mrb,cok kritik bir zamanda yapmissin , üzülme herkeste farklidir.yarin degilde ertesi gün sabah erken tekrar dene istersen belki o zaman belli olur..
yada kan tahlili yaptir derim.
not . cizgi görünmedi derken zaten o kadar belirsiz görünüyorki sanki yokmus gibi ..belkdie göremedin )) yada belirgin bir cizgimi bekledin acaba ??? erken oldugu icin belirgin olmaz pek ..
iyi aksamlar
çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.
Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim
Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu))
çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.
Yumurta transferını Kıbrısta Dr.Berk bey gerceklestırdı.Acıkcası bu konu ile ilgili cok cok soru işaretleri vardı kafamda ama en sonunda allahın bana baka bir yol gosterdıgını dusundum ve kararımı verdım . Ikızlerım dunya ya geldıklerınde hersey sılındı . Onları 35 hafta ben tasıdım . Doktor bey bana dedi ki " bu embriyolar %80 sizin genlerınızı tasıyacak ve sıze en uygun embrıyolar secıldı dedı".
Dogduklarında biri babasının biride benım kopyamdı . Zaten hamılelıgımden ıtıbaren onların tepkılerını almaya baslayınca trabsfer falan hıcbırseyı hatırlamadım . Hem esım hem ben hıc farklı hıssetmedık . Cunku farklı bır durum yok . Onlar esımden bır parca benım vucudumda buyuyen canlılar :) Bu konuda nasıl dusunursenız oyle olur arkadaslarım . Ben durumumu bu sekılde ılerlettım . Dogduklarında dunyam degıstı . Uykusuz gecen geceler , yorgunluklar . Sımdı bıle bazen yorgunluktan orada burada yıgılıyorum ama bana yarım yamalak ses cıkardıklarında , benı gorduklerınde ellerı kolları durmuyor ve gozlerını ayırmadan gulumsedıklerınde hersey bıtıyor .. Allahım herkese nasıp etsın ınsallah . Inanın bu kadar zaman sonra ne yapılmıstı neler yasadım hepsını unuttum . Hamılelıgım ıle ılgılı sorularınız olur ıse yıne sızınle paylasmak ısterım . Aklıma cok bırsey gelmıyor cunku . Allahım ıyı kı boyle bır vesıle nasıp etmıs dıyorum .. umuyorum bıraz da olsa olayın psıkolojısını anlatmayı basarmısımdır. Sızlerı daha sıkı takıp etmeye calısacagım . Bu tecrubeyı yasamıs bırı olarak bu sıteden ılk zamanlarımda cok destek aldıgımı ve sızlerden aldıgım guzel cumlelerle bırcok seyı kolaylıkla atlattıgımı soyleyebılırım . Bınlerce tesekkurler .. dualarım sızlerle ..Guzel haberlerınızı beklıyorum .. sevgıler .
Bebek sen çalışmaya devam mı ediyorsun?
İkizler ile zoru başarıyorsun !!
Yinede 2-3 gündür ağrın yoktu dün işe gidncemi ağrı oldu. Acaba yatıp dinlensen bu aralar işi boşlasan daha iyi olmazmı??
Birde rüzgar seline doktoru bol su iç demiş rahim kasılmalarının sıklığı azalsın diye.
Kasık ağrılarıda rahim büyürken olduğuna göre acaba az mı su içiyorsun??
Bak ben transferden beri 4 lt su içiyorum. İkinci yaşam alanım tuvalet oldu;((
efsune için çalsın sazlar oynasın kızlar..............Eki Görüntüle 701561 Eki Görüntüle 701562 Eki Görüntüle 701563 Eki Görüntüle 701564 Eki Görüntüle 701565 Eki Görüntüle 701566 Eki Görüntüle 701567
Öncelikle bende sizler gibi donasyon düşünüyorum. Son zamanlarda iyice araştırıyorum ve kararımızı verdik. Yoksa eşimden ayrılma planları yapıyordum o derece kötüye gidiyordu herşey( keşke çevremde daha bilgili kişiler olsaydıda yönlendirseydi beni ne yapalım insan her zaman her istediğini elde edemiyor işte. Tek sıkıntım doğacak çocuk bize benzeyecekmi onu takar oldum (
Hoşgeldin Aramıza)
Herşeyden önce sakin ol!! Güzelce sayfaları oku.
Takdir edersinki bu benzeme sorunsalı bu forumda duygusal ve ruhsal ve fiziksel boyutta her katılımcı tarafından deneyimlenmiştir..
Sevgiyle kal.. Umut sensin ve herşeyin birtiğini düşündüğün noktada hayat başlar unutma)
inşallah bu defa olacak ve sana 5. donasyonda tam 5 sayfa dansöz oynatacağım.......SÖZ.....
İpek hanımın çiftliğinde var ama
Zeytinyağı sütü diye birşey var.. Vücudun gençleşme formülü.)
Sabah aç karnına akşam ise yatmadan önce bir tatlı kaşığı (kabızlık içinse yemek kaşığı) ye içten dışa güzelliğin vuracak..
Kızlar transferden önce hatta tüm ilaç kullanırken bunu deneyin o ilaçların yaptığı bağırsak tembelliğene karşı birebir..
canım mail adresimi gönderdim özelden.
dilersen oradan yazabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?