Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.
herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.
Aramıza hoşgeldinbende cocuk istiyorum ama olmuyor,cok yaslandim yumurtalar üretmiyor artik,yada yavas üretiyor.umut yok bakiyorum acaba benim durumumda cocuk sahibi olan varmi diye.varsa belki bi isik yanar kim bilir
Seni online gördüm sevindimm.umarım eşin daha iyidir.tez zamanda şifa bulur.canım seninle ben bir türlü kıbrısa çıkarma yapamadık.aksilikler bizi bir türlü bırakmıyor.Neyse belkide doğru zamanı bwkliyoruzdur..bende tam bugün adet oldum diye ağız tadıyla bir sevineyim dedim.Gel gelelim kiiii benim transfer firdevs hanımın olmadığı zamana denk geliyormuş.Aslında iyide oldu.en azından haziranda gidince bir gecede kalabilicezz.artık bizim için zamann bir an önce Su gibi aksın .kendine ve eşine iyi bak .Eşinde artık transfere kadar uslu dursunn(onlar bize lazımmmm) iyi geceler..
benim kafilem(
aranızda olmadığıma çok zügünüm.siznle tanışabilmeyi çok istiyordum.
kısmet başka bir zaman inşallah.
haberlerinizi dört gözle bekliyorum.
hadi mayıs güzelleri,
kıbrıs fatihleri ,
dualarım siznle. bu gece yatabilsem eğer. bir saattir forumda yazıyorum:)) yoruldum bu son yazda sizin içindi fıstıklarım.
hepimiz için dua edeceğim gene.
hepinizi seviyorum.
kalbim sizinle.
evet mesajim kaybolmus nasil oldu anlamadim,yollamayi bilemedim aliba. .olsun sorun yok cnm.
uygun zamanda yazarim cokda önemli degildi zaten.burdanda yazisyoruz.
bebislerine iyi bak cnm .acil sifalar diliyorum .evidne dinlen bebekler icin cok fedakarlik ypatin 2 ay daha dikkat et cnm
sevgiler
bebekcim ınan bende merak içindeyim cinsiyetleri sagliklarCanim benim ya, kendimi senin yerine koyuyorumda, sürekli gözlerim doluyor...............ne heyecandir kimbilir...........melegini kucagina almaya 1 güncük kaldi......Allah herseyi gönlüne göre versin canim!!!
Hep aklimdasin...........!!! Umarim en yakin zamanda bizlere de sicagi sicagina yasadiklarini, duygularini aktarirsin.
Allah a emanet olun!!!!![]()
Atessen arkadaşımız forumun baştacının yolu biraz daha uzunmuş..
Bugün konuştuk biraz ama sessiz bir hüznü var.. Hele bildiği halde saklayabilmesi büyüklük valla!!
Ben biraz kendimi yarım kalmış hissediyorum. Çok güzel bütünleşmiştik tarnsferdaş olarak)
Tek söyleyebileceğim atesenciğim hep yanındayım forumca yanındayız)
Aramıza hoşgeldin)
Forum 1.sayfasındaki listeyebak derim
Senden yumurta olarak daha yaşlıların çocukları var şimdi..
Biz kendimi hiç yaşlı hissetmiyoruz enerjimiz bir çok genç yaşındaki anneyi cebinden çıkarır)