Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim
Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu))
dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
canım cokcok sevındım ınsallah hayırlı haberlerını alacagız yarın......................ay tutulmasının oldugu gece senın ıcın (2 adet)kız dıledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........bakalımmmmmmmmmmmmm artık neler neler olacak allahın ıznıyle...............................:2::2:
Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
nasilsin cnm?
#Yolculuk nasil gecti?
#Hangi oteldesin?
#Merak ettim seni?
merak ettim skype acik olsunca yazdim ama cevap alamadim.
Geldinmi Kibrisa cnm?
yolun acik olsun,dualarimdasin.buradan kisa bilgiler ver cnm .
sevgiler cnm.
efsune12;30178301 Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu;)))[/QUOTE .!.:Efsune sen çok yaşa valla benim de haberi duyunca yüzüme gülümseme geldi allahım inşallah yüzün hep gülecek,inşallah kan testinde yüksek bir skoru göreceğiz:) heyecan dorukta mutlu haberler inşallah
Canım benim skayp evde pc açılınca otomatik açılıyor ben dün geldim bugün eşim sperm verdi firdevs hnm muayene etti herşey yolunda görünüyor dedi yolculuk uzun ama sorunsuzdu .büyük anadolu otelinde kalıyorum canım telefondan girdim forma dün uğraştım girememistim sevgiyle kal canım
Canım benim skayp evde pc açılınca otomatik açılıyor ben dün geldim bugün eşim sperm verdi firdevs hnm muayene etti herşey yolunda görünüyor dedi yolculuk uzun ama sorunsuzdu .büyük anadolu otelinde kalıyorum canım telefondan girdim forma dün uğraştım girememistim sevgiyle kal canım
Hep başka arkadaşlar için oynamıştı bu dansçözler!!
Şimdi çok ilginç geldi bunlar banamı inanamıyorum.
Oysa ben forumdaşların mutluluğuyla yetiniyormuşum..çok mutluyum.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.şu cuma günü yüzü hürmetiyle)
CANIMMM inşAllah hep böyle mutlu mesut bi ömrün olur. kan tahlili sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz. aayyyy çook güzel olucak bu yaz yaa:))) gelecek yazı düşünemiyorum bile hepimiz anne olucaaazzzz:)) minik minik bebişlerimiz olucak.belki tatile çıkıcaz evlatlarımızla.o günleri iple çekiyorum.yine burdan yazacağız o güzel günlerimizi.belkide kıbrısa busefer gerçekten TATİLE gideceğiz:) Allahım ne güzel bu hayaller.inşallahhhh gerçek olur:)
Hadi hayirlisi... Dualarimiz seninle canim... Kaccinci gun embyro alican canim? Haberdar et bize. Allah size kolaylik versin canim. Olumlu dusun soyle 3 hafta sonra insallah dunyalar sizin olucak :)amin
dün adet oldum bu gün iilk iğnemi yaptım 10 gün sonra bir aksilik çıkmazsa bende kıbrısa uçuyorum arkadaşlar olması için dua edin ne olursunuz
Aryadiclr selam sende mayıs yolcususun ha???
Yehuuu
Desene forumda devinim ve heyecan bu ayda tavan yapacak!!!
Sen hangi kliniktesin ve hangi doktora gidiyorsun??
Allah yarın yüzümü kara çıkarmaz inşallah!!
İnan aynı şeyi hayal ettim gelecek yaz kıbrısta bebişler ile tatildeymişiz)
Genetik midir ne habire canm hellim yemek istiyor)
Canlarim çok tskr ederim bebekcim 5. Gün embriyosu alicam ama kaç tane olacak o kesin değil yarın belli olacak inşallah lutfen dualarını eksik etme canım...efsunecim o kadar pozitif enerji dagittinizki nisan kafilesi olarak o gazla kendimi kibrista buldum :) hayırlısıyla mayıs kafilesi olarak bizde başarı ile tamamlariz.larax canım benim inşallah en yskin zamanda seninde güzel haberlerini alicaz lutfen dualarinizi eksik etmeyin heran kontskta olmak istiyorum ama internet inanılmaz yavas ben sayfayı bulana kad arb sarz bitiyo sevgiyle kalin hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?