde ilaçlarla ayarlıyor hatta transferin 50. gün bile yapıldığını dünyadan söylemişlerdi bana. Yani transfer günü kişiden kişiye değişiyor. Bu konuda dr a güvenmek lazım ben bilmem dr um bilir :))
Theo canım sana da başarılar diliyorum. Otel Pia Bella ve öğretmenler evi dünyaya yürüyüş mesafesinde.
Sabah sabah dilime bir türkü dolandı baharım bu senin için nedense öyle hissettim. ''Yine yeşillendi fındık dalları amanın yeşillendi baharın dalları'' :)))

Kızlar bugün yusufdeniz hafif lekelenme yaşamıış
titremeyle birlikte hastanede progesteronunu ölçtürmeye gitmiş.
Sonuca göre ilacıbirdaha ayarlanacakmış
enerjimizi ve sevgimizi gönderelim
herşey yoluna girsin diye

Son düzenleme:
Olayı birde senden duymak istiyorum analiz yapabilmek için)
ne anlama geldiğini anlarsak eşininde duruşunu çözersin denemen sırasında teryağdan kıl çeker gibi herşey güzel gider!!!

alpiknur cuğum çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bir durum yoktur eşin hemen toparlanır.onun dışında inanki kısmetten öteye gidilmez diyoruz ya çok doğru senin oraya gitmen ne zaman doğruysa o zaman olsun inşallah.üzülme biz yanındayız herşeyin hayırlısı demek lazım

4ekim ciğim altınlarınızın yerini bilen biri almış olmalı yoksa ortalık mutlaka dağılırdı bence efsunenin dediği oyunu oynayabilirsin aslında insanın etrafından darbe yemesi çok daha üzücü güven sorunu yaşıyorsun sonra çok geçmiş olsun canım inan çok can sıkıcı bir durum bizim başımıza da geldi ama hırsızdı bizimkisi cana gelen mala gelsin diyelim bebeğine ve sana zarar gelmesin de mal yerine misli ile gelir inşallah

canım yaa inşallah tedirginliklle gittiğin hastaneden müjde alarak çıkarsın senden güzel haberler bekliyoruz ve merak ediyoruz tüm iyi dileklerimiz seninle canım kendine dikkat et doktor bişi demeden gereksiz yere stres ve üzüntüden uzak dur inşallah bebeğin seninledir

Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....

Canim simdiden iyi yolculuklar, umarim sende formdaki diger arkadaslarimiz gibi bebislerinle donersin.

proluton iğneyi zorlukla az önce yaptırdım reçete istediler ama hallettim. bir saat falan yandı valla. bu arada bende kayda değer bir belirti yok sanırım. kendimi dinliyorum ama yok galiba.. gayet iyiyim işe geldim bakalım hayırlısı

Allah razı olsun canım sağolasın. Allahın izniyle olur inşallah milletten köşe bucak saklanıp gidiyoruz valla :))

bol şanslar gerdog.

dilemma sen ne alemdesin ne oldu kalınlık??
alpilknur çok geçmiş olsun?
e ekim sanada geçmiş olsun.

yusufdeniz dualarımız seninle tutunma kanamasıdır inşallah bu üzülmeyelim sevinelim hayırlı mutlu son olacak inşallah.

hayırlsı canım bende persembe ucuyorum. Aynı heyecan bendede var:) hayırlısı olsun..

Canim o sorun herkeste var. Tatile gidiyoruz deyip cikin.Insallah 3-4 kisi olarak donersiniz o tatilden:13:

Amin canım inş. Allah mı söyletti yoksa 3-4 kişi falan :)) bazen diyorum ikiz olursa ne güzel olur diye :)) ama sonra diyorumki nasıl bakarım yoksa gönlümden hep ikiz bebiş geçiyor hayırlısı bakalım

Atessn
Hoş gitmişsin
Çalışırken zaman hızlı geçer umarım!!
ben fblın deneyimi nedeniyle reçetemi istedim buün gelecek.
2.iğneyide klinikte yaptıracağım.
sadece bende iğneden sonra 2gün popom acıdı valla..
neyse çıktık bu yola nı şikayet)

Canim siz zor olani atlatmis Kibrisa gitme karari almissiniz, merak etme ikiz olursa onun ustesinden de gelirsin kolayca.
Amin canım inş. Allah mı söyletti yoksa 3-4 kişi falan :)) bazen diyorum ikiz olursa ne güzel olur diye :)) ama sonra diyorumki nasıl bakarım yoksa gönlümden hep ikiz bebiş geçiyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…