dün adet oldum bu gün iilk iğnemi yaptım 10 gün sonra bir aksilik çıkmazsa bende kıbrısa uçuyorum arkadaşlar olması için dua edin ne olursunuz

hayirli olsun tedavin,her sey gönlünce olsun,aramiza yenimi katildin ? yeni rastladim sana.
iyi yolculuklar dilerim,insallah bebislerinle geri gelirsin cnm.simdiden her sey iyi seylere vesile olsun.
bende adet olunca estrofeme baslayip ksimetse Dogus klinigne gidiyorum.
#menepozdamisiniz ?
#Yumurta donationumu?
# kac defa denediniz?
# Nasil ilac planiniz hangi ilaclar aliyorsunuz?
tekrar görsümek üzere.
sevgiler.

Canım heycanlı sürecin başlamış.bende kısmet olursa mayıs sonu kıbrısta olucam.nisan kafilesinin başarılı sonuçları inşallah mayıstada sürecek .bu sefer olucak arkadaşım inşallah.dua ve sevgilerimle

26 yaşındayım yumurta rezervim çok iyi olduğunu söylüyor doktorlar eşim azosperm hastası ,sperm donasyonu yaptıracam ikinci denemme olucak biri normal tüp . ilaçlarım ovitrellla puregon orgalutran dün puregon iğnemi yaptım

Günaydın,

3 saat bekleyeceğiz bakalım hayırlısı

Bu sabah uyku tutmadı ve mayıs ve nisan kafilesine dua ettim..

Rüyamda iki tarak birden aldım. Sedef oymalı işlemeli.
Aslında birtane almak istiyordum ama birisi elimdekine lsaldırınca ikisinide aldım..

Saçımı hiç acıtmadan tarayan şekilleri güzel iki tarak)

Seni listeye kayıt ettim..
Hayırlısıyla olumlu sonucunuda listeye yazacağız..

Hayır olsun inşallah..... İki güzel tarak ; 2 güzel bebek olarak yoralım

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Bugün de sevinmek dileğiyle. Atessn nerelerdesin? İşler çok yoğun galiba.

ayyyy çok heyecanlıyım.efsunn iki tarağı iki bebeğe yoralım hadi canım hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz.çabuk çıkarsınlar sonuçları....

uzun zamandır foruma girmemiştim. çok güzel haberler var çok sevindimmmm umutlandım.rüzgarselin doğumun inşallah kolay olur lütfen banada dua eder misin.

selam kızlar.. giremedim yine kaç gün oldu ama hep dualarımdaydınız.. hatta rüyama bile girdiniz.. o gün girip yazacaktım fırsat olmadı.. şimdide unuttum ama güzel bir ruyaydı hayırlara çıksın inşallah

hepinzden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle :)

şimdi geriye dönük okumaya çalışacağım bakalım ne haberler var sizlerden

çok geçmiş olsun.. gercekten zor bir süreç bekliyor seni.. sabır ve acil şifalar dilerim..

inşallah sağlıkla alacaksın bebişini kucağına... beni de unutma dua için.. bana da el verin :) ben zinciri kıramamıştım biliyorsunuz..

gerçekten sülale gibi olduk Efsunecim ama ayrısı gayrısı olmayan büyük bir sülale...

Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((

canım tebrik ederim..inanki kendi sonucum gibi sevindim.. gözyaşlarımı tutamıyorum şimdi.

ağlıyorum şuan çok mutlu oldum değerin harika allahım hepimize nasip etsin inşallah kucağına almayı da nasip etsin

bu efsune için :) diğer güzel haberlere de yetişmeye çalışacağım sözz...
[video=youtube;GffxeZIh-4U]http://www.youtube.com/watch?v=GffxeZIh-4U[/video]

Yosun sen unutulacak üye misin? Unutmammmm :)) kır zincirlerini yürü kıbrıs' a :)) bu sonbahar başka olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…