alpilknurcuğum çok geçmiş olsun canım inşaalh eşin tez zamanda eski sağlığına kavuşur.kıbrısa daha sonra gidersiniz canım üzülme.çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...hep aklımdaydın....hamileliği nasıl gidiyor diye...allah bir daha yaşatmasın...böyle kötü yüreklileri ıslah etsin ve hepimizden uzak tutsun...
Kızlar bugün yusufdeniz hafif lekelenme yaşamıış
titremeyle birlikte hastanede progesteronunu ölçtürmeye gitmiş.
Sonuca göre ilacıbirdaha ayarlanacakmış
enerjimizi ve sevgimizi gönderelim
herşey yoluna girsin diye
Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
Canim simdiden iyi yolculuklar, umarim sende formdaki diger arkadaslarimiz gibi bebislerinle donersin.
Arkadaşlar biliyorsunuz bu ay adetimle tedaviye başlıyorum.veee yine eşim Beni germek için yine başladı ..yaaa rahat ve stressiz gitmek istiyorum..eşim tutturdu spermi pazar gününden başka bir gün veremem.söyle ona göre ayarlasınlar.Beni Germek için elinden geleni yapıyor..transferden sonra bir gece kalalım diyorum.iki gün üst üste işden ayrılamam diyor.Ben kalıyım ozaman diyorum seni asla yanlız bırakmam diyor.sen dinlenirsin en geç uçakla döneriz diyor Yaa ağlamak gerilmek istemiyorum ama Engel olamıyorum gözyaşlarıma niye bütün yükü Ben üstlenmek zorundayım .Arayakadaşlar kıbrıstan türkiyeye en geç kaçta uçak kalkıyor bilginiz varsa yazın lütfeen[/QUOTE
tress eşini karşına al ve güzel güzel konuş. bak onca paramız boşa gider de. senden bir hafta istiyorum bu haftada lütfen beni anla hayatımızın tümünü etkileyecek olan sadece bir hafta de. ağlamak yerine istediklerini talep et. yapması gerektiğini söyle.
bence en azından bir gece mutlaka kalın çünkü havaalanında gerçekten bir sürü yürümek ve beklemek zorunda kalıyorsun. ben oldukça yoruldum valla havaalanında çok kalabalıktı labirentte yürü yürü bekle bekle yoruyor insanı.belki bişey olmaz olacaksa olur zaten ama yinede nedir bu yaa ??? nasıl bir iş ??başbakan bile nezle oluyor işe gitmiyor önemli bir şey içiniki günde işe güce hiç bişi olmaz ... kesinlikle ikna et bana sorarsan.
birde sağlığınla ilgili kafan rahat olunca git. bu defa hazırım dediğin an git. akıntı falan olmasın
bak can bey şöyle söyledi bu işin matematiği var dedi.
KALİTELİ YUMURTA + SAĞLIKLI SPERM + HAZIR RAHIM + UZMAN EKİP
bunlar tamamsa olmaması çok küçük bir ihtimal dedi...
iyiyim canim kibris hazirligi yapiyorum hayirlisi bakalim sen nasilsin ? nasil gidiyor ikizlerin buyumesi seni yoruyorlarmi?
Allah razı olsun canım sağolasın. Allahın izniyle olur inşallah milletten köşe bucak saklanıp gidiyoruz valla :))
Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
Allah razı olsun canım sağolasın. Allahın izniyle olur inşallah milletten köşe bucak saklanıp gidiyoruz valla :))
Canim o sorun herkeste var. Tatile gidiyoruz deyip cikin.Insallah 3-4 kisi olarak donersiniz o tatilden:13:
hayırlsı canım bende persembe ucuyorum. Aynı heyecan bendede var:) hayırlısı olsun..
proluton iğneyi zorlukla az önce yaptırdım reçete istediler ama hallettim. bir saat falan yandı valla. bu arada bende kayda değer bir belirti yok sanırım. kendimi dinliyorum ama yok galiba.. gayet iyiyim işe geldim bakalım hayırlısı
Amin canım inş. Allah mı söyletti yoksa 3-4 kişi falan :)) bazen diyorum ikiz olursa ne güzel olur diye :)) ama sonra diyorumki nasıl bakarım yoksa gönlümden hep ikiz bebiş geçiyor hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?