Dün tahmiN Etmistim ,icime dogmustu mutlaka silikte olsa vardir demistim..hislerimde cook güclüyümdür..nadiren yanilirim..
cook sevindim tekrar yayinliyorum ..allahim tammaina erdirsin .bebislerinin kalp atisini ve kucagina almayi nasip etsin.
sevgiler

darisi senin basina insallah cnm.

simdiden dualarimiz sana ve tüm anne adaylarimiza.

sevgiler

çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.

çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.

Olsun cnm,kalbin ne zaman hazirsa ,kendini nasil iyi hissediyorsan hafta basi yaptir.alalhim emekelrimiz bosa gitmez.

evde idrar testi yaptinmi cnm? bazen cikmiyor haberin olsun, umutsuzluga kapilma sakin..hatta kan testine kadar negatif cikanalr bile var.ondan hafta sonun urahat gecir bebekler icin önemli ..
sevgiler. duam sizinle ..

Benimde olsa , bende isterim dansöz Atessen ,,

simdiden tsk ederim sagoll . semra

Cok guzell birr haberr bizlerede dua et darisi bizlerin basina ins

arkadaşlar aşağıdaki linkte bir arkadaşım erken hamilelik belirtilerini ve kaçıncı günde test yaptıklarını yazmışlar
en doğru bilgi yaşanan gerçek tecrübeler. herkese ışık yutar umarım. beee sen de sormuşsun sana cvp burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html

inşallah bu defa olacak ve sana 5. donasyonda tam 5 sayfa dansöz oynatacağım.......SÖZ.....

Atessn çok doğru bir karar :)) sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüzümüz gülecek inşallah :))

Öncelikle bende sizler gibi donasyon düşünüyorum. Son zamanlarda iyice araştırıyorum ve kararımızı verdik. Yoksa eşimden ayrılma planları yapıyordum o derece kötüye gidiyordu herşey ( keşke çevremde daha bilgili kişiler olsaydıda yönlendirseydi beni ne yapalım insan her zaman her istediğini elde edemiyor işte. Tek sıkıntım doğacak çocuk bize benzeyecekmi onu takar oldum (

Hoşgeldin Aramıza)

Herşeyden önce sakin ol!! Güzelce sayfaları oku.
Takdir edersinki bu benzeme sorunsalı bu forumda duygusal ve ruhsal ve fiziksel boyutta her katılımcı tarafından deneyimlenmiştir..

Sevgiyle kal.. Umut sensin ve herşeyin birtiğini düşündüğün noktada hayat başlar unutma)

sagol canim...zaten 14. haftadan buyana eller ayaklar sisme baslamisti, son iki gündür ayaklarim öyle bir agriyorki, resmen ufak ufak adimlarla yürüyorum, birde iste rahimde sancilarim oluyor, doktor normal diyor sancilar, cünkü ikiz oldugu icin rahim müthis sekilde büyüyor diyor, büyüdükcede iste sanci, agri yapiyor. ama ayaklarimin agrisi daha kötü sislik artik gitmiycek zaten, doktor daha kötü olucak diyo hamilelik ilerledikce ( ama olsun canim..

isyerime gelince, evet bu hafta basladim..diyorumki mayis sonuna kadar dayanip sonra doktorla konusup istirahata cikayim artik, normal sartlarda temmuz a kadar calismam gerek, vallahi dayanacak gücüm kalmadi....

ama önemlisi bugün sen ve atessn kan degerinizin sonucunu güzel bir sekilde almaniz canim ya......

INSALLAH BU AKSAM PARTI VAR BURDA

Hep başka arkadaşlar için oynamıştı bu dansçözler!!
Şimdi çok ilginç geldi bunlar banamı inanamıyorum.
Oysa ben forumdaşların mutluluğuyla yetiniyormuşum..çok mutluyum.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.şu cuma günü yüzü hürmetiyle)

seni cok iyi anliyorum..bende öyle cok düsündügüm oluyor...ama sunu düsünki, hangi cocuk illaki anne veya babasina benziyorki? bir sürü cevremizde vardir anne-babaya benzemeyen..........bak dün pilar arkadasimiz güzelce yazdi aydinlatti bizi...benim de süphelerim olmuyor degil, ama inan artik o düsünceleri tümünü atmak istiyorum beynimden, bizim elimizde olan bisey........o yavrular dogduktan sonra, sanirim kucagimiza aldiktan sonra, donasyon-monasyon mus hic birsey umrumuzda kalmiycak :) o yavrucak gözümüze bakip bizden sevgi sefvak bekliycek...............senin rahminde büyüyor, sen dogurucaksin, sen annesisin...aldimiz yumurtayi bir hücre olarak düsün.....burda sanirm arkadaslardan bilginisa´ydi öyle demisti, bir hücre, ilac baska bisey degil :)

çok teşekkür ederim çok sağolun. Ama ben meme kanseriyim yani göğsümün biri alındı ama riskim devam ediyor. Tedavi biteli biraz oldu tüp bebek denedik yumurta 1-2 tne oldu anca o da döllenmedi bile. Ayrıca geç evlilik yaptım. Tam oldu şimdi bide bebeğim olsun derken kanser olduğumu öğrendim. Ama kimse gel yumurtanı donduralım demedi... ben zaten bilemedim bu boyuta geleceğini..

Efsuneciğim tebrik ederim o kadar çok sevindimki inşallah bebişinin doğum zamnaında kutlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…