Valla Ben bu işi çözemedim canım .doktor rahim temiz dedi.ama idrardan sonra yanma devam ediyor.idrar ve kültürde temiz çıktı doktor birşey yok büyük ihtimalle dedi.ama istersen sisteskop yapalım dedi.yani idrar deliğinden afadersiin aletle gidip bakalım dedi.ama büyük ihtimalle bişey çıkmıycak dedi.bende peşini bıraktım artık..yanlız yeşilimtrak akıntım ba@ladı. Napmalıyım bilmiyorum.doktora git.ekten bıktım valla..şimdilik böyle .saol canım merak etmişsin.dua istiyoruz doğum anında.Allah biravazda kurtarsın diyorum(bunu normal doğumda söylüyorlardı sanırım.)
Bu arada bebeğin bahsettiği ve benim biraz önce yazdığım virüs toxoplazma gandii virüsü. Testin ismi toxoplazma testi. Hamile olan arkadaşlar yaptırmak istersiniz belki.
Valla Ben bu işi çözemedim canım .doktor rahim temiz dedi.ama idrardan sonra yanma devam ediyor.idrar ve kültürde temiz çıktı doktor birşey yok büyük ihtimalle dedi.ama istersen sisteskop yapalım dedi.yani idrar deliğinden afadersiin aletle gidip bakalım dedi.ama büyük ihtimalle bişey çıkmıycak dedi.bende peşini bıraktım artık..yanlız yeşilimtrak akıntım ba@ladı. Napmalıyım bilmiyorum.doktora git.ekten bıktım valla..şimdilik böyle .saol canım merak etmişsin.dua istiyoruz doğum anında.Allah biravazda kurtarsın diyorum(bunu normal doğumda söylüyorlardı sanırım.)
bana da yollayabilir misin?canım benim bu bağışıklık sisitemiyle ilgili öğrendiğim cd56 diye bi test varmış,onuda yaptırmadım zaten,başkada bende burdaki arkadaşlardan öğrendiğim testleri yaptırdım,o listeyide sana yollamıştımm...:))
cok güzel anlatmissin hepsini, ilginc olan bende son 10 yilimi kedilerle gecirdim ama bana da bulasmamis. hatta benim evde, 4 sene öncesine kadar kedim bile vardi. ama dedigin gibi önlem icin dikkatli olmak gerek. ya cig et bile elleme demis doktor, ona takildim, ben yemek yaparken elledigim oluyor tabi....
alpilknurcuğum çok geçmiş olsun canım inşaalh eşin tez zamanda eski sağlığına kavuşur.kıbrısa daha sonra gidersiniz canım üzülme.çok geçmiş olsunselam kizlar az önce alpilknuru aradim malum oda bizim kafiledeydi kac gundur yazmiyordu MSN den merak ettim esi bir kaza gecirmis parasutle ve amaliyat olacakmis kibris iptal olmus tekrar cok gecmis olsun diyorum insallah tez zamanda ayaga kalkar ve kaldigi yerden devam eder(((
Yeşil akıntı hiç iyi değil.
sen ilaç kullansanda eşinde birşey varmı diye baktır derim
sen bunca ilaca rağmen olaydan kurtulamıyorsan eşinede bakılmalı.
belki o hijyen değil yada onda bir virüs var ve ilişkide sana bulaşıyor
tüm bu sürecin bana hiç normal gelmiyor.
Aylardır antibiyotik ve hala sorun.
birde tuvalet hijyeni önemli örneğin kadın organı nedeniyle büyük tuvaletten sonra hep suyla poponu yıkamalısın.( biraz zor b ir konu ama neyapayım dayanamadım)
Bu sorunlar hallolmadan donasyon denememelisin.
boşuna uğraş olur;((
cok güzel anlatmissin hepsini, ilginc olan bende son 10 yilimi kedilerle gecirdim ama bana da bulasmamis. hatta benim evde, 4 sene öncesine kadar kedim bile vardi. ama dedigin gibi önlem icin dikkatli olmak gerek. ya cig et bile elleme demis doktor, ona takildim, ben yemek yaparken elledigim oluyor tabi....
transferin oldumu?
Kaç embryo transfer edildi???
:122:
:121:
transferin oldumu?
Kaç embryo transfer edildi???
:122:
:121:
canım bugün embriyoloğu aradım 5 tanesi de 3. Gün bölünmesini gerçekleştirmiş, 5 . Güne gideceğiz dediler. çok sevindim. Transferim salı günü olacak. Blasto koyacağız dedi. Ama 1 ya da 2.
Bu arada birşey soracaktım. Ben günde 3 estrofem, 6 progestan fitil, 2 tane cipro, 1 tane prednol içiyorum. Sizin nasıl? Ayrıca kan testlerim yapıldı. Orun yok ama doktorum transferden sonra 12 kan iğnesi vurulacaksın dedi bütün hastalarına yapıyor. Sizde de böyle mi.
Atessn 2 embryo transfer edildiBirşey soracağım. Embriyolog bana yumurtalar çok kaliteli dedi. 5. Gün olacaklar dedi. Aklıma takıldı benim 5.gün yumurtalarım da kıbrısta kilerin ki gibi etili olabilir mi? Yasal sınır yüzünden 1 ya da 2 koyacak. Tutunma şansı ne olacak çok merak ediyorum.
bende kan iğnesi yok
bende 7 estrofem
3 progesteron
güzel haber 5. Gün tarnsferi mükemmel
hadi bakalım yolun açık olsun)
ben idare ederim
yarın eve dönüyorum. Yehuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?