sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.

herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.

Atessncim,
Yoluna baş koyduğun o güzel şey şu an senden kaçıyor olabilir ama çok yakında yakalayacaksın sen onu.zamanı gelmemiş belki de ama yazılan vakit gelince senin elinden kaçamayacak.üzüntüne ortak olmak istiyorum.ilerde yaşayacağın mutluluğuna da :)

bende cocuk istiyorum ama olmuyor,cok yaslandim yumurtalar üretmiyor artik,yada yavas üretiyor.umut yok bakiyorum acaba benim durumumda cocuk sahibi olan varmi diye.varsa belki bi isik yanar kim bilir
Aramıza hoşgeldin;))
Forum 1.sayfasındaki listeyebak derim
Senden yumurta olarak daha yaşlıların çocukları var şimdi..
Biz kendimi hiç yaşlı hissetmiyoruz enerjimiz bir çok genç yaşındaki anneyi cebinden çıkarır;))

güzel nickli arkadaşım ,

şu ana sana ne yazacağımı bile bilemiyorum sanki o anları yeniden yaşadım gibi.ben de ilk donasyondan sonra 3,5 yıl tekrar deneyemedim vazgeçmiştim ama eşim sonunda ikna edebildi üstelik 2 .de geçen sene başarısız oldu yaş olmuş 42.iyice ümidim tükenmişti ki bu siteyi buldu eşim gir foruma yaz paylaş araştır dedi seni efsuneyi bebeği rüzgarselin i fbliyi ve tress i okuduğumu hatırlıyorum ilk günler sonra buradan ayrılamaz oldum. umudumu yeniden yeşerttiniz .

sen benden çok daha güçlüsün. en azından bir kızın varmış ondan güç alacaksın biliyorum onun şansına yeniden bebeğin olacak hissediyorum .zaman herşeyin ilacı .akışına bırakacaksın biliyorum bir süre ama sonra destekçilerin sağlam başta eşin ve senin seven candostların.(efsune,fbli, rüzgarselin,bebek velhasıl hepimiz)
şu an buruk olan gül yüzün eminim yakında güller açacak .kolların bebişle dolacak.
sen sadece kendine dikkat et,herşey güzel olacak.
iyi geceler canım

senin sorunun da zamanla düzelecek gibi.eşini ikna edeceğini düşünüyorum sonuçta seni sevdiğine eminim.
rahim kalınlaşması için yeni bir doktor,yeni bir tedavi,ilaç,bol nar suyu,bol spor yapmak,kan dolaşımını hızlandırmak ama kontrolleri ve kıbrıstaki dr unla irtibatta olmanı öneririm. çünkü hem motivasyon hem de bilgi açısından iyiler.(dr da önerebilirler)
şu da bir ihtimal, senin yum.ve spermlerde sorunun yoktu dimi taşıyıcı anne neden olmasın .
gün doğmadan neler olmazki. lütfen kestirip atma,bak hepimiz senin için burdayız .

bizi sensiz bırakma.

şu lafı çok severim ben

sen yoksan bir kişi eksiğiz.

öptüm iyi geceler.

Güzel arkadaşım mesajını okudum,zor bir süreç ama biliyoruz ki biz farklı ve güçlü kadınlarız ve sen herzaman hepimizden daha pozitif daha güçlü daha yapıcı oldun,bu süreç de bitecek ve tekrar yeni sürecimiz başlayacak... test günün asıl yarınmış,bilemiyorum ama gene de yarını da görelim diyorum,efsuneye de söylemiştim benim hamileliğim kanda göründüğünde idrar testi çoookkk silik çıkmıştı yani ne bileyim bir umuttur yaşamak yarın ola hayrola... ben yarını görmek istiyorum eğer olmazsa ver elini kıbrısss

seni okuduğum zamanda çok yazmak istedim ama biliyorsun eşim bir kaza geçirdi ve tüm zamanımı çalıyor gündüzleri.
çok üzüldüm ama şükür bebişin olabiliyor onu biliyoruz .tutunamamsının sebebini bulduk mu tamamdır.belki de sebebi yoktur.senin için doğru bebiş değilmiş demekki.
belki ilerde sağlığına zarar verecekti ya da daha kötüsü olacaktı kendisi sağlıksız olacaktı.
herşey gibi bu da takdir i ilahi.
biz elimizden geleni yapıp gerisini yaradana bırakmalıyız di mi

biraz dağıt,bohem ol sonra....
zamanı gelince yenisi deneyceğiz. bu sefer daha dikkatli,yeni testler,yeni gıdalar,yeni bir hayata kucak açmak için yeni bir yaşam tarzı oluşturmalıyız. ama herşeyden önce güçlü olabilmeliyiz.her anlamda .fiziken ve manen.

kendine iyi bak lütfen.

öptüm iyi geceler.

Seni online gördüm sevindimm.umarım eşin daha iyidir.tez zamanda şifa bulur.canım seninle ben bir türlü kıbrısa çıkarma yapamadık.aksilikler bizi bir türlü bırakmıyor.Neyse belkide doğru zamanı bwkliyoruzdur..bende tam bugün adet oldum diye ağız tadıyla bir sevineyim dedim.Gel gelelim kiiii benim transfer firdevs hanımın olmadığı zamana denk geliyormuş.Aslında iyide oldu.en azından haziranda gidince bir gecede kalabilicezz.artık bizim için zamann bir an önce Su gibi aksın .kendine ve eşine iyi bak .Eşinde artık transfere kadar uslu dursunn(onlar bize lazımmmm) iyi geceler..

sevgili başkan efsune ve kurmay fb li:)) ve yusufdeniz ,

bebişlerinizi bir kez daha tebrik ediyorum.

ALLAH tan onları sağ salim mutlu ve huzurlu bir biçimde kucağınza almanızı diliyorum.

siz bze umut oldunuz hep destek oldunuz şimdi meyvasını alıyorsunuz.
inşallah birgün bize de sıra gelir ve mutluluğumuz perçinleşir .

kendinize çok dikkat edin ve hep olumlu olmaya devam edin lütfen.

sevgiyle kalın

iyi geceler.

$316007_254826054658841_2108411812_n.webp

Seni online gördüm sevindimm.umarım eşin daha iyidir.tez zamanda şifa bulur.canım seninle ben bir türlü kıbrısa çıkarma yapamadık.aksilikler bizi bir türlü bırakmıyor.Neyse belkide doğru zamanı bwkliyoruzdur..bende tam bugün adet oldum diye ağız tadıyla bir sevineyim dedim.Gel gelelim kiiii benim transfer firdevs hanımın olmadığı zamana denk geliyormuş.Aslında iyide oldu.en azından haziranda gidince bir gecede kalabilicezz.artık bizim için zamann bir an önce Su gibi aksın .kendine ve eşine iyi bak .Eşinde artık transfere kadar uslu dursunn(onlar bize lazımmmm) iyi geceler..

eşim daha iyi ama üç ay da ancak belki yürüyebilecek ama kıbrıs a gitmeye gene çok hevesli.
o bence bebek olunca uslu duracak. ( yada onunla beraber yapacak bütün aksiyonları:)
gerçi önümüzdeki bir -bir buçuk yıl ekstrem sporlarını yaapmayacak ( dr.kayak,paraşüt,motosiklet,snowboard, sörf ,kite sörf,rafting ten vazgeçmesini söyledi) çok üzüldüm.göbek atacaktım.dr un yanında zor tuttum kendimi.

beni ölmüş say diyor çünkü ancak bu şekilde rahatlıyorum der hep . ama eli mahkum.vücudunu dinlendirmesi gerekiyor.

deneyeceğiz.ama firdevs hn ın önerdiği dr a gideceğim .bir de o baksın .rahimefalan bakalım.
kısmet.

herşey bizim için. yaşamaya devam.

öptüm iyi geceler.

benim kafilem:((

aranızda olmadığıma çok zügünüm.siznle tanışabilmeyi çok istiyordum.
kısmet başka bir zaman inşallah.

haberlerinizi dört gözle bekliyorum.
hadi mayıs güzelleri,
kıbrıs fatihleri ,

dualarım siznle. bu gece yatabilirsem eğer. bir saattir forumda yazıyorum:)) yoruldum bu son yazda sizin içindi fıstıklarım.

hepimiz için dua edeceğim gene.

not: ben de
bugün gül ağacının altına kırmız kurdeleye sarılmış kağıda beşik içinde bebiş ve yanına gene anne baba bebiş yaptım.eşimin ve kendimin isimlerini yazdım.dua ettim altına da.
inşallah kabul olur.
hepinizi seviyorum.
kalbim sizinle.

benim kafilem:((

aranızda olmadığıma çok zügünüm.siznle tanışabilmeyi çok istiyordum.
kısmet başka bir zaman inşallah.

haberlerinizi dört gözle bekliyorum.
hadi mayıs güzelleri,
kıbrıs fatihleri ,

dualarım siznle. bu gece yatabilsem eğer. bir saattir forumda yazıyorum:)) yoruldum bu son yazda sizin içindi fıstıklarım.

hepimiz için dua edeceğim gene.
hepinizi seviyorum.
kalbim sizinle.

Canım benim duaların için allsh razı olsun sakin bozma moralini biliyorsun bende nisanda gelecektim olmadı .allah sağlık versin demekki doğru zamsn degilmis insallah gelip bebislerini alıp doneceksin önce sağlık canım cuma dönüyorum seni ararım sevgiyle kal cnm öptüm

evet mesajim kaybolmus nasil oldu anlamadim,yollamayi bilemedim aliba. .olsun sorun yok cnm.
uygun zamanda yazarim cokda önemli degildi zaten.burdanda yazisyoruz.
bebislerine iyi bak cnm .acil sifalar diliyorum .evidne dinlen bebekler icin cok fedakarlik ypatin 2 ay daha dikkat et cnm
sevgiler

Sevgili Larax, sagol canim...........insallah iyilesirim biraz yakin zamanda..

heyecandan bu gece uyku girmedi, doktor randevusu oldugu zaman hep böyle oluyorum :( acaba bebekler iyimi, acaba sagliklari iyimi derken iste insan herseyi kafaya takiyo :)

aksama sizlere de haber veririm.....kendine iyi bak canim sende!!

Canim benim ya, kendimi senin yerine koyuyorumda, sürekli gözlerim doluyor...............ne heyecandir kimbilir...........melegini kucagina almaya 1 güncük kaldi......Allah herseyi gönlüne göre versin canim!!!

Hep aklimdasin...........!!! Umarim en yakin zamanda bizlere de sicagi sicagina yasadiklarini, duygularini aktarirsin.

Allah a emanet olun!!!!:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

birkaç gündür işlerimin yoğunluğunda forma giremedim perşembe günü denetimimiz var ve yoğunluğum halen devam etmekte ama artık bugün kendime engel olaamadım söyle bir kısadan göz attım forma öncelikle EFSUNE,FB'li VE YUSUFZİLAN SİZLERİ ÇOKKKKK ÇOKKKKKKK ÇOKKKKK TEBRİK EDİYORUM SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN ALLAHHH İŞALLAH ÇOK HEMDE ÇOK MUTLU OLDUM İŞALLAH DARISI BENİM BAŞIMA VE TRANSFERE GİDECEK DÜĞER ARKADAŞLARIMIN BAŞINA OLUR BİZLERDE ÇOK HEMDE ÇOK MUTLU OLURUZ....

ATESSSS SEN NE KADAR GÖNLÜ GÜZEL VE İYİ KALPLİ BİR İNSANSIN GERCEKTEN METANETİNE VE TUTUMUNA HAYRAN KALDIM BU KADAR İYİ KALPLİ BİRİ OLMANIN MÜKAFATINI MUTLAKA ALACAKSIN ARKADAŞIM BU SEFER OLMADI AMA İNANIYORUM Kİ BİR DAHAKİ SEFER ÇOK HEMDE ÇOK MUTLU OLACAKSIN ...ÜZÜLECEĞİNİ BİLİYORUM AMA LÜTFEN ÇOK HIRPALAMA KENDİNİ CANIM...

TRESSSS BİR ŞEYDE SANA SORACAĞIM İREM HANIMI ARAYIP FİRDEVS HANIM NE ZAMAN OLMAYACAK DEMEK İSTEMİYORUM FİRDEVS HANIM HANGİ TARİFLER ARASINDA KLİNİKTE OLMAYACAK CÜNKÜ İREM HANIM BANA HİÇ BAHSETMEDİ BUNDAN BEN TAHMİNİ OLARAK 5 TANE CYCLO M KALDI 8 GÜN SONRA FALAN ADET OLURUM DİYE TAHMİN EDİYORUM ARAYIP SORSAM MI Kİ ACABA BENİMKİNEDEMİ DENK GELECEK FİRDEVS HANIMIN ORADA OLMAYIŞI BEN 28 MAYIS GİBİ KIBRISTA OLACAK GİBİYİM BU ARADA..

Canim benim ya, kendimi senin yerine koyuyorumda, sürekli gözlerim doluyor...............ne heyecandir kimbilir...........melegini kucagina almaya 1 güncük kaldi......Allah herseyi gönlüne göre versin canim!!!

Hep aklimdasin...........!!! Umarim en yakin zamanda bizlere de sicagi sicagina yasadiklarini, duygularini aktarirsin.

Allah a emanet olun!!!!:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
bebekcim ınan bende merak içindeyim cinsiyetleri sagliklar
I inşallah çok iyilerdir terminden sonra yazarsan çok sevinirim canım ay ne tatlıdır şimdi onlar yaaa..rüzgar selincim ve son 24 saat kızımız yarın geliyor yumuk yumuk eller falan valla kendim doguracakmis gibi heyecanlaniyorum allahın izniyle yarın kucağında çok öpüyorum taze güzel anne sevgiyle kalin

Atessen arkadaşımız forumun baştacının yolu biraz daha uzunmuş..

Bugün konuştuk biraz ama sessiz bir hüznü var.. Hele bildiği halde saklayabilmesi büyüklük valla!!

Ben biraz kendimi yarım kalmış hissediyorum. Çok güzel bütünleşmiştik tarnsferdaş olarak;))

Tek söyleyebileceğim atesenciğim hep yanındayım forumca yanındayız;))

evet efsune haklısın..Atess yürekli sizin sonuçların mutluluğunu hepimizle paylaştı.. bu gücü diğer deneme için de göstereceğine inanıyorum...unutma hepimiz yanındayız..

Aramıza hoşgeldin;))
Forum 1.sayfasındaki listeyebak derim
Senden yumurta olarak daha yaşlıların çocukları var şimdi..
Biz kendimi hiç yaşlı hissetmiyoruz enerjimiz bir çok genç yaşındaki anneyi cebinden çıkarır;))

bizimde bebeğimiz olacak...evet efsune haklısın enerjimiz bize yeter..:) Biz çok çocuk büyütürüz..:)

Back
X